Vad falls?

Inget skrivit igår. Oh my god. Kära någon. En hel dag utan ett endaste inlägg. DÅLIGT.

Igår hände väl inte så mycket. Jag och baby var och tittade på TV, dammsugare och micro. Haha. Dyrt liv detta kommer bli. OMG.
Nåja.
Jag hyrde What happens in vegas också. Så igår hade jag något att göra medans zak spelade.
Idag ska jag minsann träna! Oh yes.

heyyo

Hallå, ni människor, gör quiz ni med!! Och skicka länken till mig på nåt vis. Här eller bdb eller msn eller WHATEVER. Det skulle vara kul :D

Boll-dag

Idag är det min dag.
Jag har äntligen fått min kära lön.
Dock inte så fet som jag hoppats på... Men men.
Det får vara.
Idag blir det väl att ta tag i denna skiten.
Indeed.
Itz tajm to fejz it.
Trots att jag inte vill.
Snart är all den skiten över.


he he Quiz

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811240558418989&a=1& 

och ett till för att det är så himla kul

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811240851413656&a=1&

Testa och se hur mycket du känner mig! :D
Trogna bloggläsare borde ha alla rätt.

Oh yeah

Now I remember.
I fredags var vi ju hos Elin och mös. Det var väldans trevligt. Singstar är kul, och SuperEllen och SuperNicci äger! :D

Lek och ståhej

Helgen har varit trevlig. Nästan hela tiden. Om man ser bort från några tråkigheter.
I fredags var jag ute i 40 min med Gimli Lindhammar.. Eller var det i lördags? Nåväl. However. Han var väldigt duktig med mig. Och löd mig fint. Och kissade trots att han inte hade något kiss kvar. Typ någon droppe lite här och var.
Vad har mer hänt.... åh. Minnesluckor efter en nykter helg är jobbigt. Då är det något knasigt på gång.

Jag har iaf lekt med de små barnen som familjen Lindhammar har passat en vecka. Dom är galet himla söta alla tre. Först var de väldans blyga men det släppte fort. Vi lekte även mamma pappa barn. Då var jag mamma och Zak pappa såklart. Det var roligt, men det ´blev lite wierd när barnen fortsatte kalla oss mamma och pappa när vi slutat leka, och även dagen därefter.
Zak berättade en läskig berättelse, så läskig att stackars Ida började gråta. Jag var mycket bättre på det där. Min saga var spännande och lute läskig men slutade fint och vackert så barnen blev glada.

Har även varit och kollat på tre andra små barn, lite äldre dock, som hade tävling i friidrott. Mina söta syskon. Oj oj oj så stolt syster de har. Okee och Cheyenne fick SIlver i stafett. Och Okee kom med i final i 40 meter. Så himla bra dom var. Galet. Filip var också väldans duktig på att stöta kula. Med tanke på att de bara gått friidrott knappt en termin är de alla tre fruktansvärt bra.

En fet besvikelse i morse var att jag trodde jag var rik idag. Så jag ringe min bank, och 74 öre!?!? say whaaaat!? Men så kom jag på att det är ju imorgon jag får min lön. Orka ens.

Och vet inte om jag berätttat, men vi ska kanske flytta in redan om en månad istället för om två. Det blir awesooome! :D

Fööööör

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det rä ingen vanlig dag, för det är Elins födelsedag! hurra hurra hurraaaaa!

(en dag i förskott visserligen..... men vadfan. jag uppdaterar aldrig på helger så man får väl passa på medans man kan?)
Hur som helst, världens bästa Elin fyller äntligen 19, medans Stina/Simon fyller 20 om bara typ 2 månader. SOmliga är sega och somliga är snabba. Hihih.

Puss på min söta Elin! 
 


First time I layed my eyse on you

I förr igår på stan va ja med Emelie och då hittade ja ett linne som bara va sååå sååå snyggt. Man kan hade både till jeans och till leggings. Ja bah totalt av gudade de. Ett lila snygg linne från vila.
Sen satt vi på roasters ja Em och A. Och så kom några fler (ni vet vem ni är) och det var riktigt trevligt. Ja är super nöjd med min måndag.
I går var ja på så j*vla dåligt humör!!!! Du vet vem du är som gör mej SÅåå upprörd. Ja tycker det är så himla dålig stil av diG!!! sen var ja med min totalt underbara pojk vän och vi åkte och handla julmust och pizza och glass. Sen på kvällen körde han hem mej. Puss på du! <3<3<3
I morse skulle vi upp o sjunga för min lilla syster som fyller år idag. Hon vart ändå super glad för sin klocka som ja gav henne! Det var underbart!!! Ikväll ska vi även fika med henne! Födelsedagsfika!!
I morgon ska vi till E. Det blir as roligt. fika och sånt gott med massa söt nosar<3 (ni vet vem ni är som ska dit)

Annars händer väl inte så mycket .
Tack till mina vänner som finns och ställer upp (ni vet vem).

Dagens klädsel:

leggings från H&M 69kr
strumpor från H&M 59kr
Klänning från Gina tricot 349 kr
Kofta från Gina 199 kr
Skor från Din sko 299 kr
Jacka från Intersport 1300kr
Och så lite krims krams som hals duk och vantar och mössa osv.

Hoppas er dag blir lika trevlig som min förhonningsvis kommer bli!
Är det något så har ni min msn, och för er som inte har den e de: [email protected]

Lämna gärna ett fotspår eller kommentar!
XOXO Nickipicki

Once in a lifetime

I morse försov vi oss.
Det var första gången jag NÅGONSIN lyckats med det.
Nog har jag kommit sent, men då har jag snoozat längre med flit eller bara skitit i det. I morse var det så att jag låg lite halvvaken och tänkte att jag kände mig ganska utsövd och undrade när klockan skulle ringa. Tittar på klockan och ser "08.58" !!!!!!!!!!!!!!
Och vi började nio!
Måste ha råkat komma åt stänga av istället för snooze.
Nåja.
Det var jobbigt. Men vi var iaf på jobbet 09.10. Fett bra klarat! 

Igår på stan var nice. Jag köpte mig något fint, linne/tunika/wtf! vettefan vad det kallas, men fint var det!
Emelie storshoppade och hon hittade fett snygga grejor. Sexy mama.

Idag ska vi och kika på la soffa.

right quick!

Jag klarade hela dagen igår utan godis!!!!
Idag har zak dock lyckats lura i mig fyta skumtomtar! Men det är okej. Det är ju trots allt snart jul.
Men inget mer godis idag.


Det var allt.


It'z tajm.

waddup?

Var och käkade lurre hos Zaks mormor innan. Det var en chill lunch, som kändes lugn och lång. Skönt!
Nu har jag nyss värmt två lussebullar som efterrätt i micron här på jobbet så dom blev som nybakta. MUMS. Riktigt gott var det.


Idag blire shopping med the one and only MONEYLOOSER. Eller the one och the one. En av de två. Hehe. För vi båda är moneymaking then moneyloosers. Eller nåt. Det blir trevligt.  Vi ska shoppa sexy stuff åt Em. Oh yeah!
Och sen blir det nog typ roasters eller nåt, så vi kan prata mer, och så jag kan slösa min sista pengar.


Saker sker hela veckan!

Idag ska jag hänga med favvoEmelie, imorn ska jag och zak äta middag och sen fara och kolla på en soffa, på torsdag fyller Cheyenne år, och på fredag är det fika hos Elin! :D


Nice som fan.



Måste berätta om mitt lilla mongomisstag också.
Jag har gått med i facket, och insåg att det är avgifter som ska betalas och så vidare. Men det jag var för mongo att fatta var att det inte dras av sig själv om man inte beställer Autogiro. ag har fått hem några brev lite då och då men skitit i att öppna för jag ändå inte fattar vad det står typ. Sen igår på lunchen tvingade typ mamma mig att öppna och jag sa igen "se! vad är detta liksom?!" Och mamma blir tyst och tittar på mig och säger "Nicci, detta är en påminnelse!!"
OMG. Jag är ju sämst. SÄMST SÄMST SÄÄÄÄMST.

Så hejdå ännu mer pengar och hejsan fattigdom!

Nåja. Sånt man får ta n'r man är dum nog att inte öppna brev. Måste börja förstå att jag börjar få allvarliga saker att tänka på. Inte bara någon förfrågan om man vill preumerera på Kamratposten eller sånt längre. Och när vi flyttar in i lägenheten blir det ÄNNU mer.
Oh lord.
Varför ska man växa upp?


Så man får väl passa på

att tacka Johan.
Tack vare dig så lyckades vi få bort Zak från WOW en liten stund i lördags. När vi först käkade pizza (ni sämston hamburger) och sen satt hos dig en sväng. Och sen att du kom hem till Zak så vi chillade framför TV:n också. Riktigt bra.
Sen att ni är dumma och mobbas får jag väl ha överseende med.

Dock, igår satt sötis bara 2 timmar. Av min vakna tid. Duktigt värre.

Du är min mysboll mitt söta fina troll.

Och även passa på att tacka Zaks fader, Torbjörn Carlsson! För den fruktansvärt goda thaimaten han bjöd sin familj + mig på. Riktigt värt, gott och snällt av honom. Muumma.

Sperma i ögat svider!

Jag tänkte bara, som Stina (israfel.blogg.se), berätta för er alla att jag erkänner mitt beroende. Jag är en missbrukare. Godismissbrukare. Jag behöver godis för att kunna komma igenom dagen. Chips, choklad, godis. Spelar ingen roll vad det är, bara det innehåller sockret/fettet jag behöver. Ända sedan jag slutade röka har mitt beroende trappats upp. Och nu är det allvar.
Därför tänker jag idag försöka att inte köpa någonting alls från vår jävla godismaskin här. Eller från Ica. Eller någonannanstans ifrån.
Någon gång måste man säga stop.
Och vilken dag passar bättre än en måndag, en ny start på veckan?
Japp. Håll tummarna för mig gott folk!

Jag är övervunnen.

Wow vann över mig.
Efter min stora kamp.
Så vann min fiende.
Wow är viktigare än allt.

Av skit är du kommen , och till skit ska du åter bli.
Det ska jag fan se till!
Jävla wow-fan!

War og fucking-jävla-fitt-warcraft.

Folk på jobbet är på min sida, de skulle också vilja betala för att lägga ner skiten.


(Jag låter argare än vad jag egentligen är).

Jag är för jävla korkad

Var nyss på stan med Emelie, och hon bara lurar i mig att köpa massa skit. Först blev det 17 par strumpor för 300 spänn. Det var i och för sig mitt eget val. Men sen ville vi gå och titta på B-h. Och vad gick Nicole ut med ur affären? Jo åtta par trosor, 300 spänn där med. 600 spänn slösat på mindre än 10 min. 600!! MEN, det är inte det värsta. Jag hade kunnat komma undan med 300 spänno om jag inte varit så korkad att jag tjatat om att få ett kvitto. Ett kvitto på trosor? LOL. vad ska jag med det till? Man kan ju inte ens lämna igen trosor.
Då stod jag där och frågade efter det, och så sa kassabruden "men det fick du, det ligger nog där i" jag bara "jahaa... hihih" fniss fniss fniss.
När emelie ska betala för sina sexypanties så tänkte jag just gå i förväg, så sa kassabruden "Nämen, du har inte fått ditt kvitto, för du har inte ens betalat än. haha ojdå!"

HA HA HA. Håller på att dö av skratt. INTE.
Tänk om jag bara lyssnat på emelie som sa till mig att gå från början, eftersom jag redan var sen. Då hade jag varit 300 kr rikare. Men inte.
Nåja. 
 
Ibland gör man misstag, och ibland är man bara rent av korkad.


World Of Warcraft Kan Dö.

AAAAAAAAAAAH.-
SSSLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNG WOW I VÄGGEN.
NÖDRAR.
ORKA ORKA ORKA ORKA!!!!!
Folk blir ju som ganla.
Har hört om folk som köar i evigheter
Folk som cyklar på en cykel som har punktering
Folk som kör flera mil
Folk som försöker komma fram fortare än de förmår och bli sjöblöta i svett
allt enbart för att få den nya skiten som släpptes igår eller när det var.
Palla.
Hade jag varit miljonär hade jag nog gett dom pengar för att lägga ner skiten.
Det skadar mer än det helar (eller hur man säger).
Folk blir som besatta och sitter enbart framför datorn flera timmar om dagen och gör inget annat.
Okontaktbara, och skiter i alla andra.

blä säger jag bara.


Haha. Det är ju skrattretande.

Och just som jag trodde allt var fixat,

så var jag tillbaka på ruta ett igen.

Min lillasyster Cheyenne fyller 10 på torsdag, och så har mamma sagt att hon behöver en klocka. Så då tänkte jag att vi kunde gå en sväng på staden och  "titta på en klocka åt mig". Får ju inte bli för uppenbart att den var till henne. SÅ hon kom till stan nyss, och så gick vi till Ur&Pen. Väl där inne löd konversationen såhär:

"Okej Cheyenne. Nu ska du låtsas att du är en kompis till mig och hjälpa mig hitta en riktigt snygg klocka till mig. En som du själv också skulle kunna vilja ha. Det är viktigt att man är ärlig"
"Okej... jag tycker någon där klockan är stor och har en tjock rem"
"Okej... visa någon!"
Hon tittar sig omkring och:
"Den här Nicci! den är SKITSNYGG!!!"
"Den? okej,, skulle DU kunna ha den?"
"Jaaaa! verkligen!"

Okej tänkte jag. Perfekt. Men tänkte att vi skulle titta en liten stund till för att se om hon hittade nån snyggare.
Hon hittade några till men den första var den snyggaste tyckte hon. Så då köpte jag den, till henne. fast hon trodde den var till mig. När jag har köpt den säger hon:
 "Så! nu tittar vi på en klocka som jag skulle vilja ha!" (WHAAAAAAAAAT!? jävla lurifix)
"Eeeh, va? du tyckte ju om den här???"
"Jaa. men bara om du skulle ha den. Den skulle inte vara snygg på mig"

Så för att överbevisa henne om att den visst skulle vara snygg på henne tog jag på henne den, och då sa hon istället :
 "Jag vill inte ens ha en klocka!"

Haha, bruden är för härlig!
Jag får väl se om jag behåller klockan till mig själv istället, och köper henne något annat, eller om jag rent av bara för att jävlas ger henne den ändå, så kan hon bara byta den om hon vill det sen.


It is time to dedicate

ett inlägg till en fin vän; Stina.

Du är en otroligt söt och ROLIG och snäll och bra vän.
Du får mig på riktigt bra humör, och du är rolig som satan att umgås med.
Är fett glad att vi "gav varandra en chans" eller vad man ska säga.
Vi vet ju båda vad som hände mellan oss i.... tvåan tror jag visst att det var?
Eller Kanske var det i början på trean?
Nåja, hur som helst. Jag skrattar åt det där nu.
Vi fann varandra till slut, and I'm glad!
Så glad att det bör firas med en dikt med hjälp av min underbara talang.

Stiniwini Stina
min käraste Qwinna
En riktigt bra vän är du
tills sista kon säger sitt sista mu
Roligt att leka måndagsalkis
speciellt när det är med dig min halkis
Bollrädda kvinna,
det är smått irriterande med folk som är bollrädda
men på dig är det enbart gulligt och jag vill dig i ugnen grädda
Alltid står du där vid min sida som en härlig fling
dig kan jag prata med om allt och ingenting.

I love you my dear friend.

Ladies and gentlemen, Emelie Lineruth!



Oh jaaa! :D

hade tråkigt igen, och gjorde my friend en fin bild! HAHA :D

Kabaooo

Jahapp, idag är ännu en dag då man jobbar och far. Zak följde med till jobbet, för han ska medlyssna på canalen. Sitter och medlyssnar nu för fulla muggar med Benny minsann.
Och här sitter jag.
mongo och spad.
Sär då jag öppnar munnen
har förstås glömt att tömma brunnen.
Fifän för det
nu gick tån ur led.

Vad sker idag.... ? Hmm... Ingen aning. Får väl se vad dagen har utstökat för oss små myror och pysslingar.

Myra Hjärta Pyssling.


Hälsning till Emelie:
Okej, here it goes, min förklaring om min tå. Haha. Och all annan smärta.
Mitt armproblem är från P-staven, du vet min allergi, det sväller och jävlas. Har äntligen fått en läkare som ska ge mig tid hos kirurgen. Och så var det då min tå. Det började med att det kliade lite. Sen började det värka lite. Sen gjorde det både lite ont och kliade som satan. Har gått med det länge, sen i helgen började tån sväll och jag fick lite mörkröda fläckar runt om. Min första tanke var "KALLBRAND!" haha. Men så var icke fallet, men dock har jag en köttslig inektion i foten, och jag ska, i läkarens ord, "höra av mig om det sprider sig" . LOL. När det redan är kört och de måset amputera hela benet på mig :S Alltid ska jag drabbas av skit.
Nåja. Now you know. Haha. Sorry.
Och du, du kommer tillbaka. Telia är inget för coolingar ^^


Nothing serious

FYI, min blogg är inte seriös. Heheh. Bara så det inte blir några missförstånd. Ingen djuphet eller eftertanke här inte. Mest bara flum. Bara så ni vet.
Och ja, nog skrivs det lite seriöst ibland, men oftast är det bara flum.

Hihi , tack för mig.
Adios amigos!


Btw, de som hoppats på mig, eller rättare sagt på honom, not gonna happen. He's mongo.

Infektion

Det började med en liten klåda, sen övergick det i lite smärta, sen blev det lite svullnad, sen uppstod blåsor.
Gick till läkaren idag, och det var en infektion i min tå. Fick medicin som jag ska ta i 28 dagar.
 "Hör av dig om det sprider sig upp mot foten"
Eh?! what. vadå om det sprider sig, när det är försent eller? Det kommer garanterat sluta med att det hinner spridas så mycket att jag kommer end up med ett ben.
Tyck om mig med ett ben också?
Bark.
Och angående min arm, jag ska få en  remiss till kirurgen, igen.
Flott!


uwefh

orka orka orka.

Jag är på ett konstigt humör igen. IGEN. Vad är det med mig. Jag är överkänslig och är i fullständig obalans. Ledsen, sur, arg, besviken, trött, blah blah blah. Kan man inte ha någon period då man bara är otroligt positiv och glad jämt.

Hur som helst, helgen har definitivt inte påverkat mitt negativa humör.

I fredags sov jag på hotell med baby. Vi badade och drack vin intill tidiga morgontimmarna. Mysigt som fan.
I lördags hade vi en hemmakväll. Zak byggde pappersplan med mina småbröder, och jag mös framför tv:n typ. Sen läste vi lite. Eller iaf Zak. Jag var bara uttråkad. Höhö.
Söndag var en slappdag, och vi tog en tupplur på dagen, för att sedan fara till Stina och se Drillbit Taylor med Elin och Simon. Det var mysigt.

Och idag då. Bajs.


Dessutom tror ajg att jag kommer få amputera min fot. Eller mitt ben. Och ingen tycker synd om mig. TYCK SYND OM MIG. Jag behöver lite medlidande. Min kropp drabbas bara av skit. Och inatt svällde en del av min arm igen. Jävla piss.
Nåja, jag har iaf tid hos läkaren idag. Får väl hoppas att det inte är något att oroa sig för.
Min Ipod har dött.
Jag är en Teliakund.
Det kliar i mina ögon.
Det gör ont i min tå.
Det kliar på min arm.
jag har lite pengar.
Åååh.
Allt är bara bajs.
Ja, ja ja. Jag klagar. Men jag får klaga hur mycket jag vill. För att jag lider och mår dåligt just nu. Helvete.

Måste bara ge creds och tack osv osv till den otroligt snälla busschaffören (nej, jag vet inte hur man stavar det, och jag orkar inte bry mig om att ta reda på det heller just nu) som lät mig låna hennes telefon på bussen på väg till luleå i fredags när mitt SIMkort la av igen. Utan henne hade jag säkert spenderat en kall natt i luleå och inte en varm och mysig på hotell. Så tack.

Sådär!




Nu gick det.
Här har ni mitt senaste verk. Cheyenne, Emelie, Jag, och Emil på bild, som ni borde se.
Jag känner att jag bara blir bättre och bättre på det här.
Underbart!

Hotellrum för en,

blir hotellrum för två.

Det blev Luleå ikväll. Enkelrum, vin och baby. Kan inte bli bättre. Smid!

Filmmyset får vänta till på söndag. Hehe.

Jobbigt att jag inte kan visa mitt nya verk från paint. Den här gången blev det en bild på mig, Emil, Emelie och Cheyenne från när jag och Emelie var och lunchade idag. Men den finns på min bilddagboken. Så för de nyfikna, checka den! nucalop heter jag där, lösen, hemligt. Mohaha. Fråga om ni vill ha. Fråga inte på bloggen dock. Då får ni icke något svar. Min telefon är alltid öppen för sms. Eller samtal.

Peace,

antingen eller vad händer i sänder?

Idag är det dags
filmmys eller jazz
alltid är det svårt
att på rätsidan stå
antingen eller
vad händer i sänder
stina vill si
zakbabe vill så
vad ska man välja när båda står på tå
ett löfte är ett löfte
och man ska hålla sitt ord
filmmys är trevligt
men gratis hotell är jävligt cool
vi får väl se vad som händer
men skada inga tänder
antingen eller
vad händer i sänder
i slutändan är vi vänner
vad som än.... händer.

Skitsnack

När man pratar dåligt om en människa, och bara kräker ur sig massa skit som man sen inte kan stå för, det är skitsnack. Och det är jävligt fegt och sämst. ORKA det.
När man då däremot pratar dåligt om en människa, och verkligen tycker detta, då är det inte skitsnack. Det är bara den personens sanning och åsikt.

Lär dig skillnaden.

Siselibis

Nu sitter Cheyenne här med mig på jobbet, nice!
Perfekt att ha med henne på jobbet, då behöver jag inte ta rast för att hämta dricka. Det är bara att skicka henne. Som nu. Hehe.
Söt prutta.
Sitter här och skriver engelska glosor, boy, our, come from, many, hair, straight, curled, different, big, small, young, short, tall, everything, still. Det är läxan. Gulligt gulligt.



Åååh, måste sluta ta med mig pengar till jobbet. Äter godis VARJE dag.

hmm, kanske dags.

Jag har ändå fått några dikter av min älskade pyssling, dags att ge igen.
Here we go;

Min kära pyssling är numera invalid
överansträngt sina händer och fallit ur liv
Beror det på Piano eller mus (arm)
Vet ingen i vårt hus (fan)
Just nu ligger han hemma förmodligen i sin säng
saknaden av mig får han klara till sen
För snart ses vi och myser, och attans min lodis
garanterar att du faktiskt är, mitt dagliga godis.


Sådärja.
Nu är jag nöjd och gla'. Hehe

Heck yes.

Imorn blir det antingen Jazzfestival eller filmmys hos Stina. Allt beroende på Emma. Haha. Känn dig pressad Emma ;) Mohahah.

Kram till mina kära vänner,
Puss till min älskling!



Oh yes

Min telefon funkar igen.
Lycklig kvinna har ni här.
Nu kan jag kontaktas igen.
Dock så har jag nog inte halebop riktigt än.
Kommer förhoppningsvis ändras antingen idag eller senast imorn.
Annars blir det ett jävla liv.
Det ska jag se till.
Over and out.

en liten lista såhär tre min innan man slutar är ju coolt

Ditt namn? Nicole
Födelseår? 1989
Hur Lång är du? 178 cm
Spelar du något instrument? nope
Dina första tankar när du vaknar? ååååh! helvetes skit. Inte redan!
Vart befinner du dig just nu? på jobbet
Biter du på naglarna? jepp, ibland
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? svarta
Har du några husdjur? naj
Är du singel? Nix
Vem är snyggast? Zakibabyboy
Vem vet mest om dig? hmm... svårt. Ingen vet nog ALLT om mig, men många vet olika så om typ 4 pers blir en så vet den allt!
Vad vill du ha just nu? en kram av min söta DLM
Ditt mål i livet?  hitta nån jävla utbildning och skaffa barn typ.
Rädd för? människor när det är mörkt.
Hur gammal är den äldsta person du kysst? åh, vet inte. orka
McDonalds eller Burgerking? Mcdonalds lätt
Sjunger du? Jodå
Vad har du för skostorlek? 40-41
Vill du gifta dig? Men lätt!
Kommer du överens med dina föräldrar? ehm... ibland.
Din hårfärg? Svart
Skor du hade på dig idag? svarta stövlar
Vad sover du i? naked for life! haha
Kläder du har på dig? klänning, strumpisar, knästrumpor, och kofta.
Favoritårstid? Vet inte
Favoritmat och dryck? Spagetti och köttfärssås, Dr. Pepper
Hur svarar du i telefonen hemma? hej denicci
Hur svarar du i mobilen? Hallå
Sov du ensam inatt? Nej
Vad gjorde du kl 08 imorse? Klädde på min invalide man. haha
Vad var det senaste någon sa till dig? är du skillad på norska?
Druckit idag? cola
Vad är det för väder hos dig nu? vet inte...
Godaste glassmaken? vanilj tror jag fan. Eller daim.
Drömmer du mardrömmar? mjoo.. men inte så ofta längre.
Favoritklädsel? allt möjligt!
Favoritgodis? allt möjligt där med
Hur många kuddar sover du med? en/två eller ingen om zak är i farten.
Längtar du mest efter just nu? att mitt SIMkort ska börja fungera och efter att flytta ut!
Vad luktar det nu om du sniffar lite? inget alls
Saknar du någon just nu? nja.. inte direkt.
Snus eller ciggaretter? inget av det (A) hehe
Vill du ha barn? Ja
Längtar du till din nästa födelsedag? oh yeah! 20 fucking bast.
Är du blyg? Nej, eller kanske bland nytt folk.
Tycker du att du har fin dialekt? Jo haha, skånska is the shit!
Tycker du om fester? mjaa. sådär nu för tiden.
Har du använt någon hårprodukt idag? nope
Vad har du för planer till helgen? splittrat, får se vad det blir.
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? svårt...
En bra film? HAIR!
Vem får en kram? Mina nära och kära, ni vet vilka ni är.
Vem får en puss? Min älskling.
Sprit, cider, vin eller öl? VIN ftw! blandad med sprite.
Hund, råtta eller katt? hund!

Godkväll!
Nu ska jag och skälla på the phonehouse!
Och äntligen är det min tur att begära kompensation.
Hehehe. Nu ska oskyldigt folk få lida för vad som gjorts mot mig.


Ey yo Niggah yo Hoe yo Gangztah

I morse hade jag bråttom till bussen, och när jag sprang i backen vid step in så kom en ekorre som hade minst lika bråttom. Vi korsade varandras vägar, vinkade till varandra och sprang vidare.
Haha. Tänk om det hade kunnat vara så coolt att man kunde snacka en stund typ
"Vart har du bråttom?" 
"Till bussen, dudå?"
"Äh, hem till familjen, frugan är sur för att jag varit ute hela natten"



LOL.. Det var så det gick till i morse. Förutom att vi inte sa något av det ovanstående.... Men vi korsade iaf varandras väg och krockade nästan. Men han såg typ inte mig. Synd. Annars hade vi kanske stannat för en liten chat.

Jag är så himla glaaad. Snart ska vi flytta in :D Babe måste dock skaffa sig ett jobb. Jag är inte en kvinna som tänker försörja hennes man ostraffbart. Heheh. En tvåa med kök var mer än vad jag kunde önskat mig! Oh yeah!
Rummet kommer väl se ut som en studio med alla instrument som Zak har, men det är chill. Coolt ju. MEN, då ska jag hitta på något som är jag som jag ska få ha lite överallt också. Måste bara komma på vad..... Haha.
Inflyttningsfest KOMMER det bli. GARANTERAT. Men det är ju minst tre månader kvar.

Oh yeeeeaaaah.

JAG SKA FLYTTA!

Jag och babe var och tittade på en lägenhet på zon förra veckan, och jag stod på 3:e plats. Idag på veckomötet ringer ett konstigt nummer, och GISSA VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD. Jag FICK DEN!!!
Flyttar in sista januari!
OMG. OMG, OMG!!!!!!!!!!
Jag ska flytta hemmifrån. Hahaha. Kalla mig tokig, vad ni vill för att jag blir såhär glad. Men FATTA vad jag ska spara pengar nu och shoppa massa bra saker. Inte kläder, utan SAKER TILL EN LÄGENHET!!

guioasjdui shf,seojk 45y y ygf
rg5yhu
Upa<oj anc!!!!

Ursäkta för detta mongokonstiga inlägget.
Jag är bara GALET JÄVLA GLAAAAAAAAAAD!!!!
OH YEEEEEEEEEAH!

Så från och med 1:a februari bor vi på ZOOOOOOOOON!

INGEN KAN ANA HUR GLAD JAG ÄR.


Me like!



Jag tycker om oss!

Och....... jag tycker om........ :

                                                                  

Jag tycker om er. Tack för att ni finns!


Wonderful!

Fett härlig helg. Eller nä vänta.
SKOJADE.
Fredag sög balle till tusen. HELA fredagen typ. Förutom på förmiddagen innan Zak for, och förutom när Emelie kom till mig. Resten sög. Och just ja, mjölkpaketet på stat, våran söta Emma var ju inte heller något som sög. Det gjorde kvällen uthållbar.

Men dock, lördag, sov ganska länge, sen dammsög jag samtidigt som jag lyssnade på musik i mina nya hörlurar för 600 spänn. Jag kan lova att det var den roligaste dammsugningen. Just för att det är så galet bra ljud, och jag kunde sjunga så högt jag kunde för ingen var hemma. Fett värt. Att jag sen började dansa med damsugaren då Cheyenne och hennes kompis tittade på är en annan historia..... Dom tyckte iaf att jag var rolig. Det är alltid en kick.
På kvällen bar det av till Emmy med tjejerna från gamla klassen. Det var fett mysigt och roligt. Riktigt riktigt kul. Jag tror vi är den bästa klassen, och de som kommer vara bäst på att ses någon gång då och då. Haha. Självklart klan jag inte vara säker på det, men det vill jag tro.
Stinas myntshow, KUNG. Mer än så behöver jag inte säga. Vill ni veta mer så far ni fara på ica och gå till Stinas kassa och fråga vart mynten ska. HAHAHAHHAHA. Gaad. Så himla kul.
Söndag sov jag ganska länge igen, sen låg jag och segade framför Tv:n med najje och såg någon jävla jobbig film. Jag ville hoppa in i Tv:n och strypa psykologen. Sen var det äntligen dags att träffa min älskling. Gick och mötte honom på busstationen, sen for vi till hans mormors nya lägenhet och tittade på den. Sen for vi hem och såg film, the happening. Ändå bra film. Lite småläskig. Men inte så jättefarligt.

Ikväll ska vi se antingen rec eller en komedi. Jag röstar på att vi börjar tidigt så vi kan se båda! Wiie.

Ny jobbvecka. Suckedisuck. Snälla människor, uppdatera era bloggar. Så jag har något att läsa! Haha.

RSS 2.0