P.A

Jag skulle behöva en P.A.
Idag när jag gick på stan under lunchen så träffade jag Jessica och .... fan. Kommer inte alls på vad han heter... Nåja, dom höll på att samla folk till enkäter till PT. Frågan var "vad är ditt bästa minne från PDOL?" Och jag blackade ut helt. Kom inte på något bra alls! Jättetråkigt. Men så var det. Så jag fick inte vara med. Hur som helst... När jag gick vidare så tänkte jag på hur jag ville se ut på bilden.
Jag testade att göra någon ful min. Sen ändrade jag den lite och körde fjortisminen. Och höll på att posa medan jag gick i undefär 30 sekunder. Tyvärr så insåg jag alltför sent att jag inte var ensam utan att det faktiskt är folk på stan som INTE ser dåligt... Undrar vad fan dom tänkte om mig som går runt och posar helt själv. Det blev ju inte bättre av att jag mumlar för mig själv "åh, jag skulle behöva en personlig assistent!"
Jag är störd.

I förrigår trodde jag dessutom att någon hade installerat en bomb hemma hos oss. Jag hörde ett tickande som ökade och ökade. Jag fick panik och ville hitta vad det var. Sen kom jag på att jag hellre borde gå ut om jag inte ville sprängas. Så jag sprang runt och försökte bestämma mig för om jag ville hitta den eller fly, dö eller leva. Ett tag tyckte jag även synd om Zak för att han aldrig skulle få veta vad som hänt med mig. Bara hitta min kropp helt utspridd där hemma. Och jag blev även förbannad på bombmannen som skulle komma undan så lätt!
Tillslut infann sig vettet och jag slutade oroa mig och då slutade även tickandet. Kanske var det en inbillning. Kanske inte.
Vem vet?
Jag är ju ändå galen. Vad som helst är möjligt då.

Nu slutar jag och tro det eller ej, jag ska gå och träna nu!

27 dagar kvaaar!!!!!!!!!!!!

Duuh

Jo precis, jag böt bakgrund. Du är fortfarande på min blogg. Heh

Aoou

http://www.youtube.com/watch?v=PeBa7dZRomw

Den låten ger mig gåshud och en liten tår i ögat. Bluuuuh. :(

Med risk för att detta ska verka som ett depp-tyck-synd-om-mig-för-mitt-liv-suger-inlägg så skriver jag inte mer än såhär.

Men lyssna på den!

Help meeeee

Jag är så nervööööööös.
Min mage sprätter och pirrar och bubblar och jävlas hela tiden. BUUURTRÄÄÄÄSK!!
Jag längtar till i morgon. Då är jag ledig och ska då passa på att ringa ALLA samtal som jag behöver så den paniken kan släppa. Imorn är även dagen då jag ska till sunderbyn för att kolla mina ögon.... kul ens. 182 spänn tur och retur. Hejdå alla pengar.
Jag HATAR mina ögon. Dom ruinerar mig.
Det som jag tycker är absolut värst är att jag inte ens kan göra något alls för att förhindra det. Eller ja. En sak; stressa mindre. Men det kan jag fan inte göra på befallning. Jag blir lätt stressad. En av fem läkare visste inte om det berodde på stress men jag är ganska säker på att det gör det. Jag har ju som märkt när det börjar komma. Senast var ju flytten till Annelund. Då var jag så stressad över hur allt skulle gå och om vi skulle hinna osv osv. Nu är det stressen inför flytten till Burträsk som spökar. Slår vad om att jag kommer få en ny inflammation när jag flyttat också.
Orka vara så stressaaaad!?!?
Zak ber mig jämt att sluta stressa och vara så kontroll-freakig. Men jag kan inte! Jag vill gärna luta mig bakåt och tro att allt kommer ordna sig. Men samtalen rings inte av sig själv! Inget görs av sig själv. JAG MÅSTE fixa allt.

Gaaah.

Nu är jag trött. Och stressad såklart. Som vanligt.
Jag är även väldans kääääääär. Hihihih. Min fästman är så väldans fin och bra. Oftast. Hehe.
Och snygg! Och söt! heheheh. <3

Btw..... 16 kg nu. Moaahahahaaaaaaa.... jag älskar att jag är så duktig!! Mitt första mål var faktiskt att gå ner 16 kg. Trodde fan ALDRIG att jag skulle klara det... Men det gjorde jag! Och mer ska det bli! Och nej, återigen ska jag inte gå ner för mycket. Jag vet . Jag vet. Jag är en kurvig brutta. Och så ska det förbli! Men kurvorna kan ju gärna få vara fasta och så, hellre än vara gjorda av överflödigt fett... hehe. That's my goal!

Idag är första och sista arbetsdagen denna veckan. Skööööönt!

Nu ska jag gå till lunchrummet och göra min fästman sällskap medan han käkar frulle.

PEACE






Härliga tider!

I gårkväll var jag , Emmy, Madde och Alex på Challenge och åt grillbuffé. Den var god, men ändå inte riktigt värd 150 spänn... Hade det kostat typ 100 hade jag nog varit mer nöjd. Nu känner jag mig bara lite lurad. Jag äter ju som ändå bara en portion så buffé är inget för mig. Men sällskapet var myche trevligt. Synd att det regnade bara. Vi satt dock ute ändå. Det var mikket misigt!

I kväll ska vi (några från gamla musikklassen + några från gamla estet) till Hugo och grilla och sen till Norrstrand och spela volleyboll och bada och leka och ja...! Oj så kul! :)
I morgon ska vi (några från gamla estet + pojk/flickvänner) till södra hamn och mysa och så. MYYYYSIGT!!! :)
På lördag ska vi (några från gamla estet + pojk/flickvänner) FESTA järnet hos Emmy. Det längtar jag till! Så himla kul! :D

Myyyyycket mysig vecka. Jag gillar att vi ses så mycket. Jag gillar mina vänner :) Det är som bäst att passa på att umgås medan vi kan. För om en månad så flyttar mer än halva brudgänget!
Ska vi se vilka som drar... det är ju jag dårå, Emma, Madde C, Elin.... ja. Det var väl vi. Emmelie är ju också borta som. Så kvar är ju Emmy, Johanna och Madde J. Fast Madde J lär också dra snart... För att få jobb måste hon nog söderut...
Tur att dom flesta tänker komma hem igen... Hoppas jag? Shit. Emma kommer säkert trivas som fisken i skåne... Madde lär gifta sig i Borås... Elin hittar sin kärlek i Umeå... JAG kommer då hem igen iaf! Var så säker. Men sen kanske vi flyttar en bit ner... Det finns ju en skola i skåne som passar utmärkt för mig och Zak. Men vem vet. Vi får väl se vart det bär av!

Jag testade ringa skolan nu btw! Men det var inga lärare där, bara en sommarlärare som inte visste något om hösten. Så hon sa att jag skulle ringa en vecka innan skolan börjar. Så jag får väl vackert (nervöst) vänta. Jag mailade iaf till en lärare igår... men hon har väl semester så jag ska väl inte hoppas på svar därifrån riktigt än...!

Hoppsan, jag är ju bajsnödig!

LATER!

Bajs

faaasikeeeen. Jag dör. Jag DÖR.
Det gör inte ens lite ont i magen!! Jag är så nervös att jag vill gå under.
Igår fick jag en liten ångeststund. Kom på att jag har massa samtal att ringa innan jag flyttar. Säga upp massa skit som kostar osv... Vet inte riktigt hur jag ska komma ihåg allt. Känns hela tiden som att jag glömt massa viktiga saker...
Måste dessutom ringa skolan och kolla så det är chill att jag kommer en dag före.... Tänk vad hemskt om dom inte fick mitt svar att jag ska börja... FY SÅ HEMSKT. Jag dör. JAG DÖÖR. Jag har inte ringt och fått det bekräftat ju........ Nu är jag nervös som en kratta. Jag ska fan ringa idag och kolla så att allt är lugnt. Åh, jag kommer börja gråta om dom säger typ "meen... vi fick ju aldrig in något svar av dig. Någon annan har tagit din plats. Tyvärr." Usch. Sluta nu Nickan. Sådär kan man ju inte hålla på för faan. Aaaaaah!!!

AAAAAAAAAh. '

Nu kan jag inte tänka på nåt annat. AAAAAAAH.
Ska fan gå och ringa NU.
BRB.

Jaha! Dom har bara telefontider mellan 9 och 11. Då får jag vara nervös till imorn. Gaaaah!

vad ska man ha meeeeeed sig??!!!!?!?!?!?!??!?!
Ska jag ta med mig täcke? Kudde? Eller bara liksom örngott och lakan och påslakan?
PALLAAAAAAA!
Jag vet att jag ska ha mjuka kläder. Sköna kläder. Och min dator! Den ska fan med! På tal om den så måste jag ju lämna in skitdatorn!!! Den kan ju inte läsa DVD! Ma looord. MA LORD.
och... vad emr? En bok? jag kan ju låtsas att jag är en bokmal och läsa på skolan. Det låter så mysigt. Jag vill VILJA läsa. Men jag finner aldrig någon ro till det...:(

åh. Jag har så ont i magen. Edelvik....here I come!
Man blir ju taggad! Det finns en till tjej här i Piteå, Petra, som också kom in! Vi var på samma audition. Man blir ju bara mer taggad när man vet att det finns fler som längtar lika mycket som jag! :D:D
Wiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeee


AAAAAAAAhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

På fredag den 23 är det exakt en månad tills skolan börjaaar!!! :D

(om jag nu ens är inräknad...) Fan.

Pirr pirr PIIRRRRR

Shit. SHIIIT!!!!!!

Jag satt och kollade och jämförde mitt och Zaks schema för att se när vi är lediga tillsammans.... Så kom jag till nästsista helgen i Augusti. SISTA helgen som sambos. Inte för alltid men ändåååå. Shit. Jag ska sova själv! Ma gaaad.
Och jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska fara dit på söndagen (dagen innan skolan börjar) eller på måndagen, självaste dagen. Det känns som att det kan vara smart att fara på söndagen.... herreguuuuuuud. Jag blir så nervööös. VAD FAN SKA JAG PACKA MED MIG!?!?!?
Det pirrar så mycket ångest. Jag kommer ju längta ihjäl mig efter Zak. Självklart så pirrar det lika mycket lyckokänslor... jag ska ju få leva MIN DRÖÖÖM i 9 månader! Fasiken vad jag längtar!!
Det är mindre än 5 veckor kvaaaaaaaaaaaaaar!!

För att återgå till mitt och Zaks otroligt osynkade schema.... vi har 2 lediga söndagar ihop, och en lördag, som är dagen före söndagen då jag flyttar! Kul ens. Jag jobbar varje jävla vardag, och han jobbar nästan alltid kväll OCH helg. Kul synkat ens? NÄ.
Nåja... jag kommer ju gråta som en stucken bebis när Zak lämnar av mig... ååh. Jag viiill inteeee..... men jag viiiiilll så gääärna! Som sagt, det handlar om 9 månader! Inte 9 år liksom. Det kommer nog gå bra ska vi se!


Jag har ju då förresten köpt en ny telefon. Den gör fan jobbet! Smider som faaan.
Såhär ser den ut


Johriks Bröllop

Jag vet inte ens var jag ska börja. Jag har nog aldrig gråtit så mycket lyckokänslor som igår. Jag är ganska säker på att jag inte har det.
När Johrik kom gåendes längs altaret så började tårarna flöda, mycket beroende på hur otroligt vacker Johanna var. Hon var som en sagoprinsessa.
Sen när dom stod där framme och man såg hur lycklig Fredde var så rann tårarna ännu mer. När Emmy och Johanna sjöng en låt och Fredde tittade på Johanna och man såg hur himla kär han är i henne.... DÅ hulkade jag. Jag var tvungen att tänka på något annat ett tag för att inte låta som ett barn. Oj oj. Så vackert så vackert. Det finns inte ord.

Festen var UNDERBAR! Värdarna hade gjort ett utmärkt jobb. Det var underhållning på hög nivå och allt var fantastiskt roligt!
Johanna hade skrivit en låt till Fredde, som Fredde var helt ovetandes om, och hon sjöng den på festen. FY TUSAN vad jag grät då. OJ så vackert det var.
Allt var så vackert så vackert så vackert!
Emma höll ett jättefint och roligt tal, och hade även skrivit en riktigt bra låt hon med. Där kom några tårar också. Ja... jag grät gode mycket igår. Men som sagt, det var enbart lyckotårar. Jag är så himla glad för Johanna och Fredde, och jag är så glad att dom fick en så lyckad dag. Jag tror dom var väldigt nöjda båda två. Jag var då verkligen nöjd!
Ja, jag vet inte vad mer jag ska säga än att Johrik verkligen är meant to be. BIG TIME. Dom är perfekta ihop. Och dom är ett fruktansvärt snyggt par. Ja, allt är så bra.

Jag vill bara skriva överallt hur bra och vackert allt var igår, men jag kommer bli så tjatig. Jag kommer då leva på denna känslan i många dagar vill jag lova.

Så återigen, TACK TACK TACK till alla för igår.
(Ser ni, det låter fortfarande som att det är jag som gift mig, hahah)



Ni ska ju självklart få se lite bilder här! Resten kommer nog på fejjan inom kort!



Vackra eller VAD!?



Skära tårtaaa! <3



<3<3<3<3<3



Oj så fint!



viiii med vår brud <3


UPDATE:
Glömde ju berätta att några av oss hade förberett en liten överraskning till paret i kyrkan. Vi sjöng all you need is love. Det började med att Emmy och Emma ställde sig upp och sjöng och sen ställde alla andra (vi som förberett, inte hela kyrkan, haha) sig upp succesivt när man skulle börja sjunga. SÅ det ploppade upp lite folk lite här och var! Efter två vändor med love love love så ställde jag mig upp och sjöng en trudiluttvers. Synd bara att jag grät så mycket och att när jag ställde mig upp såg att Fredde grät, vilket bidrog till att jag började gråta ännu mer så rösten skakade och pallade inte sjunga så jättestarkt med men. Det är ju tanken som räknas! Det kändes iaf bra att dom blev glatt överraskade och att det uppskattades av alla.

Återigeeeeen... Lyckliga vackra dag!

Badhusparken

Igår var det fest. Jag blev lite väl full. Jag tyckte tydligen att det var okej att visa mina trosor eftersom dom var i bikinimaterial! Oj oj.
Det började hos Emmy. Det var myche trevligt! sen gick vi till badhusparken och där vet jag knappt vad vi gjorde... Men det var nog kul! Sen gick vi till 1906.
På vägen hem blev jag bjuden på korv av ett gäng män. När dom sen frågade "jaha, så du hem själv ikväll? Utan ragg?"
Jag kände mig nöjd och glad när jag svarade "nä, jag är förlovad, går aldrig hem själv. Har mitt ragg där hemma. Tack för korven!"
Heheheh. Det var kewl!
Sen gick vi till Sunez. Där var några av Yammis kompisar. Men inte Yammi. Då tänkte jag ringa henne och se vad hon pysslade med. Ringde på hennes mamas mobil som hon brukar ha ibland eftersom hon blivit av med sin egen. Då svarade Svärmor! Ingen Yamina. Och stackars svärmor satt uppe och väntade på att kanske fara och hämta bruttan. 
Då ryckte cool-Nickan in och började leka detektiv. Hittade henne dock ingenstans. Gick tillbaka till Sunes och frågade igen var hon var sist dom såg henne. Gick och letade lite till. Ringde svärmor och infade om att jag inte hittade henne, det var okej. Zak var fullast i världen och la sig ner i gräset. Vi började gå hemmåt men efter en liten stund sa jag "nämen gud, inte kan vi gå hem när Jenny ligger hemma och oroar sig" Så då chansade jag en sista gång och gick tillbaka till sunes. Då provade vi ringa någon som Yammi sagt att hon skulle hänga med och det var hon!  WOH! Hon var en glad och pigg tjej! Bad henne ringa sin mor och infa om läget!
Svärmor kan sova lugnt!
Slutet gott allting gott!

Idag har jag mått som en råtta. Eller en klubbad pung. Det föklarar situationen bra.

Min lillebror mår dock sämre än jag. Kraftig hjärskakning, massa lösa tänder och en halvt utslagen tand. :( Stackaren. Svullen på överläppen och ena sidan av käken.... uuu. Lille lille vän. Det är när sånt där händer som man inser hur snabbt man kan förlora någon man älskar. Hade han inte haft hjälm hade jag nog inte haft kvar min älskade lillebror. Iaf inte enligt läkaren. Tack gode gud att han är så duktig och har hjälm!

Om två dagar är det bröllop!! :D Och jag har nog bestämt mig för vad jag ska ha på mig! WOH! :D Har köpt massa klänningar nu! Hihihi

 
Här får ni en härlig bild från förr! Hehehehehehe. Älskar denna bilden! Blir så stolt över mig själv när jag ser den!

Såååja

Igår vare rep. I lördags vare rep. I fredags vare rep. Hehehe. Rep rep rep! Hela tiden reeeep! Vi spelar på lördag på PDOL på hmm... vilken scen. ...? haha ska kolla.... SÅ , det är krokodilscenen. Förband åt Ramblin' minds! Coooolness!

Idag har jag minsann kalsonger på mig. Haha! En gång när jag skulle köpa kallingar åt Zak så råkade jag köpa "troskalsonger" istället för boxer. HAHAH. Inte så populärt. Det misstaget gör jag nog inte om igen... Nu tittar jag NOGA på paketet. Det fula är att det var en kla och tydlig bild över hur kalsongerna jag köpte såg ut, men det är ju klart. Är man blind så är man! Dom är då sköna på mig! :d

Idag har jag ställt ett larm till på lördag att ta på mig linser. Måste ju kunna se vackra Johanna när hon säger ja! :D GAAAAH! ÅÅÅÅÅH!

Elin ska komma till mig lite tidigare den dagen och hjälpa mig med klädsel. Jag HAR PANIK! Jag vill ju vara fiiiin på Johannas stora dag! Har INGEN aning om vad jag ska haaaaa.... :( Men det löser sig nog. Har varit på stan varje dag i 2 veckor men INGET nytt. INGET nog fint. Inte för mig iaf. Blöööö. Och Emma och Emmy sa "Men du har ju massor med fina klänningar!!" Nickan svarar "jaa... men jag vill ju ha nåt ÄNNU finare och något nytt!!" Johanna måste ju tycka man är fin och se att man har kämpat lite! hehe.

Jag vet! Jag ska smita in till Lennart (hennes far) och kolla på hennes brudklänning, och sen går jag och köper mig själv en likadan. Och fixar en håruppsättning med löshår. Och sen går jag ner för gången med Zak JUST innan dom ska gå ner. Så kommer alla tro att det hela var en set up, at det egentligen var jag och Zak som skulle gifta oss. Sen när Johrik kommer in kommer all bli helt chockade och typ "eeeh, vad gör ni??? Det är ju Nickarias dag! Härmapor!!"

HAHAHA. Eh, var kom allt det ifrån? hahaha. Det skulle ändå kunna bli en bra film! Visst? När jag är färdigutbildad skådespelerska ska jag fan se till att få vara med i en film med ett liknande manus! hahah. Det blir kuuuul!
På tal om skådespelare. Snart är det fan dags!!! Woop! 41 dagar....! Känner både ångest och längtan att det är så kort tid kvar. ZAAAAAAK :((((( Buhuu.

Nu är jag klar! Snart får jag träffa min älskade RHALLEH (Elin) !!!!! Åååh.
RHALLEEEEH! KOM HEEEEEEEM NU! PUSS!


(Tänk/sjung till nedanstående text - På torsdag är det ärtsoppa på lördag är det fest men fredag är ändå den dagen som känns bäst.... lalala.....)

På torsdag äre hemligheter
Fredag äre fest
Men lördag är ändå den dagen som känns bäst!
Rhalleh på dagen och Johrik vid tre
Bröllop på lördag e de!

Justja, vattenfast mascara kan vara en bra grej att införskaffa till bröllopet! Tårarna lär ju flöda!

HEJDÅÅÅÅÅÅÅ

BTW, gått ner 15kg nu. FEMTON!!! Lyckades få bort dom där kilona som tillkom förra veckan genom att inte äta nå godis alls, bara mat! Bara 5, max 7 kg kvar! Jag äääälskar't!


En knubbig kontrollfreakig Nickan!

Igår hade vi möhippa för vår allas finaste blivande brud Johanna.
Det började med att vi gömde oss på en lekplats som Johannas storasyster såg till att Johanna gick till med sin systerdotter och där hoppade vi fram och överraskade! Det pirrade från topp till tå. Älskar att överraska folk :D
Sen fick hon massa uppdrag på stan, skämma ut sig i olika situationer. Hon klarade alla 25 uppdragen. Helt fantastiskt!
Sen for vi på heta hyttan där hon fick göra en skål och blåsa glas. Det var spännande! Men ack så jävla varmt där inne.
Efter det for vi till Jävre, Johannas storasysters place, och hade lite mini-spa och luftgevärssjutning och kubb och mys. Sen gjorde alla sig klara för att avsluta kvällen med middag på Challenge. Även våra grabbar kom dit och käkade med oss (zak kom dock inte förrän 21 eftersom han jobbade). Det var väldans trevligt! Jag är mycket nöjd med dagen och nu börjar det verkligen kännas att bröllopet snart är här!

Hör ni, det låter som att det är jag som ska gifta mig. Haha så störd! Men men . Jag längtar så himla himla himla mycket! Och återigen är jag SÅ GLAD att jag blev bjuden! :D ÅÅååååh. Jag spricker av längtan!

Igår hade jag och Zak även 2-års-dag. TVÅ ÅR. Låter så lite... haha. Känns som att vi varit tillsammans ack så mycket längre! Men icket icket.

Jag är så sjukt nervös fortfarande inför att börja skolaaaaaaa. Jaiks! Allt kommer vara kaos när jag kommer hem på helgerna. Än värre när jag flyttar hem igen! Jag utryckte min oro igår för Zak, igen, och han svarade : "men ge dig....! Nog klarar jag det. Tänk om du skulle dö när vi fått barn. Ska inte jag kunna klara NÅGOT själv då eller? Det blir nog bra för mig också. Eftersom du sköter allt nu så blir det nyttigt för mig att sköta lite"

Sant. SANT. Men ändååååååååå. Jag tror inte att någon klarar alla mina uppgifter! Så mycket som jag skriver upp för att inte glömma bort. Och så mycket planering... och hit och dit. Han hatar att planera! Jag älskar det. Eller... Älskar och älskar. Jag tycker om att planera annars går jag bara runt med ständig panik över att jag har glömt massa och att allt sker så spontant!
Missförstå mig dock inte. Jag gillar att spontangöra saker också. Men planering är bra. Bäst rent av. Jag är ett kontrollfreak utan dess like. Jag ger till och med en massa regler för hur hemmet ska skötas och vad som får göras i det under tiden jag bor på annan ort. Jag är ju hemsk.
Zak vill att jag ska slappna av mer och låta "ödet" ha sin gång (exakt så säger han inte men typ, ni fattar). Men jag tänker INTE lita på ödet. Jag litar enbart på Nickan.

Btw, vadå dö!? Ska inte dö förrän jag är minst 100. Han kommer aldrig behöva ta hand om våra barn ensam. Nickan will always be aroooouund!

Förresten, denna morgonen började sämst. Jag har då som sagt slappat till som fan med träningen..... Och jag nämde ju att jag gick upp 0,8 efter jag kom hem från danmark. Jag lyckades dock gå ner det igen till i måndags genom att inte äta nå godis. Idag tänkte jag såhär för mig själv
"jag våger mig, om jag gått upp sen i måndags så MÅSTE jag träna idag. Annars behöver jag inte"
Jag vägde mig. Skott i pannan vilken chock. 2 kg!! UPP! Inte ner. UPP. Så... då blev jag jätteledsen trots att jag BARA har mig själv att skylla... Har ju hetsätit som en annan 300-kilos-tröstätande man. Skärpning. SKÄRPNING. Nu blire hårdträning hela resten av veckan och INGET mer godis.
Synd att det första jag ser när jag kom till jobbet var en härlig rabarberpaj. Självklart var jag tvungen att äta en liten bit. Men NU. NU är det slut!
Så i eftermiddag ska jag träna!
Sjukt otaggad är jag men jag har fan inget val. Antingen tränar jag och fortsätter ner till mitt mål, som bara är 6 (eller ja nu är det ju 8) kilo bort, eller så fortsätter jag hetsäta och ökar på med mina bristningar och stora kläder.

Här är en bild på när det enligt mig var som värst!



Ni ser ju. Magen sticker fan ut längre än mina bröst! Och kolla armarna! Och kinderna! OCH BRÖSTEN! Så stora bröst har jag INTE.
Detta är då från NYÅR 09/10.
Den 4/7 var det exakt ett halvår sen jag började mitt nya liv. Dit (kroppen ni ser ovan) ska jag ALDRIG MER IGEN. Så träna idag- JA FÖR FAN!

Ska även fösöka få fingrarna ur och lämna in min dator som aldrig har kunnat läsa CD. Har aldrig brytt mig förr men nu när jag ska flytta så kanske jag vill kunna se någon DVD i datorn eller så... så jag ska se till att kirra det. Snart.

Nu blev det en svinlångt inlägg igen. Säkert ingen som ens orkar läsa. Heh. Nåja. Läs det ni orkar och vill osv!


HEJDÅÅÅÅ

Bilder!

Resan till danmark var fantastisk! Jag hade så himla bra och hatade när dagen för hemfärd kom.
Det värsta med denna gångens avsked var att jag blev ledsen 4 ggr istället för 1. Det blev fyra avsked vid olika tider.
En när min syster och hennes man och deras dotter for.
Nickan gråter.
En när Emilie skulle fara till en kompis en timme innan vi skulle fara.
Nickan gråter.
En när vi skulle få skjuts till tåget, sa då hejdå till mina systersöner.
Nickan gråter. Dock inte så jättemycket denna omgång.
En när vi skulle stiga på tåget och ta farväl av Smilla, Nikoline och Anja.
Nickan gråter.
Åååh vad jag grät. Jag hatar att bo så långt ifrån alla! Dumma dumma dumma Pappa som gjort detta mot oss. Nåja. Jag ska inte hata. Gjort är gjort!

Tänkte dela med mig lite av några bilder! För er som inte har facebook eller ni som helt enkelt inte orkar kolla igenom 400 bilder!

Nickarias!                    Nikoline,Nickan,Tonya,Emilie. Sisters for life<3                       Greg(brother-in-law)&Sister

 



Mys framför TVn!



Systrarna Smith!





Danne (storebror) och Nickan



Ni som känner oss vet ju att denna posen är en fulpose som Zak ofta utför. Kul att Nikoline hakade på! ;D



Zak och Nikoline. Megagullig bild!



Tre små söta systrar som sover.

 
Emilie ville ha likadana naglar som storasyster! :) Storasyster kirrar biffen!



   Nickan&Niece              Nickan&Nephew        Nickan&Nephew         Stepmom&Sister        Nickan&Fiancé



Gullig bild på min syster och fästman!



Smilla älskade Zak. Det syns här!



Puss puss!



Nyvaken Smilla myser med storasyster <3











Slutligen får ni en bild på en elitidrottare!
Vill ni ha hennes autograf så hojta!
Nickan kirrar biffen!





Btw, jag var orolig att gå tillbaka till 10-talet, som jag kämpat så hårt med att komma ifrån, medan vi var i Danmark. Första dagen åt jag inget godis. Andra dagen åt jag lite... Tredje dagen åt jag helt ohindrat. Jag vräkte i mig som jag brukade göra. Jag ursäktade mig med tanken "I'm on holiday, it's okey!"

När jag kom hem i måndags kändes det mindre okej, och när jag skulle ställa mig på vågen i tisdags så visade den att jag gått ner 1,4!!! Nästan ett och ett halvt kilo!!! SATAN så nöjd tjej!
Av någon anledning trodde jag att jag kunde fortsätta äta sådär mycket skit nu när jag varit hemma och varit sjuk. Så... jag har gått upp 0,8 sen i tisdags. Jävla skit. Jag är så kass. Men ÄNDÅÅÅ. Jag är fan nöjd. Vi höll ju dock igång alla dagar vi var där. Är väl massa tack vare det. Nu när jag varit sjuk i ögoninflammation har jag ju bara legat hemma och tittat på skitprogram. Enda gångerna jag rört på mig var när jag skulle på toa. Typ. I princip. Så atte... jag förstår att jag gått upp. Men dom hektona ska bort lika fort! Förhoppningsvis lyckas jag.


Idag blire tillbaka till träningsrutinerna! Blir nog lite löpning coh styrke på gymmet.
Sen om Emelie lyckas dra sig från en familjemiddag ska vi på bio och se eclipse ikväll!

Hmm... efter massa velande fram och tillbaka ska jag informera er om läget.
Först ville jag inte för det känns så dumt. Men nu gör jag det ändå. Ni kan tycka vad ni vill!
Ett litet avslöjande som viktklubb uppmuntrar:

Jag vägde 89,8 (nästan 90!) när jag började med min viktnedgång. Nu väger jag 76. Eller ja, 76,8 eftersom jag gått upp igen. Så 13 kg har jag gått ner. Eller ja, 13,8 i tisdags. AAh. Blir arg när jag tänker på det. Hah. Men som man bäddar får man ligga!
Mitt mål är mellan 68-72 kg. Helst någonstans mitt emellan. Alltså 70. Eeeehhehe.

Så nu kan alla skippa sina tankar om att jag ska bli ett anorexia-fall. Om jag skulle gå ner hela vägen till 68 kommer mitt BMI ändå ligga på 21,5. Det ska vara mellan 19-25 om man vill vara hälsosam. Så 21,5 tycker jag är LAGOM.
När jag började hade jag 28,4. För den som är intresserad och vill veta... Hhöhöhö.
Shit, detta var första gången jag berättade vad jag vägt/väger. Bortsett från Zak. Han vet allt om mig!

Det var väl ett jävla tjat om min vikt. Snart är det slut på det mina vänner. Snart. Då blire massa teaterprat istället! JAAAIKS! Jag är så nervöööös. Är fan mindre än 2 månader kvar nu ju! Usch!
Btw, vi har fått en inneboende till när jag flyttar. Så vi kan ha kvar lägenheten!! :D Yeeey! Hugo blev det. Sweet! Så han och Zak kan leva ungkarlslivet i 9 månader, men sen är Nickan fan tillbaka och då ska det vara ordning och reda igen och då får Hugo flytta ut. 
Vi kommer behöva rummet då vi ska börja på vår tillökning i familjen.

SKOJAR om sistnämda! (skulle gärna vilja skita i att infa om att jag skojar men det finns för mycket tröga människor i världen... hehe)


Hejdåååå

RSS 2.0