vetelivet

Jag åt vetelängd nyss. Inte en bit, inte två, utan tre. TRE!? Jävla fan. 500 kcal åt fan. Nu måste jag träna järnet senare, (om jag vill kunna unna mig något gott ikväll,) ELLER så måste jag skippa middagen. Och jag skippar helst inte middagen. Så, jag tror det får bli en halvtimme framför Carmen Electra Work out DVD.

Jag är TAGG TAGG TAGG inför imorn! Wooooh.
Dock, nästa dilemma. Challenge eller Kalles!?!?!? hMM..... Vettefan. Vi får väl se vart ödet för oss imorn!





FYI, jag har världens bästa sambo/fästman/pojkvän/bästis/blivande man.

Against all odds!

I tisdags var det snöstorm.
Vi for ut och sprang ändå.
I onsdags hade vi träningsvärk utav fan.
Vi for ut och sprang ändå.
Idag hade vi ÄNNU mer träningsvärk och kom knappt ur sängen och tänkte dra ursäkten och stanna inne och sova.
Vi for ut och gick ändå.

Vi är så sjukligt duktiga!
Zak köpte dessutom gåstavar åt mig igår, så jag gick med dom idag. Träningsvärken är nästintill olidlig och jag har träningsvärk i muskler som jag inte ens trodde jag hade. Satan vad bra det är att springa alltså. Jag bränner ändå 240 kcal på 15 min löpning, och 128 kcal på 20 min rask stavgång så atte... det är ju helt klart bättre med löpning. Och tro mig när jag säger att efter 15 min löpning är jag SLUT. jag kan inte prata, kan inte andas, kan inte stå, kan inte leva. Typ. Nä fy satan säger jag bara. Jag längtar dock till jag kan utöka rundan till kanske en halvtimmes runda...? eller iaf 20 min? Nåja, ha tålamod Nickan, om du fortsätter såhär kan du gå hur långt som helst!

BTW, jag glömde berätta att när vi sprang igår så behövde jag bara stanna EN gång, och den gången jag stannade var typ 100 meter efter andra gången jag stannade i tisdags. Om någon nu fattade den meningen så förstår ni att det är ett framsteg. Om det är envishet eller konsition bryr jag mig inte om. Jag kände mig ändå GRYMT duktig.

Dessutom så är det bra att jag bygger upp och köper kalorier till på lördag då jag och min Woman ska festa och göra stan osäker. Mohaha!!

Oj, nu är det fredagsmys på jobbet med bulla! Gott!

Lateeeerz

Hurtiga livet!

Idag är jag minsann ledig. JÄVLA skööönt. Crazily skönt.
Vi började dagen med att fara ut och springa. Zak är ett jävla energiknippe och jag är världens latmask så ni kan ju säkert förstå hur det blev. Jag sprang lite långsammare lite efter honom och höll på att dö, och han lite framför mig och hoppade och sparkade sig i röven och viftade med armarna, och snurrade runt och skit för att få ut mer av rundan. Jag var tvungen att stanna upp en gång och gå i ca 20 sek, men sen var det pang på rödbetan igen, sen fick jag gå i ca 1,5 min för att inte kollapsa och dö mitt på fläcken. Men resten sprang jag fan. Jag tror seriöst det är rekord! Zak peppde på, men jag tar inte pepp bra, jag blir bara arg. Inte på mig själv som många tycks tro, utan på pepparen själv!

(Typ när jag är på body pump och liknande och instruktören säger "och så kör vi 5 till!" då kör jag och tittar lite argt på henne/honom, och när vi kört dom där jävla fem till så har hon/han MAGE att säga "kom igen, vi kör väl 8 till va?!" Och alla där inne (utom jag) skrattar lite lätt och säger "JA!"
Fuck vilka galna människor.)


När vi kom hem var jag slut. Och jag menar slut. Jag var tvungen att lägga mig ner för att ens kunna andas, och jag orkade inte ens stå. Jag vilade upp mig i ca 3-5 min, och sen körde jag lite ben och röv-övningar. För att adda på lite muskler. Höhö. Röven ska ju bli i tipp topp form till beach -10!
Det är fantastiskt jävla nice nu, 3 timmar senare att veta att jag sprang. Men innan och efter rundan var det bara förjävligt.

Ja, sen har jag en till sak att säga... En lite smärre dålig fråga kanske? Är man en hemskt dålig människa om man märker att kassörskan tar för lite betalt och inte märker något men man märker det själv och skiter i att säga ifrån? Kanske det. (Fast kom ihåg att jag är fattig, hehe). Jag brukar alltid säga ifrån. Men idag gjorde jag inte det, och jag känner mig rutten. Kompisarna skulle gjort samma, "gå inte tillbaka för fan" säger dom. Meen.... Nästan så jag vill gå tillbaka. Mitt samvete vill iaf. Men det tänker jag nog inte göra.
Sådär, I said it, jag är nog en förjävla dålig människa.

ajajaj

Träningsvärk kombinerat med mensvärk = ingen hit! Not cool.

Hur fan jag då kan få träningsvärk av att promenera i 50 min är ju då en annan gåta. Eller så finns ett enkelt svar; helt enkelt att jag är otränad. Detta ska ändras. Nästa måndag ska vågen visa en fin skillnad om jag får bestämma!

Idag ska jag hänga med mina småsyskon, Cheyenne och Okee (myspys), vi ska pyssla med mammas födelsedagspresent!

Igår var jag ledsnast (stavas det så? :O)  i världen. Tänker ej säga varför men det var sjukt jobbigt och deprimerande och ångestframkallande. Men vilken himla jävla tur att jag är förlovad med världens bästa människa som är bäst i världen på att få mig att må bra igen och som stöttar mig till max!
Jag älskar dig min bästaste finaste Zakarias! 

Vi var och handlade toapapper sent igår, just efter mitt lilla break down, och då tyckte Zak det var okej för mig att fuska lite och äta lite glass. Så vi köpte den delicata chokladglassen. Men när jag kom hem så sa jag till mig själv "nä du cool-nickan. Detta klarar du! ingen glass ikvälL! spara till helgen!!" Och jag klarade det. Trots att lakritssåsen lockade i skafferiet!
Mohaha, jag överlistade suget! Jag är ruler of the world!!!

Lite sånt och det där dårå va

I morse kollade jag på vågen. Guess what?! 0. N- FUCKING- OLL i minskning. Iofs noll i ökning också men det hade ju onekligen varit kul att se en förändring åt det lättare hållet. Nåja. Denna veckan ska jag kämpa som aldrig förr. Hoppas jag orkar hela veckan då bara! 
Jag började denna vecka med att stiga upp 2h före jobb, för att vara ute och powerwalka i 50 min. Kom hem, åt en härlig frukost tillsammans med min underbara fästman, och sen var det mysnanna en sväng för att sen fara på jobbet.  
Det ryktas att Zak har städat idag under hans lediga dag. SWEEEET. Det ryktas även att vi ska gå ut och äta idag. Det ryktas även att vi ska gifta oss i december.
Nä. Skämt och sido.
Inte giftas i december.
Allt annats var  sant.
Allt och allt...
De andra 2 meningarna var sanna.
Åh jag längtar efter dagen. Dagen; the big W.  Eller B. Beroende på språk. Heheh.

Jag kan ju ta och berätta att jag redan har planerat en sak. Ringar ni vet. Vid ett frieri är det ju alltid kul med en ring. Man brukar kanske göra bort detta då man förlovar sig, men när vi förlovade oss så var det liksom, ja, en förlovning. Inget frieri direkt. Inget "nu gifter vi oss inom ett år". Nej, inte för oss. Vi tog förlovningen för sig. Sen går jag och väntar på att bli friad till. Ett riktigt romantiskt frieri förväntar jag mig. Ingen press baby! Heheheheh.
Haha. Romantik-besatta Cool-Nickan.


Men för att komma till poängen med detta så är det som följande:

Jag kan ju inte ha TRE ringar på ett och samma finger. Eller, kan och kan, men platsen räcker inte riktigt till, så jag tänkte som såhär:
När det är dags för ett frieri då kan han ju fria med en NY ring! Och sen där the big day kommer, så är det ju vigselringarna som gäller.
Nu undrar ni, hur ska jag NU lösa det? Jo, såhär:
Jag har vigselringen och frieriringen på fingret day efter the W.Day och alla andra dagar, och förlovningsringen kan jag antingen lägga på ett säkert och vackert ställe och titta på den lite då och då, eller ha den i ett halsband runt halsen.
Är jag smart eller vad?!

Eller är det bara jag som är en sån extrem hopplös romantiker som verkligen känner behovet av att få en ring vid det riktiga frieriet? Hehe.

Tur att min älskling redan vet om hur lam jag är, och hur mycket fåniga idéer jag har i huvudet, så han log, gav mig en puss och sa "okej min lama tjej" när jag berättade hur vi skulle lösa detta ring-dilema!

Vad tycks om min idé?! Visst är den Klockren?!


30 min i -28 grader

Satan så kallt det är ute. Det är fan nästan unbearable. Tårarna rann, och näsan rann och allt blev till is. Mina ögonfransar som vanligtvis är svarta var helt jävla vita och isiga. Det var ganska snygg och coolt tyckte jag. Synd att det smälte när jag kom in. Heheh.

Jag har hittills varit så grymt duktig med mitt nya liv. Ingen cigg, och inget godis på ... ja. Idag är fjärde dagen. Plus att jag tränade i tisdags, och gick en 30-minuters promenad på lunchen. Jag är så jävla bra. Igår var en riktigt jävla jobbig dag. Jag var läskigt sugen på godis, och tänkte göra popcorn på kvällen, men innan jag gjorde dom tänkte jag bara kolla hur mycket kalorier dom innehöll.... 460 !??!!! Tror jag. Nåt sånt. INSANE!!!! Det är fan med än en lunch bör innehålla för mig. Ma gaad. Så jag lyckades stå emot frestelsen.
Grattis Nickan! Tack tack!

Ikväll jobbar jag till 18 och sen ska jag och zaki mysa ikväll eftersom vi är lediga imorn  båda två.

På lördag bär det förhoppningsvis av till mor och familjen!

PUSS adjö

Work out man!

Tränade just tillsammans med Carmen Electra. Hennes workout-dvd är seriöst awesome. Man svettas som en gris och är helt död efteråt. Jag är för död att ens gå in i duschen. hehe. Nä, jag ska duscha. Snart.
Zak slutar om 20 min och då finns det kycklinggrattäng som väntar på honom! Hihi. Jag har allt varit duktig idag. Handlat, lagat mat, fyllt i dagboken, och tränat. Sweeeeet.

Imorn eller nåt ska jag börja ta ut flätorna......... gaaah vad jag inte längtar. Kommer ta forever att göra det. Men det måste ske. Dom börjar se förjävliga ut. Men, det får bli när jag orkar!

Äh, nu ska jag hit the shower och vänta in min fästman!

Nyårslöften och sånt!

I år har mina löften varit såna bra som ska förbättra min hälsa och sånt ni vet och sånt och sånt.

Typ inte röka i vardagslivet mer. Feströka bör jag annars dör jag. Eller nä, det gör jag ju inte men skit samma. Det ä trevligt att feströka lite, det blir så festligt då. *fjortiz*

Och sen har jag ju då mitt nya liv. Mitt nya jag. Beräknat datum till det fina jag, som jag vill vara, är färdigställd är 1:a Juni 2010. Så om allt gå enligt planerna så blir det ÄNTLIGEN beach -10 för mig.
08 och 09 kan ju dra sig i röven eller nåt. Ja, första sommaren på 10-talet är min sommar, det är mitt år!
Viktklubb berättar att man inte ska skämmas, utan vara öppen om sina försök till viktnedgången, så... ja, 1 Juni ska nickan väga 20 kg mindre. Nu vet ni. Och våga inte tro att jag kommer vara jättesmal om jag väger 20 kg mindre för ni har INGEN aning om vad jag väger. Fettet har en fett lång kropp att dela ut sig på så att... Jag kan ju säga att jag fick en chock och började gråta när jag vägde mig. Nu vet ni att det är allvar. This ain't a joke anymore. Jag har levt i en lögn i tron att jag inte gått upp sedan juni. I själva verket har jag gått upp mer än rimligt sen då.
Stötta gärna, och om jag misslyckas (vilket jag absolut inte ska!).... Hata inte mig då, och döm inte, please?

Nog jävla pratat om min vikt. Herregud.
Nu ska jag uppdatera min viktklubbsdagbok. haha jävla tjat.

Btw, för att folk ska tycka lite synd om mig kan jag meddela att jag var på akuten i lördags. Inte så allvarligt som det låter kanske, men jag kunde inte titta. På vägen dit blundade jag mesta delen av vägen, så tur att min älskade älskling fick lite ledigt från jobbet för att kunna följa med mig, utan honom kunde det gått dåligt. Jag hade säkert gått in i ett träd eller nåt annat sjukt. 
Jag fick kortison med mig hem och fick ligga i vårt mörka sovrum i 4 timmar innan jag kunde öppna ögonen lite. FYRA JÄVLA TIMMAR. Fatta så tråkigt det var. Ingen daton, ingen film, ingen Zak eftersom han var tvungen att fara och jobba. Jag låg där, ensam och övergiven. Grät en liten skvätt ibland för det var så himla synd om mig tyckte jag. Allt ljust gjorde för ont. Stackars mig.
Ännu tråkigare är att slås av nyheten att detta är något som kommer återkomma resten av mitt liv. Kanske inte så illa som det var i lördags men ändå. Och om jag missköter det så kan jag bli blind.
Det kan komma när man är stressad, när det är kallt, eller när det är varmt. LOL. Alltså när som jävla helst alltså.

En som inte gjorde det bättre var Veronika som satt och svarade på akuten. Hon var det drygaste jag behövt höra på tror jag. Så efter samtalet började jag gråta av ilska. Sen testade jag ett annat nummer och gissa vem som svarade där OCKSÅ om inte vår kära lilla Veronika.  Hon tjatade om att hon inte visste vad jag skulle göra, att jag skulle återkomma kl 9 och bla bla bla och då vart jag så less att jag tillrättavisade henne genom att säga:
"det enda du gjorde förra samtalet var att dryga och försöka bli av med mig. Du borde definitivt bättra på din attityd om du ska sitta på akuten och hantera människor. För sådär kan man inte bete sig. HEJDÅ"
När jag ringde igen kl 9 hade jag redan en plan på hur jag skulle hantera henne. Men som tur var så var det inte hon, utan en annan, riktigt trevlig kvinna. Tack och lov att det finns NÅN trevlig på akuten?!
Usch så arg jag var då. Fyfan.


Äh, nu orkar ingen läsa mer och jag orkar inte skriva mer såååå.....

HEJDÅååååååååå nu ska jag gå och äta 523 kcal!

hehehehe Ciao! Puss <3

RSS 2.0