RYGGEN!!!

Yes. Har fortfarande insane ont i ryggen. Det är ett skämt! Så jävla drygt. Vet inte vad jag gjort eller hur jag ska lösa det. Nåja. Moving on.

Jag är aaaastrött. Har sovit som en kratta hela helgen. Natten till Lördag sov jag typ 3 timmar eftersom jag var full och skulle ta en tidig buss till piteå på morgonen för att hinna träffa Zaki. Natten till söndag... Ja. Det var först ett helvete med att övertala Zak att gå och lägga oss, men till 00.30 kom vi i säng, kom då ihåg att jag redan hade sömnbrist från natten innan, och kl 06.00 väcker Zak mig pigg som en jävla ärtkärna. Det sög. Jag blev SÅ ARG. Heh. Förstås så somnade vi båda på soffan och sov mellan typ 3 och 8 senare på dagen vilket resulterade i att vi inte var trötta när det började bl isängdags. Vi låg och pratade tills klockan var 03.45 typ. Jag skulle upp 05.45. Alltså 2 timmar senare. Oj oj oj. Det var då i morse. Sov en sväng på bussen och fick lite nackspärr ovanpå allt. Nej. I sömnväg har helgen varit allt annat än fantastisk. Borde alltså sova SNARAST. Ska bara blogga klart först. Hihihi.

I fredags stannade jag i Burran eftersom hela klassen bestämde sig för att dra en spontanfest. Vi kämpade i 2 timmar med att fixa skjuts fram och tillbaka till skellefteå så vi kunde gå ut och dansa. Det blev ändå en riktigt trevlig kväll. Jag är nöjd. Blev inte ens så dyr. Det är det bästa. På vägen hem var vi 9 pers i en liten bil. Vi rymdes genom att alla fyra fick sitta som vanligt med bälte och fyra fick sitta i knät på varsin. Det var ... trångt.

Sen i lördags åkte jag buss 08.45 för att hinna hem och mysa med Zak. Och vi har mest bara chillat som fan. Ändå skönt. Tråkigt att jag inte fått sova som jag ville dock. Jag och Zak har inte riktigt samma syn på sömn. Heh. Men men. Och i morse åkte jag hem.

Idag har jajg varit och tränat. Det känns nice. Hoppas ryggen slutar göra ont. Lite mindre ont är väl ändå inte för mycket att begära?

På fredag får vi looov! Nice! Och efter lovet byter jag mest troligt både rum och hus. Ska in i ettan! :D

Nu ska ni få lite snajsiga bilder från fredagens galenskaper!







Dansa dansa dansaaa!



Snygg Petra, Snygg Emelie no comments på Nickan.



TRÅNGT i bilen!




Och så förstås måste det bli en avslutningsdel med mig och Pettzor i vanlig ordning! <3<3<3


Här liksom.. VAD GÖR VI?



PUSS! <3




Trötta tjejer som är redo för sängen!



Och jag är redo för sängen! Efter ett godnattsamtal med Zak. FÖRSTÅS.

ryggen...!

Oj oj oj. Stackars mig. STACKARS MIG. Min rygg går SÖNDER!!! Har ju en ryggskena men den kan jag ju inte använda 24/7. Då kommer ryggen bli svag och matt och gå sönder ännu mer. Jag var och tränade igår, den brukar ju bli bättre då. Men denna gång fick jag smaka på bajs: den blev sämre.

Idag har vi repat på dialogerna. Kinderna och magen har fått jobba igen. Jobbigt. Men jag har äntligen lärt mig att skratta tekniskt. Så det är ju inte bara dåligt. Mest bra faktiskt.
Det kommer en tid i en dialog då man skrattar på riktigt, men efter 20 gångers omkörning med samma scen så är det helt enkelt inte roligt längre. Imorn ska vi iaf visa upp för klassen bara. Det är ALLTID lättare att vara på scen när man får ha en publik. Skrattscenen imorn kommer kännas bättre. Kanske till och med äkta? Vi får väl se.

Har legat och sett de fyra första avsnitten av big brother idag. SKRATT. Jag fastnade förstås. Extra roligt när man vet vem nån är också. Martin, "den snygge", gick jag på samma högstadie i skåne som. Så. Det är ju lite roligt. Och Roxanna i min klass gick parallelklasss med Rodney. Heh. Ja. Det är iaf lite underhållande att se när människor skämmer ut sig och är totaaaalt pantade.

Nu ska jag gå över till ettan och se om det är nå action där! Annars går jag tillbaka hit och slår på en film typ. Imorn äre helg! SKÖNT! Synd bara att jag är såååå fattig att jag vill gå av. Usch. Emmy har dessutom fest på lördag som jag jättegärna vill på. Men det kommer bli så dyrt. :((( Aaah. Vet ej hur jag ska göra än. Vi får väl se.

Sen måste jag även tänka på ryggen. Japp. Jag är en tant. Lol:a om jag inte kan festa pga ryggen. Då måste jag börja skriva testamente och överväga tidig pension.

Äckelskräckisar!

jag bestämde mig för att vara med och se en skräckis ikväll. ÅNGRAR det BITTERT nu. Vet inte hur jag ska överleva natten. Eller de närmsta kommande 30. Usch, usch!
HATAR det. dessutom var den baserad på en sann händelse. ÄCKLIGT!!!! Se inte the strangers om ni inte gillar att bli rädda.

Nä. Jag orkar verkligen inte. Alltså. AAH. HAATAR att jag såg den. HATAR HATAR HATAR!!! Eller ja. Jag hatar bara om jag får mardrömmar inatt. Får jag inte det så kanske jag ska börja ett nytt mission: skräckisträna tills jag blir skräckhärdad som Pettan. Hon kan se typ allt utan några mardrömmar. DIt ska jag också ta mig nån dag. Starting tomorrow kanske till och med om jag nu slipper mardrömmarna inatt.

Nu har jag fixat 2 family guy, 1 cleveland show och ett american dad (gamla avsnitt) som jag ska köra på raken och somna till. Jozies idé. Tack Jo!

Imorn har vi berättande hela dagen.

Och ja... vad mer. Inget. Bör sova nu. Eller ja, börja se avsnitten och börja somna. Önskar att jag inte behövde sova själv dock. Synd att det är för långt att fara till piteå bara såhär över natten annars skulle jag EJ tvekat att få sova i världens skönaste säng (kanske inte, men GRYMT mycket skönare än sängen här) med världens bästa sängkamrat. Heh.


Ja. Hejdå.

Oh, BTW!!!




Det klippet gör mig iaf glad och låter mig slippa rädslan som gör mig o så matt. Det är en skrattig feltagning från det absolut första vi gjorde här. Vi hade bara gått skolan typ 2 dagar (kände alltså inte varandra än) och så fick vi detta härliga projekt att göra en pjäs på 40 min. Vi fick en dag på oss att göra och lära in. Massa amatörer går ihop och gör en "FANTASTISK pjäs". Ack. Det största skrattet är att i feltagningen så skrattar vi åt att vi failade att synka en replik. NU, i efterhand, skrattar vi åt hela pjäsen. Hehe. Men det är kul. Det är liksom därför jag ÄLSKAR att filma så mycket jag kan. Minnen ni vet. Sånt vi alla kan skratta åt om några år när vi är kändisar som går på röda mattan. Hehe.

Nåja. GODNATT

vecka 11 = auditionvecka!

Så sjukt. SÅ SÅ SJUKT. Snart slutar jag här. Är så jävla lite kvar nu alltså. Vi får lov nästa fredag. Då har vi gått 7 veckor. Sen är det 5 veckor efter lovet tills nästa lov. Och efter det lovet är det 6 veckor sen är det fan slut!!! Så jävla läskigt.

Well. Vecka 11 är det audition. Dels för tribadernas natt men även för åk 2. Läskigt!! Stor konkurens. Oj oj. Mycket stor. Vi är nu 16, och vi ska bli 8 till andra året. Och inte nog med att minst 8 av oss inte kommer att gå vidare så kan det bli fler med tanke på att det kommer vara utomstående som söker också...! Ahaa... Okej. Nervös. Vill jättegärna gå kvar. Är så sjukt smidigt när jag har så nära hem till kära piteå också. Underbart skönt. Skulle ej palla som största delen av klassen har det. 2000 kr senare är man hemma en sväng liksom. Nä. Tacka vet jag 140 kr T/R. NICE.

Imorn ska jag testa en ny sak på yogan. Jag ska dra fram storspegeln så att alla kan se sig själv. Så slipper jag vara en yoga-Hitler och rätta folk. Dom kan alltså då rätta sig själva och faktiskt SE när dom gör fel. Sweet!

Nä. Nu ska jag ringa Zak och säga godnatt. Han är helt ensammen denna veckan då Hugo efter 2 månaders semester återgått till sitt jobb.

Vi hörs imorn! Later skater!

Trialog

Just nu håller vi på med dialoger. Jag hamnade med Sofie och Matilda. I fredags fick vi uppgiften att hitta fram en dialog och lära oss den. Allt som allt fick vi typ 2 timmar på oss. Vi letade och letade men hittade ingen som funkade för tre. Alltid lika hopplöst svårt att vara tre. Så tillslut bestämde vi oss för att skriva en egen. Den skulle ju ändå bara vara på 5 minuter så det skulle gå bra. Vi hann jävlat knappt och precis skriva och köra igenom två ggr innan det bara vara 10 min kvar av lunchen/lektionsstart. Och vi var hungriga så att.

Det gick iaf bra.

Idag har vi fått regi på den. Det är en hel del skratt i vår lilla scen. Själva handlingen är tragisk men med alla skratt blir den genast väldigt... obehaglig. Heh.

Vi fick regi i typ en timme. Sen repade vi själva i två. Nu är min käke CRAAAASHED!! Ni vet när man är på ett kalas eller så, med folk man inte riktigt är bekväm med, och så måste man gå runt och le hela tiden och tillslut gör käken så ont att man måste gå in på toa för att massera kinderna och slappna av och göra massa arga miner för att lätta på trycket. Ni fattar? SÅ känns det för mig nu. Aj. INTE skönt. Heh.

Imorn kör vi igång kl 10, men vi har lärarledd lektion först kl 14.30.

Just ja, ni kanske vill veta om min helg? Heh. Jag bryr mig ej om svaret, here it goes!
I fredags blev vi "klara" (nöjd för dagen) kl 14.25. Min buss gick 14.30 från busstationen, alltså är den vid skolan SENAST kl 14.35 men kan lika gärna vara där 14.32 liksom. Ni fattar. Bör nämnas också att det bara tar typ 1 minut att gå till busshållplatsen.
Hur som haver. Jag hade förstås inte packat. Var riktigt svettig och äcklig efter dagens fysiska aktiviteter. Så snabbt som fan packar jag ner det jag ska ha. Tar av mig träningskläder. Raggarduchar i handfatet. Klär på mig vanliga kläder. Springer till bussen. JAG HANN. Skönt.

Well well. Kom hem. Hugorias skulle som tur var fara och handla så dom kunde hämta upp mig.
Hade en väldans trevlig kväll. Lördags bakade jag förstås igen. Mina cookies. OJ så bra dom blev denna gången. Längesen jag lyckades så bra liksom. Resultatet blir ALLTID olika för mig. Till och med Hugo gillade dom. Nice! Vi såg Matrix eftersom Zak tycker det är så pinsamt att jag inte hade sett den. Den var typ som jag föreställt mig. Inte så bra. Heh. Men den var ju lite spännande förstås. Men inte så värst.
Igår var det min tur att välja film och jag faaailade. :(((( Valde dear zachary. Den var inte JÄÄÄÄTTEsorglig. Och inte jättebra. Hade nog dock bara för höga förväntningar.
Senare på kvällen så skulle jag och Zak välja tillsammans. Det blev The invention of lying. Superrolig film! I like!!
Och i morse åkte jag hem med bussen 06.18. Värt som fan att åka på måndag morgon istället för söndag eftermiddag. Blir liksom en hel extra dag, trots att det egentligen bara är några timmar, eftersom man slipper tänka på tider osv osv på söndagen.


OJ! Jag märker att novell-Nickan är tillbaka!

Dag 12- När och varför började du blogga?

Egentligen var det "ditt första julminne". Men jag kommer typ inte ihåg nån jul alls. Har väl Förträngt det pga mitt julhat. Måste ju vara så. Typ. Nä. Jag har inte alltid hatat julen. Men mindre trevliga julaftons och mindre presentglädje, besvikelser över att kvällen inte blev som man ville, och insikten om att det bara är krystat och höga förväntningar på julen har fött mitt "hat".

Så jag går raskt vidare till nästa dag:
Dag 12- När och varför började du blogga?

Så. Denna frågan kan jag helt. Det var juli 2008. Det var helgen efter Boden alive som jag var på med Stina. Det var också i samband med att jag började jobba på Nokias reklamationsavdelning som dansk/svensk agent. Men mest viktigt av allt, det var när jag och Zak höll på att "dejta" om man nu ska kalla det så. Vi hade varit med varandra i princip varje dag sen vi tog studenten i början på juni. Bara 5 dagar efter jag startade min blogg (6/7) så blev vi officiellt ett par!

Så om ni har tråkigt nån dag kan ni ju läsa om Nickarias från day 1. Det finns en hel del lame ass inlägg men det är sånt man får ta. Jag var ju trots allt bara 18. Hehe.

VARFÖR jag började... ingen aning. Var sugen på att blotta mitt liv antagligen. Hehe. Nä. Men jag tyckte om att läsa bloggar och tänkte att det kanske var dags att skaffa en egen. Oseriösa inlägg var tanken. Jag trodde även att så var fallet. Ser nu att det icke stämmer. Finns alltför många LAMA jävla inlägg som blottar mig för mycket för att betraktas som oseriösa. LAM-Nickan!
I know now. Bättre sent än aldrig.

Jaja, det finns kvar tendeser för lamheten. I know. I know. Till exempel det jag just skrev. Bäst att call it a wrap!

Dag 10- Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen eller arg

Dag 10- Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen eller arg

Jag hoppar dag 9 och går direkt på 10. Jag vet dock inte svaret. Heheh. Det rä så sjukt olika. Jag är dock väldigt töntig när det gäller musik i samband med att vara ledsen. Jag gillar att göra det värre liksom. Om jag är ledsen så lyssnar jag gärna på låtar som gör mig ännu mer ledsen så att jag tillslut ligger och hulkar i fosterställning. Superdumt. Men även skönt att bara gråta ut allt på en gång och sen kunna gå vidare typ. Fast gå vidare vette fan om jag gör... Men ja. Ni fattar.

Och samma när jag är glad så lyssnar jag på låtar som gör mig ännu gladare!

Arg... hm. Jag brukar inte vara enbart arg. Utan mest ledsenarg tror jag. Hur som helst är det samma sak där.



Grenade

Bruno Mars Grenade = AWSM!

Nu sitter jag här hos Zaki helt alena med oerhört igentäppt näsa och läppar torra som jag vet ej vad. Igentäppt näsa beror på att jag ej tagit nässpray idag, inte att jag är sjuk. Ska köpa massa kortison när jag får pengar så jag kan bli av med beroendet. Torra läppar beror på att jag ej kan andas genom näsan utan andas med käften och därmed blir läpparna torra. Vaselin OCh nässpray är där uppe. Men jag är för lat för att gå upp. Hah. Och så lyssnar jag på massa bra musik så jag vill inte gå mitt i en bra låt. Väntar tills en dålig kommer. Hehhe. Trögt.


Zak och Hugo for iväg. Med tillbaka ska dom ha choklad. Jag hoppas dom köper rätt. Heh. It's the time of the month! Not. Men ändå. *Vill ha*


Idag har varit en riiiiiktigt slö jävla dag. OMG så slö. Men det är ändå skönt. Bara chillaxa likz. Jag stannar då till på måndag morgon. Det är nice. Så har vi hela söndag också. I like.

Nåja. Nu slutade musiken så jag ska passa på att gå upp och ta lite spray och smorsla in läpparna!

Vi hörs!

Tisdag - b-day!

Tisdag, då fyllde Zaki 22 bast. Han for till skolan halv tio och sen kom han tillbaka runt tolv. Då sov jag fortfarande. Förstår EJ hur jag kan sova så mycket när jag inte ens är trött egentligen. Men men. Tanken var då att han skulle få somna om så jag kunde väcka honom och uppvakta honom och sjunga eller så. Men jag somnade också. Förstås. Sen vaknade vi till lite och jag fick en ny chans. Han somnade igen, men inte jag. Jag gick och fixade till hans present och sen kom jag och sjöng. Sen fick han presenten.

Sen låg vi och drog oss till typ 14.30. Sen lurade vi hugo om vad klockan var. Sen kom vi på att vi borde skynda oss med att städa och äta frukost och jag skulle baka. Eftersom gästerna till Zaks födelsedagsfika skulle komma 17.45. När vi hade städat klart så hade vi 1h45 min på oss att åka in till stan, köpa bakgrejor, köpa nån adapter till zak, köpa nåt att äta till frukost, åka hem och fixa allt.

Det gick bra. Vi hann. Det blev en trevlig kväll. Och det var mysigt att träffa Lindhammar/Carlsson-familjerna igen!

Nu mår jag illa. Jag orkar ej skriva mer. Resten vet ni ju typ.

Elle rja, en sista grej. Jag fick en extra natt i Piteå tack vare Carro i min klass som ställde upp på att hämta mig i skeå så jag skulle hinna i tid till min lektion. Hon hämtade mig 07.45 trots att hon hade sovmorgon till 12.30. SNÄLLA SNÄLLA människohjärta! Evigt tacksam.

NU, orkar jag ej mer!


HEJDÅ!

Måndag - alla hjärtans dag!

Fixade till frullen med hjärtan. Såg extremt epigt ut. Men det är ju tanken som räknas. Eller hur? Sen fick Zak en liten älg-nalle som hade en t-shirt på sig med en bild på oss två.

Sen... ehm.. vad. Ja. Hade vi en mysig dag tillsammans. På kvällen fick även Hugo vara med och så fick jag bestämma film. Jag passade på att välja en som Zak ALDRIG skulle gå med på annars. Det blev What happens in vegas. Hehe.

Sen gick vi upp och la oss!

Söndag!

Mio vaknar 05.20 typ. TRÖTT Nickarias! Såg även efter en stund att blöjan läkt kiss trots att jag bytte den innan  jag och Zak gick och la oss. Nåja. Det var bara bra. För då passade jag på att tvätta alla Zaks sängkläder så han kan byta nån gång ibland. Passande nog fanns det en tvätttid också. Synd dock att dom bara hade tvättmedel till två maskiner. Hade egentligen velat tvätta handdukar och överkastet också. Men men. Alla sängkläder är då bättre än ingenting alls.

Sen bakade jag mer. Kladdkaka och cookies.

Senare kom mami och hämtade mig. Jag tog med kladdisen och så åt vi kycklig och curry som Naah lagat. Sen åt vi min kladdis som dom gillade som fän. Det var nice. Mamma fyllde år i lördags så därför firade vi henne på söndagen!
Det var väldigt mysigt att vara hemma hos mama och syskonen. Har saknat dom som fan. Och jag och Okee fick en liten mysstund när han skulle sova. Jag låg och kliade han på ryggen och småpratade tills det var dags för honom att sova. Älsklingsfina Okee!

Sen körde mamma hem mig. Men först for vi till shell för att köpa mjölk och lite godis som Hugorias hade beställt. Jag ville även köpa lite geléhallon så jag kunde pynta en fin alla hjärtans dag-frulle. Det fanns ej på shell. Så vi for på 10 till 12. Där fick jag ihop en liten lösviktspåse med lite olika hjärtan och läppar. Hah. Dock så hatar ju Zak allt jag köpte men det var väl mest för syns skull.

Sen kom jag hem. Sen såg vi... en film. Minns ej vad den heter. Sen gick vi och la oss.

Lördag!

Skrev ju lit eom lördagen i förra. Men men. Som sagt var vi barnvakt. Det var skitmysigt. Mio ville se massa klipp på youtube tusen ggr. Samma klipp minst 30 ggr. Favoriten var screaming eggs. Om ni inte sett den så SE DEN! Den är faktiskt RIKTIGT rolig! Jag och Zak skrattade som fan. Och även annoying orange är kul. Det fanns en massa. SE DOM!

Sen fick lillkillen gå och sova typ kl 20 kanske. Nån gång då. Det gick mycket bättre än senast. Denna gången tog det inte 2 timmar att söva honom utan typ 10 min. Det var skönt.

Sen spelade vi peggle. Och jag bakade. Jag har för övrigt bakat som en idiot sen jag kom hem till piteå. varje dag har jag bakat något. Det var mysigt. Och jag lyckades alla gånger. Det var nice.
Sen vaknade Mio till några ggr så då la vi oss med honom tills han somnade om igen.

Sen gick vi och la oss typ kl 00. Eller kanske lite senare. typ 01.

Torsdag und fredag!

I torsdags kom jag då hem runt halv sex. Minns seriöst inte riktigt vad jag gjorde då. Måste varit smällen jag fick i skallen av fläkten som gav mig en bula som gjorde att jag har en black out från torsdagen.

Fredag var vi bara hemma och chillaxade o sånt. Tror jag ? Minns inte det heller... vadfan?

Oh! Nu minns jag vad jag gjorde i torsdags! Jag hjälpte Zak med texten till hans låt som var hans läxa till lördagen.
Och på fredagen spelade jag in sång till den! Woh! Bra! Minnet är tillbaka!

Lördag städade vi. Vi skulle nämligen vara barnvakt och då måste man städa undan lite så lillkillen inte skadar sig!

Jag har även under helgen fått förståelse för varför Hugorias alltid har smutsig disk. Dom är för lata efter alla måltider för att ställa in disken/diska undan. Och sen blir den en ond cirkel. Sen tar dom tag i det efter nån dag men då får ju inte allting plats i diskmaskinen så det är ändå stökigt av disken. Själv så vill jag alltid få undan ALLT när jag fixar disken. Så det som ej får plats i maskinen diskar jag för hand. Kan ej räkna på mina fingrar hur många gånger jag diskat under min långlediga helg. Heh. Men men. Nåt måste man väl bidra med. Dessutom tycker jag det är mysigt (!!!?? WTF!??!) att diska hemma i piteå på Annelund. Jag vet inte varför. Men jag blir harmonisk av att stå och fixa med disken. Och sen att det blir så fint och rent efteråt är ju en FET bonus för välmåendet!


OJ. NYTT INLÄGG!

Din mildhet, O HERRE!

Nu har vi spelat upp vår pjäs och sett den andra gruppens pjäs. Oj så stor skillnad på dom. Vår var bara ångest rakt igenom. Deras var tragisk men de sjuka grejerna som de gjorde på scenen gjorde pjäsen så otroooligt rolig. Roxanna var AWESOMELY rolig. Oh MY GOD. Ja, alla var riktigt roliga!

Imorn slutar min grupp 11.30, på fredag slutar vi typ 16 sen är det helg igen!! Woh! Kort vecka!

Desvärre blev det icke att Zaki följde med och såg pjäsen idag då han glömt bort att han hade kvällsinspelning med liveband och även massa lektioner på dagen. Inte heller min syster då hon ej fick ledigt från jobbet. Men det gjorde inte så mycket. Som sagt så var det mer ett jobb med karaktärerna än ett jobb för ett bra slutresultat. Det kommer nog fler gånger! Bättre gånger!

Nu ska jag och Jozie snart gå på en prommis. Hon ska hämta zin fån som varit på service och jag funderar på att antingen köpa lite godis eller så ska jag köpa frukt. Vi får väl ze vad det blir.

Nu ska jag skriva ett lite längre inlägg om hur min långledighelg har varit! Läs den som vilja! Eller, jag kanske delar upp i massa små inlägg. Hehehehe. Jo. Lite roligare att läsa plus att jag då ser ut som en superaktiv bloggare!

I want you I need you

Sådärja! Nu väntar vi på att lille Mio ska dyka upp. Vi ska vara barnvakt åt honom ikväll så Leon och Millan kan  få gå ut och roa sig!

Förmiddagen har gått åt till att städa undan och diska så att det inte finns farliga saker som lillkillen kan leka/skada sig med. Och så har jag även skickat iväg Zaki, Hugo och Sebbe så att jag kunde spela in sången till Zaks läxa som ska vara inlämnad kl 16. Kände mig inte bekväm att sjunga med Hugo och Sebbe hemma så dom fick gå en promenad! Nu är jag klar med det och Zaki blev nöjd. Så det känns bra!

Ja, kvällens planer är väl då att leka och busa med Mio, kanske gå en promenad senare. Vi får väl seeee. Men nu ska jag återgå till att störa mig på en dryg finne på min kind. Haha. lol. SKa jag inte alls. Det var bara det första jag kom på att skriva, hade alltså inget annat att skriva.

Utmaningarna får vänta tills jag är tillbaka på skolan!

Jag och Zaki har dealat fram att han ska komma och se pjäsen på onsdag och även sova över en natt i min lillsäng. Hehe. Pjäsen är väl inte så sevärd egentligen tror jag. Vi har mer jobbat med vägen dit än själva slutresultatet. Den är dessutom kl 14.30 så det är ingen människa som har tid ens. Förutom dom på skolan och Zaki dårå. Hehe.

Imorn ska jag hem till Mami. Hon fyller år idag!
GRATTIS!!!
Imorgon passade bättre att ses för syskonen så då blire så! Ska bli skönt att få träffa dom!

Weel, I'm out!

Dag 09- Något du varit stolt över de senaste dagarna.

Dag 09- Något du varit stolt över de senaste dagarna.

Hmm... ja inte min självdisciplin iaf. Men... kankse att jag har varit duktig med att lära in text till pjäsen. Och att jag vid ett flertal tillfällen faktiskt sagt nej och stått på mig. Go Nickzor!!





Idag får jag äntligen åke heeem!! Yeeey! :D Längtar! YAY! Bara lunch och en lektion sen fika sen draaaaaar jag!


Långhelg!

Imorn är vår sista dag. Slutar kl 14 sen har vi heeeelg!! Och sen på måndag har vår grup enbart teaterhistoria på förmiddagen så jag tänker ta ledigt från den. Och på tisdag har vår grupp ledigt för att vi ska få massage. Eftersom det bara fanns 6 tider och vi är 8 så ska jag ge bort min tid till nån annan och vara ledig på tisdag också. SÅ JÄVLA SKÖNT att jag vill avlida! Får alltså vara hemma både under alla hjärtans dag och Zakis födelsedag! Woh!

Slutade just för dagen. Oj vad man är slut efter en hel dags fokus på scen. Vi har nu skalat ner scenen, den är bara svart med svarta skärmar, och vi ska vara svartklädda. Anledningen till allt jobb med den förra scenen var för att jobba till våra karaktärer och för att komma i i den djuriska känslan som ska finnas i pjäsen.

Nu ska jag gå och bajja, sen ska jag skära upp lite apelsiner, och sen antingen gå till tvåan eller så ska jag slå på nåt mysigt att se på.

Sen måste jag även packa inför imorn! Bussen går nämligen 30 min efter att jag slutar så det blir snabba ryck!

Well well... Se yaaaaall laater!


Hells no!

Gummistövlarna kan ju suga min pung typ. Tänker alltså ej ta nåt jävla tråkigt kort på dom. FUCK ME NO YO!

Tar istället nästa utmaning! :

Dag 08- Korta små mål för denna månaden, och varför?

Ehm.... Ska vi se. Jag hade ett mål att ej äta sötsaker och godis på veckorna. Det failade redan i måndags när jag och Emanuel bakade kladdkaka, och igår när jag och Jozie bakade hallonrutor och idag när vi åt upp de sista rutorna.
Hade även ett mål att springa varje dag denna veckan. Blev en gång.
Så atte... Mål är fan inget för mig. Nopes.

baka kaka

Det blev inget pianospelande eller filmtittande. Det blev istället en promenad till affären med Jozie för att handla ingredienser till att baka hallonrutor med glassyr på. OJ så goda dom blev! Mycket bra. Sen såg jag, Pettan, Emanuel, Emelie, Jozie, Haffe och Lusth en film. Stone blev det. Den var helt okej. Eller ändå bra. Inte den bästa men bra. Godkänd liksom.

Imorn börjar vi kl 09. Eller ja, 08.40 är det ju yoga i vanlig ordning men sen äre rep hela dagen. Hoppas vi hinner bli klara. Och förresten. Det är ingen idé att nån kommer och kolla om nån tänkt det. Det är ingen sån pjäs har jag insett nu. Så atte... Ja. Nu vet ni. Eller ja. Efter imorn vet jag då helt säkert om den är värd att komma och titta på. Återkommer om ämnet då.

Nu ska jag ringa Zak och säga godnatt sen äre sovdags!


Sov gott alla ni där ute!

Pözz

Gymlivet

Har varit och gymmat med Jozie och Frida i typ 3 timmar. Det var NICE. Galet asnice. Känns bra i kropp och själ nu! Imorn har vi heldag, på torsdag har vi halvdag (eftermiddag) och på fredag är vi lediga. = Åka hem redan på torsdag!!! :D Wooh!

Har precis ätit av min broccoligratäng med bacon och kyckling. Idag blandade jag ner pasta också. OJ vilken otroligt god maträtt. Mätt och belåten i magen.

Men snart skola jag äta en apelsin eller två. GOTT. Sen ska jag nog gå till aulan och spela lite piano. Mysigt. Kanske skriva en låt också. Vem vet om en plötslig inspiration tar över min kropp och skriver en hitlåt? Skulle vara coolt.

Så, hejdå!

Måste också bara säga att Joanna i min klass ÄR typ den mest klockrena och roliga människa jag vet. OJ OJ OJ så rolig tjej. MYCKET rolig tjej. PUSS på dig lix!


Well well, adjö.










PS. Du är SÅ skrattig. Vet ej var jag ska ta vägen. Orkar inte ens bli irriterad typ.

Dag 06- Vilken är din favoritsuperhjälte, och varför?

Dag 06- Vilken är din favorit superhjälte, och varför?

Eh? Ingen. Eller vadå? Jag vet inte. Har ingen favorit tror jag... Nä. Tyvärr. Nu kommer Zaki bli missnöjd med mig. Ber redan om ursäkt, gullet. Men jag har ingen. Sowwwwy.


Din mildhet o Herre, O Herre!

Du lame, hur kommer det till att du aldrig knotar?
Det är därför att jag har frid i mitt hjärta.
Varifrån kommer den friden?
Jag vet inte. Men det är alltid så stilla omkring mig.

SKRATTpjäs. Texten är SÅ skrattig att den är skrattretande. Oj oj oj.
Eller denna:

Jag: Se korset som långsamt bleknar bort därinne i mörkret.
Alla i kör: Se, det bleknar. Nu är det inte mer.

LOL:A.

Eller alla i kör: ÅNGEST! ÅNGEST!

Eller jag: Herre vi bedja om ingenting blott om mörkret det tomma. ... bla bla bla. Då prisa stumma läppar din mildhet, O HERRE!

Hehe. Rolig text. Hoppas bara vi får göra nåt roligt av den. Den andra gruppen gör ju absurdism. Det hade jag också velat testa nån gång. Vi kör expressionism. Inte lika kul. Men det blir nog roligt till slut!

Jag måste snart köpa mer nässpray. Är less på att vara beroende av skiten. NOT OKEY. Dock så är det en superskön känsla när jag är supertäppt i näsan och sen ta en puff menthol i vardera borre och känna hur snoret långsamt sprängs bort! Aaaaah!! Så skönt.

Ikväll har jag ätit ASGOD brocoligratäng med bacon och kyckling. Ja. det var lika gott som det låter! MUMS! Och till efterrätt blev det kladdkaka. Emanuel blev så less att vi failade så hårt igår att han ville göra om den idag. Dock så tog han ut den för sent så den var inte kladdig. Jag sa att vi borde ta ut den tidigare men han ville ej lyssna. Så går det när man ej lyssnar på Nickan. hehehe. Men den blev helt ok ändå.

Nu ska jag se nåt. Antingen en film eller påbörja en ny serie.

Längtar som faaan till helgen! Hugo ska iväg och jobba så jag och Zaki kommer vara helt alena. Inget ont mot Hugo, men det var längesen jag var HELT själv i läggan mer än ett par timmar  med finishallon-Zak! Så att en hel helg blir myyyspyyys!

Blir inget mer inlägg idag eftersom "I natt från 24:00 kommer vi att genomföra ett systemunderhåll. Detta gör att du inte kan skriva eller logg in men det går fortfarande att läsa din blogg."

Och med det säger jag GOD NATT till er fina, trogna läsare!

KAOZ

Idag har vi repat lite meeer. Det gick väl... Zådär. Det känns lite stressigt att vi ska vara klara på fredag... Men men. Sista repgången idag fick vi alla varsitt uppdrag. Jag fick att jag skulle hata alla. Det blev KAOZ på scenen. Några var kåta, några hatiska, några illamående och någon ledsen. Sjukt. Alla slogs. Sofie och Frida började blöda. Haha. Sån kaoz.

Och imorn fick vår grupp ledigt. STRESSIGT. På onsdag har vi heldag och den andra gruppen ledigt. Hoppas dock inte att det blir så att den andra gruppen får heldag på torsdag och ledigt på fredag och vi tvärtom. JAG VILL HEM tidigt på fredag.... !!! Well well.

Nu ska jag packa ihop en väska. Ska och gymma med Jozie och Petra!

Det firar vi med en gammal festbild kan jag känna!

På bild:
BAK: Petra, Linnea, Nickan, Emzor
FRAM: Jozie och Pettzor


Dag 05- En bild från någonstans du har varit.

Dag 05- En bild från någonstans du har varit.

Hmmm....
Vet inte riktigt vilken av alla bilder jag ska välja... Har varit på en del ställen. Borde väl egentligen välja typ USA. För det var nice. Tror nästan jag måste välja en från Nickarias tågluff sommaren år 2008. Den resan var nog den bästa resan jag gjort i hela mitt liv. Inte för att det var en nice resa i sig, men för att det var just Zak jag reste med. Kärleken som uppstod där is amazing! Jaja, det låter töntigt. Men så ere. Vi har båda sagt att det var under den resan som dom riktiga kär-känslorna tryckte sig på.

Natten i bryssel var då det började. Vi var fast där hela natten och byggde en koja i en rutten trasig hiss.
Så det får bli en bild på det!



Äh, jag drar till med några fler! Det har väl ingen dött av! vaaa?

Båttur mellan greklad och italien.


Båtturen som tog en hel natt. Vi satt ute på däck hela natten och det var varmt och skönt hela tiden. Oj, vad vi lärde känna varandra mer under den trippen också! Trots att vi hade gått i samma klass i 3 år innan så fanns det sååå mycket osagt och som vi inte visste om varandra.


Sist vill jag ändå ha med en bild från Kalifornien, USA. Den resan fick jag träffa två syskon (Marcus från Belgien och Raquita från Dallas) för första gången, och även min pappa som jag då inte hade träffat på typ 1,5 år! Och just ja, även några av mina kusiner som jag inte träffat sen jag var typ 4 år. På bilden är min bror Marcus jag och min syster Najje.




Och här har vi en bild från när vi var i Dallas. På bilden är Raquita, jag, Najje och min Tonya (min storasyster som vi bodde i Kalifornien med)





Sådär. Jag tolkade utmaningen som jag ville!

Nostalgitripp!

Sitter och tittar igenom min och Zaks helg i Kåbdalis. Jag fick ju det i födelsedagspresent av honom... förra året? Jo. När jag fyllde 21. Eller? 20? Eeeh... fan. Minns inte? Jo, måste vara förra året! Alltså 21.
Det var så mysigt! Allt från bilturen där han var grinig och hungrig, till allt åkande i backarna, och liftarna, och mysandet, och after-skii, och kvällarna...! Och förstås Zaks nya grej då att använda sig av att han hade gluggar mellan tänderna. Det var ju innan han fick tandställningen. Haha. Så roligt.
Ja. Allt var bra. En underbar resa helt enkelt! En av dom bästa födelsedagspresenterna EVVAAAH!

Jag måste ju få dela med mig av lite pics!

Irriterad kille för att vi inte riktigt körde rätt direkt och för att han var hungrig och trött typ. Men jag var lika glad för det! Heh!



Dags för liften!


Nickarias!


Ja, här har ni tand-glugg-grejen han gjorde hela tiden. Haha


<3<3<3<3<3









Snart ska jag gå och kolla om min jävla tvätt är klar än. Sen ska jag lägga i en till tvätt! Nämligen mina sängkläder! Och sen kl 14 äre dags att träffas med klassen och fixa och repa! Då blire mer bilder.

NU däremot ska jag börja se the object of my affection!

Lite bilder zom lovat dårå!

Ni kan få på fail-kladdkakan först!! Blä så failig. Men ändå lite god dock.



Sen blodbadet som vi smetade ut på mattan som ni ser under händerna här på bilden. Hela ser ut så. Och den är STOR!! Förstå hur äckligt den luktar!!




Nästan hela gänget!



Tar mer bilder idag när äckel-scenmattan förhoppningsvis torkat så vi kan lägga ut hela scenen!













Om du var vaken skulle jag ge dig allt det där jag aldrig ger dig.
Men du, jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag.
Jag saknar dig.

Dag 04- En ovana som du önskar att du inte hade

Dag 04- En ovana som du önskar att du inte hade


Hmm.... Räknas kontrollfreak till ovana? För isf önskar jag att jag inte hade så extremt mycket kontrollbehov. Det stör mig i mina dagar. Jag vill alltid hålla koll på ALLT. Tänka ut massa saker i förväg. Ha massa back-up plans, planera det mesta. Dock så kan jag faktiskt göra spontana saker. Om det inte är FÖR mycket oplanerat. Eller ja. Spontana saker är ju oftast ej planerade men... Jag skulle liksom... om nån klasskompis härifrån säger "vi drar till skeå med nästa buss!" då skulle jag följa. Däremot är jag nog för ycket av ett k.freak för att skulle kunna följa med på en veckas resa utomlands med nån timmes notis. Även fast man skulle hinna packa och boka osv osv.

Däremot så är det ofta också bra att jag har så mycket koll på saker. Det har hjälpt i många situationer.

Nä. Planering is nice. Fast nä. Oftast är det jobbigt. SPeciellt när jag kommer på det själv att jag är så galen. Eller när Zak påminner mig om det. Eller när jag faktiskt bara ibland måste skippa saker just pga det. Vilket faktiskt har hänt för att jag känt för mycket panik över att jag inte vet hur hela händelsen/dagen kommer se ut.

Tråkigt. Men sant.

FAAILZOR

Idag har varit en lååååååååååång och dag. Vi har fixat och trixat med scenen inför pjäsen. Vår scen är så jävla äcklig. Och då menar jag verkligen äcklig. Mattan vi ska ha under oss är nu täckt med$ djurblod, kaffe, lim, vatten, färg, choklad, och... ja. Minns inte om det var nåt mer. Det var ruskigt äckligt att lägga på allt det ska jag be att få tala om.

Tidigare ikväll fick vi reda på att vi är lediga imorn. Stor fail. Hade man vetat det liiiiite tidigare hade man ju kunnat skynda på lite så kunde jag åkt hem till Piteå. Nåja. Nu blir det ändå att vi ska repa imorn. Dels för att det behövs men även för att vi har lite kvar att fixa med scenen. Blodmattan hänger på tork. Undrar om det ens har torkat tills imorn. Logen den hänger i nu luktar EJ gott ska jag be att få tala om. OH MY GOD.

Nu ikväll. Efter 22. Kom jag, Pettan och Emanuel på att vi var sugna på kladdkaka. Sagt och gjort. Vi började baka. När vi var klara med en sats tyckte vi att det såg så lite ut så vi körde i en till sats. La det i formen och satte in det i ugnen. Så långt allt bra. Snart märker Pettan att det börjar bubbla över, men då hon säger det med en mild och lugn röst tar vi inte henne på så stort allvar. Efter ett tag går jag dit och kollar. Oj. Det RINNER över som fan. Vi tar ut den. Småäter lite med skedar och gafflar. Häller över lite till en annan form. Blir irriterade över att vi gjorde dubbel sats. Försöker skylla på varandra. Sätter in den igen. Blir uttråkade. Börjar leka en nummerlek för att fördriva tiden. Rastlösa. Höjer temperaturen från 150 till 200. Leker mer lek. Blir ännu mer less på väntan. Höjer till 250 grader. Blir less. Leker. Pettan tittar in i ugn. Ser en bränd kladdkaka. Jag öppnar ugn. Rök kommer ur. Vi stänger snabbt då den känsligaste brandvarnaren DUMT nog sitter just ovanför ugnen. Vi hjälps åt. Pettan öppnar dörren. Jag täcker brandvarnaren. Emanuel tar SNABBT ut kakan. Den blev ändå helt okej. Lite väl seg. Men men. Nu står den i vatten för att förhoppningsvis gå att diska ur imorn.

Stor fail.

Nu ska jag ringa Zak. Sen ska jag fan sova. Har sovmorgon till 14 imorn! WOH!



BTW, jag sprang i morse. Dog typ när jag kom tillbaka. Längesen det tog typ 15 min att återhämta mig. Men det var nice att ha gjort det iaf!

GODNATT!

Ni får se bilder från scenfixningen och kladdkakan imorn typ! Orkar ej lägga in bilderna nu!


PUSS

Dag 03- En bild på dig och dina vänner

Dag 03- En bild på dig och dina vänner

Ehm, okej. inte har jag en jävla bild på mig och ALLA mina vänner inte. Får väl dela upp!

Då blir det först på den absolut i särklass bästa människan jag vet.


Burrisssss:



Och sen då Pitegänget:


Oooh, jag har massa fler ju... Men förstås har jag inga med dom på datorn. Förstås.

Well well, ni vet ju vilka ni är, ni som saknas!

you are my sunshine

ojojoj så full kille! Haha. "Jag är för full men DU är iaf den sötaste jag vet." Och så kallade han Hugo för HuKo! Haha. Gulle-Zaki! <3

Ja, det blev typ ingen film... Jag har sett 30 min. Fastnade i att läsa massa bloggar, facebook osv osv. Och nu fick jag prata med en full men väldigt glad Zak. Så att... Filmen får ses en annan dag! Jag funderar på att skita i att ta sovmorgon imorn och stiga upp 8 ändå och kanske gå ut och gå eller springa. Vi får se vilket jag väljer. Nåja. Ha det bra godingar!


Jävlar vad jag uppdaterar bloggn!


Sov gott!

You know I love you

Nu har ska jag se lite film i brist på annat. Orkar inte riktigt vara social känner jag!

Har iaf haft lite sällskap på mitt rum ikväll. Först kom Haffe och Emanuel, så då satt vi och snackade och sen efter en stund kom fina Pettzor. Vi satt och åt godis och pratade framtidsångest typ. Ska man söka fler skolor? Ska man söka till andra året här? BLIR det ens ett andra år här? Kommer vi sluta som kassamänniskor på ica? Ja, ni vet.

Och nyss tog jag och Haffe en kvällsgah (kvällscigg).

Och nu ska jag som sagt se film. Och vänta på att få ett fyllesamtal av Zakiiiiii! Det blir nog roligt. Heh! Men FÖRST ska jag lyssna på underbar musik och bara njuta av all fin musik och text.

Imorn hoppas jag att Samuel säger att vi får ledigt på söndag, och då tänker jag åka hem till Piteå! Det är värt det trots att det bara är för en natt!
Imorn har vi samling kl 10. YEY, sovmorgon! duuh.

Well, godnatt!

I will be all that you want

I will be med Leona Lewis är så jävla fin och tilltalar mig så rätt just nu. Oj oj oj. Gråter typ bara jag tänker på den.

Nu är jag på dåligt humör känner jag. Funderar på att gå till affären och köpa massa gott för att tröstäta typ. Vill så jävla gärna vara i Piteå nu. :((( Dels för att Okee fyller år, dels för att Leon har födelsedagsfest men mest för att jag saknar Zak så äckligt mycket.

Vi har varit och kört igenom pjäsen själva typ 4 ggr. Bara texten, inga scenerier. Vi springer/går, rullar, fäktas, puttas osv osv för att störa varandra. Det gick bra. Min text sitter ganska bra nu.

Btw, måste få skryta lite. Jag fick beröm av Samuel idag. Han sa typ såhär:
"Det går ju bra detta. Texten sitter bättre än förväntat hos många av er. Och jag måste ju bara berömma Nicole. Hon fick sin roll igår på lunchen och den sitter redan. Väldigt imponerande!"
Och så sa Haffe: "ja, hon kom till mig igår typ 20 min efter hon fick rollen så jag skulle förhöra henne och redan då kunde hon allt"
Samuel: "ja, det är imponerande. Har du fotografiskt minne eller?"

Hehehe. Det var kul. Lite peppuppmuntran sitter ju aldrig fel! Och jag kan väl inte annat göra än att hålla med. My brain IS amazing!!!

Nåja. Nu ska jag återgå till att sakna.
Eller så ska jag gå och se vad klassisarna gör. Är nog en bättre idé! Får ju åka hem nästa helg iaf! Alltid nåt.




















I know I let you down, but it's not like that now
This time I'll never let you go


Some people call me crazy

Jag har nyss ringt min bror och sjungit för honom. Fina fina fiiiina. Så förstående han var när jag sa att jag inte kunde komma hem i helgen. Gullefina bror. Fan vad jag saknar dom där hemma!! :( Och Zaki saknar jag också som en jävla idiot...

Inge kul med saknad. Speciellt när man inte ens FÅR åka härifrån och åka hem till sina loved ones... Usch. USCH. TVI TVI!

Nu ska jag borsta tänderna och klä på mig nåt och sen gå och äta frulle och hoppas att min saknad till Zak + familj inte stör min dag för mycket.
Sen äre ju rep och då ska jag på med mina fuckade scen"kläder". So cold.

well well... Vi höres väl zenare dårå!


Dag 02- Betydelsen av ditt bloggnamn

Dag 02- Betydelsen av ditt bloggnamn.

Nucalop, fantastisk snyggt och bra. Det är ett eget påhittat namn faktiskt, tro det eller ej. Så det betyder inget. Eller ja, det betyder frustration och stress och lesshet. Typ. FÖr det var när jag skulle göra en youtubeanvändare, alla namn jag ville ha var såklart tagna så då blev jag frustressless  och skrev in något och bara fumlade med knapparna och det blev nucalop!

Älskar nucalop. Det är liksom ALDRIG taget nånstans!! Sweeeeetness lix!

Så nu vet ni! :D

bluuh

Typiskt mig att avsluta med en ångestmening. Heh.
Men jag är inte nere just nu. Är faktiskt ganska glad!










Och jag dör lite inombords (av skratt) när jag tänker på vad jag ska ha på mig på föreställningen. Oj oj oj. Haha. Ni vill EJ missa't!

Ska nog gå till zaaaln och fixa lite mer med mitt rum snart! Eller jag kanske väntar till efter fikat. Jo det gör jag!

Dag 01- Ett nytaget foto av dig och 15 interessanta fakta om dig själv.


Dag 01-  Ett nytaget foto av dig och 15 interessanta fakta om dig själv:





  • Har ett onormalt extremt kontrollbehov
  • Är beroende av Otrivin Menthol (nässpray)
  • Älskar hallon och ananas
  • Är ohälsosamt och löjligt rädd för hajar. 
  • Har enorm ångest inför att jag en dag måste dö
  • Älskar att duscha så länge och så kokhett att mina ben och fötter är röda när jag kommer ut
  • Älskar "godistuggummi" som alltid slutar smaka gott efter 15 sekunders tuggande.
  • Har typ 4-5 olika deodoranter på min hylla för att kunna variera i lukt. (SKRATTIGT)
  • Älskar att ha städat och fint i mitt hem men är ibland, ofta, för lat för att det ska vara möjligt
  • Tycker det är skitmysigt att gå på promenader men finisar i vinterkylan när man är ordentligt påklädd
  • Använder vitt vaselin till lite olika ändamål
  • Är galet beroende av min telefon, får panikzor när den har slut batteri och jag inte kan ladda.
  • Älskar att se serier men hatar när jag kommer ikapp och måste vänta för att kunna se nästa avsnitt
  • Är extremt rädd för att vara rädd
  • Saknar väldigt ofta mitt "gamla liv", alltså det jag hade innan jag började här, speciellt eftersom vissa saker aldrig skulle hänt om jag inte hade börjat här.



Herre, vi bedja om ingenting blott mörkret, det tomma och en blogglizt!

Lol:a. Jag fick en tillökning i min roll för att Haffe verkligen inte ville ha den. Jag ska nu sätta ihop Omi Ga och Bedjaren. Hehe. Kul som fan. Har redan lärt mig texten typ! Älskar att det går så fort! :D

Idag var en ASrolig lektion. Vi skulle bygga sjuka "hem" till vår karaktär. Jag gissar på att vi har temat absurdism. IT'S WAAACK! Men jävligt kul. Vi fick smutsa ner allt. Mitt rum består av en stol med massa lurv på, som jag smetat in med kaffe och svart färg, en röd kub som jag gjort finger-/handavtryck på, en remake av den där lilla bebiskoppen i skönheten och odjuret som jag mosat sönder och satt en sax i ögat på samt även den smetat ner med kaffe, Mumin-Lilla Mys huvud upp och ner i ett rör, och... ehm. Ja, lite mer småprylar. Min klädsel är det mest fuckade. Men bara den som kommer och ser föreställningen får se. Haha. Sååå sjukt.

Ni som tänkt komma och se bör vara beredda på att det kommer vara SICK och absurt. Men galet roligt för oss att göra.



Nu har Pettan startar en blogglizzzt. Jag har funderat på att göra det ett tag så jag tänker haka på!

Här är den!:

Dag 01-  Ett nytaget foto av dig och 15 interessanta fakta om dig själv.
Dag 02- Betydelsen av ditt bloggnamn.
Dag 03- En bild på dig och dina vänner
Dag 04- En ovana som du önskar att du inte hade
Dag 05- En bild från någonstans du har varit.
Dag 06- Vilken är din favorit superhjälte, och varför?
Dag 07-  En bild på dina gummistövlar
Dag 08- Korta små mål för denna månaden, och varför?
Dag 09- Något du varit stolt över de senaste dagarna.
Dag 10- Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen eller arg.
Dag 11- Mitt första julminne.

Dag 12- När och varför började du blogga?
Dag 13- En bild hemifrån
Dag 14- En bild på dig och din familj
Dag 15 Sätt din mp3/ipod/annan musikspelare på shuffle, skriv ner de första 10 sångerna och vad dessa betyder för dig.
Dag 16- En till bild på dig själv.
Dag 17- Någon du skulle vilja byta liv med för en dag, och varför.
Dag 18- Min garderob

Dag 19- Smeknamn du har, och varför du har dom.
Dag 20- Min favoritbok

Dag 21- En bild på något som gör dig lycklig.
Dag 22- Vad gör dig annorlunda ifrån alla andra?
Dag 23- Någonting jag vill ha
Dag 24- Favoritrecept

Dag 25- Vad kan man hitta i din väska?
Dag 26- Din favorittid på året.
Dag 27- Varför gör du denna 30-dagars utmaning?
Dag 28- En bild på dig från förra året, och en från iår. Hur har du förändrats sen dess?
Dag 29- Vad har du lärt dig denna månaden?
Dag 30- Din favoritsång.

That's how strong my love is

Igår var en konstig dag pga lite saker som händer i klassen så vi har inte riktigt kommit igång med pjäsen än... Vilket är jättejobbigt för det kommer mest troligt betyda att jag inte får åka hem i helgen! :'(((( Vill verkligen hem och träffa Zak, och hem till familjen eftersom min älsklingsbror fyller år!! :(((

Morgonen började lite mindre bra än alla andra morgnar denna termin eftersom jag inte hade ett gulligt godmorgon-sms från Zaki att läsa. Han brukar alltid skicka ett gullefint sms när han går och lägger sig om nätterna som jag inte ser förrän på morgonen när jag vaknar. Han har antingen inte gått och lagt sig än (vilket jag tvivlar starkt på) eller så var han för trött och glömde. Vad än anledningen är så äre tråkigt. Men alla kan vi glömma! Kanske jag får ett mitt-på-dagen-sms istället! Hihi hoho!

Well well. Nu ska jag gå och käka frulle. Hoppas det är god gröt idag! Sen ska jag hålla i morgonyogan som vanligt, sen ska vi äntligen börja med pjäsen när Samuel också är med.

Nä, nu måste jag dra!

Jag saknar er!!! <3 (Ni vet vilka ni är, för jag har sagt/skrivit det till er) hihihih! Ni andra, TA EJ ÅT ER. Skoja. Eller? Hehehe. Fniiiiiiiizzzzzzz!

Wait til you see my smile

Tjenamooors vaaa!

Nu har vi då fått rollutdelningen. Jag ska spela Omi Ga, en lam människa. Alltså, bokstavligen talat lam. Blir spännande att se hur det ska gå att vara helt jävla stilla hela tiden. Hehe. Men det blir nog jävligt kul!
Föreställningen har vi v. 10, måndag-onsdag! Alltså 14,15 och 16 februari. Alla är hjärtligt välkomna!

Nu ska jag plugga text! Det blir nog bra. Sen blire lite top model!

Just nu saknar jag Zaki och mina fina systrar och gullebror i piteå! :( Måste träffa syskonen snart. Är aplängesen jag träffade dom. Förhoppningsvis får vi åka hem i helgen. På fredag fyller dessutom Okee (min lillebror) 11 år! Stora killen! Hoppas hoppas jag får åka hem!
I söndags lämnade jag en fin liten lapp på vår säng åt Zaki som han hittade när han skulle gå och sova. Hihi. Jag är så gullig. Hehehe. Jag gillar såna där småfina spontana gester.

Nä. Nu måste jag plugga!! Eller kanske ringa Zak först... Nä. Plugg först! Så har jag nåt att se fram emot. Man måste ju vara smaaaart! Höhöh.

Nåja.

Adjö!

RSS 2.0