En litn snabbis!

Tænkte bara uppdatera om læget en litn snabbis!

Smilla, min søta lillasyster som fyller 2 i augusti ær en så sjukt charmig tjej som vet vad hon vill. Hon gillade inte oss så mycket nær vi kom igår, var mest rædd før oss. Men sen vid kvællsmaten blev hon lite mer polare med mig och efter maten førælskade hon sig i Zak.
Idag ær hon helt fæst vid Zak. Nær jag førsøker lyfta henne vænder hon sig mot Zak. Hon delar sin mat/godis med Zak, inte mig. Nær jag øvertalade henne att ge mig en puss vænde hon sig direkt mot Zak och gav han en smaskigt bløt puss rakt på munnen. Nøjd tjej dær. Och nær jag skulle lyfta upp henne från bytbordet (dær hon byter bjøja) Så sa jag "koom Smilla" Då vænde hon och vred sig och lyfte armarna mot sin mamma som ett tecken att bli uppburen av henne istællet. Då testade jag "ska vi gå till Zak?" Då var det ingen tvekan. Hon kom till mig direkt och nær vi kom fram till Zak så væxte ett charmig leende fram.

Æven fast jag ær sjukt avundsjuk på att hon gillar honom så mycket så ær det ændå sjukt kul och søtt att se. Och Zak gillar ju henne tillbaka minst lika lite! Mycket søta!

Ikvæll har jag målat Nikolines och Emilies naglar. Dom blev mycket nøjda! Nu sitter Zak och Anja och tittar på fotboll. Det blev mål fær ett tag sen hørde jag på dom!


Høhøhøhøh. Nåja. På tisdag natt kommer storasyster! Det blir keeeeeeeewl!

Btw, jag kan ju inte blogga utan en enda kommentar om min vikt. Min styvmor (pappas fru) frågade mig "have you lost weight???! " Och hon har inte ens vetat att jag har hållt på att gå ner. Så nu kan jag verkligen ta åt mig. Hon sa inte det bara før att vara sschysst eller så utan før att hon såg det. NICE! Sist hon såg mig var jag ju ett FETTOOO!. 11 kg tyngre. Blæææææ.

I'm out! Ha det bra gott folk!


CIAO!

TVÅ I ETT

Jag är lite sur känne jag. Fråga mig för FAN inte varför. Jag är sjukt sugen på chips! Och på kakor! Och blir jätteavis då jag läser folks statusar på fejjan "sitter framför TV:n med en påse chips!" Eller "sitter och mumsar på kakor..!" Åååh. jag vill också mumsa på massa skit! Det värsta är ju. Eller värsta och värsta. Jag har ju upptäckt att vikten rasar om jag håller mig HELT borta från godis och chips och kakor osv. Däremot kan jag ju äta det i måttliga mängder och träna, men då går jag inte ner. Går visserligen inte upp heller men jag vill ju ner!

Så jag får vackert vänta tills jag nått min drömvikt. Sen kan även jag mumsa på massa gott och sen träna bort och med gott samvete stanna på samma vikt. Hålla nollan kallas det på viktklubb. Lääääängtar!

Det är så mycket bröllop i luften! Jag blir så glaaad för alla! Sitter och tittar igenom massa bröllopsplaneringar lite här coh var och ögonen tåras nästan lite. Min chef gifter sig på lördag. Hon kommer bli så vacker tror jag! Och så när hon berättade om att hon grät när dom skulle repetera i kyrkan. SÅ FIIINT! Tänk när det är dags på RIKTIGT!? :D Och hon är jättenervös. Så himla späännaandeee!
Hade inte jag varit i danmark hade jag lätt gått på vigseln! Man kan inte gå på nog många bröllop!

Och i 17e Juli då gifter fina Johrik (johanna och fredrik) sig! Åååh... det bröllopet LÄR jag gråta på. Det kommer bli så himla fint! Ååååååh! Jag längtar så jag dör nästan! Himla himla hiiiimla dör gör jag. Hennes blogg hittar ni till sidan här under länkar--- Johanna vår blivande brud - heter hon där.

-----------detta skrevs igår (15/6) men glömde publiceras---------------

Idag fick jag en till kommentar "vad smal du har blivit" YEEY! Och jag har fått höra att det syns i fejjan. Jag har aldrig tänkt på att jag skulle svälla i ansiktet när jag gick upp i vikt, men när jag kollar på bilder som togs för 6 månader sedan så ser jag då absolut en skillnad! Kul som fan! 

Nu far vi fan i övermorgon! :D Det kommer bli awesome! Förutom att jag blir ett mensbarn idag. Ha merre på flygplarret. Det suger ju. Kul info va?

Nu sitter jag här på jobbet i en härlig liten byxdress! Eeheheheheh. Den er fiiin. Och jag passar den! Det är väl det bästa! Hohoh.

Nä. Jag längtar så sjukt mycket att jag inte orkar skriva ens! iiiiiiiiiiih!!!


HEJDÅÅÅÅ.

Förresten! Jag sög värst på fotbollen ever igår. Har nog aldrig varit så dålig. Vet inte vad som hände. Det är som mest pinsamt att ens försöka för det går inte ändå! Äh. Tror fan att jag ska sluta spela och göra bort mig så hårt!

See yaaa.
Idag fick jag höra


2 månader 10 dagar

Som rubriken säger, den tiden är kvar innan jag flyttar. Buuuuh. Kommer gråta när Zak lämnat av mig. Alla mina nya klasskompisar kommer tro att jag är världens nolla. Ooh. Stackars ynkliga mig.

Igår vaknade jag gråtandes. Det var HEMSKT! Jag drömde att Zak flyttade till skåne utan att säga ett ord. Och när jag vaknade av att det var helt blött på kudden (av tårarna) så såg jag att Zak inte var där och tänkta att jag hade överlevt min första ensamma natt. Så då grät jag lite till innan jag kom på att det nog var en dröm. För att försäkra mig om att det var en dröm, ringde jag Zaki och kollade läget. Han som är van vid att jag inte kan skilja på drömmar och verklighet ibland sa som vanligt "Nicole, det var en dröm". Haha. Tur att han är van vid en störd tjej!

Studenten var i fredags! Och när jag kom hem vid sju var Zak redan hemma och rastlös som få. Så då bestämde vi oss för att fara ut och åka inlines/bräda utan destination. Sen kom jag på att vi borde fara och kolla till/hälsa på Jack (zaks lillebroder) som firade examen med klassen. Där var det väldans lugnt och dom skötte sig utmärkt! Sen efter det for vi och efter en liten stund under vår färd så kom jag på att vi borde fara till Åke och Åsa (Zaks morbror och fru) där även svärmor och svärfar befann sig. Så då gjorde vi det. Och där stannade vi ett par timmar och såg på fotboll och pratade. Sen höll jag på att somna så då for vi hem. Lååååång nedförbacke. Skönt. Skönt att jag klarade det också. Var inte helt hundra på att jag skulle ta mig ner levande men det gjorde jag!

Igår var vi hos Pelle. Först ville jag inte festa av rädsla för alla kalorier med tanke på hur mycket tårta och strips  och onyttigheter jag ätit. Men tillslut beslutade jag mig för att följa ändå och det var bra för det var riktigt trevligt. När andra började dra ut kände vi att det inte var värt pengarna (vi=Ture, sanna jag och Zak) så då gick vi och satte oss i bowlen. HAH. SÅ värsta fjortisarna satt vi där och söp. Tillslut kom såklart polisen och eftersom jag var med så sa jag till alla (sara och daniel och Leo var även där) att lägga undan sina öl om dom ville slippa böter. Polisen kom fram och jag spelade osklydig och sa "hallå där herr konstaplar. Får man inte sitta här?" Då sa som "joo självklart! Men man får inte dricka här. Vi har inte sett er dricka men om vi ser er blir edet 500 kr per skalle, så ni vet!"
Hehhe. Nåja. Dom gick efter en liten stunds snack om dialekt och sånt.

FÖRRESTEN! Jag PASSAR ALLA MINA KLÄNNINGAR I MIN GARDEROB. Det är HELT jävla sinnesjukt!!! Jag skulle testa var jag skulle ha på mig igår och hade ALLA klänningar att väljha mellan. Fatta hur längesen det var så!? En av klänningarna har jag inte kunnat ha sedan nyår 08! CRAAAAZYYYY. Sjukt kul. SJUKT SJUKT kul. En annan klänning kunde jag inte ens dra över rumpan för ett halvår sedan! Helt crazy kul! Jag är så nöjd nöjd nööööööööööjd!

Idag försöker jag övertala Zak att följa med mig ut och springa. Eller att ta en liten inlines/bräda-tur till hans föräldrar. Där han även kan KLIPPAS. Men... han verkar inte så pepp. Inte alls faktiskt. Han vill hellre se någpn serie-crap. Bluuh. JAG ska då ut sen, på ett eller annat sätt!


4 arbetsdagar kvar innan jag får fara och träffa mina älskade systrar! :D


Happyyyyy!

Jag är så glaaad! I tre veckor har vågen gett mig crazy bra visningar! Nu rasar det. Det gillas! Och jag tror det har mycket att göra med att jag inte äter godis i samma mängd, åt en liten chokladbit igår men det är fan okej efter en hel vecka utan. Och sen har det ju garanterat att göra med att jag tränar. Så, allt är så värt det! Till er där ute som vill gå ner i vikt, sluta äta massa skit! Börja träna! Det är så sjukt värt det. Sen att det är lättare sagt än gjort vet jag ju, men hallå, kan jag så kan fan vem som helst!
Klyscha (but true); Bestäm dig bara så går det!

Nu ligger min fina Zaki här i mitt knä och mår som han mår. Sjuk och vek. Stackaren. Puss på honom!

Imorn äre balen! Jag håller alla tummar för att det ska bli fint väder. Så inga frisyrer förstörs! Och för att det kommer bli gode tråkigt att stå och titta på alla vackra par om det är kallt/regn osv osv. SÅååå.,.. håll tummarna med mig!
Och på fredag äre studenten. Min lillasyster tar studenten! Crazy. Trodde aldrig att hon skulle bli så gammal. Alltså, inte att jag trodde att hon skulle dö, men ni fattar. Hon är ju så liiiiten! Hon kan ju inte hålla på att ta studenten och flytta hemifrån och skaffa jobb och allt vad det är! Naj naj. Men jo. Så är det. Hon tar studenten! Och min andra lillasyster börjar 6an till hösten! FUUCKED UUUP. Jag kommer ihåg hur galen jag var i 6an och trodde att jag var äldre och skit. Jeeez. Och lillbrorsan! Börjar 4an, det är sinnes. Allt är sjukt! FYRAN! SEXAN! STUDENTEN! Woooooow.

Nu klämmer zak på mig och vill att jag ska sluta skriva. Så, bäst att lyda order från kapten! Idag blire att sitta inne och se på film typ. Sen ska jag nog städa. Det behövs verkligen igen!

Oh just ja, jag for och tränade igår. SJUKT nöjd att jag gjorde det trots att hela kroppen och hjärnan sa emot. Efteråt kändes det bra. Nu hoppas jag att jag inte kommit ur min träningsrutin. Och på tisdag kväll hoppas jag att jag är på banan igen. SENAST onsdag. Eftersom balen är på tisdag och för att jag tränade så sjukt hårt igår att jag lär vara död i kroppen imorn. Så attee....

Äh. Nu går jag. Hittar alltid någon anledning att skriva mer och så blir mina inlägg helt mongo fury-långa!
MEN HEJDÅ NU. 

hihi 

nu. 
hejs! 

Cry

Igår skrev jag och Zaki en låt. Den blev så fiiiin. Nickan är nöjd! Jag kirrade texten och Zak kirrade musiken. Texten handlar om att jag har panik över att flytta ifrån min älskling! Typ.
Den kommer nog spelas av oss på PDOL så atte.........................
Låten heter cry, btw!

Fan. Lite ångest jag har nu. Jag har inte tränat sedan i onsdags! Eller tisdags? Hm... tisdag eller torsdag. Nä tror det var onsdag. Men ÄNDÅ. Det är lite lite jobbigt. Jag vill ju bara ner i vikt så jag kan sluta mongo-fury-träna hela tiden!
Snart, om typ nästan 3 månader, kommer jag springa varje morgon. MY LORD. Puuuh! Men det blir nog kuuuul!

Jag har fortfarande inte ätit godis. Jag tog en liten tugga av twix igår. Men kände snabbt att en kvällsmacka skulle ta bort suget så då gjorde jag en härlig liten macka, nä två, och även lite limevatten och VIPS så var suget borta! Magiii! Snart anländer dock tjejveckan och det kommer bli fruktansvärt intressant att se hur godissuget, speciellt chokladsuget, ter sig då!

Snart, ååååh så snaaart, drar vi till danmark! Jag saknar mina fina systrar så mycket. Och storasyster som kommer också! ÅÅh. Så KUL! Hoppas bara Naaaah (Najje) har råd att följa.... det är icke helt säkert ännu.... Hoppes hoppes hoppes!


Nu sitter jag här och velar fram och tillbaka. SKa jag fara och träna eller inte? Jag gillar inte detta. Jag MÅSTE. Det sägs ju att när man kommit in i träningen ordentligt (så som jag varit nu i ca 2,5 månader) och VILL fara och träna och mår dåligt om man inte far så kommer det en period efter ca 2 månader där tagget inte är på topp, och då måste man ändå ta sig igenom det och vipps så är man tillbaka igen! Gaah. Vilken mening. Men ni fattar. Så jag fick mitt svar nu. Det SKA tränas idag! Om så bara 30 min så SKA jag träna!

Nu drar jag, sen blire rep ikväll!

Ciao!

Pirr pirr!

Det pirrar som faaaaan i min mage! Det är jättejobbigt. Känns som att jag är konstant skitnödig. Heheh. Kul info va? Nä men seriöst. Jag sitter här på jobbet med mitt antagningsbesked bredvid mig. Jag måste ringa dit och kolla upp lite olika fakta. Jag skickade iaf in svaret igår där jag kryssade i rutan "ja, jag kommer". GaaaH!

Igår var jag först på stan en litn sväng med woman och pratade bara skit och mös som vanligt. Sen runt 5 kom zaki och hämtade mig och då for vi till svärisarna på riiiiktigt god mat. Speciellt potatispizzan (?) var god! Muuums! Men även kycklingen söföllig.
Sen åt jag för första gången på 4 dagar en portion glass. Unde de fyra dagarna som gått har jag BARA ätit mat. Inte kakor, inte godis, inte dextrosol, inte nååååååågot annat än mat, och någon frukt. Så sjukt duktigt. Tror inte jag har hållt mig så länge från ALLA onyttigheter. Annars har det varit lätt att trycka ner någon liten oskyldig kaka eller så. Men icket! ICKET!

Måste bara få säga att jag har nog världens mysigaste svärfamilj! Jag bara älskar dom. Totalt bäst! <3 Alltid lika mysigt att fara dit och bara va'!

Nu har jag just varit och ringt till skolan. Hon kände igen mig, det måste ju vara ett bra tecken. Och när hon frågade i slutet på samtalet "det verkar som att du tänkt komma...?" Så svarade jag "oh ja! Jag skickade in mitt svar igår!" Då svarade hon "nämen OJ så kul! Jätteroligt! Då ses vi om ett par månader!" Wiiiie! :D
Och den viktigaste frågan jag hade fick ett bra svar.
"Får man ha övernattande? Jag flyttar från min pojkvän nämligen...."
Det fick man! Bara man meddelar skolan först. Så att skolan vet hur många som befinner sig på skolan om något skulle hända, tex en brand eller så "för man kan ju inte hålla er ifrån att ses, hihi". Just det! :D
Bredband finns! Och om jag får ett stort eller litet rum återstår att se!

En liten bild på en del av skolan! tror detta är.... mat/bibliotek/myshäng osv osv. Tror det var det denna byggnad innehöll.



Kursinnehåll

  • Fysisk och mental skådespelarträning
  • Arbete med professionella skådespelare och regissörer
  • Orientering: teaterbranschen
  • Återkommande publikkontakt
  • Muntligt berättande
  • Agera framför kamera
  • Manusläsning
  • Röst och tal
  • Produktion

Längd: 1 år
Studietakt: heltid
Antagning: höst

Låter det inte bara HELT AMAZING!? :D Arbete mer professionella skådespelare och regissörer tycker jag låter feeeett kul! Och sysisk och mental skådespelarträning. Och återkommande publikkontakt! Och agera framför kameran! OCH AAALLT! `Åååh...

En del av mig längtar så hårt och vill så mycket! Men en annan del av mig har fetpanik. Jag kommer sakna Zak. Som fan. Jag orkar knappt tänka på det. Usch. Jag vet jag vet. Vi kan ju ses på helger. Men jag är van att se honom VARJE DAG. Och att ha honom bredvid mig VARJE NATT!! :( Ååh. det gör ont att tänka på. Men, det är som sagt 9,5 månader det handlar om. Inte ens det liksom. Nog klarar vi hejn! Zak klarar det säkert galant. Annat är det med mig. Jag är en mes som har fet separationsångest. Bluuh! Jag kommer garanterat gråta när Zak lämnar av mig och far därifrån! Som ett barn är jag ju. Cool-Nickan goes Mes-Nickan.
Men OJ vad jag ska träffa zak, VARJE HELG. Och er andra såklart .... men mest min fina Zaki. <3

PIRR PIRR I MAGEN! :)


Alltsåååå

Inte för att skryta eller så... meen.... JAG KOM FAN IN!

Alltså vad faaaaaaaaan. Jag hade ställt in mig på att jag skulle behöva berätta för alla att jag inte kom in. Och att alla skulle tycka synd om mig. Och att jag skulle skära mig. Och sånt. Men ICKET.

Jag for hem idag på lunchen, tittade i brevlådan och såg ett brev från Edelvik Folkhögskola. Då började hjärtat slå som en jävla gnu. Jag funderade en stund på att riva sönder brevet. En tår rann längs min kind. Sen öppnade jag. Och det första som står är : Du är antagen till skådespelarutbildning.

JAG DOOOOG. Zak var i fånen med sin mor så dom båda fick höra mina glädjetjut! Åååååååh. Jag fattar inte. Dom sa ju att det inte fanns plats för nybörjare!!! Vad faaan. Hur kom JAG in!?!???!!? Shit.

Det måste ha att göra med att jag under auditionen på en liten övning lyckades börja gråta på riktigt under en improvisation. Då såg dom nog att jag kan liksom. Heheh. Eller så var det bara helheten! Ååååh! Jag är sjuuukt nöjd med mig själv. Så SJUKT NÖJD. BAAAH!


Dock så har jag lite panik. Jag vill inte flytta ifrån Zak.... :(:(:(:(:(( AAhhh... Nog för att det bara är för ett år men ÄNDÅÅÅ.... :/ Jag vill inte vara särbos med min bättre hälft! Men som sagt. Ett år. Och burträsk är 1,5 timme bort. Om ens det liksom. Jag kan komma hem på helger. Och han kan komma till mig på helger. Om man får ha övernattande... det hoppas jag då VERKLIGEN! Helvete åt allt annars.


AAAAh.
JAG
KOM
IN
!!!!!!!

JAG KOM IN!

Nu kan ni snart säga att ni känner en kändis, för jag kommer vara med i en härlig dokusåpa snart! Moahaha

Träningsvärk!

Jag var som sagt och sprang i lördags. Som sagt? Har inte ens sagt det väl? Eller? Nåja, hur som helst. Jag gjorde ett fystest på bandet. Fick 5/5! Woh! Däremot så vet jag väl inte hur mycket man kan lita på det men jag tänker då ta det på fullaste allvar. Jag är bra!
Power walk 1,5 km, sen sprang jag 4,6 km. Power walk tar så sjukt mycket på vaderna. Och löpning tar på hela kroppen. Sen efter mitt lilla bandlopp gymmade jag i 1,5 h. Jag gjorde sammanlagt 180 sit ups. 60 av dom gjorde jag i rad, resten 20 reps / set. Och så gjorde jag såklart massa annat. Bland annat tränade jag ben och röv som satan! Det känns nu vill jag informera. I söndags var det jobbigt. Men igår var det sjukt. Jag var på step på kvällen och var nära på att ge upp eftersom vaderna knappt höll. Och magen ska jag inte ens prata om.
När man har träningsvärk märker man hur mycket man använder olika muskler hela tiden. Men det är sköööönt!
Har fortfarande crazy värk i vader och mage. Men ksa ändå på spinning och fotboll ikväll! Träning lindrar ju. Sägs det? eehehehehe....

Idag är jag trött som en gris. Jobbar 8.00-18.00. 9 jävla tiiimmaaar! Gaaah! Igår jobbade jag 8 timmar. Jag är inte van vid så långa pass så jag är helt död. Höhöh.

vad mer...? inget. hejdå

RSS 2.0