Fin helg, bra start!

I lördags var det egentligen meningen att jag skulle på fezt med Stina dåva som sagt. Men pepper infann sig aldrig riktigt och när Emilia frågade om vi ville vara barnvakt åt lille Lucas var svaret självklar ja. Så då blev det barnvakt istället för fest!
Zak jobbade till nio så vi var själva fram till det. Vi hade jättemysigt och trevligt. Det är en bestämd och härlig liten pojk det där!

Måste bara berätta att på vägen in till stan på söndagen så hittade Lucas en maskros och sa "ooh så fiin! Denna ska mamma få!" Vilket charmtroll! Då sa jag "men duuu... ska vi inte hellre köpa någon fin blomma till henne från dig? Det är ju mammas dag idag!" Svaret blev ett glädjetjut : "Jaaaaaa!" :)

Jag längtar så himla mycket efter att få åka till danmark! Min lilla lilla lillasyster Smilla är så sööt och kan gå nu! Och dom andra två fina älskade systrarna! Och även storasyster som jag inte träffat på 5 år! Och hennes man och deras 3 av 6 barn. Varför får jag känslan av att jag har sagt detta förut...? Eeeeh. Äh. Skitsamma. Glada saker tåls att sägas ofta! jag längtar så jag nästan spricker!!
Det enda jag är nervös för är att vi ska vara där i 10 dagar.... 10 dagar utan korpen. Och 10 dagar där vi garanterat kommer leva och bada i flottig mat och godis... baaah. Jag kommer nog måsta vara en nörd och fara ut och springa några gånger, och även  tacka nej till massa onyttigheter... För jag VÄGRAR gå upp allt jag kämpat för så länge.

På tal om vikt och kämpa osv osv.... Jag har gått ner ytterligare 0,4. Nu är jag alltså uppe i 9,9kg! Snart 10!!!! AAAh. Helt jävla sjukt! Trodde fan ALDRIG att jag skulle klara det! Som sagt, bara ca 8 kvar! Är fan längre än halvvägs!
Det är så jävla värt det att inte äta massa skit. Jag var sjukt sugen på choklad igårkväll. Så när vi skulle iväg och repa tog jag en tia som jag tänkte shoppa för i automaten. Men jag la tillbaka den innan vi for för jag kom ihåg hur glad jag blev i måndags när jag hade gått ner till nytt 10-tal och hur ledsen jag skulle bli om jag gick tillbaka upp dit. Så... jag är fan duktig. Disciplinen börjar fan infinna sig ordentligt nu!
Bad även Zak gå och käpa nåt gott åt mig innan när han hade slutat. Det slutade med att jag skrev ett sms "köp inget!!!" haha. Jag är helt imponerad av mig själv!

Jag har bestämt att jag tänker fortsätta vara ett träningsfreak och träna 5 dagar/ veckan tills jag nåt min målvikt. Sen efter det ska jag börja träna "hålla-igång-träning". Ni vet, 2-3 ggr/veckan. Det kommer bli så nice!

Jag är även sjukt nervös för beskedet som ska komma denna vecka......... gaaaah. Ma lord. Jag såg ett reportage om skolan. Där sa dom klart och tydligt "i år finns det ingen plats för nybörjare..." Jaddi jaddi. Känns ju lagom bra. Jag är ju ultranybörjare! Värsta amatören.... buuhu.
Jaja. Only time will tell. Går det inte bra är det ju bara att börja skära sig.
Heheheh- Nä skoja.
Obviously.
Eller?

Åh, det finns för många människor som inte kommer fatta att jag skojar så NEJ JAG SKA INTE SKÄRA MIG. Daaah. Trögjävlar!



Ser ni mellanrummet mellan hennes ben? Det ska jag HA!


Monolog-Nickan

I dag har jag varit på audition. Det var så sjuuuukt kul. Jag var ruskigt nervös. Det hela började i måndags eftermiddag.

Det ringer ett okänt nummer, killen presenterar sig osv osv. Infar att det är autition på fredag kl 09 och frågar om jag har möjlighet att komma. Jag säger i panik något i stil med "njaa... vet inte... kanske inte tar mig... eeheh..." Han svarar då lugnt att jag kan kolla upp det och återkomma i morgon (tisdag). Jag svarar "okej!" men tänker att oh aldrig i hela helvetet att jag ringer tillbaka!
Hela tisdagen går jag försöker undvika att prata om det och tänker att det rinner ut i sanden och de glömmer bort att de ens har sökt mig.
Onsdag kommer, jag är på jobbet, jag hör min telefon ringa, jag går och kollar numret, samma okända som i måndags, jag låter det ringa och missar. Får panik och berättar för kollegorna som i princip skriker på mig att ringa upp. Jag ringer Zak som säger samma sak. Till slut ringer jag upp och säger att jag vill komma. Då får jag veta att jag ska förbereda en monolog på ca 3 min.
EN MONOLOG!? 3 MINUTER!?!?! WTF!!!!!!!!!!! Tänker Cool-Nickan då. Oj oj oj. Jag valde en monolog under dagen, en scen ur filmen requiem for a dream. Den är då på engelska och jag kände ordentligt för den så därför valdes den.

Jag övade hela kvällen på onsdagen, såg filmen och sov på saken. På torsag morgon satt hela texten som en smäck! På torsdag spelade jag in några klipp på mig själv och såg dom senare tillsammans med Zak så han fick ge mig lite tips.

Fredag morgon kom snabbt som fan. Jag hade inte hunnit fatta det helt och kände ingenting. Kl. 07 bär det iväg. 08.40 är vi på plats. DÅ slog nervositeten in. Jag bad zak vända och fara därifrån, men han stenvägrade, såklart. Jag var tvungen att gå och skita för jag var så nervös. Och kl 09 gick vi till dramasalen. Där skulle vi göra några improvisationsövningar, och även några övningar där vi rörde på oss och fick upp flåset rejält. Detta för att dom skulle kolla vår kondition eftersom det är en väldans krävande utbildning, löpning varje morgon till att börja med liksom. Vi svettades som grisar. Efter ca 1,5 timmar var det dags för den individuella intervjun/audition/monolog. Det gick så sjukt mycket bättra än jag trodde. Jag var helt säker på att jag skulle få hjärnsläpp och glömma ALLT väl där inne. Men det bara flöt på, och jag tror jag gjorde bra ifrån mig.

Oavsett hur det går är jag nöjd. Kommer jag inte in blir jag ju ledsen, såklart, men kommer ändå att känna mig nöjd. Med tanke på min nervositet kunde det inte gått så himla mycket bättre! Gör man sitt bästa har man gjort allt man kan! Såklart skulle det gått mycket bättre om jag fått göra om det en gång till, men så ska man inte tänka. En gång fick vi. That's it!
Sen kan jag även trösta mig lite med att dom andra fick längre tid på sig. Jag hade 1,5 dag, dom andra typ 2 veckor +. Beroende på när man sökte fick man veta. Jag skickade in så min ansökan kom in jävlat samma dag som sista dagen var. Så därför fick jag veta senast. Några hade veckor andra hade någon månad tydligen.

Nästa vecka får vi svar.... omg. 14 av 40 pers. Jag är så nervös!

För att uppdatera lite om fotbollen. I tisdags gjorde jag MÅL! Självmål. Jävla sämst. Nu håller jag mig bara vid motståndarmålet. Det är säkrast. I torsdags gjorde jag NÄÄÄSTAN mål två gånger! Jävla skit. Ena gången var jag en ultraklant och missade en stillaliggande boll. Andra gången var det fritt mål men massa som sparkade på bollen. Så att... ja. Men jag ska fan göra ett mål innan allt är över. Det är då ETT som är säkert! LÄNGTAR lite efter matcherna! hihi hoho hehe höhö miiiiiiiiiiwap!

I kväll ska jag och Emmelie gå på bio och se SATC2. Jag hade bokat biljetter och tänkt tvinga Zak, men det är mycket roligare att se tillsammans med någon som VILL se. Så jag går med Emmelie istället!

I morgon ska jag feezta med bästa stinkydinky. Hon är i stan över helgen och jag har saknat tanten! Så det blir kul! Storstadsbruttan. Heeeh.

Och... hmm... var det något mer?....

Ja just ja, sväris: Zak körde JÄTTEBRA!!! Inga utbrott eller vansinnesfärdar. Lite för hög fart vid några tillfällen men annars felfritt! Var stolt över din son! Heheh


Nu ska jag... hm. Vad ska jag. Äh. Nåt. Inte skriva mer iaf!
Snart kommer Emmelie!


SEE YA!

Nytt 10-tal

Helgen har varit mysig.

I fredags grillade vi hos Hugo. Det var trevligt. I lördags... vad fan. Jag tvättade... sen vette fan om det hände något mer. Jo just ja, Najje kom och hängde med mig en liten sväng. Och jag for på barnens hus och köpte present till lille Mio.
Men i söndags fyllde sötaste lille Mio ett år! Sötaste ögonen i världen har den lille plutten. Isblå och stora! Han kan nu vinka och klappa. Söööt. Riktigt charmig! Det var trevligt. När vi hade varit där for vi och handlade. Och sen mös vi hela kvällen lång.

Jag har fått ett nytt beroende. Dextrosol är ett minne blott. Nu är det frusna tinade hallon! ÅÅÅÅH så gott!!!! Sen att det är typ 75 kalorier i en hel förpacking á 250 gram. Nu kanske ni undrar om det är bra eller dåligt. Men om jag säger som såhär, 3 chokladbitar (25 gram) ur en marabou chokladkaka innehåller 130 kalorier. Nästan dubbelt så mycket. heheh. Hallon is the shiiat!

Igår for vi (jag, Zaki och Johan) till Mathias och såg sista avsnittet ever av LOST. ÅÅh.. så tragiskt. Inget att se fram emot längre. Eller. Nu ljög jag. Jag har både desperate housewives och One tree hill och The vampire diaries att se fram emot. Synd bara att alla dom tre har säsongsuppehåll. Baaah. Nåja.
Zak köpte godis, johan köpte godis och choklad och självklart var mitt LOST-snacks frusna tinade HALLON! mwiiiip!
Ja, frusna tinade. Dom köps frusna sen tinar jag dom ute. Annars är dom alltför jävla kalla = brainfreeeeeeeze och aj i tänderna och sånt!

Nu har vi bokat resa till danmark! WOOOOOOH!!! FINALLYYYY. Snart ska jag få träffa mina finaste danska systrar. Och även min syster från USA kommer med 3 av 6 barn och man. Kanske även min bror från Belgien. Vi får se! Längtar jättemycket efter att Zak ska få träffa min syster! :D Hoppas min far kommit hem från USA så jag får träffa honom också bara!

BTW.... jag är nere på ett nytt 10-tal nu. Jag har gått ner 9,4 kg sammanlagt nu! Snart 10 kg! Tror ni jag är nöjd med mig själv? eeeh ja. Nu är det bara typ ... 8-9 kg kvar!!! :D ME LIKE!

Om 30 min kommer älskling och hämtar mig. Sen ska vi göra fläskfilé och potatisgrattäng! Som jag längtar! Goooott!

Ikväll blire spinning och fotboll!

CIAO!


Livet är för kort för att ta för givet

I morse dog en kille.
Jag kände honom inte så jättebra. Vi hälsade när vi sågs på stan. En kram kunde förekomma när vi var fulla och glada. Jag har bara umgåtts med honom och hans vänner några enstaka gånger. Men ändå är det fruktansvärt jobbigt och svårt att ta in. Ännu värre blir det när man ser hur alla nära och kära mår.
Det var i en brand i hans egna hem det hela skedde, och det var grannen som larmade för att han hörde brandvarnaren. Han dog på sjukhuset.
Då kommer dessa jobbiga tankar... tänk om grannen hade hört och ringt lite tidigare?
Så ska man inte tänka men det är ganska oundvikligt.

Alla mina tankar går idag till hans familj och vänner.

R.I.P Marvin.




Jag måste börja visa alla jag älskar att jag älskar dom. Måste visa det mer. Gör det ni med.
Ta ingen för givet.
Jag vill inte behöva tänka "visste han/hon att jag älskade honom/henne?" eller "Nu får han/hon aldrig veta hur mycket jag älskade honom/henne."

En dag är det försent!


Pollen o sånt

Idag är det ny jobbvecka. Jobbar FYRA dagar denna veckan. Shaaajks! Längesen jag jobbade så mycket. Eehehehe... sen att det är pass om 4-5 timmar är väl en annan grej.

Jag har så sjukt jobbigt med pollen. Kan inte sova pga min näsa så idag tänker jag köpa dyrjävla nässprayen ändå. 150 spänn för en liten ynka nässpray. 169 spänn för ögondroppar också massa piller. uuäääh.
Jag sa till chefen förra veckan att jag inte är så van vid pollen längre då jag inte har känt av det på flera år.

Då sa chefen:
"Men vad säger du? Du hade ju det jättejobbigt förra året! Du var ju på vårdcentralen och allt...?"
Haha vad säger minnet? Det är helt sant. Jag tror att jag förtränger det varje år för det är för traumatiskt. Jag lver i misär på våren. Och på sommaren är gräset osittbart. Med andra ord, jag kan inte sitta direkt på gräs, och man får inte slänga gräs på mig. Då blir jag prickig på hela kroppen och det är inte skönt. Jag hatar verkligen att vara allergisk!

Om jag fick plocka bort 3 allergier... då skulle det för det första UTAN tvekan vara ägg. För det är det som är mest besvärligt. Det är fan ägg i ALLT. Nä, okej inte i allt. Men det är så jobbigt när man ska på fika osv. Då känner jag mig alltid så himla besvärlig. Hate it!
Det andra jag skulle plocka bort är nog... hmm... om jag säger grönsaker blir det ju flera saker så jag skippar det... tål ju ändå NÅGRA grönsaker... men pollen definitivt! Det är så olidligt jobbigt. Näsan rinner, ögonen kliar och rinner, kliar i öron och hals.... blööööh för pollen!
Och då det tredje... frågan är vad som är mest värt... jag skulle vilja säga gurka. Haha. Eller någon frukt... typ... MELON! ooooh så gott med melon... eller plommon! Eller körsbär...!! aaah... shit vad svåååårt!! Nötter? äääh... jag kan fan inte välja. Mjölk kanske? Att kunna dricka mängder med mjölk utan att få ont i magen... Hmm... eller sallad? Nääää.... skaldjur! Eller FISK! Eller...? Åååh.
Fan.
Jag ger upp.
Jag vill inte välja.
Jag vill bli av med ALL allergi.
Men ändå mest ägg och pollen!
Så, då vet ni!
Jag hatar min allergi.
Alltid är det något!

Jag tycker ändå synd om mig själv. Faktiskt. Haha. Och så mitt öga också som besvärar när  jag stressar för mycket. Allt möjligt.
Nu har jag även märkt att jag får ont i knäna av step. Jag som ÄLSKAR step! Jag tännker ändå fortsätta några veckor till... Jag tänker att det kanske bara är att jag överbelastar eftersom kroppen inte är van vid att jag tränar 3-4 ggr i veckan. Så jag ger det lite tid och ger det inte med sig så får jag väl helt enkelt hitta något annat kul.
Favoritpassen är ju step, spinning och styrkemix. I den ordningen. Det är bra grejer! Så, jag kommer inte ge mig i första taget!

Ikväll ska jag på spinning och 45 min senare ska jag på fotbollsträning. Jag var och köpte fotbollsskor på kupan igår. 30 spänn! Fett värt. Nu kan jag känna mig ännu bättre. Och kommer VERKLIGEN se ut som en fullutlevd amatör!
Det är så roligt att spela. Samtidigt som det är fruktansvärt pinsamt. Jag vill att alla i laget ska veta att jag VET att jag är sämst. Så dom inte tror att jag tror att jag är kungen. För det är jag verkligen inte. Men det märker dom ju. Direkt jag går ut på planen märks det att jag inte hör hemma där. Och så fort jag lyckas nudda bollen blir jag så överlycklig och blir distraherad och glömmer typ bort att jag kanske måste passa vidare. Ibland bara sparkar jag och oftast lyckas den hamna hos någon i mitt eget lag. Hoho!

Det bästa är att dom flesta är snälla. Dom liksom ger mig en chans och peppar mig och passa till mig. "Den är din Nickan!" OSV....
Challe hejade som fan på mig när jag rörde bollen "Hääääärligt Nickan!!!" "gå på honom Nickan! ta den!!!" och sånt. Det var kul! Kände mig som en elit. hehehehehehe


Jag har ont i nacken. Sov så SJUKT dåligt inatt pga avv helt jävla igentäppt näsa och ont i nacken. Tog en timme att somna (gick och la mig 00 somnade 01), vaknade 02.30 somnade om typ 02.45. Nästa gång jag vaknade var klockan 03 och jag låg och försökte somna om igen i 45 min. Vaknade igen kl 6 och låg då och halvsov tills klockan ringde kl 7. :( Och för att ni ska tycka ÄNNU mer synd om mig så byter jag ut alla "somnade" till vilade. För det var en YTTERST ytlig sömn. Så nu är jag trött. Tur att jag bara jobbar till 13.15. Då ska jag hem, och tvätta! Zak startar fösta tvätten klockan 13.

Se här, ni får en berömd Cool-Nickan-paint-bild som visar hur synd det är om mig!




Visst är det SYND om mig?! :(



BTW, vi stoooorstädade igår! Känns såååå fint och fräscht! Var verkligen på tiden! Känns bra! <3


blöh

Orkar inte skriva så mycket. Är på dåligt humör. Igen.

Vi har typ just kommit hem från Zaks mormor, vi åt lunch där och sen åt vi glass med bär, och sen tittade vi på gamla kort. Det var mysigt. Men när vi kom därifrån hann verkligheten och känslorna ikapp och jag är nere igen.

I hate it.

Äh, orka blogga om massa tråkigheter. Jag blir bättre och bättre på att åka inlines! Nu kan jag åka på båda underlagen jag visade i förrförr... förra (?) inlägget. Coolt va?
Dock så har jag hittat ett nytt underlag som är läskigt. Men det underlaget finns det inte så mycket av i stan så jag klarar mig nog allt!

Ikväll äre fotbollsträning som gäller!

Zak är och repar och jag ser på top model. Och när det är slut ska jag försöka ta tag i städning. IGEN. Nej, jag städade inte senast jag sa att jag skulle städa. Jag orkade inte. Jag gjorde bara fint i köket sen var jag nöjd.

Det är ganska konstigt hur bra/dåligt köket kan få mig att må. Om det är massa disk och oplockat överallt så får jag panik. Zak förstår inte alls varför. När vi ätit middag vill jag gärna plocka bort allt på en gång medan han vill "vänta till imorn! eller "vi går och lägger oss och vilar en stund" . Men jag vet att om man väntar så orkar man bara ännu mindre och så står det bara och ruttnar. Nä, bäst är att göra bort direkt man ätit och SEN gå och vila/titta på TV eller whatever. Då mår man så bra och allt är gjort! När vårt kök är fint och städat kan jag gå ut i köket och bara titta och njuta! Aahhh... love it!
Skönt att ha en nedervåning. Då kan man ha städat här nere och förbjuda gäster att gåå upp. Sovrummet är nog vårt mest katastrofala rum. Heheh... garderoben är golvet. Nice! Nä. Och musik/dator-rummet är... ja, en mess. Men det får fan Zak sköta. Jag orkar knappt bry mig om det rummet, man kan ju stänga dörren! Hehe. Jag sköter ju typ resten så atte...!

Seee... nu blev det ändå ett ganska långt inlägg. Jag är för mycket av en true bloggare. Kan liksom bara inte låte bli! hhehehe.

Nu ska jag återgå till deppandet. Höh.

You know you love me,

XOXO / Cool-Nickan


Jätte bra inlägg!

Hej hopp!

I dag är jag super glad!

I kväll ska jag på ett spinning pass och sen på fotbolls träning. Det kommer bli jätte bra tror jag! Fotbollen kommer inte bli lika bra kanske men det är iaf jävligt kul! Eller...?

I morse vaknade jag kl 10. Jag kom snabbt på att våra bästa år börjar 10.30 så jag kunde sova en liten stund till. Skönt! O turligt nog så vaknade jag 10.40 så då blev det snabba ryck och sprang ner och satte på TVn. Det programmet suger så sjukt mycket. Men det är ändå liiiite spännande... hehe.
Vad ska jag annars göra när jag är ledig liksom? Iofs, jag tänkte städa idag! Det börjar bli ett par veckor sedan det gjordes senast. Så det är tid nu. Man bränner ju även mass vis med kalorier under städningen så det blir niiiiiiice.

I går gjorde jag korv stroganoff. Den blev skit god! Första gången jag testade den mat rätten! Mycket lyckat!
Idag ska jag göra samma mat som jag gjorde i lördags åt några från bandet. Det kommer nog Zak gilla för det var en riktigt lyckad måltid om jag får säga själv.

Måste ju bara få berätta om lördags. Om jag inte redan gjort det...? nä. Det förr förra inlägget handlade ju bara om mig och min vikt nedgång.
Vi var då och repade och så på musik högskolan. Sen for Yammi, och sen for Jonas och Joel. Så då var vi bara jag, Hugo, Niklas, Zak och Jesper kvar. Då kom vi på den fantastiska idén att laga mat tillsammans! Så jag och Niklas och Gustav (vi bjöd med en sjätte person som inte är med i bandet) for och handlade. När vi kom hem så var det så klart jag som fick laga mat. Där märktes vem som var kvinna. Jävla män! Jag lyckades tvinga Zak att komma och hjälpa mig lite då och då iaf.
När maten var redo sa jag var så goda och männen kom och tog för sig. När jag skulle ta (så klart tog jag sist, dum jävel som jag är) så fanns det TVÅ ynka halva av halva champinjoner kvar i min champinjon sås. Kul! Det var tacken. Jag som äääälskar champinjoner fick två och så ser jag hur champinjonerna bara fyller alla andras tallrikar. Buuhuuu. Jävla män!
Nä jag ska inte vara bitter. Det är ju BRA att dom älskade maten! :D


Nä, detta inlägget var fan jätte jobbigt att skriva. Kommer säkert vara jobbigare att läsa!

Undrar om någon är smart nog att förstå varför........ hehehehehe.

Var bara tvungen att göra det.
Förlåt Svärmor. Jag vet att du nog kommer hata detta mest av alla! Haha!


Här är slutresultatet från när vi tog bild igår! Jävligt nice!



Nu ska jag titta på lejonprogram på TV, det är jätteintressant och spännande att se!
(Yes I'm back to normal and I'll never go back, I swear!)

tuuudeells!

Dextro

Jaha. Nu fick jag det bevisat. Jag har inte varit så diskret som jag trodde med mitt behov av Dextro.

Var nyss på PB och tänkte köpa tuggummi. Killen i kassan, ni vet han där übertrevliga killen, frågade då
"jasså? är det bra så? "
jag : "jo.. "
Han: "jaha! inga dextrosol idag alltså"
Jag : " faaan. Jo släng med dextrosol!"

Attans! Han hade väl märkt att jag är där och köper det ... typ... dagligen. vad hände med den underbara planen att BARA äta nyttigt? Och vad hände med "det är så värt det när man ser skillnad på vågen" Det försvann lika snabbt som det kom!

Men, that's me!

Som den "fantastiska" gruppen på facebook:

Vill du inte ha mig som jag är så är det inte mig du vill ha.

Så sjukt trög grupp? Liksom come on... obviously!?
Vissa människor är så sjukt tröga alltså... blööh.
Typ :
Vi som hellre står själva än att ha falska vänner!!

NO SHIT?

DAAAAAAAAAAH. Vissa grupper på facebook retar gallfeber på mig! Och att människor faktiskt går med i dom!? WTF!?
Sorry nu om DU tar åt dig, om DU är en av dom som går med i just dessa grupper... men... kom igen... Ändå inte va? Hehehee...

överraskning på vågen!

I morse vaknade jag när Zak skulle på jobbet kl 8. Och barn som jag är så inbillar jag mig att jag inte kan somna om så jag steg upp och gick på toa och tänkte att jag skulle försöka sova vidare (som Zak visat mig att jag faktiskt visst kan!) efter toabesöket. Medan jag satt på toa såg jag vågen framför mig och kom ihåg att det är måndag = vägning. Baaah. De senaste 3 veckorna har varit för jävliga. Jag har pendlat mellan att gå upp 0,3 och gå ner 0,3kg i ca tre veckor. Så ångesten kröp fram när jag än en gång skulle behöva se bevis på vågen om hur slarvig jag är. Trots att jag verkligen kommit igång med träningen så vräker jag fortfarande i mig massor med onyttigheter. Så det blir ju som bara +/- 0¨hela tiden.
Hur som heeeelst. Jag ställde mig på vågen och var grinig. Jag fick en fantastisk överraskning! Jag har gått ner 1,1 kg!! Woooh! Nu ligger jag alltså på att sammanlagt ha gått ner 8,7 kg!
I aaam haappppyyyyy!!! I am half way! Yeah baby! WAO!

Denna veckan ska jag vara sååå duktig och träna så mycket jag bara kan och äta BARA mat. Inget jävla godis förrän på fredag! För det är sååå värt det när man ser resultat på vågen! Lätt att säga nu, första dagen och godissuget har inte infunnit sig än. Senare idag kommer det inte låta samma... eller senare i veckan... Puuuh! Måste köpa hem ananas!

Jag åkte inlines till jobbet. Det bränner riktigt skönt i baken! Dock så tycker jag det är jääätteläskigt att åka inne i stan! Jag är jättedålig och nervös då. När det bara är cykelväg är det luuugnt, men när alla trottoarer har olika underlag... GAAAH. De värsta är .. oh. Hur tusan ska jag förklara det?? Ska se om jag lyckas hitta en bild.

Woh, jag hittade en! Sån där mark ni ser till vänster här, där hjulen står... när det är sånt underlag är jag skiträdd och har bara tur varje gång jag inte ramlar och snubblar när jag åker över den!




Detta underlag är också lite läskigt. Är så lätt att man fastnar i springorna, och det är läskigt. Att sitta fast i fart... Blööh! 



Så om ni ser mig i stan kan ni väl ha lite överseende? Jag är bra egentligen! Bara inte i stan där dessa jävla underlag kommer lite var som helst!





Såna här vägar borde det vara överallt! Då skulle jag kunna brilijera överallt!
Heheheh.... nä. Okej. Jag är inte SÅ bra. Men jag är mycket myyycket bättre än förra sommaren!
I år kan jag bromsa! Och det i sin tur innebär att jag kan åka i backar! Kanske inte superbranta backar men backar! Wiiih!

Idag ska vi ta kort med la baaand. Och sen ska jag på step på korpen. Är ny koreografi tycks jag mig minnas att Emmy sa! Kuuuuul! Jag älskar att jag har börjat tycka det är kul att träna! Spinning tycker jag också, hör och häpna, är skitkul! Yeey! Step, spinning och styrkemix är det roligaste av alla pass.

BEACH 2010 HERE I FUCKING COME!!!


Livet är så braaaaaaaaaa!!!!!!

;PppPPPPppPPP

"är du arbetslös?" "Ja!" så är man inte det ;PPpPppPPPpPP

Det heter min nya sida på facebook. jag tycker dom är så rooooliga! Jag har kanske dålig humor med dom gör mig glad.

Kolla dessa:

morsan ringer: "var e du?"..."på månen"...så e man på IKEA :PPpPPpPpPppPP.

Random: ''Vad gör du?'' Jag: ''åker moppe'' så cyklar man ;PpPpPpPpPpPpp.

Polisen frågar: "Är du pedofil??" ,"Nej" Så är man en katolsk präst ;pPpPpP.

Morsan ringer "behöver du pengar?" "ja tack" så behöver man inte det ;PpPPppPPp.

Ja, detta var bara några av alla! haha. Alltså jag gillar dom! Dom är så lama att jag dör av skratt! yeey!
Min nästa uppgift här i livet är att komma på flera egna!

Har ju då kommit på en nu som ni läser högst upp i detta inlägg, men fler ska det bli!



GÅ MED I MIN SIDA!!! Eller gilla den menar jag! 

<3 ;pppPPPpppP


Mammoooografiiii

Ja, igår skulle jag då på mammografi i sunderbyn. Jag var sjukt nervös och det hjälpte inte ett smack när zak gör mig ännu mer nervöd genom hans sätt att köra när han tycker alla andra i trafiken är idioter. Om en bil saktar ner lite någon gång blir han helt jävla rabiat och skriker "MEN VADFAAAAN GÖR DOM? IDIOTJÄVLAR! KÖÖÖR DÅ FÖR FAAAAAAN" Ungefär. Jag har sagt till honom upprepade gånger att han INTE får bli arg i trafiken för han kör helt dåligt när han koncentrerar sig på ilskan istället för körningen. Nästa gång han blev arg var när vi missade avfarten till sunderbyn. OH MY GOD så arg han blev. Efter nån minut lyckades jag få honom lite lugnare, då böt han från skrik till ett högt andande där man såg att det när som helst skulle spricka. Oj oj oj.

På vägen hem for vi såklart till donken! Yeeey! äter en microvärmd nu faktiskt. Hoho! Sen tankade vi. Och sen for vi hem. Det finns två fartkamera på vägen hem (och dit såklart) men på hemvägen var det fruktansvärt. Det finns ju skyltat att det kommer fartkamera. Och jag har ju börjat lära mig att Zak aldrig kollar på skyltarna så vi delar upp körningen. Han kör jag kollar skyltarna. Det är inget vi kommit överens om men jag har tagit på mig den uppgiften eftersom jag inte gillar när han kör 90 på en 70 väg.
Hur som heeeelst. Då såg jag skylten och tänkte se om han KAN köra själv och det kom en ny skylt att sänka från 110 till 90, han låg på 100, sen kom 70 skylten och jag såg hur kameran närmade sig och jag orkade inte vänta utan sa "zak. det är 70 här och en fartkamera!!!!" Han sänkte till 80 och körde förbi kamerajäveln. Som tur är så tog den inget kort men 10 km över tillåten hastigtet hade definitivt gett böter. Jag frågade vadfan han sysslade med och han svarade "men jag släppte på gasen" och jag bara "men BROMSA kanske?! är det värt böter ens?" "nää.. är det ju inte men jag orkade inte bromsa!!" LOOOOL. fÅR MAN vara SÅ lat??

Efter det har han mage att säga "om du har huvudvärk kan du sova en stund"
N: "eeh.. visst skojar du!?"
Z : "vadå?"
N: "men du ser ju INGA skyltar?! tror du jag vågar blunda och slappna av då?"
Z: "jooo..."
N : Alltså först sänker dom hastigheten till 90, sen kommer skylten som varnar om kameran och sen nästa skylt visar 70. hur kan man missa ALLA?"
Z: "finns det skyltat om att det kommer fartkamera? Har jag aldrig sett..."

KONSTIGT? Nä. Han kollar ju ALDRIG på skyltar. Bästa skulle nog vara om han får böter så han lär sig. Men böter för honom innebär böter för mig så att så länge jag är med i bilen tänker jag fortsätta i samma stil.



Seriöst? är det svårt att se ens? nääää. (ja, jag ritade dom själv i paint, och tack jag vet dom är fina!)

Skulle aldrig känna mig bekväm i att låta honom köra själv om han ska ut ur piteå. Hehe.... <3

SÅÅÅ. Nu är jag klar med att klaga på min älskling! hehe. Jag älskar honom trots att han är sämst på att se skyltar. Tur att han har mig!

Men daah. Jag kom ju helt bort från vad jag skulle säga. Jag slapp mammografin! Det blev ultraljud istället eftersom jag är under 25 = fasta boobs = mammografi painful! hiihih

Seriöst. Kolla! Brötet blit ju platt som en jävla pannkaka!!!!



AAAJAJJAJAAAAJ! tack gode gud att jag är 21!

Igår var jag sjukt arg och missnöjd. Jag var uppe till kl ett och gjorde två försök att baka en jävla chokladkaka. Väääärdelös är jag. Pinsamt att zak hade besök av massa män som fick uppleva hur dålig jag är. Nåja... nån gång i livet ska jag bli världsmästare på att baka. Jag gjorde ju iaf världens snyggaste tårta en gång! Så potential finns ju. Wihoo!



Ikväll blire middag hos svärisarna! Det är alltid lika mysigt <3

trevlig heeeelg!



BTFW 2 av 27 läsare som kommenterade i onsdags då jag bad er. Dåååålig stil!
DET ÄR BARA SVÄRMOR OCH HENRIETTA MAN KAN LITA PÅ!


Inlines!

Idag åkte jag inlines och Zaki åkte longboard till jobbet. Det var ruligt! Vi åker hand i hand. Undrar om folk tror att en av oss inte kan åka själv. Heheh. Det skiter jag i. Jag tycker vi är gulliga när vi åker hand i hand. Höhöhö.
Det är lite läskigt att åka i backar men jag lär mig mer och mer för varje dag att bromsa. Det är alltid något det va!

Hihihihi. Jag är så trött på allt. Johannas blogg och Evelinas blogg är typ de enda tvp bloggarna jag läst på senaste veckan. Inte för att jag inte gillar er andras men för att jag har varit lite nere. Och Johannas handlar om hennes bröllop, som gör mig glad, och Evelinas handlar om hennes lilla söta familj efter bröllop och barn. Båda två är länkade här på sidan ----------> . Fiiiina bloggar. Evelinas man har bott här i Piteå och dom gifte sig här i Piteå. 86:or tror jag visst att dom är. Dom är sååå fiiiiiiinaaaaaaaaaaaaaaa! 

Haha. Bänko! Jag gillar att du älskar min blogg för jag älskar din! Det rycker alltid i munnen när jag läser din blogg. Hekerietta finns även hoooon länkaaad- ------->

Shit vad jag bara ger bort massa läsare. Ja bah SHIIIT!

oså kissie bah: jag har fler läsare än du!
O ja bah : jaha? men jag har BÄTTRE läsare än du!
Kissie bah: Jaha, men vet du ens vilka som läser din blogg?
Ja bah: eeh... nja. men sprolla ens!
Kissie bah: ja. se! Du har ju ingen som kommenterar ens. typ enstaka ibland.
Ja bah: jaha och? bajs ner däh!



Hallå! HJÄLP MIG DÅ!? Nog kan ni väl kommentera? Annars kommer Kissie mobba sönder mig!



Ser ni? hon tittar fan NER på mig? Gaah!

Blommor och nya löften

Dagen började med Svärmor kom med bilen så Zak kunde fara och lämna en skiva på framnäs. Eller, rättare sagt. Svärmor kom, zak drack välling, (ja på riktigt) svärmor drack kaffe och jag var nyvaken och trött oså. Zak bad mig att följa med honom till framnäs och jag ville inte vara dum och säga "meen... jag vill sova mer" så jag följde. Först for vi och lämnade svärmor på jobbet (hennes jobb, PT) och sen for vi till framnäs. Det hela gick snabbt och zaki skjutsade tillbaka mig hem. 
Där hemma gjorde jag frulle och slog på våra bästa år. Mwiiip! *Älska* 

Klockan 11.05 tog jag ut cykeln ur förrådet och begav mig till korpen. Väl där var jag på det galnaste passet ever. Jag skojar inte ens lite. Jag gjorde det till en vana att titta runt omkring mig och såg till att det inte stod massa föremål för nära som jag skulle slå huvudet i när jag svimmade.
Nej, jag svimmade inte men jag tror fan det var nära flera gånger.

Jag brukar tycka det är sjukt pinsamt att ge ifrån mig massa ljud och stön och miner när jag anstränger mig men idag kunde jag seriöst inte låta bli. Det blev ljud som *öh* *baah* *uurgh* *ah* och ansiktet vred ihop sig som en liten boll flera gånger. Med det vill jag säga att det var ett av de roligaste passen jag varit på. Det är kul att träna tills man nästan stupar! Kanske bör nämnas att instruktören var en polis. Och dom är ju oftast vältränade så därav crazy pass!

Efter passet gick jag och köpte blommor som jag och mina kollegor lagt ihop pengar till. Vi tyckte att det var på sin plats att visa lite uppskattning. Hon blev väldigt glad och fick tårar i ögonen. Vek som jag är så fick jag också det. Hon är söt vår chef. Känn er avis!

Chefen: "Men? vad är detta? varför får JAG blommor?"
Nickan:  "vi tyckte det var dags att visa att vi uppskattar dig"
Chefen: "meeeen! Nu börjar jag ju gråååta. sluuuutaaaa..."
Nickan:  "nää, sluta med det annars börjar ju jag med!"
*KRAAAM* *smaack*
Nä, ingen smack förekom men en kram fick jag!

Nåja. moving on... .

Nu har jag ätit modifast bar. Måltidsersättning. Ätes ENBART när jag inte har lunch på jobbet. Så bli inte oroliga! Jag tänker inte svälta mig själv. Men man ska ju helst äta tre mål om dagen (plus mellanmål) och när jag jobbar tex 11-15 så är det just över lunchen och jag tycker att jag har rätt att äta 3 barer då och sen blir det riktig middag på vanlig middagstid! Så. Nu vet ni. Det bästa är att dom är sjukt goda. Typ som choklad. Nästan. Inte. Men ändå.

Gooooott!




Jag hade även tänkt bli bättre på att ge er bilder på allt möjligt... Ska verkligen försöka. 



Dextrosol är mitt det bästa som finns. Nästan. Det är så sjukt gott. Det smälter typ i käften. Ååååhhhh.... har nyss tryckt ett helt paket. Tog bara 5 min så vare slut. SÅ SJUKT JÄVLA GOTT. Det värsta är att jag snålar som fan med det. Jag brukar dela med mig med det emsta, men dextro är MITT. Jag gömmer paketet och OM jag delar med mig så är det EN ENDA jag ger bort, och den som har turen att få den bör vara världens mest nöjda människa! hehehehe.


Dom flesta som känner mig vet att jag hookar fast mig på en viss grej. Har varit marabou dajm, eller mint, eller Strong lakrits, eller tuggummi eller det eller dat eller ditt. Nu är det DEXTROOOO!

Love it!

På torsdag ska jag till sunderbyn och bli av med min oro. Heeeheheh. Jag känner mig så fånig men samtidigt så tror jag verkligen på alla mina påhittade sjukdomar. Så det är så skönt att få bli av med dom! Så finns det plast för nya sjukdomar ju!

Förresten... jag tror att jag har hjärncancer. Igen. Jag blir så nojjig att jag inte sa alla symptom jag har. När han frågade om jag brukar vara yr sa jag nej. Men... ibland ÄR jag ju yr? Och om jag glömmer saker frågade han. Jag sa nej. Men ibland ÄR jag fan glömsk som fan. Inte ens ibland. OFTAST. Jag måste anteckna ALLT för att inte glömma. Det är skitjobbigt. Ligger på kvällarna och har ångest över saker jag KANSKE har glömt. äh. Skitsamma. Nu ska jag sluta. Nästa sjukdom hoppas jag blir typ... förkylning. Det kan man iaf inte dö av.

oj nu lät jag bitter igen. Men det är jag inte! INTE ALLS! Ni ska till och med få en fin liten paintbild för att förstå hur Obitter jag är! ;D




Visst blev den fin? :D



Nu är jag klar med mitt FETlånga inlägg. Hihihih

Puss då! <3


Nu fick han två gröne öron:

 

MWIIP


Valborg och sånt!

Helgen har varit sjukt bra!

I fredags, valborg, for Nickarias först till Emmy och hängde med Emmex (Emmy och Alexander för di tröge). Där grillade vi kött och gräddade potatisgrattäng och hade parmiddag. Det var jättemysigt!
Klockan blev lite senare och det var dags att fara till Johrik (Johanna och Fredrik för di tröge). Där spelade vi Rapa Kalja. Jag var värdelös på att hitta på men en gång var jag genialisk och lurade alla. Vi skulle då förklara var Peraklet betyder.
Alla skrev massa olika... Jag skrev att det är nödfallsmotorn i flygplan och ALLA trodde på deeet! Mwiiiip! Det var riktigt kul att lyckas så bra! Peraklet är då egentligen heliga anden i nya testamentet. Meeehhehehe.
Det var iaf väldans kul och mysigt. Emmy vann. Eller? Jo. Fast inte i Zaks huvud. Hah!
För att sammanfatta : En kväll med nizajofremal (Nicole Zakarias Johanna Fredrik Emmy Alex för di tröge) på valborg var en utmärkt idé och väldigt trevligt.

I lördags for jag till Emmy för att fezta med henne och Emmelie. Det blev en rolig kväll. Alla minnen är typ borta. Det är jobbigt. Eller... inte alla. Men mycket. Mest känner jag bara att jag har gjort bort mig men vet inte hur/var/när. Men det har inträffat. Det vet jag. Jag fick inte handla i baren, på vaktens order, men det såg jag genast till att jag fick snart igen. Cool-Nickan jävlas man icket med, hellz no.
Vi gick och åt på Adana och sen for jag hem till en söt Zaki som jag saknat massor under kvällen som vanligt. Han hade lovat att vara vaken när jag kom hem, så jag kunde prata med honom i telefon på hemvägen och slippa vara rädd och ensam, och jag hade i min tur lovat att komma hem ganska tidigt. Det löftet lyckades jag såklart bryta och var inte hemma förrän kl 3. Zak som är bäst var ändå vaken trots att han skulle jobba dagen efter, och höll mig sällskap hela vägen hem. Puss på Zaki! <3

Igår, söndag, mådde jag definitivt som jag förtjänade. Bluuurk. Hatar att vara sådär bakis att man bara vill försvinna typ. Bladdibladdi. 

Denna veckan ska jag fan träna som aldrig förr. Typ. Tror jag. Iaf 5 pass är inplanerade. Två dagars vila will have to do. 

Imorn ska vi vara snälla anställda. Mer än så skriver jag icke med rädsla för att ryktet ska ta sig till fel person. Hihi. 

Nu ska ni få lite bilder som förgyller inlägget!


 

Mitt försök att ta en bild på oss alla under vår lilla cykeltripp till Johrik!



Lill-grillen!

  

         Johrik                          Emmex                       Nickarias


Och så lite pics från lördagen!

   
    booooobs!                   Snygga bruttor!               Toabilder!



Puss på världens bästaste Emmy! <3



Nice trio! :D

Fler bilder finns på fejjan dårå! Kolla där också vettja! ;D

Tack för mig.

ADJÖ

RSS 2.0