kalaset

Ikväll blir min första fånf som jag ska på luleåkalaset. Jag har hört att det ska vara gratis idag? fett nice isf :D och annars, jag är tät så det är lugnt.
Nu slutar jag om 20 min och då ska jag cykla till Zak sen fr vi skjuts till lule typ halv åtta. Nice nice. Slipper bussen.

Jag hoppas bara det blåsiga och HAGLIGA vädret passerat så det inte kommer när jag ska upp på cykeln!! :S Vad är det som sker med vädret.... ?

PITEÅ Ett våldsamt åskoväder med kraftiga vindar och störtskurar av hagel har dragit fram över Pitebygden. Framför allt Rosvik och Norrfjärden har drabbats. Hundratals träd har blåst omkull, kor har skrämts på flykten och altantak slagits sönder av haglet.

CRAAAAAZYYY. läskigt läge. En kvinna hade kört bil och det hade slängts träd hejvilt framför henne. :S
I en bil är man LITE skyddad... avd händer om jag halvvägs hem till zak får ett träd i skallen. DÖDEN. Kul ens. Funderar på att ta bussen alltså.. Ändå värt. Får se!

JAG FICK LEDIGT!! Betald ledighet dessutom. Det blir awesome! sova ut läääääääääääääängeeeee :) mmmm.

LOVE IT!

Lasagnette

Det var det Zak lagade igår. Lasagne. Det blev riktigt riktigt gott alltså. Han var så sexig när han stod där och lagade maten. Trots att han var hungrig=dåligt humör. haha
Efter maten spelade han såklart TVspel, och jag gick och duschade en skön dusch. Sen gick vi och la oss, har ingen koll alls på vad klockan hann bli innan vi somnade. Men jag är som vanligt trött igen. Så tidigt lär det ju inte ha varit.

Jag tror vi slog rekordet i morse på snoozandet. Måste ha varit en timme efter klockan ringde (första gången) som vi gick upp. Men det är skönt att ligga och mysa och halvsova. Så det var ändå värt. Och vi behövde aldrig stressa eller nåt sånt heller. Fett fett nice.

Nu ska vi se vad jobbet går för. Om man kan få vara ledig nån himla gång. Det suger om jag inte ens får ta ut av mina OBETALDA semesterdagar... För Zak spelar ikväll, och han vill att jag ska följa, och jag vill gärna se. Men det är kvart i tio ikväll, och så håller det på ett tag, sen ska man ta bussen hem liksom. Det lär bli en sen kväll. Och det finns ingen chans i världen att jag kommer orka det... Så kom igen för fan. Ge mig fucking ledigt.


Jag tror jag håller på att bli förkyld... Det känns jobbigt. Och med tanke på att Zak hade feber igår så finns det en risk att jag är på väg dit. Även om jag sällan faktiskt blir sjuk.

Yasmine, eller vem du än är:

Tack. Du har visst något annat syfte också..
Jag... ÄLSKAR (?) dig.
Du är min vän trots allt.. Du kunde inte timat in det mycket bättre än såhär. Så det tackar jag och bugar för.
Nu är jag glad kvinna som har saker att se fram emot :D




(jag vet att jag är lite mongo... men jag bjuder på det!)

Middag

Igår när jag slutade jobbet ringde jag Zak, för vi skulle hem till honom, men då skulle han vara cool och fara på bandmöte. Så då hängde jag med Sofia i gallerian och ett tag på roasters. Emelie och Amanda kom dit efter ett tag också. Sen ringde Zak och tyckte vi skulle fara och shoppa på ICA. Sagt och gjort. Vi gick runt där inne och shoppade ingredienser till lasagne som han ska göra åt mig idag antagligen. Intressant att se hur det går.
Senare kom Henke och Adde med mat, och så lagade dom mat åt oss alla fyra, vi åt och blev riktigt skönt mätta i magen :D Maten var dessutom supergod.

Alkis en måndag?

Är det okej att dricka alkohol en måndag?
Eh, ja! Lätt som fan, och sveper man kan man faktiskt bli lite småfull på 3st 4,5% cider. Och minsann, dricka en måndag är något för mig och Stina :D Vi satt på roasters igår och snackade om människor och livet, och kom på att vi borde festa till det lite. Sagt och gjort. Vi köpte oss lite cider. Det ar faktiskt väldigt trevligt.
Tyvärr så orkade jag inte sitta så länge, för jag skulle upp och jobba idag. Så typ.. halv elva kanske, tog vi en cykeltur och skilldes åt i våran fart, jag skulle till Zak och Stina skulle hem till mer alkohol..
Haha, drack du mer i din ensamhet då du kom hem? ;)

Stina, sorrry, men hälsningen gick inte fram. Glömde bort, men här får du ett "ljud" :

aaaaaoo. *bit* aaaaaaaaao. *bit bit* aaaaaaaoooooo.  Haha du fattar vad jag menar.

Livet leker

PDOL i helgen alltså.
Haha, första gången Zak sov hos mig i fredags, och i lördags hände en liten jobbig sak.

Cherokee: Är du och Nicci tillsammans?
Zak: jo, det är vi. Vet du vad det betyder?
Cherokee: Ja, att ni ska ha sex!


Min lillebror har inte alla nötter hemma i skålen. Kan tänkas vara lite jobbigt för Zak eftersom hela familjen stod och hörde på när min lillebror vädrade sina tankar och ideér. Men jag tyckte det var kul. Det är bara attt lära sig att min bror är söt som få men väldigt weird. ;D

Fredag; hängde med brudarna + Emil :) Det var skittrevligt. Dock så skilldes vi åt, där inne, så jag var med emelie och Stina. Men sen försvann stina på konsert, och jag och emelie fick och såg Talang (som var helt grymma). Väl där försvann emelie, och sen lyckades jag ändå på något vis hitta igen Stini :)

Lördag; Vi styrde så att jag fick ett artistpass. Så jag och Zak kom in på ställen som inga "vanliga" kom in på. HA! suckers. Det var fett. Dessutom behövde jag aldrig gå på bajamajor. Vi gick på riktiga toaletter i artistbaren eller på stat. Det var så fett värt. var på efterfest med magnus uggla. Han är ju dock så ocool det går att bli.
Sen for vi på efterfest hos nån av Zaks kompisar. Kom hem fetsent, så vi vände fett på dygnet och vaknade fett kl åtta söndag kväll. Men jag lyckades vända tillbaka lite och gick och la mig typ halv tre på natten, och sov några timmar. Dock inte Zak. Han satt minsann och spelade TVspel hela natten. När jag vaknade i morse typ kl sju och skulle på toa satt han fortfarande och spelade Final fantasy X, som för övrigt är ett ganska.. enformigt spel. Men det är ändå rätt spännande att titta på.



Nu vart jag less på att skriva. Dags att läsa bloggar eller titta på bilder på bdb.

Byes!


ohlord

Det här  är nu officiellt den längsta arbetsdagen ever. Den går så sjukligt långsamt. Och så taggar man för ikväll, hör hur roligt alla har det utanför. Och så sitter vi alla här inne och taggar varandra. Snart kokar vi ju över av tagget. FARLIGT läge det här.
TIO MIN KVAR!!! :D
Nu är jag redo att FEsta.

PDOL, here we come!

braindamaged morons

Dom var sååå duktiga dom små liven igår. Barn är så fruktansvärt söta. Och vissa tycker ju att dom borde höras med än andra och gå därför supernära micker och ger allt dom har. Hahah. DOm var så sjuklitgt söta.
Efter konserten gick jag och rhalleleh till roasters där jag tog mig en mintu black, sen till kittelfjäl och så satt vi där och tog oss en sup. Sen gick vi runt ett tag, bla bl baö -- sl ,fl-

Sen träffade jag min kära svärfamilj . (LOL) Dom var alla tre fulla och glada. Mycket trevligt =) Sen träffade man fler och fler. orka nämna alla..

Alltså. Bungeeyump (eller hur satan det stavas) är ju enbart för sinnesrubbade människor. Någonting inom en måste ju typ säga att man är beredd och lite sugen på döden. För jag stod precis under, och det är inte en vacker syn. Kroppen far och slängs hitan och ditan. Jag hade först tänkt göra det. Tills jag började tänka på vad det är man egentligen gör. Man hoppar rakt ut för 60 meter med enbart gummi lindat runt fötterna. Störtar man så är det med huvudet först, och det rakt mot asfalt. Inget av det kan ju vara så särskilt säkert.
Satan vad ont man lär ha i huvud och kropp också om man gör minsta lilla fel. Eller även om man inte gör fel så lär man få någon skada, (mer än skadan som dom som hoppar har innan dom hoppar).  

Nä, nära döden grejer är inget alls för mig. Men ska ni göra det, hör av er. Jag vill se på när ni gör era dårskap. ;)


Emelie, Yammi, Carro, Mickan, Redo för feest!?
FÖR IKVÄLL BLIRE FEST! ^^

Lunch

Idag tänkte jag gå och hälsa på min lunchpolare Emma, men var hon där? nä. Så just när jag tänkte vända om hörde jag  "Nicciii!" Jag vänder mig om och ser Cheyenne :) Då var hon på stan själv och gick i affärer. Det är lite jobbigt att hon börjar växa upp...
Hur som helst gick vi på subland så bjöd jag henne på ett meal =) Så satt vi där moch lunchade och snackade.
Hon är för fin den där tutsan. Min lilla söta rara =)

missing part gone.

Sådärja. Min dag är fullbordad. :D
Gulledu ^^

Pigg och glad

Idag är jag tvärtom än vad jag var igår. Glad och energisk. ar megatråkigt, så därför sitter jag och lägger upp bilder på bd, och nu kom jag även ihåg att jag har en blogg :D
Sitta och rita på jobbet är ju lite mindre coolt..... inte så vuxet om man säger som så. Men jag har redan insett att växa upp inte är min grej alls. Men det är okej. Jag mår bra som barn.

Nu träffade jag nyss min favvobitrhalleh. Hon var en söt pingla idag. Och imorn hoppas vi på det bästa att det inte blir för sent och inte en för tidig utgång... hehe

Ikväll blire roasters igen. :D varje onsdag typ. Fett coolt ! Mohaha.

Jag är glaaaaad.





En sak som saknas bara.... Kom igeen.

Say something!!

15 calls

Detta innebär, 3 samtal i timmen sen jag började. Riktigt drygt.. och det jobbiga är ju att samtaklen är max 5 min långa, alltså 15 min av 60 sitter jag i samtal. 45 min i timmen har jag inget att göra. Jag blir så uttråkad..... vet inte vad som är värst dock. Att få många samtal eller få.

Men en sak vet jag; jag är redo att fara hem till min säng nu. Men det är ungefär ... 3,5 timmar kvar.!

Imorgon blir iaf en bra dag tror jag . :) Roasters med brudarna. Mycket trevligt. Det längtar vi till. Dock inte för länge... har inte orken och ska dessutom upp tidigt på torsdagen.
Min sömn kommer nog aldrig tas igen. Det känns inte så nu iaf. Jag är helt slut i kroppen, och gäspar hela tiden. Kroppen skakar och jag mår illa. Somnar vid min dator lite då och då och väcks när det ringer. Antagligen därför mina dagar är så fantastiskt långa. Nä, skärpning! Så här kan jag inte fortsätta.
Borde seriöst fara hem och sova direkt efter jobbet idag.

Om inte det händer något som lockar mer än sömn. Finns typ bara en sak som skulle hålla mig borta från min säng och sömnen den erbjuder. Vi får väl se vad som sker.

Snart helg!

Ja, klockan är 9.20 så om 8 h 40 min är det helg. Då kommer Stina och Johanna och hämtar mig, och då bär det av till träääästock! :D wihoo! det blir fett.

Igår var jag hemma hos Zak och åt middag med hans familj, och även hans söta mormor. Det var skitgott, och trevligt var det också. Fick mig några skratt =)
Sen efter det for jag och Zak ut och cyklade, satt i skogen ett tag och bara chilla biffen och softa kakan. (haha) Sen typ runt tio for vi till roasters och satt där.
Sen for jag hem för jag skulle duscha och packa inför idag. Drar direkt från jobbet, så jag kände att jag var smart om jag fixade allt kvällen innan. Och det tycker jag nu i efterhand också att jag var/är.

En bra sak är att zak har min öl, då behöver man inte oroa sig för det, eller tänka på att bära det. Eller oroa sig, nu sa jag för mycket. Han får ju bara inte glömma dom........ attsingen. Men jag tror det är rätt lugnt på den fronten alltså. 

Jag har lite ont i magen. DET MÅSTE GÅ ÖVER till senare. Annars blir det en tung kväll/helg.

Min lillasyster, Najje. Hon är en söt och härlig prick! Hahah, knäppunge. Men jag älskar dig.






TAGG TAGG TAGG TAGG TAGG TAGG!

Trevligt som Satan.

Ja, var ju som sagt och fikade igår med favvisar :) Först var det jag och emelie, sen kom simon förbi en stund, sen kom linn, yammi, och carro och några dit. Sen kom Emma. Sen tillslut kom även Stina. Och vi hade härliga skrattstunder! Ett argument som jag hade "en kille kan vara sexig utan att man skulle kunna ha sex med honom" Simon och Emelie var HELT emot mig. Och jag menar HELT, men när Linn äntligen dök upp sen höll hon med mig helt. Sen frågade jag även Stina och Emma. Dom var också på min sida. Synd att Simon inte var där och hörde det bara. Det är nog bara ni två korkskruvar som tycker tvärtom. HAHAH IN YOUR FACES!!!!!!

Sen lite senare var det bara vi fyra kvar, jag, Stina, Emelie, och Emma. Vi satt och hade coola och intressanta och roliga (och alla möjliga) samtal. Det var megatrevligt. Sen for Emelie hem. Sen efter ett tag bestämde vi oss för att gå till shell och shoppa chips för Emelie hade satt det i skallen på mig. Och sen gick vi hem till mig en skvätt, jag stina och emma. Det var riktigt trevligt där med:) Det är skönt att ha riktiga tjejsnack ibland (som stina sa). Och även när det börjar handla om... bajs... och klippa av.... och strimla.... haha. Ja, Stina och Emma, ni fattar vad jag menar. Tänker inte skriva det här så alla vet hur störda vi är ^^ Men jag hade riktigt trevligt med er tjejer.

Så tack för igår! :)






Nu är Äntligen allt kirrat för min del till trästocks!
Alkhohol ; ÖL, KIRRAT!
Sovplats; Med Zak, KIRRAT!
Skjuts dit; Yammi, KIRRAT!
Skjuts hem.......... icke kirrat. men det är ett senare projekt :D
Så nu är det bara Stina kvar... sovplats är där det barkar... så om någon känner att ni har en extra plats till en snygg snygg trevlig tjej, HÖR AV ER! :D

trallalllaalalaaaa

Ikväll blir det fika på roasters med några favvisar :) Det ska bli kul Speciellt att få träffa min kära emelie som jag inte träffat på år och månader. (känns det som) We got some fuckning catching up to do. !! :D
Alla som känner att dom vill komma och hänga, KOM :D Alltid kul att sitta och bara snacka skit :)

Lunch om 1 timme. Och jag och simon ska hinna med en del. Vi ska Käka, hälsa på rhalleh, och hälsa på Emma =) Jag borde växla pengar också. Så man har jäma pengar till alko.... alko... alkohol :D (inte för att jag är så speciellt tagg på att dricka heller... )
Jag måste fan rycka upp mig. Hejn funk ju deff it.

Någon som vill få mig på bättre humör och tänka på annat så BE MY GUEST och gör det :D Det skulle uppskattas.

Nu ska jag läsa lite bloggar i brist på annat.

CIAO!

flummarnas flumdag.

I want to be the face you see when you close your eyes
I want to be the touch you need every single night
I want to be your fantasy
And be your reality
And everything between








(stavas flum med ett eller två m ? ;S)

Taking chances

What do you say to taking chances,
I just want to start again,
And maybe you could show me how to try,
And maybe you could take me in,
Somewhere underneath your skin?


I natt har jag fått nog med sömn. Det känns väldigt bra. Så idag är jag inte trött, bara lite less och irriterad.
Jag är inte alls taggad för trästock egentligen... Men jag hoppas på att jag hinner bli det. Och är det inte roligt, så får jag ju bara helt enkelt fara hem. Men det är ju ändå några stycken som ska dit, so I guess it will be fun.

Du får inte hålla på så. Det är inte rättvist... Håll dig till en sida. Annars kokar jag av ... kokar är nog fel ord. Men jag blir så förvirrad och fattar inte så mkt vad du sysslar med. Så sluta.



Who's back!?

Nicole is back, back from space. Eller skåne..
Ja, skåne var trevligt. Sjukt kul att träffa alla. Begravningar är ju dock aldrig kul. Och det var väldigt jobbigt.. Men nu är det över, och jag kan gå tillbaka till min låtsasvärld.
Mina danska systrar var UNDERBARA. Jag älskar dom. Jag fick sötaste komplimangen av Emilie : "du är världens bästa storasyster. Jag älskar dig"  sötrarasötdu. Och Nikoline är så himla söt med sitt läspande. Vill tillbaka till er. Det var jobbigt att säga hejdå...
Kusiner, och morbröder, och respektive osv. SUPERhärligt att träffa alla, och alla har verkligen växt till sig så mycket. "Lilla" Timmi som är megastor! Det var mycket trevligt.

Så kom man hem i lördags. Stressig morgon, åt en hamburgare på hela dagen. Var med om att det var något fel på flygplanet och kommit fram till att jag det inte är så värt att flyga igen på ett tag. För rädslan jag kände är obeskrivlig. Bilen vi skulle åka med från Kallax till piteå gick sönder på vägen, och vi fick sitta och vänta i löver en timme på den. Och det hade väl varit okej eftersom det var soligt osv, om man inte skulle iväg typ direkt man kom hem. Emmelie skulle hämta upp mig kl sex, och jag kom hem kvart i fem. 1h 15 min på mig. Men Nicole klarade det minsann. Så då bar det iväg till madde på ferre. Jag hade riktigt trevligt, och har väldiga minnesluckor. Var ute och åkte raggarbil, men har inget minne av det. Inte heller har jag något minne av att jag ramlade ut ur bilen, eller att jag råkade visa brösten (med bh på dock) för min förra chef.

Minnesluckor suger. Det är verkligen astråkigt.

Men för att återgå till kvällen. Efter bilturen skulle vi ut på stat, jag har ingen aning om hur länge jag orkade stå i kön innan jag var less och ringde Zak. Men hursomhelst. Jag kom till Johan, där Zak var, och har ingen aning om hur jag kom dit, eller vem som släppte in mig, nu vet jag dock att det var zak efetrsom han berättat det för mig). Jag vet inte heller hur länge jag hann vara där, innan allt jag druckit ville upp igen. Jag spydde tills jag hade tömt allt jag ägde. Och när jag var klar med det, och mådde någorlunda bra, då såg jag att min klänning glidti ner till trosorna. Så inte nog med att jag spydde, jag var tvungen att se ut som en slampa också. Och Zaks kommentar till det var "du var så sexig när du spydde" LOL. Nåja.
Sov på soffan hos Johan tillsammans med zak.

Dagen efter, alltså söndag. Var jäääävligt jävla bakis, och satt med zak och johan och tittade på film och käkade typ. Sen runt åtta ringde Emma och tyckte jag skulle följa med på Max och käka. Jag var inte alls tagg, men kände att jag behövde frisk luft. Så då var det jag, Elin, Stina, Emma och Peter som for och käkade. Sen kom vi på att vi ville till havsbadet en liten sväng. Så då for vi dit. Träffade jakob där. Trevlig kväll, men jag ville inget annat än spy.
På vägen hem fick jag panik för jag kom på att jag var på väg till en tom säng, där en ensam natt väntade. Så istället skrev jag till zak och så for jag tillbaka till johan såg film, och sen gick jag och Zak hem till honom, och jag slapp sova själv. Han är mysig att sova med. ^^

Idag, ställde klockan på kvart i sju. Orkade deff inte upp då, ställde om den till kvart över. Klädde mig, gick upp och borstade tänderna. Gick tillbaka ner, la mig med honom en skvätt tills klockan ringde igen. Segade upp, gick ut till cykeln, blev stressad och rädd att icke hinna. Men ve och fasa. När ajg kom fram stod hela jobbet utanför. typ 100 pers som väntade på att få komma in. OMG. Och ingens nyckel funkade... tillslut kom en väktare, och hans nyckel fungerade. så 20 min stod vi där. Jag hade ju definitivt inte behövt stressa.

Så nu sitter jag här, ändå rätt glad. För jag har haft en mycket trevlig helg om man bortser från vissa saker.


Djing, djing djingis khan!



Kinda miss you allready...

Paus mina kära.

Japp, Nu slutar jag jobba om.... 20 min. Tänkte bara säga till er trogna läsare att jag tar en paus från bloggandet medans jag är i Skåne och Danmark. Så, see you on saturday! :D Puss till somliga, kram till vissa, kärlek till andra.  ;)


Byye!

Adjö.

6 min kvar tills man börjar. Jag tänker då inte logga in på systemet förräns klockan är jävlat 08.00! hehe.

Igår var en väldigt trevlig dag. Petter klarade körkortet! WIIE! GRATTIS. Så då kom han och hämtade upp mig så for vi till roasters och väntade på Simon. När Saj kom så tänkte vi fara och våldgästa rhalleh, men var hon hemma? NÄ. Hon var minsann på Frasses!! så då for vi dit. Och jag gav Simon en chans att förklara vad som sker i skallen på mig. Och min dikt stämmer så sjukt bra att han är så himla bäst <3 Min klump i magen försvann helt och hållet. Inte ett endaste spår kvar av den. TACK MIN KÄRA PANDA :)
Nåja, hur som helst, väl på frasses så kom vi på efter ett tag att vi borde våldgästa Emmy. Så det gjorde vi. Och det var grymt trevligt. Sen efter den trevliga kvällen for jag till zak och sov hos honom. MYCKET bra dag. Tack till alla som var med ;)

Idag, hade klockan på 06.45 bussen gick 07.25. så jag hade 35 min på mig. Men det gick superbra, Zak orkade inte ens upp för han ville sova till åtta. LOL.
Men nu är jag fethungrig. SÅ jag ska snart till ekbergs och shoppa  lite frulle :D



Idag bär det av till skåne! :D Gonna miss yaaa. Men jag är tillbaka på lördag runt... 13.00 typ. Så då ses vi på festen som dom som är bjudna dit vet var och vem festen är hos!


Träna, Träna, Träna

LÄGG AV SIMON!!!! Sluta prioritera träningen......... jag blir galen. Du är ju snygg as hell. Du behöver ju inte bli typ body builder :)
Men vill du veta en sak? Jag älskar dig ändå :) Du är ändå en av de bästa jag har. Detta kräver en fin dikt tycker jag.

Simon, Saj motherfucking Saj
Du är min rara fina och smakar paj
Min vän det är du och du tränar och har dig
Ibland väljs det tyvärr även framför mig
Jag blir sur för stunden och lite arg
Men i slutet av dagen är du ändå en snäll varg
En vän som sällan blir sur, men ibland lite putt
Speciellt när det är en kille som tappar bort din sprutt (tändare)
Lol LOl Lol min käraste fina
Det är dig jag vill ha här när mina dagar är en pina
För trösta det kan du, och glädje du bär
Och du är min panda jag alltid kommer hålla kär.



hmm..

Det gör typ ont någonstans i kroppen samtidigt som jag har en känsla av.... ja, jag vet inte. Men det pirrar i magen, fråga mig inte varför. Men drygt och grymt jobbigt är det.
Det känns bra samtidigt som underligt... ovanligt så att säga. Men ändå väldigt bra. Det är ju vad jag egentligen vill så slute vela Nicole.
Nu vill jag att det här ska fungera. Jag tänker inte ge mig än. Bara så alla vet.




Whatever asshole.


dags för en dikt.

Du är söt och rar
du tycker om att gå runt med rumpan bar
Alltid är du pratglad
och vill så gärna ge mig korvspad.
Less på det är ju jag
Men å andra sidan, lag är ju lag
din längtan efter köttlukt
i ett kök fyllt med fukt
Big boy eller sunes, frasses eller max
Allt är tillåtet och nu är det dags!
slutligen så är du en superbra vän
och Emelie, min kära vi borde höras sen!

Måndag, gaah.

Huvva, en dags helg till skulle deff inte skada någonting alls faktiskt. Jag är trött... Dock så hade jag feta sovmorgonen idag. Började inte förräns kvart över tio. :D Men eftersom zak började nio så fick jag inte sova nå längre ändå. Men det är ok, för då hann jag hem och duscha, byta kläder, ta en lunchlåda, säga tja till familjen osv osv.


Jag diggar den här nya tanken, den här nya... livsstilen? äh. Hittar inte rätt ord. Men det känns bra. Supermegabra.
  

Jahapp, då jobbar man till sex idag alltså. Det är det som suger med att börja sent... för då slutar man sent också. Och imorn börjar jag 8.15, men slutar ändå sex för det. :( Bajs. Ajja, det är okej.
Bra saker väntar ju efter jobbet ^^



Nu ska jag jobba lite!

Farväl kära läsare. Farväl.

förvirrad deluxe.

Jag är jävligt ställd, men extremt glad.... Synd att jag är sämst på att svara igen med något som kan betyda lite... förlåt. Men ja, jag vill, väldigt gärna. 
 
Ja, igår var min första dag sen jag skaffade bloggen som jag inte bloggade. Finns en anledning dock, hängde med zak hela dagen, och sen var det party i rosan. :) Partyt var helt okej, men jag längtade efter annat, och var allmänt otagg. Typ halv ett skjutsade simon mig och elin till stan. Rhalleh skulle till sin bror och hans vänner, och jag skulle till zak. Det var ett bra val att fara från festen.


Jag är alldeles för uppspelt för att orka skriva nå mer.

Hejdå.

Nu är det dags.

6 minuter to go. Sen slutar jaaag!
:D då ska jag och säga tja till min raring! men bara en kortis idag rhalleh. För att jag ska vara en duktig dotter idag och göra som mor säger. :) Så idag stannar jag inte tills ni stänger =)
Men jag måste få se dig, så jag kommer.


EMELIE, min sötkärring, IMORN ÄR DET!! TAGG TAGG TAGG!!! :D:D:D
Du, jag, och rhalleh kommer smida biffen!! :D WIIIIIIIIIIIIIE!!!!!

4 min kvar till helg!! ^^

Rhalleh


En liten dikt till en sann vän:

Elin, min sockerdricka för dagen
Du gör mig pigg, glad och mätt i magen
Ibland är jag dum, typ verkar vara stum
men ändå är du där och väntar vid min brunn.
Ibland när jag är osäker vilket jag inte ofta är
står du vid min sida och jag håller dig så kär.
Du är en riktgt bra vän, och jag älskar dig min rhalleh
Trots att du är tjej, och inte har nån balle.



ETT STORT HJÄRTA TILL DIG SOM ALLTID FINNS DÄR NÄR MAN BEHÖVER DIG.  <3

trötter

Nu sitter man här på jobbet igen. Och inatt har jag då definitivt inte tagit igen den sömn jag behöver från igår då jag fick 2,5 timmars sömn...

Vad hände igår? Jo, just ja. Efter jobbet hängde jag lite med Emelie och Amanda på stan. Sen kom björn. Då tog han emelie som vanligt. Dom skulle till havsbadet och spela volleyboll med några andra. Och jag av nån var tagg på det, men fick Nicole plats i någon bil? NEJ. Bara på vägen dit, marcus kunde inte "garantera" att jag skulle få plats på vägen hem. Som tur var så var Zak där och ville att jag skulle hänga med honom i badhus. Så då blev det så ist.

Vi gick hem och hämtade en filt och tog med öl och satt och chillade. Sen kom Nicke och Wallan dit. Efter ett tag bar det hem till Zak igen och chillade. Sen for Zak och repade och jag fick äntligen se Dumb&dumber :D Sen kom han hem igen, såg lite south park, sen gick jag och dekade i hans säng. Dock så dekade jag försent, för jag är fortfarande sepetrött. (Men åtminstonde slapp jag sova själv. Myspys)

12 min kvar nu innan det kommer börja ringa... jag är TRÖTT.

Och idag måste jag hem och städa.. Mammas order var väldigt hårda och strikta "städar du inte kommer jag slänga ut allt." Kan inte jag själv få bestämma om jagj vill ha kläder ÖVERALLT på golvet?

Äh, jag lever just nu på att det är party imorn! det blir så jävla fett nice.
Can't wait!


Nu ska jag göra annat än skriva här. vad vet jag inte men pallar inte blogga mer nu.



asshole.

Glass på jobbet :D

Kung! jag älskar mitt nya jobb alltså. Haha. Nu kom chefen och bjöd på glass och jordgubbar för att han tyckte synd om oss som behöver sitta här inne när det är så fint väder ute. KING KING KING.


ja, detta var allt för detta inlägg. Som sagt, Jag är beroende av detta nu.


Mooohahaha

Wasa sandwich

muuumma!
Hittat en ny favoritmat. Wasa sandwich är awesome!

Nu har jag nyss haft lunch, och gick till min kära Elins jobb för att säga tja. Och där satt älskade Simon och snyggcarro också minsann. EGENTLIGEN hade jag något vettigt att blogga om, men jag minns inte vad det var... så det får bli wasa sandwich.
Eller inte.... nog om mat.

Jaf tycker det här suger hängballe. Det är världens finaste väder ute, nästan lite för varmt, och vad händer, jo, Nicole måste sitta inomhus och prata i telefon. Det enda jag får ut av solen är att se den skina. Och när jag slutar kommer den vara typ borta. Eller åtminstonde inte lika varm.. Vilket roligt liv. Såhär kommer det vara resten av sommaren. Kommer till exempel aldrig kunna fara och bada... BAJS. Jag vill bada.
Men rosvik i helgen. Rhalleh, du slutar fem.. sen ska du hem, duscha och bajsa och göra dig iordning. LÄR ju ta ett tag... men det är okej. För vi ska åka med Saj, och han slutar 19.00. Óch så får vi hoppas att petter också följer =) det kommer bli fett kul! Nicci längtar!
DÅ SKA VI BADA!! :D

Nu ska jag käka mina sandwiches ;)




ADJÖ.

Kalles!

Ja, kvällen som jag tänkte skulle ta slut runt... 12 (eftersom roasters stänger då) slutade med kl 4. Vi kom på såhär typ runt 23 att vi ville på kalles och ta oss en öl. Och Petter Almen fyllde även 21 igår så det passade ju fint. Så då for vi på la kalles. Och guess vem som var där? JODÅ! BÅDE sexyman och älsklingsvakten :D
Jag hade riktigt kul, och som från ingenstans kommer Henrietta dit. Så då lämnade jag mitt ursprungliga crew. Sorry guys, men jag och henko hade AAAASMYCKET att prata om. Det var riktigt trevligt.
Vad hände sen, Jo, då typ runt tre for vi på shell och käkade korv. :) Så då stod vi där och snackade evigheter. Mattias kom också dit, så vi stod och hängde med honom.
Runt 4 kom jag på att jag MÅSTE hem eftersom jag har ett jobb jag ska upp till. Kom hem strax efter fyra, tänkte blogga då, men mamma skulle blivit skogstokig. SÅ jag sket i det. Satte klockan så jag skulle hinna sova exakt 2,5 timmar.

DET VAR EN PLÅGA ATT STIGA UPP.
Men det var värt det! För kul hade jag! :D

Time to go to work!!

Rhalleh, Simon, Petter, TACK för igår =)

Rhalleh och Simon, Ses sen till lunch!




KÄRLEK TAR OSS DIT VI VILL!
(eller nåt.... :/ )

Tired of not daring

Alltså, varför gör vi såhär? Går runt och hoppas på det bästa, trots att vi längst in vet att det inte någonsin kommer bli som vi hoppas. Vi hoppas att allt ska bli bättre och det är som att vi älskar att behandlas sämst. De enda som skadas av hur vi tänker och hoppas är vi själva.
Det bästa skulle faktiskt vara att bara stänga av allt. Om det fanns en avstängningsknapp till dethär skulle jag inte tveka en endaste jävla sekund att använda den. Det skulle vara så jävla praktiskt.

Ikväll ska jag fika med två av mina älsklingar ; Simon och Elin =) den som vill, kom! (nu skriver jag som att hela världen läser mig blogg, men man kan ju alltid låtsas)

Att kunna spola tillbaka tiden skulle inte skada. Så kan man göra ALLT man vill, se vad det får för konsekvenser, och om det resulterade i något dåligt är det ju bara att spola tillbaka. Satan så skönt det skulle vara, och satan vad jag skulle ta tag i saker, och säga mer vad jag tycker, tänker och känner.



Rhalleh, bara för att dina axlar domnar bort så behöver det inte betyda något dåligt, och du, vi måste helt enkelt fika någon dag, bara du och jag. We got some catching up to do girl! Utan massa nyfikna öron som smyglyssnar ^^


favourites at the moment

Rhalleh min älskade fru.  (älskar att du är hemma igen!)
Emelie min kära linerutande kärring.
Schtiiina den ultimata festpartnern.
Emma min kära lunchrastpolare.

Simon, min käraste älskade Panda.

Ja, ni mina kära, är mina enda vänner. HAHA lol. skoja. jag har massa vänner, jag är populär. Så jävla populär.

Men eftersom jag träffat er fem mest på sistonde så ni får äran att stå i min lista för dagen. Hehehe.   ♥

Nu har jag typ bloggabstinens och vill bara skriva hela tiden. Visste att det var en dålig idé att skaffa blogg. Det bästa skulle ju deff vara om jag bara glömde bort den, eller inte säger till någon alls att jag ens har en blogg. Synd bara att den planen redan är körd. 
Det värsta är att jag egentligen inte har något att skriva, utan jag skriver mest för att jag har tråkigt på jobbet, och när jag äntligen fick lite kul för att emelie loggade in och skrev, då ska hon gå och KÄKA!? Så nu är det back to boring retarded working nolifer. Tills nåt kul händer igen.

Jag ska nog sluta skriva nu. Och jag vet. Det här var ett otroligt onödigt inlägg, men jag tvingar ingen att läsa.



Do as you fucking wish.

Party Party?

Jag vill festa! Det enda dåliga med att ha fasta tider, och jobba heltid är att jag jobbar ttp 8-17 varje dag måndag-fredag. Vilket innebär att jag aldrig mer kommer kunna gå ut och festa en onsdag. Min favvolördag.... BORING.
Dessutom, i helgen måste jag ju nästan ut. Hoppas på att få träffa favvoMathias och sexyman :D hahah. Jag är stördo på rikt. Och jävligt trött. Men supermegajävlasepetaggad. Synd att ingen annan är det. I Helgen är det ju beachparty så alla ska väl dit, och Min älskling är typ less på att festa. Kan dock förstå henne eftersom hon festat typ rätt mycket dom senaste veckorna i turklandet. Men come on... JAG VILL FESTA MED DIG!  party i rosan på lööördag! :D smiid


cöm ön, cöm ön (Internskämt typ). Skit i det.

Jahapp, vad händer nu då? det kanske bara var en veckogrej. Inget mer, inget som tänkte fortsätta. Tänker inte säga upp mitt liv bara sådär och leva på ett kanske. No way hoe say!

Nu bär det snart av till skåne! :) Skönt att få träffa släkten, dock synd att det är en tråkig händelse som för oss samman...
Ove, du var verkligen min favoritmorbror.
Minns alla fina och tokiga stunder jag fått med dig, och kommer att minnas det alltid.
Onödigt att lämna oss redan....  :(
Jag försöker låtsas som om att jag inte tar hårt på det . Men saken är att jag verkligen mår piss. Men det är skönare när jag låtsas, för då tror jag tillslut på det själv.

-----------------  -_-  -----------------------------

Jasmine, du är inge bra för mig. Bara luras och stökar. Ger mig oväntade ovälkomna överaskningar, och överaskningarna jag vill ha ger du mig icke. Nä, du är bara bra för en sak.

You wanna make a memory?

Helgen har väl varit helt jävla ok :) Var i boden med Stiniwini på boden alive. Det var feting kul! :D (Trots att en kille fick för sig att jag var kåt på honom när vi satt och pratade DIALEKTER!?) Och sen i lördags var jag med Zak. Det var också trevligt.

Bara så att ni vet, JAG ÄR DANSK nu. Jag är anställd som dansk, har ledig när danskar har ledigt, pratar danska i telefon med danska kunder. Det är helt OK. Jag diggar det ^^



---------


If you don't know if you should stay
If you don't say what's on your mind
Baby just breath
There's nowhere else tonight we should be
You wanna make a memory?

If you go now, I'll understand
If you stay, hey, I've got a plan
You wanna make a memory?

Jag hatar när det inte är jag som har makten, när det inte är jag som är den med kontroll. Speciellt när det gäller dethär.





Ett, två tre, på det fjärde ska det... ske?

Ja, då gick jag på niten att skaffa en blogg. Trevligt värre. Får väl se hur mycket jag väljer att vara här och vika ut mitt liv. Ändå skönt att få skriva av sig lite ibland. Nä, nog för idag! Back to work!

Hakuna matata!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0