Flytt!

Idag är jag slutkörd. Vi har packat och packat och tömt och packat lite till. Nu bor vi hos familjen Lindhammar då vi inte ryms i vårt eget hem längre. Det blir en mysig helg. Imorn ska vi fylla ett släp. Och på söndag ett annat. Och städning blir det också på söndag!

Igår var vi och såg på esteternas musikal. SATAN i GATAN så duktiga dom var. Helt sinnesjukt. Inga amatörer dom där inte. Och Yamina sjöng gudomligt vackert. Jag fällde en tår eller två när hon sjöng andra låten. Galet bra.

Hmm.. nyss tänkte jag "JA!! nu har jag ju maaaaassor att skriva om i ett blogginlägg" men wtf? jag har inget mer att säga nu...

Längtar som fan tills måndag kväll då allt är över förhoppningsvis?
Och...
hmm..
tjaa...
Jag och zak sitter på Jacks rum och wowar... hehehe, I am teh nörd. Det är LITE roligt. Och bäst av allt, jag kan använda detta som ett vapen mot honom. Typ någon gång när jag vill att han gör nåt med mig som han inte egentligen vill "men hallå... jag spelar ju wow med dig ibland??!"
Heheh Man måste ju vara smart.
Spela korten rätt liksom.
Ja men visst?

Äh. Nu drar jag.
I'm out!


oh ye

Igår överträffade jag mig själv på så många plan.

1. Emelie ville gå och fika med mig men jag avböjde för en springtur.
2. Soffan lockade men jag sket i lusten och tog på mig träningskläder.
3. Jag var trött och utmattad men höll ut hela rundan.
4. Jag behövde aldrig lägga mig ner för att kunna andas när jag kom hem.
5. Jag hoppade direkt på ett träningspass med Carmen Electra och Michael Carson.
6. Jag lagade mat åt mig och Mr.Z.
7. Jag klagade inte en enda gång när Zak spelade wow.

Mycket mycket bra Nickan.

Ikväll ska jag och Stina gå ut och gå en kvällspromenad, förhoppningsvis ganska lång. Jag tänker då ta stavarna för att bränna så mycket kalorier som bara möjligt!

YIHAA

Inte arg längre

Jag är glad nu. Humöret började bli glatt när jag läste henriettas blogg och sånt härligt om coola töntar. Det är  vi det.

En annan  sak som gör mig glad är min viktnedgångssuccé! Det går sakta men säkert neråt. 4 kg på 6 veckor. Det är lite mindre än 1 kg i veckan. Detta är, för er som inte hajjar, mycket bra. Att gå ner långsamt betyder oftast att man går ner hälsosamt i fett och inte i muskler. Dessutom så är det absolut viktigaste att ändra livsstil om man vill behålla vikten när man nått sitt mål. Om det bara skulle ta mig en månad att gå ner alla kg jag vill så skulle jag garanterat gå upp allt lika snabbt igen. Men nu lägger jag in nya vanor och allt går utmärkt.
Om allt går som planerat så är jag vid mitt mål 7/7!

Snart är jag vid mitt första mål. Då ska jag unna mig något fint!
Kalorifritt? Javisst!

Om två veckor fflyttar vi. Nä, det är fan mindre än två veckor. det är typ 12 dagar! Skönt att vi kommer få hjälp av zaks underbara kusinfamilj och underbara familj! Ska kolla med min egen familj om dom är sugna! Som det ser ut nu ska vi ut med ALLT på söndagen. Så det bara är städningen kvar på måndagen. Annars kommer vi fan inte hinna. Enda problemet är ju då att vi måste ha allt i släpen över natten. Så vi kan inte ha saker som inte tål kyla ute. Nåja. Det där lär vi lösa!

Idag ska jag ut och springa och sen träna med Michael Carson och Carmen Electra!

Hejdå

Arg som få.

Jag är så sjukt arg nu.
På alla.
Typ.
Nästan.
Jag känner bara att jag skulle vilja skrika och slå sönder något.
Typ allt vill jag slå sönder.
Ty.
Nästan.
Ledsen är jag också.
Jag vill krypa ihop i någons famn och bara gråta ut allt jag har, i en timme eller så, och må så mycket bättre efter.
Nä.
Helvete heller.
Håll det inne.
Trögfan.

Låt mig nu bara vara, vah.
Låt mig ta lite tid att hitta glädje igen.

fredagsmyyys!

Vi fick varsin ... ja vad fan heter det. Ett stort hjärta fyllt med massa små godishjärtan. Såna som finns överallt runt alla härtans dag! Fattar ni? Hajjaar nì? Skit samma, vi fick iaf det som fredagsmys från jobbet idag. Gooott gotti gott gott!

Har även anmält mig till jobbeferren till nästa fredag. Jooda. Det blir nice. Gratis mat, och nån dryck och det hela ska ske på kalles! Blir enbart aditrofolket på Kalles fram till 23 då allmänheten släpps in! Höhöhhö. Det blir nog ruggigt kul.

Sen hoppas jag på en omflyttningsfest hos Craaz snart. Börjar kännas på tiden.

Den hoppas jag att våger visar -1kg på måndag, men det tvivlar jag staaaarkt på.

Igår var jag och woman och åt på golden dragon! Det var gooooooott. Fast en fråga... får man ta betalt för vatten?!?!?!?! 6 spänn för vatten!! Skulle fan bara bett om ett tomt glas och gått på toaletten för att fylla det. Blööh..

Ida ska zak ti' överkalix o spele. O ja ska hem ti' mamme och fire att hon fille år ida!
Hon kommer för övrigt få den bästa födelsedagspresenten av mig, cheyenne och okee! Mikke fin som vi kämpa med i nån timma!

Imorn ska han och yammi spele på krokodil. Om han lyckas få bort ditt jobbpass.

Och på söndag är det alla ♥-ns dag! Då ska vi mysa som aldrig förr.

Typ. .. hmm. vettefan vad mer som finns att säga denna vecka. Som ni har märkt så blir det typ aldrig att jag uppdaterar på helgerna. Gör't bara på jobbet! Så.. vi hörs igen på tisdag, då jag är ledig på måndag eftersom min älskling fyller 21 bast!

Go' weekend som danskarna säger!

pussokram!

blööh

Nä, jag hade nog inget vettigt att säga idah.. Som vanligt tänker ni väl då.

Tänkte gå och spana på nån liten alla hjärtans dag-present åt min älskade. Vi har ett litet dilemma. Jag vill se Valentine's day på bio på söndag, och han vill se Where the Wild Things Are
(Till Vildingarnas Land). Personligen tycker ju jag att valentine's day är SJUKT mer passande.. jag menar. Hör bara på namnet?

äh. detta var ju meningslöst. Har verkligen no more to say. Typ Say no more. Och sånt. Jag har fått hem mina coola visitkort. Dom är coola. Det står :

Nicole Smith

Aka cool-Nickan

Skåning och cooling
Tuffing och läcker
Härlig och sånt

0738-435910
[email protected]

Coolt va?
Jag tycker det är för jävla coolt iaf!



Humlebelll

Igår var jag då på roasters (nej jag vill inte säga nodo, det svider i hjärnan att ens tänka på ordet) med Emma, Emmy, Emmelie, Johanna och Madde. Det var skittrevligt och jag gillar't. Egentligen borde vi ses typ en gång i veckan eftersom man skrattar i varje mening med dom brudarna. Allt är så kul typ! Och de säger ju att ett gott skratt förlänger livet. Jag kan då lugnt säga att jag fick mig ett X antal goda skratt igår och var på mycket bra humör när jag kom hem. Och lite sorgligheter och gulligheter framkallade tårar.
Myche trevlig vare. Tåls att göras om!

Idag köpte jag en sak. Ni får icke veta vad. Mohahah

I helgen är det fan alla hjärtans dag (om jag lyckas övertala Zak ska vi se Valentine's day, håll tummarna!), och på måndag fyller älsklingen år. Jag hatar att jag är världens fattgaste och inte kan köpa det jag helst vill köpa till honom. Det får bli nån liten sak ist. Det är ju ändå trots allt tanken som räknas. Dessutom kan jag fortfarande ha hans 20-års present till godo typ. 7500 kan väl räcka liiiiite till i år.

Shit vad gamla vi blir i år... snart är det fan dags att skaffa familj! Men FÖRST; utbildning! Jag har inte bestämt mig helt om jag vill bli förskolelärare eller lärare för lågstadiet... Så jag tänker söka Lärare inkrikning öppen eller vd den hette. Så har jag lite tid till att bnestämma mig! höhööh.

Alltså jag läser som ni kanske vet en blogg: Evelinas.blogg.se, och den är SÅ  FIIN. Hon skriver så rörande saker typ: Ååå vad jag älskar att vara mamma, trodde inte det skulle vara SÅ HÄR underbart!
Hur rörd och sugen blir man inte!? :O ÅÅh. Fina fina Evelina och C/o!

-0,1 kg.

Kul ens. Men jag får nästan skylla mig själv... blev lite väl mycket fika och lite väl lite motion. I veckan ska jag verkligen försöka gå ner ett helt kg igen. Kommer ju ihåg lyckan när jag tittade på vågen förra veckan. Det var SÅÅÅ VÄRT. bara 4,5 kg kvar till första målet! Då ska jag fan unna mig något kalorifritt och bra!

Snart flyttar vi. Tagget är på topp. Förutom att jag har panik över hur allt ska gå till. Hur vi ska hinna ut. Och var vi ska förvara alla jävla saker innan vi får flytta in (efter kl 12).. Nåja. Det återstår att se. De måste ju lösa sig på NÅT sätt kan jag ju tycka!
Tänk... två våningar! åååh. Livet är bra! Förutom att jag alltid kommer vara rädd att någon jävel står utanför mitt fönster och tittar in och typ ska bryta sig in och typ döda mig eller nåt.
Jag är även sjukligt taggad på att jag har gångavstånd till jobbet. Antingen cykel eller gå. Det blir en lagom vardagsprommis. Och till sommaren ska mina inlines fram, och Nickan ska regera på gatorna!

Jag har nu även gjort adressändring och flyttanmälan...
nåt mer man ska tänka på ? Hjälp mig ni som kan?

Idag ska jag fika med mina brudar! Det kommer bli fasligt mysigt. Vi träffas alltför sällan tycker jag.

En fin låt tänkte jag

Denna bölar jag nästan jämt till. Ni får bara en vers + refräng.

And she takes another step
Slowly she opens the door
Check that he is sleeping
Pick up all the broken glass and furniture on the floor
Been up half the night screaming now it's time to get away
Pack up the kids in the car
Another bruise to try and hide
Another alibi to write

Another ditch in the road
You keep moving
Another stop sign
You keep moving on
And the years go by so fast
Wonder how I ever made it through


Savage garden är fina grejer det. Dom gör bra fina låtar och hjälpte mig under jobbiga tider i mina unga tonårs-år.
Sen ska ni även få ta del av en låt som alltid får mig att gråta. Även när jag inte ens är ledsen. Haha, bara för att den får mig att tycka så sjukt synd om mig själv. Haha. Störd.


When the day is long and the night, the night is yours alone,
When you're sure you've had enough of this life, well hang on
Don't let yourself go, 'cause everybody cries and everybody hurts sometimes

Sometimes everything is wrong. Now it's time to sing along
When your day is night alone, (hold on, hold on)
If you feel like letting go, (hold on)
When you think you've had too much of this life, well hang on

'Cause everybody hurts. Take comfort in your friends
Everybody hurts. Don't throw your hand. Oh, no. Don't throw your hand
If you feel like you're alone, no, no, no, you are not alone

If you're on your own in this life, the days and nights are long,
When you think you've had too much of this life to hang on

Well, everybody hurts sometimes,
Everybody cries. And everybody hurts sometimes
And everybody hurts sometimes. So, hold on, hold on
Hold on, hold on, hold on, hold on, hold on, hold on
Everybody hurts. You are not alone


åååh. Nu gråter jag nästan av att läsa texten... jag är så blödig.

späääääääännniiiiiinnnngggggg

Har just kommit tillbaka från läkaren. jag fick klä av mig och göra massa coola övningar. Han skulle kolla om jag hade tumör (förstod jag i slutet av besöket).  
Jag fick vrida och vicka på fingrarna.
Titta åt alla möjliga håll.
Kolla puls och blodtryck.
Kolla balansen.
Kolla synen.
Kolla känslighet för ljus.
Kolla känslighet för beröring på ögon.
Kolla om jag kände skillnad på känseln på höger och vänster sida.
Kolla hur massage i nacken kändes.
Ja, sen minns jag inte mer vad vi gjorde.
Det var lite roligt.

Efter resultatet på övningarna så kom han fram till att jag mest troligt har spännings-huvudvärk. Jag har ju självklart hela veckan gått och tänkt att jag har en hjärntumör, men det sa jag ju inte till honom. Och när vi var klara så sa han :
"Ja då kan du klä på dig igen. Vad jag kan hitta så verkar det inte vara nåt med dina ögon... Och JAG tror inte att det pekar på att vara en tumör.. Jag tror mer att det är spänningshuvudvärk, så du ska få några övningar att göra och har det inte gått över under veckan får du återkomma nästa vecka"

Då återstår det att se vad som kan ske. Nåjaa.
Jag har då ruskigt ont i skallen nu.

Champagne och Panna Cotta!

I lördags mös jag och älsklingen på med champagne och panna cotta. Det var mys pys.... tills MatLun ringde och ville att Zak skulle ut på challenge. Jag är ju inte den som är den så vi gick ut typ halv tolv. Spontan utgång. Ändå... det visade sig bli ganska trevligt så det var väl bra.


Vi har fortfarande inte internet... blääääääääärk. Tur att vi har en skön soffa numera och kan sitta och chillmysa framför TVn utan att få ont i ryggen . Höh!


Igår fick jag ett väääääääldigt oväntat samtal. Kom som en chock. Och jag vet fortfarande inte hur (och vad och när och sånt) jag känner.

Tiden får avgöra hur jag mår.

Det var allt jag hade att säga idag tror jag. I alla fall för nu.

förkylning och sånt.

Shit vad jag är förkyld nu. Magaad. Min näsa är helt jävla igentäppt och kan inte säga n och m och sånt ordentligt. Kunderna hör inte vad jag säger. Haha. Knasigt.

Igår var vi hos min family och åt tzcos och fika och firade min stora lillebror som fyllde 10 hela år. Stor kille nu! ♥

Sen efter sju for vi till Leon, Zaks kusin, som också fyllde år igår. Och där fanns SÖÖÖÖTA SÖÖÖÖTA lille Mio. Han var så sjukligt söt och log hela tiden. Nästan så jag ville kidnappa honom och rymma och göra honom till min egen. Haha, nä, nu låter jag som att jag är störd. Riktigt så störd är jag inte att jag skulle göra det, men han är ruskigt söt med all bebisfett och söta kinder och allt. Och lille Lucas är också fasligt söt. Han såg vi dock inte mycket av detta besöket eftersom det var sängdags då vi kom. Mycket söta barn där. Man kan ju inte låta bli att bli sugen på egna... ehehhe. Nä, det får vänta!

Idag far min älskade älskling ändå till haparanda!!! Han har spelning där och orolig och nojjig  som jag är så är jag bara nervös för att det är så långt dit och snööööö och älgaaar och allt hemskt som kan hända. Men men. Det ska nog gå bra. Ikväll ska jag nog gå och hyra en film i min ensamhet. Passa på att se nåt som zak aldrig vill se!
Det blir bra! :)

Nu ringer min woman. Hon har lyckats vara pinsam! hehehe.

live to die.

Inatt har jag vaknat typ en gång i timmen. Det är så sjukt jobbigt att ha det så. Det är allt oftare jag sover dåligt och vaknar tusen ggr per natt.
Just nu väntar jag på ett samtal från vårdcentralen. Jag hoppas fan för allt i världen att jag INTE har nån jävla skitgrej i hjärnan som är döende. Jag har nämligen under en veckas tid fått "attacker" av tryckande värk bakom mitt vänstra öga/bakom pannbenet på vänster sida. Det kommer och går och när jag läser om det på internet var det symptom på både nån tumörjävel och MS. Inget av det lät vidare kul så jag tänker inte ta några chanser utan jag ringde dit och fick  till svar "vi kommer att ringa dig klockan 13.30" bla bla. Ja, då är det väl bara att vänta. Slår vad om att dom kommer säga att det är typ stress eller nåt liknande och om ca 3 månader ligger jag på min dödsbädd och har stämt den jävla sköterskan som bedömnde så fel, och Zak blir rikast i världen. Typ. 
Nåja. 

Igår satt vi framför TVn och mös. Vi har inget internet och det suger. Zak sa upp bredbandet för att byta till Banhoff, men glömde beställa banhoff i tid så nu är vi utan internet i några dagar. Skumt hur mycket man behöver internet. Typ, kolla schemat, kolla tvprogram, kolla facebook lol, kolla om man har symtom som tyder på att mab är döende, osv.
Hur som helst, vi hade köpt lite snarraaaa. Jag köpte 0,8kg godis, det blev 5 kr, och det resulterade i 15 godisbitar. Jag åt dom och njöt inte alls så mycket som jag trodde. Efter jag ätit upp fick jag ångest och ställde mig och gjorde nå benböj och upphopp och hoppade och kom på nån egen grej och sånt i 15 min för att försöka bränna bort dom där jävla 15 godisbitarna. haha. Störd. Men jag måste lära mig komma ihåg att jag ALLTID (i efterhand) tycker det är onödigt att jag äter godis. Det är fan inte alls så gott. Chips och glass och choklad är då fan så jävla mycket bättre.

Nu är jag hungrig och ska snart gå och köpa mig en korv.

Ikväll ska jag och zaki äta ute och sen ska vi på bio.
















hejdå


Nattens dröm

I min dröm inatt var Henrietta och jag träningskompanjoner. Haha. Det var en jävla störd jävla dröm.
Vi tränade så ofta vi kunde tillsammans, och vi var oskiljbara. Jag tror att vi var typ Anna Anka och Anna skipper. (Det är Henriettas fel att jag trodde det eftersom hon lämnade en kommentar för ett eller två inlägg sen att jag kommer bli anna anka eller anna skipper så som jag tränar och har mig. Haha.)
Nåja, vi tränade som sagt ALLTID med varandra och det var OFTA.
Till slut ansåg Zak att vi lika bra kunde bjuda in Henrietta i vårt förhållande och vi blev en trio. Vi var alla tillsammans men jag vägrade låta Zak och henrietta sexxa med varandra. hahah. Men till slut en kväll så sa Zak till Henrietta:
"Äh, skit i Nickan. Nog kan du sova mellan oss två inatt nog. Tror ändå inte hon ska sova hemma! *;)*"

I samma dröm med vid ett annat tillffälle hade Zak chattat med en tjej som heter Elin, som jag i verkligenheten knappt vet vem det är, och dom hade chattat på som vanligt och så. Men när dom skulle säga hejdå :
Elin: "okej Zak, ha det fint! puss puss puuss"
Zak: "okej! detsamma puss på dig söt"
Och sen kom han på att han ville säga nåt mer till henne och skrev det (vet inte vad det var) och efter det skrev han :
Zak: "okej, vi gör så! Vi hörs gumman. Puss puss puss puss!"
Elin: "PUUUUSSS! <3 (jag vet att du är tillsammans med Nicole men det skiter jag  i ;) ) "

Och just när jag hade drömt allt detta så flyttade zak närmre mig i sängen (nu är vi tillbaka till verkligheten) och så strök han mig på kinden.

Jag: nej! sluta...
Zak: vad är det gumman?
Jag: Lägg av. rulla bort från mig. Vill inte ha dig nära mig just nu.
Zak: Men nu tror jag du har drömt igen.... vad är det?
Jag: men du valde ju Henrietta över mig! tror du jag är glad på dig just nu?
Zak: hahaha vaaaa?
Jag: Och så skrev du puss till Elin! och DU SKET I DET SOM STOD I PARANTESEN!!!
Zak: Men gumman... var är jag nu?
Jag: I min säng?
Zak: I VÅR säng. Jag är med dig! Du har bara drömt igen...
Jag: Nää.. du skrev ju med henne på msn inatt!?
Zak: men vi har ju inte haft internet på hela dagen..! så det kan inte stämma!
Jag: hmm..ooj... åååh. Just ja- så sköönt. Förlåt. Jo, jag har drömt.



Hahah. Jag är seriöst störd. Tur att Zak vet om det och vet hur han ska hantera mig och mina drömmar! Natten före hände typ samma sak. Jag vaknade och var arg på Zak och han visste direkt att jag hade drömt nåt som gjort mig arg och kämpade med att få mig att fatta att det bara var en dröm.

Himla tur att jag har min älskling hos mig! Som dessutom sa en jättefin sak till mig härom morgonen på tal om inget:
"Vilken lyx att få vakna upp bredvid dig varje morgon!"
Finaste bästaste Zak! ♥

Nu har ni också fått ta del av en sjuk Nickan! Hur känns det? Bra antar jag!

Och Henrietta, hur känns det att ha varit i ett trioförhållande med mig och zak, och att ha varit min Anna Skipper/Anka- (vem som nu var vem) träningskompanjon?
Hahaha

Ja hallåja

Gissa vad hela förra veckans anstängningar har bidragit till?
MINUS 1 Kilo! :D Wihoo! Och det bästa med allt är att jag ändå har varit ganska onyttig. Druckit alkohol två dagar, ätit pizza, fikat två ggr, ätit glass två gånger. Så tänk vad resultatet varit utan allt jävla skit jag tryckt i mig! Det känns fantastiskt bra.

I veckan ska jag inte vara mindre duktig. Ska ut och gå med stavarna sen när jag slutat och ta ett litet styrkepass när jag kommer hem från prommisen.

Jag läste ett litet inlägg i min svärsysters blogg om att det är lamt att blogga om bantning.
haha, förlåt Yammi!
Men det är allt jag har att berätta om nu förtiden känns det som. Och viktklubb har sagt "var öppen med din viktnergång, låt folk omkring dig veta om att du försöker gå ner i vikt" haha. Så, vilket sätt är bättre än att blogga om det?! :D

Ikväll ska vi äta broccoligrattäng och fläskfilé! MUUUUMs! Längtar! Och om 9 min har jag lunch!


LATERZ!

RSS 2.0