chipp,dipp och hair

Kan det bli mer långtråkigt än såhär? Men jag ska väl inte klaga. Hela veckan har arbetsdagarna gått som smort. Snabbt och lätt har det gått. Men idag... omg. Det går så himla långsamt. Säkert för att jag vet att det är min sista dag innan semester.

Ikväll blir det filmmys med min kära mor. Så hon förstår att jag fortfarande älskar henne, och att anledningen till att jag är hos zak så ofta inte är för att jag inte tycker om henne. För det gör jag. Men att vara hemma och bara sitta är inte så himla roligt mamma lilla . :)

Har iaf hyrt Hair, och köpt dipp. Och så har jag en 500grams påse hemma. :) Det blir nog myspys.

Trängsvärk

Jag har så sjuklig träningsvärk. Det är inte ens skönt. Brukar älska träningsvärk. Men fan inte när det är såhär mycket. Det är bara jobbigt och plågsamt. Kan ju knappt ens öppna en jävla dörr :(

Haha, jag frågade just min chef  
"duuu... får man sjukanmäla sig för träningsvärk?"
Hans svar var en konstig min och ett mittfinger riktat mot mig.
Jag tror det betyder ett bestämt nej.
Hehe

Iiiiiiih. Älskar att jag ska träffa räkfan och fläsate. :D:D Och även jensen och westini ser det ut som. Det blir FETTISCH! :D

Pride of bagdad?

Att jag aldrig kan komma ihåg varken hur namnet på serieboken stavas, eller vad den heter. Men något i stil med rubriken är det. Hur som helst,  igår när jag suttit med mina två raringar och fikat en stund fick jag skjuts till zak. Och väl där kämpade han med att få igång internet i sitt nya rum. Han lyckades inte och tillslut gav han upp. Sen gick vi ner till hans andra rum och läste Pride .... bla bla bla. Den var AWESOME. Men den slutade ganska så tragiskt. Alla lejonen dog. :(  Nåja. Sen la jag mig för att sova, och Zak fortsatte läsa Animal man eller nåt.

I morse vaknade jag en timme innan väckaren av att jag hade mongoont i magen. Misstänker att det var träningsvärk. För det var ingen magont som jag känner igen. Och det var aslängesen jag tränade. Så jag bestämmer mig för att det är träningsvärk.

"jag tänker att vi tar det chill var vi än är. Jag menar, hitta vi en kokosnöt knäcker vi den och sätter oss under en palm" Haha, ja. Det kan vi göra. Det blir bra gulle :)

Ändå rätt skönt att vi drar imorn istället för idag. FÖr jag har inte ens börjat packningen, och eftersom jag är ledig imorn har jag hela dagen på mig typ. Nice nice shiat.

"Nicci, Nicci, Jag vet." HAHA, barnporralv.

backpack

Det blev den dyrare. 700 spänn för en fucking väska. Haha. Jaja. Det är som sagt en nödvändig investering. Vi stod där och valde mellan den blå 45 liters-rymmande väskan för 500, och den röda 55 liters-rymmande väskan för 700. Och Zak till och med som inte tyckte jag borde slösa för mycket tyckte den röda. Det tyckte jag med egentligen. JDen blå var ändå lite för liten, och den såg inte så jättebra ut heller. Så jag tror jag gjorde bra som köpte den röda.

Sen gick vi på NEX och köpte tågbiljetterna. Nu är allt klart och fixat med biljetterna. 18.19 på fredag avgår tåget från Älvsbyn.
Det enda jag har kvar nu är att köpa lite nödvändiga saker som nässpray, våtservetter, deo, och.... ja. Inget mer tror jag. Och så klart det absolut "roligaste" ; packa.

Nåja, ikväll blire roasters med Elin, och Emelie. :) Sen bär det av hem till Zak. Det blir säkert en mysig kväll med brydarna mina, och sen mysigt att avsluta kvällen med att sova hos bajbo.

Jag har en sån här grej för mig. Jag fastnar för nåt visst gott och så äter jag det konstant tills jag blir less. Jag minns nog vad det började med. Cheezeballs. OMG. Älska fucking cheezeballs. Och sen blev det marabou mintchiklad, sen typ chips med dipp, sen wasa sandwich, sen nåt annat, och nåt annat osv osv, sen blev det marabou apelsin korkant (det har det varit aslänge nu, konstigt nog är jag inte less än) och nu är det DAIM. mmmmuuumma! Köper daimglass varje dag. :D Till och med min chef reagerar på det.
Jag är ganska störd jag vet. Menmen. Det är okej.

Jag är bara nöjd att apelsinkrokant fortfarande är något som min mun och mage tycker om. :D

Interrail

Igår var vi och bokade. Det blir på fredag istället, för platser ner till malmö var redan slut på torsdag. Så vi far på fredag kväll. Tåget går 18.19 :D Ih, det kommer bli fetmegakul.

Idag på min lunch kommer Zak in till stan så ska vi gå och shoppa min väska, och så ska vi gå och boka tågbiljett ner till malmö. Vi har bara paxxat den hitills. Eftersom vi skulle kolla om det var billigare med flyg. Men icket. Så då blir det nattåg ner :D Sen ska vi stanna till i lund en natt hos RÄGAN och festa med fläsan och alla :D Det blir FETTISCH. Sen på lördag börjar tågluffarlivet :D:D:D. can't wait!

Jag bestämde mig för att följa med Stina och träna ändå igår. Jag vet att jag kommer ångra mig imorn och speciellt på fredag när träningsvärken slagit på ordentligt. OMG. Men det känns ändå fett bra. Dock så märkte jag hur svag jag är. Plus att jag kom ihåg varför jag valt att sluta träna. Haha. Men träningen ska tas upp igen. När jag kommer hem från tågluffningen ska jag köpa ett kort. Jag får ju för tusan 75% rabbatt. Jag är ju dum om jag inte köper.

Väskan jag ska köpa på lunchen idag kommer kosta antingen 500 eller 700. Den för 500 rymmer 45 liter, och den andra rymmer 55 liter. Frågan är då, hur tusan tänker man om det till kläder?? haha . Jag har ingen aning om 45 liter är för lite. Så det kommer säkert bli att jag köper den för 700. Vi får se. V får se. Sepemongodyrt. Mongostört. Men nödvändigt.

hey hey hey!


Du är så fin.

heh

Okej, det blev inte så mycket senare. Det blev nu. Har för tråkigt för att vänta.... Det är inte nyttigt att ha en blogg när man har ett tråkigt jobb. Haha, för bloggen blir bara massa struntprat. Men som sagt förr, min blogg är inte något seriöst. Det är bara en tidsfördrivande blogg, för att dagen ska gå snabbare och vara lite mer underhållande. So here goes nästa inlägg:  


10 saker om mig:

1. Är du singel? nej
2. Är du lycklig? amen visst
3. Är du uttråkad? som satan
4. Är du ledsen? najnaj
5. Är du italienare? säkert.
6. Är du gravid? ehm, nä.
7. Är du full? klart jag är. Jag är på jobbet?
8. Är du en cooling? ja fy satan.
9. Är du från Irland? nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? nope, thank god.

10 saker om ditt kärleksliv:

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? vet inte. Attraktion vid första ögonkastet? JA!
2. Har du nånsin blivit sårad? oh ja!
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille/tjej flera gånger under natten innan du somnade? omg ja.
4. Har du gillat en kille/tjej utan att berätta det för honom/henne? jo.
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? aarå
6. Saknar du någon just nu? njaa..
8. Vill du gifta dig i framtiden? absolut
9. Vill du ha barn, hur många? ja ja lätt. typ, 2. minst.
10. Vad är det första du ser efter hos en kille/tjej? hmm... I dunno. ansiktet. hah

10 saker två alternativ:

1. Kärlek eller lust? love
2. Sommar eller vinter? sommar
3. Katter eller hundar? hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Några få bästa vänner
5. TV eller Internet? internet
6. Coca-cola eller pepsi? pepsi
7. Pengar eller lycka? lycka
8. Dag eller natt? natt I guess
9. MSN eller mobil? mobil!!!

"Har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? hah ja
2. Brutit ett ben? nej
3. Gjort något du ångrar? jaaa
4. Hoppat Bungee Jump? Nej! Aldrig i hela fucking jävla livet
5. Ljugit för någon du tycker om? ja
6. Ätit en hel tårta? nej
7. Gjort bort dig offentligt? ohja
8. Blivit sviken? ja
9. Gråtit när ett husdjur dog? ja
10. Velat försvinna? ja, flera ggr.

Senaste..

1. Tv programmet du såg? family guy
2. personen som du kramade? Zak
3. Personen du va med? Zak
4. låten du lyssnade på? mountain duet
5. Personen du fick sms av? Petter
6. Du va i en bil med? Zak, Elin, Johan
7. Gick på bio med? hmm.... vet inte? tror typ Yammi, carro, mickan osv
8. Du kysste? Zak
9. Personen du sov hos? Zak'


LOLCAT. ORKA. Jag vet, jag vet.


Ohlala

Igår skulle jag och Zak egentligen gå och köpa tågluffarkorten, men Zak var sen, och Nex stängde kl fem. Så vi kom dit typ 6 över, och så var det stängt. Så vi gick till den andra, men dom hade inte ens korten. SUCK. Men vi gick iaf och blev medlemmar i svenska turistföreningen. Då får vi massa rabatt på vandrarhem osv. Så det är smid. Och idag ska vi göra ett nytt försök. Jag jobbar in min lunch så vi ska hinna.
Jag måste även bestämma mig om jag ska köpa ryggsäcken som Zaks pappas kompis säljer eller om jag ska köpa en ny. Ändå värt att köpa en ny kanske. Får se. Måste dock bestämma mig senast imorn typ. Börjar bli ont om tid.

När vi kom hem till Zako igår så såg vi simpsons och family guy, och sen såg vi pirates of the caribean. Jag gick dock och la mig typ en halvtimme före den var slut. För jag la ändå och sov genom hela filmen typ. Synd för jag har velat se den. Får väl göra ett nytt försök någon gång.

Jag hatar verkligen att han får sova vidare när jag måste fara iväg och jobba. :( För det första för att det är mysigt att sova med honom, och för det andra, orka jobba när man kan sova?! Omg. Yeye. Whatever.

Nu är det bara idag, imorn, och torsdag kvar, sen är det semester i tre veckor = tågluffning med babe! :D Det kommer bli så jävla nice :D
Hoppas bara vi klarar oss på dom pengarna vi har. Men om det tar slut så får man ju fara hem helt enkelt. Eller råna någon. Ändå något man måste ha hunnit göra i sitt liv. Råna någon. Haha. Eller så inte...

Nåja, nu ska jag vara duktig och jobba. Ska även hitta nån sån hära tidsfrdrivningsgrej där man ska svara på massa frågor om allt möjligt tråkigt och onödigt. Men det blir senare när jag har mer tråkigt.


HEJDÅ :D

Schtiniwini

Wiie! Fick ett sms av Schtina där det stod: "Kom ut och rök nu". Blev superglad, för henne har man inte träffat på ett tag. Tog dock Liiiiiite för lång rast. hehe. Men skit samma. Det må vara. Det var kul att träffa kvinnan! Imorn blir det förmodligen träning på la korpisch :D Body pump ffs! Det blir fett. Älska träningsvärk. Dock jobbigt förresten... Ska ju gå massa två dagar efter. Och det är just två dagar efter som jag har MEST träningsvärk. Och speciellt då eftersom jag inte tränat sedan mars. Hehe. Jag är så LAT och OTRÄNAD. Men jag får känna efter. :) Ändå värt. :)


Iih, jag är megatäggad. :D

Viva La Rom

Helgen har varit trevlig. Varit både på inflyttningsfest och hejdåfest och jobbfest. Inflyttningsfesten i fredags var hos Nicke, men vi stannade inte så länge, så istället for vi hem och chillade och sånt. På lördagen sov vi ganska länge sen såg vi en megabra film; Into the wild. Den var FETT bra och vi blev fett taggade på våran tågluffning. :) Kan rekommendera filmen VARMT. Sen kom Zaks mormor, kusiner, och sånt och så käkade vi middag.
Sen blev det stressigt, för jag skulle på jobbfest efter det, och var redan sen. Plus att jag var tvungen att fara på ICA för lite groggvirke. Ohlala.
Min tlf gick sönder i lördags natt. Eller SIMkortet. Jag anklagar Zak att det är hans fel bara för att han tror att jag menar det. Det är roligt. Men jag KLARAR mig inte utan min jävla tlf. Det funkar inte! Det var skitjobbigt. Så idag köpte jag nytt SIMkort. 4 dagar är för lång väntetid!
Zak fick min chefs nummer ist, så han kund få tag på mig. Runt typ halv elva (?) kom han och johan och så skulle vi vidare till hejdåfesten hos Adde för Alexandra. Snälla rara Rhalleh skjussade oss dit så vi slapp gå. Det var en väldigt trevlig kväll :)

Ey, Lissna, WADDUP? Me like Henkerietta! :D

Nåja, har skickat mitt nummer till de flesta, om jag glömt någon så är det bara och ge mig ditt nummer så får du mitt ;)

Rom väntar på mig!! :D JAG VILL TILL ROM!! :D Och Zak har gått med på att fara dit också! NICE NICE NICE!! :D

3 dagar kvar! :D


Back on track

Okej! Andra gången gilt? =) Låt oss hoppas det. Cause I'm not gonna put up with a third try. 
Det är vad jag gått och hoppats på i nån vecka och så blir det så! Vad är det med mig och få som jag vill? Något har vänt, eller så finns det en gud. :) 

Jävla tjat om körkortet. Jag orkar inte, och har inte tid. Jag har inte lust och är inte taggad. Låt mig vara och låt mig ta det i min egen takt. Sluta försöka hitta massa hot för att få mig att börja tidigare. Det kommer bara göra så det blir värre och jag blir megatvärsöver. Så sluta, snälla. 

Idag blir det jobb jobb jobb. Sen ska jag vara med Zakarias, sen... vet jag inte vad vi ska göra. Vi får väl se vad dagen har för planer för oss. 

 

Mina härliga idéer.

Hahah av rubriken kom jag på vad Zak sa igår. "jag är för härlig!" HAHAHA jag älskar såna kommentaren när man säger det om sig själv. Jag dör typ nu. Hahah tror det var Emmy som sa det också någon gång! typ, "jag är allt för söt!" eller nåt sånt. Och PDOL sa Zak "jag är rätt gullig jag" och nåt mer. Låter kanske inte så kul. MEN DET ÄR DET! :D:D:D

Nåja, nu till vad inlägget ska handla om. Jag ska skryta om min hemskt underbara fina talang:
Att skriva dikter. Nu tar jag några dikter jag skrivit till flä och kräkan.
Here it goes!

EX. 1
Kärring filippa du är en liten slinka
efter att öl och vin du i dig hinkat
knullar med alla och låter som en räv
springer runt på gården med munnen full av säd
aldrig blir du nöjd tills du hittar dig ett slibb
som aldrig slutar kleta och smörja in dig med klibb.

Kommentar: Wow är allt jag kan säga. Fint rimmat med lite inslag av sex.

EX. 2
"Bibel bibel, i den är du sann
Käraste jehova min älskade man
Ty du kommit för att hedra vår räka
Finns det ingen där, som inte vill kräka
Räkan är stark, frukta för fan
Men fisarna hennes ska du akta dig för(tan)
För stinka det kan hon
och djävulen du,
rör min kära räka och du ska förevigt låta mu. "
Johannes evangeliet, 45:6


Kommentar: Ett påhittat rim från "bibeln". Bilbel skulle vara roligare om den hade den hade såna här stycken!

EX. 3
Flä, aldrig har man skådat dess like
En undulat liknande tant som kört ner i ett dike
Undrar just hur hon nånsin tror
att hon gift ska bli men nåt annat än kor
Stackaren stackaren jag håller av
den underligt konstige starke jafar.


Kommentar: En liten fin diss till en rar vän, som alltid undrar vad som skall hända sen.

EX. 4

jepp. brunt är bajs (najs), and so are you.
brunt, brunt, brunt fint hår

Räkan, räkan på långsidan står

Ibland lite blond och lockigt på tok

Ibland lite mörk och luktar som ett lok

Men oftast är hon ju faktiskt min vän

En vän som ofta undrar vad som händer
sen.

Kommentar: Min vän räkan hade färgat håret brunt och jag passade på att skriva en dikt om det. En bra dikt med känsla av kärlek.



åhj, åhj, åhj. Jag är så mongo jag vet.
Men jag har som sagt tråkligt. Inget samtal nu på 40 min. Och vad gör man då om inte skriver ett inlägg
så alla kan läsa och se
hur härlig man é!


Tack och hej.

Avslutningsvis lägger jag upp en dikt som är väldigt känslig.
Inga kommentarer på den tack. Nu är det allvar.

EX. 5
Jag är alltid ensam
aldrig med vänner
drar håret med kam
och utye och ränner
samtidigt kan jag inte förstå
hur ala kan gå och inte förmå
att stanna och se
hur jag tragiskt kan be
och vända till gud
och hoppas på FLUD.


Kommentarer: Inte så känslig som jag hoppats. men ändå gasnka beskrivande dikt med inslag av tomhet.





TACK FÖR ER TID OCH ADJÖ.


Proof

Jag vill på något sätt visa dig att jag pratar sanning. Jag känner att du tvivlar på det jag berätatt. Jag ska komma på ett sätt att bevisa sanningen. Måste bara komma på hur.

Igår bakade vi tårta hos Zak. Det såg så jääääääävla god ut. Måste testa den själv. Helt seriöst. Han ska ha den till idag på jobbet eftersom det är hans sista dag. Jag hoppas det blir kvar en liten bit till mig.
Sen gick vi och la oss och läste en serietidning. Nu minns jag inte vad den heter.... pride något? fan minns inte. Men den var skitbra och snyggt ritat. Handlar om några lejon som ska klara sig när de kommit bort från sitt fångenskap på zoo och människorna. Vi hann inte klart för jag blev för trött. Få väl fortsätta ikväll eller nån annan kväll.

Attans.


Nu är det snart dags för semester, och då även tågluffning!! I am fucking TAGGED. :D

Cheyenne @ work!

I dag fick jag ett samtal av min käraste lillasyster där hon frågade när jag hade lunch samt om hon fick vara med mig på lunchen. Jag sa att jag skulle höra av mig. Och så frågade jag chefen om hon fick komma hit och hänga en stund. och det fick hon. Så nu sitter Cheyenne här och tar samtal med mig. Vi har lunchat, och varit på H&m och resebyrån. :) Trevligt :D





nicci är snäll!!! /cheyenne

Snoozarlivet

För en andra gångs skull tänker jag nu inte heller börja mitt inlägg med ordet "igår". Tänker knappt ens prata om igår, förutom att säga att Yamina blev skitsnygg i sitt nya hår.
Hur som helst. När vi kom hem till Zak igårkväll bad han mig ställa klockan på kvart i åtta och att vi inte skulle snooza. Då sa jag att hellre ställer den på tjugo i så jag får snooza en gång. Så det gjorde jag.
I morse råkade jag snooza lite för många gånger och klockan blev åtta. 15 min senare än surgubben ville upp. Och han blev skitsur på mig. När jag sa "men varför gick du inte upp första gången den ringde då?" svarar han "jag hörde inte!" Haha. Orka bli sur på mig. Hade det nu varit så himla viktigt att vara uppe kvart i åtta hade han kunnat ställa en klocka själv. Det blev en tyst frukost och en lång och tyst väg till jobbet, och precis innan vi skiljs åt säger han "jag är inte sur längre. Bara så du vet"  Knäppa fjant. :) Innan han fått i sig mat är han inte människa och om något då bidrar till hans griniga humör plus att han är hungrig, då har helvetet brutit lös. Typ.
Men jag tar inte åt mig av hans humör. Speciellt inte när han är hungrig. Då kan vad som helst reta upp karln. Jag tycker bara det är roligt. Eller ja, roligt och roligt. Skrattretande passar bättre. Men det är ju onödigt att reta upp honom och skratta så jag är tyst och låter det gå över av sig själv ist. Hans föräldrar var iaf på min sida. Att han inte kan vara beroende av mig och mitt snoozande. Det kändes bra.

Sådärja. Ett litet klagoinlägg är ju alltid kul att skriva.

Nu ät det bara typ 8 dagar kvar. Om vi drar på torsdagen. ;D

Another day in paradise

Igår efter jobbet.....
Jaha, ännu ett inlägg som börjar med "igår". Så nu tänker jag make a difference.

Jag slutade jobbet kl 18, gick till gallerian och köpte mig en hårborste. Ett bra inköp tycker jag. Sen ringde jag Zak som lovat, och hörde vad han gjorde. Han var hos Johan, och han bad mig komma dit. Så då fopr jag dit coh så såg vi en mongofilm som ändå var rätt rolig. Sen gick vi och shoppade mat på ica. GRILLAD KYCKLING. Jag har varit sugen på det sedan vi var på jakobs stuga emd klassen. Och det var så himla rågott. Och zak hittade även potatissallad som jag tål! WIHO!!! det var GOTT. :D


I lördags frågade Zak om jag inte kunde ta 2 veckor ledigt och föja med honom ut och resa. När jag frågade vart vi skulle svarade han "vet inte. haha!" Men nog sagt. Jag tog ledigt 11 dagar, plus 3 helger. Alltså 17 dagar. Och igår hos johan kom vi på att tågluffa hade varit coolt. Så vi kollade upp kostnader osv. och det kostar typ 3000 för 22 dagar! FETT. Så idag tog jag minsann 5 dagar till semester. Och vi far typ den 29 eller 28 AUGUSTI. Snart som satan. Det blir säkert kul. När Johan igår frågade vart vi skulle, blev bådas svar "vet inte, haha" Och saken är den att jag tycker det är spännande att inte veta! Har alltid varit avis på dom som bara drar och ser vart det leder. Och nu är det äntligen min tur! DOck så har jag två länder jag verkligen vill till. Och det är Grekland och Italien. Det är mina enda krav ;D sen bryr jag mig inte alls! :D woooooow.

Dock, med min vanliga tur kommer säkert något hända så vi inte kommer kunna fara eller nå. Men låt oss hoppas inte. FÖr jag är tagg. Och har inte tagit fet semester för ingenting! :)

reflection

You're poison, I dont want to
Break these chains
Your mouth, so hot
Your web, Im caught

Alltså, nästan alla mina inlägg börjar med ordet "igår" märkte jag nyss. Enda syftet med den här bloggen är att ha någon att göra på jobbet. För det är nog aldrig som jag uppdaterat hemma. FÖrutom en gång. Men det var ett fjuttigt och kort inlägg så det räknas inte ens. Alla andra har jag skrivit på jobbet. Och inte har jag då mycket att skriva om ens. Enbart händelser. Nog för att det också är kul men ändå.
Nåja. Hur som helst. Från en sak till en annan. Bla bla.
Jag är trött och less.
Någon gång ska jag ge er ett inlägg där det inte står helt jävla utförligt om vad ja gjort under gårdagen. De av er som faktiskt orkar läsa mina inlägg skulle kunna få MVG på ett prov som handlar om mitt liv och vad som sker i mitt liv. Heh.




Ey Lissna, lissna. WADDUP!?

Happenings of the weekend

Min blogg handlar endast om mig typ. Vad jag gör, vad jag känenr, och vad jag tänker. Typ. Men det är ju kul för alla att läsa. För mitt liv är så jävla händelserikt.
Anyways.

Min helg har varit den absolut fetaste nånsin. Jag är så sjukligt nöjd. I fredags var det inflyttnings-/utflyttnings-fest i kollektivet (henrietta och adde flyttade ner en vånig) och det var riktigt kul där. Runt halv tolv drog jag, Henrietta, Alexandra, Emmy, Eva och Nicke ut på pentryt. Och det var så jävla sepemongo kul. Jag och Henrietta gick runt och ägde alla med våran coola gangsterstil/attityd. Och det var kul på dansgolvet. Jag raggade även upp en 50-årig tjock gubbe..... hahaha. Det var roligt. Nog för att jag dissade honom efter typ 30 sekunders dansande. Men det var riktitgt kul alltså.
Sen efter Pentan stängde träffade vi Johan Spinnel och Johan L något, och även Petter och Larry. Två sistnämda ville att vi skulle följa på efterballe. Vi gjorde det, men blev utslängda. Det var ett skämt att vi blev utslängda fick vi reda på sen. Riktigt kul skämt. Höll nästan på att dö av skratt.
Eftersom vi blev utslängda drog vi tillbaka till kollektivet och väl där blev jag tröttast i världen men fick ångest att behöva cykla hem. Men runt halv sex drog jag ändå hem.
I lördags fyllde syrran år. Så jag fick sova typ 3 timmar sen upp och sjunga. ick dock och la mig sen för att sova lite till. Senare på kvällen hängde jag med Zak och johan, sen bestämde jag och Zak oss för att gå ut. Eller jag bestämde, Zak ville inte egentligen, men han följde ändå. Vi var ute en sväng, sen drog vi till kollektivet där det var lan. Jag hatar egentligen lan för att alla ser så himla mongo ut när dom är helt inne i sitt spel. Men Zak visade mig coh Henrietta ett riktigt kul spel. Och vi hade gett oss satan på att klara alla banor. Så där satt vi till typ 6, halv 7. Och då var vi på tok för trötta för att fara hem. Så vi sov på madrass där.
Och så då slutligen söndags, vi vaknade typ halv fyra och drog hem till Zak för att käka osv. Sen for jag till Elin för att se film med henne och Saj. Vi såg Shoot em up. Och den var FETT bra. Me like! Sen efter det kom fam Lindhammar och hämtade mig och så bar det av hem till dom. Och jag fick göra ett coolt trick med Gimli. Han kan väldigt många trick den lille söte coolingen.

Blev inte så himla mycket sömn inatt som jag trodde. Jag blev pigg, och som tur var så var Zak det med, (inte konstigt emd tanke på det omvända dygnet) så vi låg och pratade till typ 3-4 tiden i morse. Så fastän jag hade sovmorgon till kvart över tio var det ändå tungt att stiga upp, plus att jag kom 4 min sent till jobbet. Inte bra.


Nu däremot. Orkar jag faktiskt inte skriva mer. Så ni får nöja er med detta ínlägg om min helg. Nu vet ni allt. ;)


Filmmys

Igår var jag med Zak. Hans söta mama hade kommit ihåg min allergi och skickade ett sms och frågade om jag tålde det hon skulle laga. Och tro det eller ej, jag tålde allt hon nämde! Och maten var megagod!
Sen efter maten såg vi på Tv, då somnade jag en sväng, sen hälften av nån film, simpsons, och family guy. Sen såg vi 40-year old virgin. Den såg jag mer med Yammi tror jag. Zak såg lite i omgångar. :) Det var en riktigt mysig kväll.
Sen när det var typ 25 min kvar av filmen blev jag megatrött och kände ångest över min tidiga kommande morgon. Så jag gick ner till Zaks rum för att gå och lägga mig, och vem la där då om inte zak? Orka gå och lägga sig utan att säga godnatt? Haha. Trodde han var där uppe med Jack och spelade Tvspel eller nå. Men mysigt att krypa ner i en uppvärmd säng ;D

Sen sov jag förövrigt riktigt gott inatt. Och snoozade en skön och mysig halvtimme i morse. Jag sover så mycket bättre och är mycket mer nöjd när jag vaknar när jag sovit med Zak. Så det var bra för min sömn dethär.

Idag måste jag kirra biffen. Syrran fyller år imorn, och det börjar bli streeeessigt. Har redan bestämt vad jag ska köpa, men tiden räcker inte till för att jag ska ha hunnit göra det redan.
Idag, Nicole, idag.


Det här känns bra. It feels damn good for me..
I like it!

Du är bra.

You'll never grow up according to me!

Igår var jag på roasters med Simon och Zak, vi satt där för att sedan bege oss vidare mot Kalles. Nicke kom också efter en liten stund och joinade oss. Det var trevligt. Väl på kalles började det väldigt lugnt, och jag kände mig inte speciellt onykter. Men sen, pang bom krak fan, så slog det. Och då slog det. Men det var kul.
Rhalleh kom också till Kalles BTW! det var FETT kul :D
Men hur som helst, jag sa till Elin att jag skulle gå med min shot och min ooze och sätta mig ensam och se alkis ut. Jag hann dock inte få sitta speciellt länge innan Zak kommer och joinar mig. Men en stund lyckades jag se störd i huvudet ut. Hehe. Men det var bra att Zak kom och satte sig. För vi fick sagt en hel del. Och det känns så jävla bra nu. Ikväll ska vi antagligen se Hair (tror jag den heter?). Zak och jag alltså. Det tror jag blir trevligt :D

Träffade Andrew på Kalles också. Och han tyckte det var jobbigt att jag drack. Han typ till sin kompis: "this girl is like a daughter to me. And she keeps telling me I have to let go, but i can't! She'll never grow up according to me!" Hahaha. Han är allt för jävla rar han. Han är som pappan jag aldrig fick.

En liten rolig sak som skedde under kvällen är att jag och Zak skulle snabbt till johan för att hämta en öl som han hade glömt där. Och när jag skulle hämta ut min jacka tar Mathias tag i mig och vägrar släppa förräns jag lovar att jag kommer tillbaka. Där står jag fasthållen och Zak öppnar min väska, plockar ut min börs och GER den till honom som garanti att jag kommer tillbaka. OMFG. haha. men det var roligt.

Jag hade faktiskt nästan tänkt stanna hemma igår, för att få sova osv. Men jag bestämde mig för att inte göra det. Och jag är så himla glad att jag valde att gå ut ändå. Nästan allt känns så bra just nu.


Det enda som suger just nu:
Jag hann bara sova 2 timmar.
Jag mår som en hästpung.
Jag har 8 timmar kvar innan jag får gå hem.



:D:D:D:D:D FEM smileysar i RAD! :D Härligt. Tjejen är på toppen humör!

då ska vi schee.. DU ÄR .....:

Förstående: jo det är jag oftast.
Öppensinnad: euhm.. Think so?
Arrogant: hoppas jag inte?
Osäker: ibland... oftast.
Intressant: ja jävligt intressant.
Hungrig: nix. aldrig typ. jobbigt som fan.. älskar mat.
Smart: klart jag är?
Barnslig: haha japp. fruktar att jag aldrig kommer bli 100% mogen
Liten: nä?
Lätt: lätt? lätt att bära? lätt att ha att göra med? WHOOT?
Rolig: som fan!
Hälsosam: Inte alls.
Blyg: beros på. Bland nytt folk ja.
Lätt uttråkad: nja.. ändå inte. Som Zak sa, "du är som en katt. När du är uttråkad så sover du"  haha
Arg: inte just nu.
Ledsen: inte just nu thank god. Man kan verkligen bli less på att gråta.
Glad: neutralt humör.
Pålitlig: Ja det är jag.
Laglig: tja.. allt är ju relativt. hehehe
Filosofisk: nja.
Positiv: .för det mesta!
Originell: ehm.. ja? nej? vet inte? kalol.
Bra på att ge komplimanger: ja om jag vill och menar dom. Annars inte.
Bra på att ta emot komplimanger: huvvaligen. Nej. tror typ aldrig på dom.




Ja,, jag har tråkigt igen.

LolCat.

Igår hängde jag med finaste Zak i badhus, där satt vi och snackade. Sen gick vi och shoppade på Ica, sen satte vi oss i södra hamn en liten stund. Det var en trevlig och rolig stund :) en del skratt och en del jobbiga pratämnen. Men men. När han dissade mig för att vara med Niklas for jag till Elin. :D
Och det var mysigt att hänga med bruden igen. Känns som att det var längesen nu. Vi såg dock världens sämsta film. Jag mådde typ dåligt av att se den...
Mitt SuperEx. USCH och BLÄ.

Du är fan rolig. Du får mig att skratta. Och jag mår oftast bra av dig :D

Nu vet jag var jag fått både LolCat och Kalol ifrån. Jobbigt, jag trodde verkligen att jag kommit på Kalol själv. Hatar att man har så lätt att ta efter andra folks ord och uttryck. Speciellt när jag trodde jag kommit på ett fett ord, men nää. då visar det sig att jag bara tagit efter. :( haha. Ja, dessa problem en kvinna kan ha.


har bara EN sak att tillägga som jag fick prata LITE om igår. Om du nu väljer att göra det, kommer jag bli så fett ledsen. Inte att du väljer att göra det, utan för att du valt bort mig från det hela. 
Jag vet, jag pratar i gåtor, sorry. Men alla ska inte veta allt. :D 



Min kära vän Emelie. OMG vad det är svårt at sätta ord på kvinnan.
Du ställer ju för tusan upp i fucking vått och torrt. Pratade med mig så sent som 12 på natten inatt. En tid som folk oftast vill sova.... Faktiskt även Emelie själv låg i sängen och skulle sova. Ändå håller hon sig vaken i 40 min till för mig. FETT tack. Jag har inte ens ord för dig. Du finns alltid och lyssnar, vill bara säga att jag finns här för dig med :) Och att du betyder gulisch för mig. <3











My love is growing stronger as our affair is growing old
I've been loving you a little too long to just let it go.

R.E.S.P.E.C.T.

"Jag älskar dig Nicole, men fan inte mer"

Låter som att min mor är less på mig. Hon tycker jag är respektlös och inte visar hänsyn. Aldrig är hemma osv osv. Men snälla. Vad händer hemma ens? Alla gör ändå bara sitt eget. Tittar på Tv, sitter vi datorn, läser. Jag har ingen lust för något av det. Så ä det konstigt att man inte vill vara hemma då? Förlåt mig för att jag tycker om att hitta på saker.
Det var kanske LITE väl hårt att säga så som hon sa kan jag tycka. Jag orkar inte bry mig längre dock. Tar inte ens åt mig. För hon behandlar mig minst lika illa som hon tycker jag behandlar henne. Ur respekt kommer respekt. 
Ger man inte respekt kan man inte heller vänta sig att få respekt.
Du borde tänka på det.

with every breath

Waking up alone in a room that still reminds me
My heart has got to learn to forget
Standing on my own
With every breath I'm getting stronger
This is not the time to regret
Cause I don't need to hang on to heartbreak
When there is so much of life left to live.


Jag blir gääälen. Alla jävla låtar har något jävla skit som tilltalar mig och får mig att tänka. Crankhead.


Igår trodde jag skulle bli en reliefday. Typ. Att allt skulle låta mer vettigt och att jag skulle kunna gå vidare. Men nääääää. Far bara innan allt är uppklarat. Men idag. Dissar du mig igen blir jag less. Mer less än vad jag redan är. Hör du inte av dig som du lovat blir jag fan ledsen. Mer ledsen än vad jag redan är.

Igår fyndade jag på stan! :D gick runt med Emelie och så hittade jag först ett par skitsnygga skor :D:D 349 kronor. Inte farligt dyrt alltså :D Och sen gick vi på JC, där fann jag ett par vita jeans. 99 spänn! rea på rea på rea typ. :D OMG så jävla värt. Jag har börjat med något dumt. Jag skänmmer bort mig med saker. Köper massa dyra saker som för att göra mig glad eller nåt. Jag köper mig själv med andra ord. Men men. Det hjälper ju lite iaf. Så det är värt pengarna. :D

Ja, jag har tråkigt.

STEG ETT:
Namn: Nicole
Smeknamn: Nicci
Födelsedatum: 1 April
Födelseort: Helsingborg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: svart
Längd: 178
Skostorlek: 40-41
Höger- eller vänsterhänt: höger
Stjärntecken: vädur

STEG 2:
Skor som du bar idag: eh va?
Rädsla: att vara ensam, och döden.
Målsättning: kunna bli känslolös, och ha ett hjärta av sten.
Svagheter: säga vad jag tycker och känner

STEG TRE:
Din första tanke när du vaknade idag: Fan, jag är ensam.
När somnar du: olika som satan.
När du inte kan sova: När jag ligger och tänker för mycket

STEG 4:
Pepsi eller Coca Cola: Pepsi 
McDonalds eller Max: McDonalds
Singel- eller dubbeldejt: Singel
Adidas eller Nike: men orka, it fan vet jag.
Lipton Ice Tea eller Nestea: men va?
Choklad eller vanilj: glass eller vad?

STEG 5:
Svär du: japp
Sjunger du: ohja
Duschar du varje dag: njaaee.. inte varje. 
Röker du: yes.
Är du förälskad: jo.  
Tror du att du någonsin varit kär: det har jag ja.  
Gillar du skolan: nej, men jag gillar umgänget vi hade i skolan.
Vill du gifta dig: ja det vill jag väl så småningom.
Tror du på dig själv: nä.
Blir du åksjuk: yaa
Tycker du att du är hälsosam: inte det minsta! 
Gillar du åska: nej huvva.
Spelar du något instrument: sjunger, lite piano.  

STEG 6:
Har du under den senaste månaden...
Druckit alkohol: japp
Rökt: japp
Gått på dejt: dejt och dejt.
Kysst någon: mmm...
Shoppat: arå
Ätit en hel ask müsli: nej? 
Ätit sushi: nej?
Stått på scen: Japp! På havsbadet
Blivit dumpad: ja... :(
Skejtat: longboard is fun!  
Bakat: nej.
Nakenbadat: nej..  
Färgat håret: nix
Stulit något: najj, om man inte räknar Zaks tröja som jag lånar på obestämd tid.

STEG 7:
Har du
varit jättefull: ja deff.
Blivit upptäckt under "akten": hehe jopp
Blivit kallad slampa: jepp.
Blivit nerslagen: nej-

STEG 8:
I framtiden...
Hur gammal vill du vara när du gifter dig: men vad fan vet jag ?
Namn på barn: Charlie är fint.
Ditt drömbröllop: stort och typiskt filmbröllop, stor vacker klänning och massa folk osv osv.
Vad vill du bli när du blir gammal: vet inte...  

STEG 9:
Hur ska din drömkille vara? badboy, och behandla mig ganska dåligt.
(tydligen är det min drömkille eftersom jag alltid faller för såna)
Ögonfärg?: bruna helst tror jag
Hårfärg? : mörkt typ? ingen aning?
Vikt?: men lol? minst 200. (?)
Klädstil?: spelar ingen roll. snyggt.
Plats för första träffen: typ.. hemma?

STEG 10:
Antal människor du skulle ge ditt liv för?: ingen aning om jag verkligen skulle ge mitt liv när det kommer till kritan.
Antal CD-skivor du äger: blaaaaaaaaah
Antal piercings: navel, näsa, fyra i öronen.
Antal tatueringar: none
Hur många gånger har du varit med i tidningen: vet inte, men ganska många.
Antal saker jag ångrar: fifän... vill inte ens tänka på dom.

FAVORIT...
Färg: har ingen
Plats: i en viss persons armar
Spel: euhm..
Drog: marabou apelsin krokant
Film: hmm...
Djur: ....ehm
Serie: kalle?
Skor: dunno
Internetaktivitet: bdb och blogg

BRUKAR DU...
Titta på dig själv i spegeln: ja, varje dag.
Gnälla: säkert.
Skrika: nej
Sova: jo, iaf på nätterna
Ha ångest: njae.. just nu kanske, men inget jag brukar ha.
Skada dig själv med flit: nej.
Ta mediciner du inte borde ta: nope.
Vilja dö: nä, usch! inte dö.
Drömma mardrömmar: njae.. var längesen.
Drömma sexdrömmar: haha japp.
Försöka vara annorlunda: nja.. vadå försöka. jag är ganska weird.
Klä dig i svart: ja, oftast.
Gå till kyrkan: nejjj
Gå i skolan: inte längre
Röka: ja
Ljuga: nej nej. Hatar lögner.
Hata folk: nej verkligen inte. Hatar ingen.
Lita på folk: jo, för mycket.

NÄR...
Åt du senast: för en timme sen
Läste du en bok senast: igår
Var du på konsert senast: eeeh... vet inte?
Köpte du något senast: igår köpte jag apelsinjuice
Kysste du någon senast: i tisdags.  day before dumpday :'(
Svor du senast: men va? varje jävla dag daah.
Sjöng du senast: i morse på väg till jobbet
Klagade du senast: Idag. Klagar hela tiden numera.
Är det sommar: eh?

VEM...
Saknar du: ni får en gissning på vem jag saknar just nu och hela tiden.
Vill du döda: Ingen. Men någons beteende vill jag ha ihjäl.
Vill du slå: tja, ingen
Rörde dig sist: eh.... typ Cheyenne säkert.
Kysste dig sist: Zak.
Vill du kittla: Rasmus (emelies lillebror för han är så himla söt)
Kramade du sist: eum... Emil typ tror jag.
Vill du träffa: orkar inte.
Skrek du på sist: oj, ingen aning. det var längesen jag skrek
Vill du vara som: vem som heslt som  har ett hjärta av sten skulle jag ge mycket för att vara som.
Sårade dig sist: Ingen tvekan; Zak!
Vill du bli galet full med: typ, Stina, Emma, Emelie, och Rhalleh (om hon har tid för mig, hah) :D wihoo
Fick du sms från senast: ska se..... Zak.
Ringde dig senast:  Sofia

HAR DU...
För många vänner: Nej? kan man ha det?
Förföljelsemani: nä
Någon annan psykisk sjukdom: ja, om det räknas att jag är överkänslig och har överdrivit mycket samvete.
Skadat någon: jo, säkert.
Färgat håret: nej
Några piercings: Men ja.  
Några tatueringar:  fortfarande inte.
Egen dator: jå
Gjort bort dig rejält: som fan att jag har 
Komplex: ja, lår höfter och mage.
Kysst någon: jaa
Sagt jag älskar dig till någon idag: nej
Bjudit ut någon: asså, bjudit ut? nej.
Varit kär: jaa
Blivit kär i någon på nätet: lol nä.
Dumpat någon: mjo, typ.
Blivit dumpad: ja, orka ta upp det IGEN!?
Lämnat landet: rest? ja.
Gjort något olagligt: japp.

HUR...
Svarar du i telefonen: "hallå? "
Fördriver du tiden: bloggar, läser bloggar, tittar på bilder på bdb.
Mycket pengar har du: jsut nu? för lite med tanke på hur mycket jag fick för 2 veckor sen.
Tjänar du pengar: genom att jobba?
Bäddar du sängen: vadå HUR?
Ofta diskar du: diskmaskin is the shit
Ofta städar du: hehe...
Går det på jobbet: jo funkar. långtråkigt bara
Många stör du dig på: inte många. Men det finns.
Träffar du din familj: vadå hur jag träffar dom?



Ja, som sagt. TRÅKIGT har jag.

Trevlig helg trots allt.

Jag har haft en trevlig helg med, och haft andra saker att tänka på än dåliga.

I fredags hade jag dissat linns fest  för att vara med min raring Elin, som jag inte varit med på evigheter, men hon hade skallvärk eller nå, så jag for till Linn ändå och hade astrevligt. Tack för att jag fick komma! Sen flängde jag och sofia runt på olika fester. Det var näjs.

I lördags var jag med Emelie och Emil och Chrille och det var riktigt trevligt, men jag behövde mer saker som händer så jag Simon den sötisen kom och hämtade mig och körde mig in till stan och där hängde jag med Sofia + fler. Det var kewl.


Jag förstår inte... ödet har bestämt två dagar i rad. ???
Är det något jag ska ta som ett tecken eller vad.... ?

vänner

Det är bra att man har er.

Stina, tack för värmande ord och att du bryr dig.
Emma, tack för uppmuntran och en trevlig kväll igår.
Emelie, tack för dina ord och ditt stöttande.
Elin, tack att du tar dig tid till mig ikväll.
Carro, tack för dina fina uppmuntrande ord och förståelse.

Jag skulle ju deff aldrig orkat utan er. <3 Ni är bäst!

åh, jag vill så gärna komma på en anledning att höra av mig. Och faktiskt ha något att säga.
But it's no use to try. Kommer inte på något ändå.
Hur slutar man tänka på saker som gör ont att tänka på?



Sjukt jobbigt att jobba i det här tillståndet...

Why do all good things come to an end?

Where there is love
There is pain
What do you do,
when the only person who can stop the pain
is actually the one causing the pain?


Love is just a lie,
Made to make you blue

yasse

Could it be? Maybe... kanske kan jag börja lära mig tycka om dig igen.

"Hur mycket kostar du för en halvtimme?"

Igår när jag slutade for jag hem och la ett tillbehör till min jävla epilator i frysen. Efter två timmar börjades det. Men jag vågade inte testa själv.
Så först fick mamma testa; "det kittlades ju" var svaret där.
Sen var det Okees tur; HAHAHA! det var roligt
Cheyenne; ja, det kittlades faktiskt
Och Sandra (cheyennes kompis); hihi det sticks bara lite.

Kan ju säga att ALLA fyra av dom hade fel. Kan bero på att jag bara drog epilatorn typ nån sekund och ganska fort på dom. För när jag skulle göra det på mig själv satt jag och skrek för att det gjorde så JÄVLA ONT. Herregud. Det var riktigt jobbigt alltså. Nästan outhärdligt ...

Nåja, ni kanske vill veta resultatet : Jag lärde mig en sak av första benet, och det är att man ska dra VÄLDIGT långsamt. Annars blir det stubb för då hinner den inte dra ut roten utan den klipper bara. Men andra benet blev något bättre, fast jag klarade inte av att dra långsamt så det blev som lite stubbigt där med. Men det är helt okej. Till nästa gång hoppas jag att jag blivit lite härdad.... om det nu blir nån nästa gång. HUVVA. Vet faktiskt inte om jag ska rekomendera den eller inte.. haha. SÅ kluven är jag  ^^

Efter min lilla epilatorering kom Emma och hämtade mig, så for vi till Stinas jobb för att hämta henne. Sen bar det av till HAVS! :D Jag hade inte alls nå höga förväntningar för kvällen. Jag tänkte bara att det skulle bli trevligt att umgås med två raringar. Men allt vände och blev så mycket roligare än jag ens kunnat ana.
Trubaduren var RIKTIGT HÄRLIG. Och vi satt och sjöng med honom från vårt bord. Efter lite mer alkohol stod vi och dansade framför honom på golvet. Efter ännu mer alkohol fick vi faktisktt sjunga piece of my heart i micken. Det var riktigt kul!

Sen kom ett önskemål av en kvinna att han skulle spela House of the rising sun. Och då stod vi fortfarande framför honom. Sen helt plötsligt tittar han på mig och säger "vill du inte komma upp hit och sjunga istället?" Jag var inte sen på att hoppa upp på scen och sjunga hela låten. Det var så SJUKT kul. Efter vi var klara sa trubaduren: "nu vill inte jag sjunga mer" Haha
Efter det kom en massa norgemän/kvinna och sa "du har virkelig flink röst!" eller "du synger veldig skönt" osv osv haha bla bla. Det var riktigt kul Jag fick ett fan. En kvinna i kanske... 50 års åldern? som kom och sa att jag skulle sjunga igen, och att jag hade en soulröst. Och hon frågade även hur mycket jag kostade. hahah. "hur mycket kostar du för en halvtimme, eller en timme ?"
MEN INGEN JÄVLA ANING!? haha. Tanten skrämde mig seriöst...
(jag vet, hennes fråga kunde tolkats fel, men hon var verkligen inte ute efter annat än min "soulröst")

Jag hade så SJUKTHIMLAMEGAJÄVLAASKUL igår med er tjejer. Låt oss göra om det!! :D



Trubaduren och jag kom överens om att vi ska sjunga ikväll igen om jag ska dit. Och det ska jag deff! Det blir fett :D



Dåliga kvallabilder från gårdagen :








Jag tror jag kan klassas som kändis nu. So you guys are in luck! För att ni känner en kändis ;D haha


icecream

Jag tyckte jag var värd något fint. Så jag gick över till PB (pressbyrån) och köpte mig en chokladkaka. Och laksrisal. och.................... :

gläss


mmm, mumma!



slutar om 8 min :D wihoo !


Yasmine,

Hatar dig igen.

Orka vara mongo in da head.
BE´fuckin´STÄM dig nån jävla gång.
Att ha eller att inte ha.

MAKE UP YOUR MIND.

lunchcat.

Idag såg jag och Zak till att vi hade lunch samtidigt och gick och lunchade i södra hamn, (heter det i eller på?) jaja wft. Men det var trevligt. Tråkigt bara att han har världens humör innan han fått i sig nåt att äta, och blev sur för att jag inte riktigt visste var jävla södra hamn var. "det är RAKT ÖVER FUCKING GATAN!"
Jag blev på lite dåligt humör för det. Men sen när jag fattade kom han och sa förlåt och så fick jag pussar. Då gled humöret upp lite. (Jag är svag för hans pussar, LOL) Men jag är fortfarande lite irro.

Men det kommer gå över, för ikväll ska jag PAAAAARTAAA på havsbadet. Med två favvopartybrudar! WIHO! :D det blir fett :D
Noh för att jag är tröttast i världen.. men det är lugnt. För vi ska inte fara förrän typ halv elva. Jag hinner ju ta en fet PN före det, så det blir fett! längtar inte till imorn dock.. jobbet en hel dag och förhoppningsvis slipper jag bakfyllan för en gång skull......




ÄR VI TAGGADE!? YES WE ARE!







En första bild i min blogg får bli på denna mannen. 
Dels för att bilden ser så chill ut, och även för att han är het.

En första bild coming up ;



Och faktiskt, nu kommer det börja bli lite bilder, har en mobil som tar helt ok bilder :D

FFX

Final Fantasy X. När jag kom hemt till Zak igår, gissa vad som spelades.... lol. Men det är lugnt faktiskt. Han har som ändå inte spelat på hela helgen typ. Iaf inte lördag, söndag måndag. Så det var lugnt. Det enda tråkiga är att han inte går att prata med när han spelar.

Det blev inget epilerande igår. Jag läste bruksanvisningen och det är en gelépåse som måste vara i frysen minst 2 timmar före användning... Och jag kom till Zak typ åtta. Och la in den i frysen typ halv nio. Då kände jag att det skulle bli sent och jobbigt att epilera. Så det får vänta. Idag kanske :D Om jag orkar. Vi kom ändå i säng ganska sent.. Men idag började vi båda kl nio. Så jag var inte trött ensam.

Ja, var ju hemma en skvätt igår. Det var mysigt. :) Kul att vara saknad. 
Tihihi

holehand

Jag har, som alla som känner mig vet, ett stort problem med pengar. Det är inte det att jag är utan pengar och är fattig eller så. Utan jag är bäst i hela världen på att slösa upp dom. på en vecka har jag nu lyckats slösa 9000. Och det är vad det vanligtvis brukar gå på en månad. Nä, skoja, så mycket brukar jag inte ens få, men den här månaden har jag kryddat iväg en hel del.

Jag köper alltid saker som jag inte behöver egentligen, eller så köper jag bara saker för skojs skull. Det jobbigaste är att när det är ungeför en vecka kvar till nästa lön, sitter jag där och är luspank, och har ingen som helst aning om vad alla pengarna har gått åt till.

Skillnaden med denhär månaden är at tjag vet lite mer.
PDOL är ju ett stort slösande. Nog för att jag fick inträdet betalt av Emil på fredagen, och på lördagen fixade jag band. Men där inne! Oj oj oj. Jag var lite väl generös och bjöd lite hej vilt. Så ja, en fet del pengar gick till det. Sen en massa andra inköp, vissa dummare och onödigare än andra.

Men idag kära vänner. IDAG har jag köpt ett par jeans, dom dyraste jag nånsin köpt. Och så har jag även tänkt trimma ner på mina benhår, och vill ha ett lite längre resultat än vad en rakhyvel ger, så då bestämde jag mig för att köpa en epilator. 600 spänn. jajjemen. Så jag har släösat nästan 2000 idag. Men på BRA grejor. Det är det som är skillnaden. Och jag är dessutom riktigt nöjd med mina inköp.

Elin som jämt försöker vara min ekonomirådgivare (förgäves tyvärr den stackaren) måste ju få veta detta. Så jag skrev ett sms att jag köpt användbara saker idag. Hon blev stolt =) Nu gjorde jag min prinsessa nöjd :)
Det känns bra, Hon skulle för övrigt rida pålle idag! Så himla kuul! Älskar att rida och saknar det skitmycket... Så rid från mig med kvinna! :D
Och ELIN, jag har glömt säga en annan sak! Jag har lagt undan pengar också!!! SE SÅ DUKTIG JAG ÄR!! :D



WIHOO! Epilatorn ska ju deff provas idag! Så jag längtar till jag slutar :D Och om jag ska till Zak ska jag fan ta med den så ska jag se om han bangar ur på en liten treatment ;D

Kaalol

Nu är jag tillbaka på jobbet igen. Jag känner mig lite krasslig. Inte så konstigt dock eftersom Zak haft feber typ hela helgen. Men men. Lite irro att Zak alltid börjar 12, och jag typ åtta. Han får alltid sova vidare.. inte jag :(

I torsdags var det naaaajs. Talang var duktiga. Och jag och Zak hade en trevlig efterfest med oss själva :D

Ingen utgång i helgen, inget luleå i helgen. Har bara varit hemma hela helgen, eller hemma och hemma. Har varit hos zak och bara slappat hela helgen. Nu har jag bott där i en vecka i rad. Undrar när hans familj kommer tillbaks. Trodde bara dom skulle vara borta ett par dagar, men det är mysigt att vara ensamma hemma. :)

Idag ska jag hem till min mamma en liten sväng. Hon saknar mig... jag tänker bara, jag har varit borta en vecka.... och hon saknar mig. Hon kommer ju aldrig överleva om jag flyttar hemifrån på riktigt. Det är ju lite sött.
Jag är älskad ändå after all. :D


Jag är lite sugen på roasters någon dag. HÖR DU DET STINA!? Det börjar som bli dags ;)

Och jag är även sugen på en kväll med min Elin. Det var waaaaaaaay to längesen vi umgick ordentligt... :( typ innan turkland. It's time we get this started.

Vad händer idag...? jobba jobba jobba.... sen hem till min mamma och ge henne en fetingkram. Sen bär det förmodligen av hem till Mr. Z.

RSS 2.0