Öhm

Tja. Var ska jag börja? Har varit i sthlm i... 3 veckor nu. Tiden går jävligt snabbt samtidigt som den går helt fruktligt långsamt. Skumt det där.
Nåja. Jag har iaf hunnit få jobb. Det fick jag redan första veckan för att jag är bäst.
Är Nanny åt en 4 månaders-bebis. Snart även åt en 1,5 månaders. Och snart kanske åt fler.

Idag ska jag börja sälja min själ till Djävulen. Det blir intressant.

Vi (JEN; Johan, Emanuel, Nicole) bor just nu i Södertälje hos min morbror i hans källare. Det funkar men det är som lite trångt oså. Vi letar en 3a eller 4a. Helst 4a. Vi har redan fått tre lägenheter som vi tackat nej till i sista stund pga att de är så jääääävla långt bort. Pendeltiden till jobbet och tillbaka vill vi inte ha på mer än 2h. Hä funk som it!

Hmm.. vad mer... Vi har börjat en kvällskurs med en lärare/skådespelare vid namn Vladimir Dikanskij. Är tyvärr inte jättepepp på den. Men så är det. Nu har vi anmält oss och måste betala!

Har hunnit med att bli uppraggad av en kille som påstod sig känna massa heta kändisar i USA och ville hjälpa mig med både sången och skådespeleriet. Emanuel och Zak protesterade och sa att något kändes skumt med killen. Jag trodde på det och sket därmed i att träffa honom och det visade sig att Emanuel och Zak hade rätt. Eller ja, vi vet faktiskt fortfarande inte om han var den han sa, men en sak vet vi, och det är att han inte hade gett mig något gratis. Han hade antagligen krävt ett smakprov på min kropp, and I ain't sellin'!
Åh, så mkt jag kan skriva om detta men inte orkar. Typ visa er alla sms han skickade.
LOL säger jag bara. LOL.

Har även blivit uppringd av kanal 5, wipeout. De ville att jag skulle komma på en casting till wipeout. Kul! Dock så hade jag glömt ändra min adress på sidan de hittade mig så castingen var i Östersund. Dit har jag EJ råd att ta mig så jag sa att jag tyvärr inte har råd och att jag faktiskt bor i Sthlm nu. Han svarade då med att han ska försöka få en till casting i Sthlm och att de kommer ringa mig om det blir fallet. Så det blir nog kul!

Nä. Fan. Nu ska jag kolla på lite mer lägenheter, sen duscha, sen fara iväg på utbildning!

Och tyvärr kan jag inte säga att jag saknar er där hemma :P Har för mycket i tankarna här nere! Sorry! Men jag älskar er ändå! :) <3

Ni får en bild på Lam-trion, A.K.A JEN/NJE/NEJ.



Så! Nu har ni fått en SNABB update. Har hänt sjuuuukt mkt mer men ni kommer aldrig orka er igenom den texten och jag kommer aldrig orka skriva den. Heh! Jag har det iaf väldigt bra! Det enda som saknas nu är boende!

PUSS PÅ ER!

Första dagen på mitt nya liv. Eller nåt.

Nu sitter jag på bussen mot Umeå. Där ska jag hänga med Elin tills på söndag. För att på söndag bär det av mot Stockholm. Så sjukt läskigt. I morse ställde jag väckarklockan på en timme innan vi egentligen skulle stiga upp enbart för att få njuta en sista timme av att ha Zak bredvid mig i vaket tillstånd. Jag vet. Jag är fånig. Och drama queen. Men sån är jag. Sen kom hans familj och hämtade honom och Nickan grät. Både innan de kom och efter de hämtat honom. Och medan. Jösses! Jag slutar aldrig böla. Sen packade jag det sista och sen kom fina mami och hämtade mig och körde mig till bussen. Thank god. Har ingen aning om hur jag ska kunna bära all packning själv. Man skulle kunna tro att jag ska flytta när man ser packningen.oj väbta! Det ska jag ju. Heeehe.... Nä. Nu ska jag sluta vara ledsen. Jag hatar att jag har sån grov enorm separationsångest. Jag kommer ju kunna träffa zak och familjen snart igen liksom! Well well. Nu äre ses aldrig! Puss till zak! Stora kramar till mami och syskon och vänner! Peace. /Cool-Nickan P.S. Sorry, inga radbyten pga bloggning från bajstelefon. Vet ej hur man gör. D.S.

RSS 2.0