bluh

Buuur buuzzz kluzzz... daaah.

Idag är en jobbig dag. Den började lite dåligt.
Tre positiva saker :

Valborg är spikat med bra människor!
Johanna har uppdaterat sin blogg!
Jag ska förhoppningsvis träna idag!

Helst vill jag på bio ikväll och se bounty hunter. Gerard Butler och Jennifer Aniston är snygga männikor som behöver ses. Jag går nog själv om ingen följer.

ÅÅåååh... allt går väldigt dåligt just nu och jag är bitter på livet. Och på vissa människor i livet. Och på det mesta!

Usch vad jag klagar och är bittermutta. Istället ska jag nog gå och köpa dextrozol och tugga på dom i ca 5 minuter, för det är så lång (kort) tid det tar för mig att äta upp ett helt paket. Dom är ju så fantastiskt goda! Börjar dock bli riktigt riktigt pinsamt att gå på PB och köpa dom typ dagligen... eeeheheheh.

Imorgon ska jag på strömbacka, härliga gamla strömbacka och titta på ES3B framföra egna skriva låtar. Det blir nog spännande. Och så får man träffa lite gamla härliga lärare. Det är alltid trevligt!

Här får ni en litn bild på mig på jobbet i en Nokiatröja


Jävla bark

I fredags var det då after work. Det var väldigt trevligt. Jag gjorde väl bort mig lite... som vanligt  dårå, men det man inte kommer ihåg har inte hänt så det är lugnt. Efter after worken drog jag och challe vidare till fest, fråga mig då fan inte var den var eller hur vi kom dit för nickans minne av det är borta. Vi åkte nog helikopter dit! Det låter ändå mest vettigt.
Hur som helst.
Vi var där. Det var trevligt. Jag kände... ingen. Eller JO! Emil Nordlund var där. Och sen kom Marcus ! Tror det var det. Vi drack och pratade tror jag. Minns typ inget. Hah. Cooling här va. Oj ma lord så cool man kan vara.

Efter ett tag sa jag till challe att jag skulle på toa men i verkligheten smet  jag! HAHA! Så störd. Anledning till smitning var att jag var nära spygränsen och kände att frisk luft skulle göra susen. Jag började gå hemmåt och ringde även emelie. Jag har fått veta att jag var glad när jag ringde, men bara väldans väldans full. När hon frågade mig om jag var ensam så brast det. För jaaaa, jag var ju sjukt ensam! Zak var i överkalix och svarade inte så jag drog då slutsatsen att han hade råkat ut för något. När hans telefon sen dog helt så förstod jag att han var död och blev helt jävla hysterisk. Jag sa till emelie:
"Ring zak. Säg att nickan lever. Säg att Nickan är jättefull. Och att Nickan är på väg hem. Och att Nickan är jätteledsen och att nickan vill att zak ska svara"
...... bla bla. Något liknande berättade emelie att jag sa. Nickan hit och nickan dit. Heheh. Och fråga mig inte varför jag trodde emelie kunde prata med dom döda. Heheheee...
Jag ringde även najje och var hysterisk. Sötboll till syster som kom springandes efter mig, ingen aning om hur hon visste var jag var, men hon kom med Ella (hunden). Hon följde mig hem och såg till att jag var säker. Finfinfin syster har man.
Passade även på att säga en del saker till en viss person som jag tyvärr är för feg för att säga i nyktert tillstånd. Det gick dock inte så bra och slutade dåligt. Nåja. Vad annars kan man förvänta sig?

Zak kom iaf hem till slut. Hans telefon hade såklart slut ström och han levde ju givetvis.

Dagens visdom; Man ska inte vara ledsen/nere/ångestfylld innan man ska dricka. För då kan minsta lilla händelse eller ord få en att bryta ihop totalt.

Dagen efter var Nickan ännu mindre nöjd. Ångest ångest bakis bakis ångest bakis. Som tur är har jag ännu en fin syster (Cheyenne) som kom med bakisbrus och pizza åt mig. Gullet! Sen sov hon över och vi mös framför TVn med chirre och sånt. Det var myzigt som fän, fifän!
Den kvällen var det zaks tur att bli full och jävlig. Han kom hem och var ganska så gode full. Men tur att han inte är lika skillad som sin fästmö på att dra orealistiska slutsatser och bli hysterisk i för-jävla-förtid. 

Igår var jag med cheyenne tills jag for på body pump. My god vilket bra pass! Är helt slut i röven idag. NICE! På kvällen såg jag vampire diaries och åt ananas! Zak spelade. Sen när han var klar såg vi lovely spännande lost! 

Hmm.. vad meeeer....?
Pollenallergin har börjat som fan. Eller så är det snömögeln. Någonting är det då iaf! Jävla bajs. Mina ögon kliar och rinner som fan och näsa rinner som fan den med. Stackars stackars mig.



Fatti o så men lyckli ändå

Fatti o så men lyckli ändå.
höh. NOT.
Eller jo.
Jag hatar att det är löning idag. För att för mig innebär det bara överlevnadspengar typ. Inte nåt jävla nöje för mig inte. Oh noes. Oh noes. 
Ikväll är det after work på jobbet = gratis käk och billigt  dricka.
Jag vill zupa med min woman men hon dissar mig givetvis för en annan. Otrogne jävel.
Smisk förtjänar hon.
Zaki ska spela i överkalix ikväll (läs öVVerrkaalixx) Såndär dialekt ni vet. Det var iaf så jag sa det i hjänan när jag skrev det.
Hmm.. vad mer?
Bajsnödig och så. Intressant va?
Blir en tur på systemet när jag slutar och sen får jag väl se.
Kvällen lär sluta med att jag sitter hemma i min ensamhet och dricker mig stupfull tills jag däckar.
Mysigt.

Btw, fortfarande missnöjd med er båda!

Gaah

Jag är ruskigt less.
Lögner.
Ursäkter.
Påhitt.
Hit
och dit.
Snälla, snälla ta hand om saker som behöver tas hand om först?
Det finns ändå viktigare saker här i livet.
Saker som verkligen behöver prioriteras.
Saker som man måste ta ansvar över.
Saker som man i grund och botter orsakat själv.

Hur ska jag få fram det?
Kommer det förstås?


Jag är ruskigt less.
Lögner.
Ursäkter.
Bortförklaringar.
Hit
och dit.
Sluta rymma från ansvaret.
Ansvaret du själv försatt dig i.
Sluta tvinga andra att återuppleva jobbiga minnen.
Minnen som kämpats med att få bort.
Minnen som plågar själen.
Minnen som gör hemskt ont.

Hur ska jag få fram det?
Kommer det ens hjälpa?

Mysigheter

I lördags var vi äntligen och hälsade på lille Mio och Leon. Faster Lena var även där! Sockersockersockersöta lille Mio. Han gillade mig. Det vet jag. Och han vet också. Vi blev bästisar och han ville upp till mig hela tiden. Dock mest för att utnyttja mig så att han kunde komma till laptopen på bordet. Och eftersom jag inte kunde säga nej till hans söta vinkande fingar och söta ögon så plockade jag upp honom varje gång. Åååh puss på sötisen! Sen lekte vi i trappen. Det var jättekul. Och intressant för att han fick en liten idé om hur det skulle gå till:

Nedanför trappen finns ett staket, han gick framför det och tryckte det mot trappen, sen försökte han gå runt det för att ta sig upp för trappen, men märker att det var för snävt, så han trycker bak staketet igen, tar sig emellan och går upp två trappsteg, kommer då på att staketet ska dras tillbaka igen, märker att han är för långt upp för att nå så han litar på mig till 100000% och bara tar ett steg rakt ut mot staketet, jag håller i honom och vi hjälps åt att stänga igen staketet och då är han nöjd och försöker få mig att släppa honom i tron att han klarar sig själv, jag vägrar och han ger sig och börjar gå uppåt tills han kommer på att han vill göra om allt igen. Detta upprepade vi.... ja... 10 gånger MINST. Sen blev jag så trött i ryggen så jag bar ner honom och stängde staketet. Han gav ifrån sig ett litet protestljud och vi var igång igen eftersom jag var svag för honom. heheheee... söt.

Igår var en bra dag.
Jag for hem till mamma och åt och så. Sen for jag på step. Jag var ganska värdelös men det var riktigt kul! Emmy är en peppmaskin! Och efter det for jag och Emmy till Johanna för lite måndagsmys. Efter ett tag ringde Emmelie och ville komma hon med så då satt vi där och mös och fikade kvällsfika. MYCKET mysigt. Blev även maaaassa bröllopsprat! Jag förstår inte hur Johanna kan vara så lugn och prata om massa annat som inte rör bröllop. Haha. Hade jag varit henne hade jag inte pratat om något annat än mitt bröllop. Alla skulle ledsnat på mig. Men jag tror hon håller på att explodera innuti, hon är bara cool om det. Det vet jag att jag inte hade varit iaf! I am a geeeek. Höhöh.

Idag blir en ny bra dag.
För det första kom Zaki hem innan jag for på jobbet med tandställning. SÖÖÖÖÖÖÖT. Han är så himla jääättesöööt. Min älsklingsgurka <3
Nu sitter jag på jobbet = BRA. Lite mer pengar är ju alltid något.
Efter jobbet ska jag hem och förhopnningsvis har Zaki lagat mat då så då ska jag käka och sen bär det av till stan igen för lite Woman-meeting, och sen träna Aerobics och sen fika med Emmy, Madde och Emmelie.
Jösses så mysigt!

bästisar

"Nobody is perfect. I'm nobody" Citat av världens coolaste svärfar; Tobbe C.
Haha! Jag gillar honom så mycket. Han är så rolig. Och jag får sån kramp i magen ofta. Men ni vet ju vad dom säger.... ett gott skratt förlänger ju livet! Oh yes indeed!

Igår var en bra dag...? Eller... kommer inte ihåg nåt...? eeeh-....? JUST JA. jag jobbade till tre och då var det egentligen meningen att vi skulle till Leon och dom små gullebarnen. Men det blev icke av då leon och gullebarnen skulle till Emilias gammelmor/far-mor. Så istället for vi hem och jag skulle börja på maten innan styrkemixen skulle börja. Zak var dock inte alls sugen på att jag skulle laga mat av någon anledning... det var ju ändå jag som skulle laga.. han ska väl bara tacka och ta emot? Ajja, hur som helst så ringde han sin mor och bad henne bjuda oss på något. Det som skulle bjudas på var Tobbes fantastiska köttfärssås! My goooood så god den är. Den är så sjukt jävla god. Jag har vid ett flertal tillfällen försökt återskapa den men har fått inse att jag får snällt nöja mig med de gånger jag blir bjuden.
Jag åt på tok för för mycket! Speciellt med tanke på att jag skulle och träna bara ca 45 min efter.

På tal om träning. Det var ett sjukligt bra pass och jag blev helt jävla slutkörd. Det känns så sjukt bra efteråt när man tagit ut sig till MAX. och det tror jag att jag gjorde. Jag kände mig typ nästan lite full av endorfinkicken. Hahahahahah. Endorfin. Jag är inte HELT hundra på att jag vet vad jag pratar om just nu, men visst är det endorfiner man utlöser när man tränar? haha. Så då är det väl endorfinkicken man mår bra av? ELLER?! HAHAHAH. Åååh. Jag tror jag vet så mycket. Jag måste sluta hitta på. Fast kanske är det sant. Ska fråga min allvetare till pojkvän sen. tack vare honom blir jag kunnigare och kunnigare för varje dag. Wiiie!
heheh SKRYTARN.

Jag älskar när folk är glada. jag blir lycklig när folk är lyckliga. Jag blir ledsen när folk är ledsna. Jag är en så extremt jävla fin och empatisk människa så det finns ju inte ens ord för mig. Zak har tur som har världens bästa tjej! Familjen har tur som har världens bästa dotter/syster. Svärfamiljen har tur som har världens bästa svärdotter/svåger/svägerska. Heeehehehe.

Och... inte att förglömma. Jag har världens bästa pojkvän! Och världens bästa familj! Och världens bästa svärfamilj!
Hihi. Shit vilken lyckligt lottad tjej jag är. Är ju omringad av människor som är bäst!

och just ja... jag har så mycket pirr i magen för Johannas skull! Åååååååååååååååååååh pirr pirr pirr pirr PIIIIRRRR.

Skidresa

Ja, jag hade ju tänkt skriva en massa om vår lilla resa, men så kom jag över Johannas nystartade blogg där hon skriver om giftemål, och plötsligt känns det inte aktuellt att prata skidor! Det känns som att det är JAG som ska gifta mig. Haha. Förstår inte hur jag kan bli SÅ glad när det inte ens handlar alls om mig?! Nåja. Jag är väl en fantastisk människa som gläds av andras glädje!

Btw, Zaki ska få tandställning på tisdag! Sööötpollen! Min fina snygge fästman! Tänk så himlarns fin han kommer bli sen när tandställningstiden är över! Det blir spääännande. Dock så känns det som att det kommer bli en del gnäll eftersom han ändå är en typisk kille som gnäller när han kan. Hah. Nä, inte så. Men typ när han är lite förkyld så är han JÄTTESJUK enligt han själv. Men det är gulligt. Det är ganska vanligt att män är lite vekare än kvinnor har jag märkt. Är väl därför dom slipper föda barn typ.

Äh! Jag måste ju få berätta om skidresan ändå!
Det började med att vi for iväg på måndag morgon och slutade med att vi kom hem  på onsdag eftermiddag! hah! Givande va?
Nä men seriöst. Jag har haft det JÄTTEBRA! Det var verkligen en uppskattad present! Zak åt sniglar. Jag åt bröd. Bilder finns på fejsbeok.
Dock så blev jag riktigt ordentligt arg på Zak vid två tillfällen. Båda gångerna hadlade om att han lurade mig.

Första gången lurade han mig att köra genom en liten skogbit.

Z: ta bara höger just innan det där första trädet!
N: vadå BARA!? Jag kommer krascha!!!!!! varför är vi HÄÄÄÄÄÄR?!?!?!
Z: Okej, men jag åker väl först.

Och så åker han och jag som inte är helt hundra på vilket som är höger/vänster får en chock och inser att om jag åkt först hade jag åkt på andra sidan om trädet och säkert kraschat där. Då blir jag ännu argare och

N: DU KAN JU INTE BARA SÄGA HÖGER OCH FÖRVÄNTA DIG ATT JAG SKA FATTA VILKET HÅLL JAG SKA ÅT!? TUR FÖR DIG ATT DU FOR FÖRST!
Z: Eeh.. lär dig höger och vänster kanske?


HAHAHAHAHA så stöööörd jag är. Jag vet. Jag vet.

Andra gången jag blev arg lurade han mig till världens brantaste backe. Vi åkte en bit och jag var skeptisk och:

N: Hallååå! Jag ser ju inte vad som kommer där frammeee!!!
Z: Detta kommer du klara! Det är inte så brant! Vänta här ska jag fara fram och kolla!

Han far fram och kollar, vänder sig mot mig och säger :

Z: Du kanske måste fortsätta rakt fram här, så ses vi där nere! För detta är nämligen en hoppbacke...
N: MEN VADFAAAAAAAAAAN!!!!!!! Jaja. Ses där nere! Hoppas inte backen som jag ska åka är för brant Zak!
Z: Nää.. det ska den inte vara. Du klarar det!


Zak for ner i hoppbacken och jag for ner i den mindre farliga backen. TRODDE JAG. När jag kom ner en längre bit så blir det typ STUP. Jag får panik och börjar åka som Svärmor lärde mig. PLOGA SOM SATAN, och svänger så plogit jag bara kan. Inser ganska snabbt att jag säkert kommer dö om jag fortsätter så jag börjar klättra istället. Men nä. Det var för brant och läskigt! Så jag tittar upp och försöker bedömma om jag kommer orka gå upp för backen... ser att jag är halvägs nere i backen och tänker "wft!!!!!"
Så jag tar av mig skidorna och börjar försöka gå ner med pjäxorna på. OH HELLZ NO. Jag kommer ramla, tänker jag! Så då är det bara att börja traska upp. Och tro mig när jag säger. TESTA INTE DET. Jag fick blodsmak i munnen och svetten rann av mig och jag hann få för mig att jag var med i något överlevnadsprogram och hann snabbt konstatera att om jag verkligen var det så skulle jag hinna dö av utmattning innan jag nått toppen. Folk kom åkandes förbi och stirrade väldigt konstigt på en anfådd nörd med skidorna på axeln och stavarna i handen. Måste ha sett urfånigt ut! 
Jag hann börja tänka ut hur jag och Zak skulle återförenas... OM vi skulle återförenas... jag hade ju ingen mobil med mig. Ungefär vart fjärde steg fastnade jag i djup lössnö eftersom jag gick långt ut på kanten. Lärde mig snabbt att inte gå så långt ut men glömde lika snabtt och fastnade igen.
Tillslut hör jag från sidan
"guummaaan!"
ZAK HAR KOMMIT FÖR ATT RÄDDA MIG!! TACK gode gud! Ungefär. Dock så var jag samtidigt väldigt hatisk mot honom eftersom allt var hans fel. Att jag gick uppåt i en jävla skidbacke och höll på att förblöda i halsen. 
Han kom ikapp mig och överöste mig med pussar och lyckades tillslut övertala mig att vi skulle klara att åka ner i backen. 

Ja, jag klarade det såklart annars hade jag inte kunnat skriva till er nu... MEN. Jag åkte inte i den backen igen. Och jag är fortfarande aningens bitter att jag blev ditlurad. 

Men, with that said, så blev jag kungen i skogbacken. Ingen aning om vad den heter men den leder till lasseliften. Då kanske ni hajar lite? Det var den backen jag var lite rädd för först men jag övervann rädslan och åkte snabbt och fritt!
Jag blev till och med störtlopps-badass!

Sådärja! Detta förstjänar en bild vaaa!
Eller tre?










btw, jag såg en SKITSNYGG ring häromdagen men minns inte alls var jag såg den!!! :((
Ledsen tjej här. LN. (Ledsen-Nickan)

Kåbdalis ffs!

Ja, läa rubben (rubriken). IDAG FAR VI!
Nu alldeles strax för att vara helt ärlig. Så därför blire bara en kortis.
Kan ju inte lämna er läsare utan ett hejdå!
Och vem vet, kanske ses vi aldrig mer igen?
Kanske dör jag denna gång i backen.
Kanske inte?
Kanske är det mitt öde.
Kanske inte?
Hur som helst, jag ska ändå åka trots riskerna!
Har ju världens bästa man med mig som ska skydda mig från alla faror i världen!
Hihihi


Nä, nu är det dags!

Ha det fint, hörs på onsdag om ja inte är för trött, annars hörs vi igen på torsdag!


You know you love me! Xoxo Cool-Nickan

Det vankas bröllop!

Okej. Jag skrev just ett jättelångt inlägg som jag råkade ta bort på ett superklantigt sätt.

Då börjar vi om! Tänka positivt är inte min grej just nu men jag ska låtsas för er läsares skull! Är jag inte världens snällaste bloggare? Trogen framförallt!

Here it goes.

Zak har varit och dragit ut tand nummer två idag. SATAN vad lång rot man har. Det är helt sinnesjukt. Jag ska lägga in en bild till er sen när den är ren och fin. Ja, han fick med den hem! hihihi. Och ja, han ska snart få tandställning! Men det har jag väl redan sagt... ? eller ? Nåja.

För att ta upp en HELT annan sak så måste jag bara få informera er om att jag ska på bröllop!! Johanna i min förra klass ska gifta sig i sommar!!!! ÅÅH jag är världens lyckligaste tjej tror jag! :D Eller. Ja, det kanske är hon som är världens lyckligaste tjej. Haha! Men hopplös romantiker som jag är så ÄLSKAR jag sånt här vackert. Och på tal om vackert så lär hon blir den vackraste bruden ever. Gosh! Jag tror jag kommer gråta hela den dagen. Och dagen innan. Och dagen efter. Jo, jag är ganska säker på att jag kommer börja gråta. Jag fick ungefär damp när vi fick hem inbjudan! Det kom tårar i mina ögon då :D Jag har bara väääntat och väääntat på att få veta när dom skulle gifta sig, och är ÖVERKLYCKLIG att jag blev bjuden! 

På tal om bröllop. För några månader sedan satt jag och smygplanerade mitt bröllop. Inte för att zak har friat än med en tjej får väl alltid drömma? Hur som helst, jag satt och skrev ner alla jag ville ha på mitt bröllop. Jag kan ju säga att jag snabbt fick korta ner listan drastiskt. Shit vad snabbt det blir för många gäster! Det kommer ju aldrig gå... ! Det kommer ju bli svindyrt! Och jag tror desvärre att man måste korta ner ganska mycket... Tråkigt, men är man inte rik så måste man. Det får bli ett bröllop med familj och närmsta vännerna. Men vigseln får ju ALLA komma och se! Mer än gärna :) Sen kan man kanske ha nån get together med de som inte var med på bröllopsfesten. Eller nåt! Hehe. Nä, nu ska jag sluta. Jag börjar ju tro att det är jag som ska gifta mig i sommar. Hehehe.
Nä, jag får allt vänta på min tur...!
Men det jag ville ha sagt är att jag har förstått att Johanna och Fredde har fått tänka till ordentligt och skära ner på gästlistan och jag verkligen är tacksam att jag (och zak, men mest jag) fick stanna på listan!


Nu kanske ni tänker "men nickarias är ju förlovade? vadå zak har inte friat än?"
Ja, vi är förlovade, men när vi förlovade oss var det inte ett frieri. Utan bara en förlovning. Och så sa vi att vi tar vår tid och väntar tills vi vill gifta oss och när det börjar bli dags så ska ett frieri ske. Så ja, jag väntar! hohoh.
Måste ju erkänna att Johannas bröllop verkligen får mig att längta till mitt!
Men jag ska försöka hålla mig lugn. Inte bli som... hmm.. är det kate hudson hon heter i bride wars? Där hon typ mer eller mindre tvingar hennes pojkvän att fria. Haha. SÅ ska jag INTE göra. Jag väntar tills det är PERFEKT!

Btw, visst har vi ett härligt namn? Nickarias. Jag älskar det! Jag som kom på det. hehe det ni!

Förra inlägget blev lite bättre tror jag. Men, det står väl ungefär samma saker lite olika formulerat bara så ni har inte missat nåt! Tror jag...

Snart bär det av till kåbdalis! Åå så mysigt att åka iväg med min älskade fästman. <3 

CANCER-SKALLE

För några veckor sen upptäckte jag nå knölar i mina tuttar och hypokondriker som jag är så trodde jag direkt att det var cancer, dock så glömde jag bort det helt och slutade tänka på det. Men så i måndags så kände jag dom jävlarna igen! Och eftersom min mormor, hennes mor och hennes mor hade bröstcancer så har jag det i generna så jag bestämde mig för att ringa vårdcentralen.
   Jag kände mig fånig men tyckte det var lika bra att få det ur vägen så att jag kan hitta en annan sjukdom att haka upp mig på. Dessutom har jag ju frikort liksom! Gratis är bäst! Nåja, sköterskan jag pratade med var väldigt trevlig och förstående, inte alls som dom där jävlarna brukar vara typ "nä, det är nog ingen fara. Ge det lite tid så går det över" bla bla bla!
   Nä, hon hära var bra och sa "jomen, det kan ju vara skönt att någon får kolla på det så du slipper gå runt och oroa dig!"

Jooda.

Ja, jag satt där i väntrummet och väntade och väntade.
   Sen kom läkaren som kollade mig när jag trodde att jag hade en hjärntumör och då blev jag nervös och tänkte att det skulle vara FASLIGT pinsamt om det var han som skulle kolla mig denna gången också men för en annan sorts cancer. Han skulle ju tro att jag är galen. Som tur är så ropade han ett annat namn och jag lugnade mig.
   Då kom nästa nervösa tanke. TÄNK OM LÄKAREN VAR EN MAN. Jag vill ha en KVINNAAA som ska undersöka mina boobs!!!! Och bara ca 2 min efter det kommer en man (JO MEN SJÄLVKLART) och ropar "Nicole?" Baaajs.
   Vi kom till ett rum, han ställde frågor, och sen sa han "jamen  vi ska givetvis undersöka detta så vi går till ett annat rum" Vi kommer in i rummet och han säger "då får du lätta lite på kläderna" och så lämnar han rummet. Då hamnar jag i den paniken jag ofta får när jag ska klä av mig för att undersökas - HUR MYCKET SKA JAG KLÄ AV?!

Jag är så rädd att klä av för mycket. Det skulle kännas så fånigt. Typ om dom ska undersöka benet och ber en ta av kläderna. Då skulle jag lätt ha kunnat hamna i sitsen att klä av mig ALLT utom trosor och bh typ. Och så kommer läkaren in och måste säga "Jaha, oj! SÅ mycket behövde du inte klä av... lille vän." Hah. Nåja.

Jag tog av mig klänningen och misstänkte att jag skulle behöva ta av mig BHn också. Eller vadå misstänkte. Jag VISSTE. Men jag vågade inte. Så jag väntade. Och när han kom tillbaka frågade jag lite försiktigt "eeh.. ska jag ta av BHn också?" Han bara "jo.. annars blir det lite svårt för mig att undersöka. heh."

Jaha, nu är det snart helg för nickan. Långledig blire jodå jajemen. Slutar kl 15 idag och jobbar inte förrän torsdag nästa vecka kl 11. Och från måndag till onsdag blire min födelsedagspresent från Zaki! KÅBDALIS!! ÅÅåh jag längtar så hårt!

Ja visst fasen.

Ni kanske vill veta om jag har boobcancer. Han trodde inte det, men han skickade en remiss till mammografi i sunderbyn för att säkerställa och stilla min panik! Såå...
Det var en mycket bra läkare jag fick iaf!
Han blundade btw hela tiden som han tog på mina bröst. Jag tror det var för att inte bli alltför upphetsad av mina fasta vackra läckra fantastiska ungdomliga bröst!

Han tänkte nog på en höna för att vara på den säkra sidan.



Så, nu vet ni! 

Johnnie (arbetskamrat) kallar mig cancerskalle med rätt anledning! hehehehe, that's me!





You know you love me. XOXO / Cool-nickan












(UPDATE: seriöst. Han var en bra läkare. Fick så dåligt samvete)


Påskhelgen!

Ååååh vilken underbar påsk jag har haft!

Tosdags fyllde jag som sagt år. Då kom familjen, både Trejling, Lindhammar, Carlsson, Almeland, Björklund... ja. det var nog det. Och det var treeevligt! Jag hade bakat en tårta. Det var så fiiiiiiiiin!!
Eller vad tycker ni?



Det är inte bajs som pontus tyckte det såg ut som, det är riven chocklad!
Jag tyckte den blev FANTASTISK. det tyckte gästerna också. Zaks mormor älskade den så mycket att hon vill ta en bit till! :D

Fredags hade jag kalas! DET var en så sjukt lyckad fest och jag är såååå nöjd. Vi dansade och svettades. I alla fall jag! Jag tog med mig min minifläkt ut. Blåste på poliser gjorde jag också... hehe. Tur att dom var glada poliser. Jag hade tydligen gjort såhär:

N: Hello poliserna! Jag heter Cool-nickan! vad heter ni?"
P: svarade sina namn, minns inte alls!
N: Okej! Vi seeeeeeeees!!!

En stund senare:
N: Men Tjeeeeena poliserna! Kommer ni ihåg vad jag heter?
P: Jaa.. Cool-Nickan?
N: JAAAAA!!!
P: hehe
N: Vill ni se min fläkt?
P: Njä, du har redan visat...!
N: FÖRSENT!


Och så blåste jag dom rakt i fejjan med min fläkt. Haha. SÅ STÖRD.

Nåja. I lördags var det Emmys Debut-fylla! Det var en MAGISK kväll. Emmy är härligast i världen utan alkohol i kroppen, ni kan ju föreställa er hur underbart söt hon var när hon var full. Haha! Mycket söt. Jag dokumenterade även denna film. Alla filmer hittas på FACEBOOK såklart!

Och om mindre än en vecka ska vi till kåbdaliiiis!! Det var zakis födelsedagspresent till mig. Jag blev ju så kär i slalom, och han var ju inte med. Så han har bokat stuga åt oss där och vi ska dit och åååka och myyyysa och häääänga och sånt bra. Världens bästa present säger ju jag!

Tja... vad mer kan sägas? JO JUST DET!
I fredags skulle jag köpa en klänning. En klänning som jag provade för typ tre månader sen i storlek LARGE. Då fick jag inte igen den över brösten, och jag fick inte den över röven. Så den satt på min mittkropp helt oknäppt. I fredags testade jag den, i hopp om att KAAANSKE få på mig den, och den satt LÖST!?!?!?! Så då tänkte jag att jag borde testa MEDIUM, trodde dock aldrig att jag skulle få på mig den. Men HÖR OCH HÄPNA, DET FICK JAG! Den satt ju ganska tajt, men den SATT! Och för tre månader sen kunde jag inte ens få på mig L. Jag VAR VÄRLDENS LYCKLIGASTE! Allt kämpande och nerdrag av godis ger resultat och DET gillar vi!


Såja! Nu är jag klar. Och slutar om 6 min. Då ska jag hem till världens finaste man! Som "saknar dig redan" ringde han för att säga. hiihihihi!

Puss!

RSS 2.0