tralllaaa

Ja, fredagen var minst sagt intressant.
Började hos Stina, där infann jag, Björn, Adam och Zak sig. Senare även David. Runt 20 drog vi till festen.
Det var riktigt trevligt och roliga lekar. Sen runt... 22 kanske, tänkte några av oss att det skulle vara smart att gå och fixa en stämpel på kalles så man slapp kön till när vi ville in och hänga. Zak var inte sugen på något sådant, han ville hellre dansa med våra medelålderskvinnor till chefar och sådant. Hahaha. Vid ett tillfälle hade han uppknäppt skjorta, och slipsen knuten runt huvudet. My god. Tur att jag inte var där och såg det.

Vi gick iaf och tog en stämpel sen gick vi hem till Stina och hängde där , och chillade, festade, partade och hade fett kul. Senare kom även Zaki dit, jävligt full och nöjd att han fått upp cheferna på dansgolvet.

Senare under natten råkade han på något vis slå ett vinglas i huvudet på sig själv, och varken han eller jag fattade någonting förrän jag ser blod RINNA från pannan på honom, och allt han kunde få ur sig då var "oops?"
Haha. Söt. Nåja, efterfest på akuten. Trevligt värre.

Lördagen var en jävligt slapp och skön lördag. Vi såg film hela dagen typ. Mysigt värre.
Och söndag var även den en skön och slapp dag. Lika bra det.

Nu är det en ny vecka. Nice bajs. Eller inte. Jag vill hem och sova. Och hem till min blodman. Haha.

hejdå. Orkar inte mer.

Greta och Orvar och Orvar

Till NaCI: JAJAJAJAJAJ. Men man kan visa lite tacksamhet åt sin fina vackra kvinna?


Denna låten är så söt.

Greta har en man, Orvar heter han
Greta har en katt, Orvar heter han
Vilken tur att Greta inte heter det
Då skulle dom ju heta
Orvar alla tre!

Söööt.

Har ni sett skogsturken? Det är så jävla kul. Och se även alla parodier på den. Oh my lord så himla kul. Speciellt bröllopsturken och Mc Donals turken. Och även snöturken. Hohoho. Mycket kul. Sök bara på skogsturken på youtube. Fett med kul.
Hur som helst. Vi ska göra vår egen lilla parodi. Ska försöka övertala mina kära kollegor om att lägga upp den nånstans så allmänheten får se vårt fina verk. Den kommer bli AWESOME! Tror jag iaf. Björn vara bli turken tror jag visst. Det blir nog bäst!


"Vem vare! Vem vare som kasta?!"

Glitter och Glamour, Hollywood!

Ikväll är det jobbfest. Det blir nog helt fantastiskt kul.
Det är nämligen glitter och glamour, hollywood-tema. Så alla kommer vara så fina och vackra. Det tycker vi om!

Inatt har jag sovit typ 10h. Äntligen en morgon då jag vaknar före väckarn och bara ligger och chillar tills den ringer. Myspys.

Sen skulle jag vara en ultimat flickvän/sambo och göra frukost åt min man, men han var inte nöjd, för jag hade glömt att salta jävla havregrynsgröten. Otacksamme karl. Schysst ens.

Festen ikväll börjar 18.30, och jag slutar såklart 18.00. Kul ens. Har en halvtimme på mig att bli fin. Men Nokiagänget, två electroluxare och en canalare ska till Stina och förballa. Så då drar vi dit direkt vi slutar för att göra oss fina ihop, och sen gå iväg till röda mattan.
Wiie! Det blir nog kul. Och mest troligt utgång senare. Fett!

Långledig

Var ledig i fredags minsann. Det var sweet. Så tre dagars ledighet har gjort mig gott.
Vad har man gjort i helgen då...? Tja. I fredags var en ganska lugnt fredag. Vi firade Dennis med tårta och sång, sen hände inte så mycket mer.
I lördags däremot hann jag tagga och taggas av för fest typ 10 gånger innan Stinkan lyckades tagga upp mig en gång för alla så jag äntligen for iväg.

Innan jag for var jag bara hemma med min underbara sambo/pojkvän/fästman, och bara mös. Supermysigt.
Jag vill bara att ni alla ska veta att jag har den bästa pojkvännen. Bara så ni vet! Nu blev det lite sådär fjantigt och sånt, men det får ni ta. He is the best! <3

Väl på tjejfesten var det trevligt. Massa nya tjejer och även två gamla Jessika och Hanna. Det var trevligt. Sen bar det ut på 06. Oh lord. Det första vi gör att att köpa en shot. Jajemen. Och kvällen slutar med att jag far hem runt ett och kommer hem till Zak och Johan, tar en cigg och känner sen att allt jag druckit ville upp. Så in i sovrummet, och klädde av mig allt jag hade på mig av någon anledning och la mig tvärsöver sängen, ut med huvudet och ner med det i hinken. Jisses.

Dagen efter var ingen höjdare. Jag kunde inte resa mig ur sängen före halv tre, och då staplade jag upp och stekte lite bacon och la mig i soffan istället. Jisses.

Jag tänker bara, dessa framtida onsdagar som jag och min kära kollega Stina har satt ut som utgång på 06, vet inte om jag är så pepp på dom mer. För om jag mår nånting i närheten av hur jag mådde igår en torsdag när jag måste jobba, kommer jag vara tvungen att sjukanmäla mig.

Helgens bravader!

I fredags var jag först och fikade med kära Emelie. Sen for jag hem och deppade för mig själv.
I lördags däremot, var det andra biffar och stekar. Stink ringer mig runt tolv typ, då gick vi på systemet och sen gick vi på Gina för att köpa nån klänning inför årets premiär på uteservering på 1906. Först for vi till klubbgärdet kl två och satt där på en gräsmatta och smuttade lite vin. Sen runt fem fick vi skjuts till våra hem för att göra oss i ordning inför kvällen. Runt halv sju drog jag iväg till Stink och där började festen! Sen for vi runt och flängde och mös i kvällssolen.
Det var en fett kul kväll. Pinsamma sms slängdes iväg. Och pinsamma pratstunder men det är sånt man får ta! Helt okej.

Detta förtjänar lite bilder på några hottisar



Brocoli och Calippo!



Elin, Challe, Stink och Nickan

Läckert!

Nu sitter jag här på jobbet och laddar inför nästa helg som förhoppningsvis blir minst lika kul.



HEJDÅ

RSS 2.0