I have it all

Åkte som sagt hem i torsdags. Det var en väldigt trevlig helg. Tanken till fredagskvällen var att jag och Zak skulle ut och äta middag och gå på bio. Det slutade med att vi åkte till pitstop med Hugo. Haha. Och sen bakade jag cookies och en sockerkaka på kvällen.
Sen tänkte vi att vi skulle äta frukost på stan på lördagen istället men det orkade vi inte och så kändes det så dyrt för två studenter. Hehe. Så det blev en hel helg hemma. Dock en väldigt fin. Så jag är nöjd!

Saker känns bara bättre och bättre. Och allt håller nog på att bli bra. Känns det iaf som!

Idag har vi fått manus. Pjäsen vi ska sätta ihop heter sista människan skriven av Pär Lagerkvist. Vi fick läsa igenom det och sen skriva ner tre roller vi ville ha i rangordning. Jag hoppas hoppas jag får den  jag helst vill ha! Skulle kännas så kul!

Kl 17 ska vi gå och bada. Eller ja, typ 16.45, men känner jag brudarna som jag ska gå dit med rätt så blir det nog 17! :) Det blir skönt.

I morse på yogan sträckte jag båda jävla låren. INTE skönt. USCH! Har aldrig sträckt mig förr vad jag kan minnas och så ska premiären bli BÅDA benen. SKRATTIGT.


Nä, nu ska jag läsa manuzzzz och analysera det. Och imorn får vi veta vilken roll vi fick! SPÄNNANDEEE


Oj oj oj vad jag har FETTAT mig i helgen! Godis. Chips. Dipp. Kakor. Fika. Men man måste unna sig ibland!

Gott!


Finis som ivrigt väntar på att det ska bli klart!




slutkörd i skallen....

Igår orkade jag inte ens uppdatera som ni märkte. Det var för att vi jobbade jävlat hela dagen. Kl 22 var vår grupp klara.
Igår fick vi jobba emd partituret som jag la in i förra klippet. Vi skulle ju då hitta en dialog. Sen skulle vi sammanfatta handlingen i den och uttrycka den genom partituret. Det var så apigt jävla svårt så det är insane. Det tog typ flera timmar innan vi fattade vad han var ute efter. Tillslut släppte det. Och vi kunde börja jobba. Idag fick vi visa upp det.
Självklart hade vi drillning på morgonen. Fick kasta med käppar igen. Kul men man blir så jävla trött i hjärnan eftersom man måste ha fullt fokus hela jävla tiden för att inte få en käpp i skallen. Det gjorde vi oavbrutet i 1,5 timmar.
Sen gick vi till lilla salen. Där ville han ha en frivillig och jag var såklart först på att ställa mig upp trots att jag var utmattad. Då kom han på ett rörelsemönster typ, skulle springa, se åt sidorna, upptäcka nåt, rycka i ett fantasihandtag, vända mig om, få syn på nåt, springa, rycka i ett nytt handtag och ta hjälp av foten, vända mig om, springa bak, sätta upp händerna på en fantasivägg typ, vända mig om, få syn på nåt, springa snabbt som fan på plats med höga knän, och till sist sätta mig på huk saaaakta. Den fick jag göra om typ 6 ggr. JOBBIGT. Men det var kul! Sen fick två andra också testa.

Jag tycker att vår orginallärare, Samuel, kör hårt med oss. Men han är typ inget jämfört med Klingvall. MY GOD. Men det är kul som fan ändå! :D

Ehm... ja. Vad mer ska jag skriva. Är så jävla trött att jag ej orkar skriva nåt mer tror jag. SKa försöka mig på walking dead igen... Stängde av efter halva igår för att det var läskigt. Hehe. Nåja. Jag laddar väl upp vårt nya partitur snart. Ni vet, den som ska följa handlingen!

Tjaaarå

tyst partitur!

Här har ni vårt genialiska klipp! hehehe. oj oj oj så bra!
Imorn lägger jag upp det med en random dialog till! :D



Gästpedagogis

Sådärja! Första dagen avklarad med Klingvall! Sjukt rolig dag.

Dagen började då med andningsövningen som jag håller i. Sen möte. Sen kom han. Vi fick först springa runt på golvet och fylla alla hål. Det är en övning som man ska träna att vara uppmärksam på hela rummet typ.
Sen fick vi kasta med käppar. Det var flera käppar så man var tvungen att hålla ögonen öppna med fullt fokus. Det kunde liksom komma en käpp lite varstans. Dock så var det bara två stycken som fick dom i skallen varsin gång. Ändå bra klarat. Hehe.
Sen fick vi sex olika rörelser som vi fick använda oss av och gå runt och "prata" med varandra. Vi fick inte använda ord, ljud, eller miner utan enbart de sex rörelserna. Sen fick vi alla olika uppdrag att göra med dom rörelserna. Jag fick att jag skulle förstöra harmonin i gruppen och göra så att alla ville mörda mig. Typ. Vara jobbig alltså. Lyckades ändå. Gick liksom bara emellan folk som "pratade" och körde mitt eget race där. Hah. Det var kul!

Sen fick vi se på när Klingvall gjorde en liten ... vad ska man säga. Han gick runt i rummet och gjorde lite saker. Sen skulle han göra om det och göra EXAKT liksadan. Sätta ner hälen på samma ställe, röra på fingret på samma sätt osv osv. Ni fattar. Vi var sjukt petiga. Hehe. Det var kul!

Sen gick vi ihop 2 och 2 eller 3 och 3. Min grupp blev 3. Jag, Jozie och Frida. Så skulle vi hitta på ett eget partitur och vara uppmärksamma på exakt varenda rörelse vi gör. Vi ska liksom kunna göra om den tusen ggr på exakt samma sätt. Och att allt ska vara synkat likadant varje gång. Sen vsade alla upp vad alla hade gjort. Det var ruuuligt! Filmade min grupp såklart! Så det ska ni få se!

Sen fick vi en uppgift till imorn. Och det är att hitta en dialog som vi ska köra samtidigt som vi kör det där partituret vi gjorde idag. Det blir spännande. Ganska osammanhängande text till våra rörelser. Så det är lite svårt. Men det är nyttigt!

Nu har jag just sett spårlöst där David, som jag gick med i ettan på gymnasiet, var med och skulle hitta sina biologiska föräldrar. MA GAD vad jag grät. Satt här helt ensammen och grät. Så fint! Älskar lyckliga slut!

Nu ska jag nog se en film tror jag... Eller en serie. Får se! Och sen blir det det vanliga godnattsamtalet med fin-Zaki. Och sen sova dårå!

Filmen har laddat 76% så jag lägger in skiten när den är klaar!


Nu låter det såhär från rummet mittemot : "roooochaaaan... ROCHAAAN!" Så då är det dags att ta en raaaaaaaaaaaa (en cigg) med Haff!




Längtar tills det blir helg!!! Bara 4 dagar kvar....................

bra helg!

Mår ändå myyycket bättre nu.

I fredags byttes jag till den andra gruppen! Är hur glad som helst. Känns skitbra. Har även fått en uppgift att varje dag en kvart innan lektion hålla i en andningsövning med min grupp... Känns lite roligt. Hehe. Den kommande veckan ska jag dock köra med hela klassen. Antar att det är för att vi har en gästpedagog då.

Sen på eftermiddagen åkte jag hem till piteå. Hade en väääääldigt värd kväll/natt med Zak. På lördagen åkte vi till hans föräldrar och blev bjudna på asgod mat som vanligt! Det var mycket mysigt. Och idag har vi haft en skön slappdag tills jag åkte tillbaka till burran.

Känner verkligen att det var ett smart drag att åka hem. Så mycket mer energi nu. Ska försöka att ta mig hem oftare så jag inte fastnar i bubbelhelvetet igen. Sen måste jag ju stanna här nån helg så jag hinner umgås med mina fina klassvänner ibland förstås. Men inte lika mycket som förra terminen. He funk it!

Nu ska jag se en film tror jag. Sen ska jag hämta min tvätt i torktumlaren. Sen ska jag ringa Zaki och säga godnatt. Sen ska jag sova. Sen ska jag upp och käka frulle. Sen ska jag hålla i andningsövning. Sen ska jag på veckomöte. Sen ska jag ha lektion ledd av Klingvall. Sen får jag se vad resten av veckan har att bjuda på!

Tjaaarå!



Skrattigt liv

Såderja. Nu har jag fått en partner. Vi skulle välja ut tre som vi kunde tänka oss att ha som partner. Att vara partners innebär att vi kommer jobba extra mycket ihop på lektioner och även utanför skolan. Typ på kvällar och sånt. Om den ena behöver träna på nån övning så hjälper man den. Eller om det är nån monolog man behöver hjälp med osv osv. Jag fick finaste Pettan! Är hur nöjd som helst! Så det känns braaao!

Annars händer ej så mycket. Slutar som sagt 11.30 hela denna veckan. Otroligt skrattigt. Men det är så det är ibland. Mer än det så sover jag oääääändligt mycket. Typ hela dagarna. Varvar sömn med serier typ. Galet skrattigt det också. Nu har jag sett slut eastbound and down. :((((( LEDSEN!!! Längtar till säsong 3! Och så hoppas jag att Joz,Emz och Pedz vill se den så jag har en ursäkt att se om den! hehehhehe.

Ehm... vad meeeeeeeeeeraaaaaaaaaaaa............ Imorn ska jag äntligen få åka hem till piteå igen! Det blir sköööönt. Är typ det som fått mig att orka med hela veckan. Även om det gått trögt även då. Så... en lektion kvar, plus ett stormöte sen äre hemfärd!


Nu ska jag gå och se om Haffzor vill ta en ciggzor med mig.


Första lektionen - check!

Nu har vi haft första lektionen. Vi skulle gå ihop två och två och visa med kroppen hur vi mådde. Då började jag gråta. Lol:a. Skulle visa att jag var nerstämd och ledsen och ångest och sånt och kände efter för mycket. Så kan det gå. Där inne i salen är allt möjligt och det mesta tillåtet.
Sen skulle vi jobba med motsättningar. Tvp och två även här. Ena skulle försöka få den andra i balans medan den andra skulle få den andra UR balans. Det var jobbbiiiigt.
Sen fick vi 10 min förbedelse att komma på en impro med motsättande käsnlostämningar. Jag var en nervös och blyg flygvärdninna och Petzor var en dryg arg överstittande passagerare. Det var ganska svårt. Man har som kommit ur detta så mycket under lovet.
Sen var vi fyra och fyra och skulle förbereda en improvissation, även där med olika känslor. Vi var jag, petzor, Emzor och Lusth. Vi skulle ha ett möte och bolla med idéer till vårt nya företag. Slutsatsen där blev waaaacked. Jag skulle vara typ mongo med mongoidéer. Lusth var bossig. Emzor tankspridd. Pettan less. Det var kewl!

Det här med grupperna.... Det känns väl bra. I guess. Skönt att vara 8 i salen istället för 14. Och förmiddags- och eftermiddagsgrupper är väl kul... Förutom att det blir lååånga dagar om man inte får nån läxa. Denna veckan är jag i förmiddagsgruppen = börjar 09 och slutar 11.30 varje dag. Och eftermiddagsgruppen börjar 12.30 och slutar 16.00 typ.

Nästa vecka får vi hit en gästpedagog. Mikael Klingvall heter han. Han sägs vara ganska hård. Spännande och läskigt på samma gång!
Imorn har vi berättande hela dagen med en gästpedagog även där. Minns dock ej vad hon heter.


I övrigt så saknar jag denna duden enormt mycket! Tur det finns teeeelefåååån!





Nu ska jag, Emzor och Pettan läsa en midsommarnattsdröm av Shakespeare. Läxa till nästa måndag. Lika bra att göra bort det! Nu skriker brudarna på mig! Byyye!


back

jahapp. Då var man tillbaka igen. Åkte från Annelund i morse kl 06.18. Zak var snällis och följde mig till bussen. Jag var för trött för att släppa ifrån mig några tårar men sorgen i mitt hjärta växte. Det var ändå skönt att inte gråta för en gångs skull... Ehehhe.
Känns väldigt konstigt att vara tillbaka. Jobbigt rent av. Tur det finns fina människor här så man inte blir självmordsbenägen. Typ.

Har fetångest från helgen fortfarande. Alla minnesluckor och spyor....! Börjar fan undra om jag kanske blev drogad. För så mycket minnesluckor, så mycket spya, så många fall.... det kan fan inte bli av bara alkohol känns det som. Så jag tänker dra slutsatsen att jag blev drogad. Japp. Så var det. Men inte fan känns det nå bättre för det i ångesthjärtat inte. Aaaah. Så drygt.

Annars så tänkte jag typ ta en tupplur nu. jag är förmiddagsgrupp denna veckan och eftersom vi på måndagar har teaterhistoria och veckomöte på förmiddagen så är vi lediga idag. SKRATT. Onödigt att ens komma hit. Nåja. Imorn kl 09 börjas det! Längtar fan efter att få svettas lite.

Jag såg att några varit inne och lyssnat på mina låtar på min sida. Hihi. Kan ni inte lämna en liten häääälsning you guys? Vaaa? Hittills har jag två låtar där. Godingen (flummig instrumental) och forever always (med sång). Som sagt. Om ni lyssnar så kom ihåg att ej döma för hårt! Jag är ju en roooookie. Amatööör. KLÅPARE. Typ. Nah. Cool. Jeeehaaah. Om ni ej hittar min sida och vill dit så HOLLA (säg till) så kirrar jag det!


Nä. Nu ska jag sova lite innan fikat som serveras kl 14. FAN vad skönt att få tre mål lagade om dagen igen!



Jag gillar tugggggummiIiIIiiI!!

hemmeeeee

Herregud vilken vecka det har varit!

I tisdags: for jag till umeå och var med Elin och Emma, sov typ 5,5 timmar hos Emma.

I onsdags:
åkte jag flyg till malmö. Men först 9 timmars väntan på arlanda. Åkte då in till sthlm och hängde med Frida! Det var mysigt. Sen kom Malin och mötte sen bar det av hem till henne i landskrona! Där satt vi uppe liiiiite för länge igen. Sov max tre timmar.

Tosdags
, lång version: ASTRÖTT bär det av mot malmö scenskola. Hittade ganska direkt. Det gick uruselt. Kom ej vidare. Var apnervös. Förstår verkligen att jag inte gick vidare. Är sugen på att ge upp och inse att det inte är min grej. Vi får väl se hur jag gör.
Sen gick jag och Malin och fiiiikade och kom på att vi ville festa. Så vi åkte hem till Landskrona och tänkte sova eftersom vi båda höll på att somna ståendes, men när vi väl kom dit insåg vi att om vi somnade skulle vi inte vakna så vi började leta kläder istället. Jag fick låna eftersom jag ej hade med mig nå festgrejs. Sen åkte vi in till malmö igen och gick till Peters och Emanuels hotell och drack där. Sen vare dags att gå ut. Jag kommer inte ihåg så värst mycket. Jag fetingspårade.
Spydde som en kalv. Så mitt hängställe den kvällen var toan medan dom andra dansade och roade sig.
Ringde Zak och sa att jag var i umeå och hade träffat Elin. WOOOW. Crazy att jag trodde det. LÄSKIGT. Stackars Zak blev orolig men kan ej göra nåt.
Blev utslängd, väldigt odramatiskt och snällt dock, och eftersom detta var kl 02 och vårt tåg gick 04.40 så bjöd en tjej med oss till hennes hotell. Det visade sig att hon var en CRAZY lesbeeeean och sugen på lite action med Malin medan jag däckat på toan (LOL:A) så då smet vi därfrån och hann precis med vårt tåg. Jag fick luta ut huvudet lite då och då när tåget stannade för att spy eftersom det ej fanns toalett på tågen (vad jag kunde hitta iaf).
Sen kom vi hem, klockan var drygt 06, och min buss mot flygplatsen skulle gå 07.15. Jag ställde det värsta larmet jag har och ställde in på högsta volym och somnade gott.

Fredag:
Kl. 10.24 vaknade jag och inser att jag fortfarande ligger i Malins säng, sprängande huvudvärk, illamående från satan, 14 missade samtal.... Heheheh. Panik. Liten gråtskvätt. Lugnar ner mig. Lägger mig. Ringer Zak och gnäller. Somnar lite. Vaknar med ännu mer panik över at tdet ej var en dröm. Hittar ny resa till dagen efter. Somnar. Typ.

Torsdag, kort version: Scenskolan gick skit. Gick ej vidare. Sen ville vi festa på kvällen. Jag barkade. Kom hem en timme innan jag skulle ta bussen till flyget. Missade mitt larm dagen efter = missade mitt flyg. Bokade nytt flyg till lördagen. Allt frid och fröjd, Nickan ÄNNU fattigare.

Äh. Ingen idé att få panik.

Hursomheeeelst. Vi sov en skvätt. Sen när jag vaknade var kl typ 14. Då bestämde jag mig för att åka över till danmark och passa på att träffa mina systrar. Så det gjorde jag. Dock bakis som ett sviiiiiiin. Det var väldigt kul att träffa dom. Dom har blivit sååå storaaa! :D Jättefint! Enda tråkiga var att jag mådde så extreeemt dåligt. Men gjorde mitt bäta för att trycka bort det.

Lördag: Still bakis. Får skjuts till köpenhamn, tar tåget till malmö, buss till flygplats, tar flyget. Det gick väldigt bra. Var knappt rädd. MYCKET duktig pilot! Sen framme i Bromma somnade jag sittandes på en stol lutandes med huvudet mot ett bord. Vaknade 20 min innan flyget av att Zak ringde. Tar flyget. SPRINGER av flyget när vi landat i umeå för att hinna ta en taxi till bussationen där bussen skulle gå om 12 min. Hinner jävlat precis. Somnar på den lååånga resan. Kommer fram till piteå, Zak vill att jag ska stanna i stan och vänta på att dom kommer så ska vi gå och äta på sunes. Jag fick vänta i 3o min. Less tjej. Tillslut kom dom.

Det enda jag kan säga som jag är nöjd med (i flytväg) är att jag hann tll bussen i umeå tack vare en snäll taxichaffis som körde på tok för fort för min skull. Allt annat i resväg har ju totalt sugit röv. Har verkligen inte varit min vecka.
(Jag fick ju även träffa mina systrar så det var ju också bra!)

OVANPÅ allt detta så har jag varit allergisk som en gris sen i onsdags. :( Först hos Malin för att hon har haft katt och sen i danmark för att dom har kaniner. MÅR SÅ DÅLIGT.

Jäääääävlar vilket långt inlägg.

Nu är jag iaf som sagt tillbaks i piteå hos Zaki. Det känns skönt. Så skönt att jag stannar till imorn ist för att åka hem idag. Väldigt nice.

Dags nu för lite bilder från veckan!

Först sov jag hos Fin-Emma! <3


Sen sov jag hos Bäst-Malin! <3


Sen scenskolan! Har förstås ingen bild på det så ni får en proffebild som ska finnas på mitt skådespelscv! Passande vaaa?



Sen festade vi! Och åt!




Sen barkade jag!



Sen missade jag flyget!



Sen var jag asbakis tack vare att jag sett ut/betett mig såhär hela kvällen/natten.



Sen åkte jag till danmark och hälsade på mina systrar!




Sen sov jag med två av dem!



Sen åkte jag tåg mot malmö och flyg till Umeå. I väntan såg jag en fågen utan fötter!



Sen åkte jag hem till Piteå till Zak!



Och imorgon åker jag tillbaka till burran! aaaangst över det. Vill ej.



Men nu ska jag njuta av sista kvällen Hugariasnördarna.

Hugo


Och självklart den bästa; Zaki!

Forever Always

Nu är jag klar emd låten! For now iaf. Zak sa att jag lär hitta maaaassor av nya idéer ju mer jag lyssnar. Men jag är då nöjd for now som sagt. Första riktiga låten jag spelar in HELT själv, skrivit helt själv, spelar alla instrument helt själv, mixat helt själv! NÖJD!
Om ni tänker höra den så DÖM EJ för hårt. Tänk på at tdet var min premiärinspelning/låt/mixning... ja. Premiär av allt typ!

Nu ska Zaki hjälpa mig fixa så jag kan ha den på min ipod. Hehe.
Snart ska jag sova. Och imorn bär det av till umeå och onsdag Malmö! Kommer dock tillbaks till pitan redan på fredag och på lördag ska jag och Zäk ut och käka och sen gå på bio. I like! Och måndag därefter börjar fan skolan om. INSANE!!!

Nåja.

Sen har jag lovat Millan att vi ska spela in låten som jag och Zak skrev till dom på deras bröllop. Dom måste ju få låten så dom kan höra den för fan. Det är snart 5 månader sen dom gifte sig. Kassa vi är... Men bättre sent än aldrig! :D


Natti!




I brist på annat får ni se mina härliga blåsor på ena foten som det fortfarande finns spår kvar av!

Äggallergiker? naaah!

Idag har jag ätit av en brownielängd. OH MY FUCKING JÄVLA GOD så god!! Och det har jag missat i typ snart 22 år!!! Jag förstår det inte men jag tålde den. TYP. Det började klia lite i halsen och munnen när jag åt av det kladdiga i mitten... Antagligen för att det hade behövt gräddas lite mer för att jag skulle tåla den helt. Jag tål ju liksom inte rå broccoli men kokt går hur bra som helst, kanske blir det samma med ägg! Men hur som helst. För typ ett år sen hade jag säkert dött av den mängden jag åt idag. ÄR SÅ NÖJD!!! Och faaaaaaaan vad gott det var!!!
Hoppas hoppas hoppas HOPPAS att detta bara är början och att jag så småningom aldrig behöver te reda på vad saker innehåller! Det skulle vara HEAVEN!!! Åååh!

Och jag hatar att jag vänt på dygnet. Och att jag tagit bort den sköna vanan jag hade att det var HELT lugnt att sova minst 6, max 7 timmar per natt. Nu vill jag sova minst 9. Jävla lov... Men jag måste verkligen gå och sova nu! För att imorn ska jag följa Zak till tandläkaren kl 8... Och sånt... Nu ska jag gå ner till Zaki och påminna honom om att vi ska upp tidigt imorn.

I övermorgon far jag till Umeå till Elin! Och på onsdag går flyget från umeå som ska ta mig till Malmö till Malin och scenskolan! Det skulle dock FETINGSUGA att dö i en flygolycka... Åååh. Jag hatar min flygrädsla. Trodde att jag hade blivit av med den. Jag har ju för fan gått KBT för det liksom! För flygplan, karusell och hajar.
Yep. Ni kan skratta bäst ni vill, but it's true!

Nä, jag ska ej dö. Jag har för mycket att leva för! Eller? Ehehe.
Och ja, jag är på bättre humör som ni märker. Ja, det är skönt. Ja, jag ska försöka hålla uppe det goda humöret. Nej, det är inte alls alltid lätt. Ja, det är lättare när man kan kompromissa. Ja, jag babblar i gåtor. Nej, ni har inget med det att göra (några av er, men INTE alla!). Ja, jag ska gå och sova nu!
Godnaaaatt!!






En bild på Nickarias på våg tågluff sommaren 2008. Vi var fast på en tågstation i äckelbryssel och var tvungna att sova i en trasig hiss! heheh.

Nu vill Hugo visa när han stoppar ner en hel banajävel i halsen. Hahaha!



Tjaarååå!

Bättre!

Vill bara berätta för er att Zaki är den bästa personen jag vet!! <3


Jävlar vad jag uppdaterar bloggn idag! :D Hihihi hohohoh hehehe



Nu ska jag se ANTM och äta blodapelsin och passionsfrukt!
Tänker inte ens röra godiset som står där nere! :D *DUKTIG TJEJ*

Godingen

Jag spelade in en ny flumlåt istället! Zago (Zak och Hugo) gillade den. Hehe. Ni lär ej gilla den men om ni vill höra på "Godingen" (jag döpte den till det) så kan ni lyssna nedan!

Jag är ändå ganska stolt. Zak var ännu stoltare! *NÖJD!* Zak har inte gjort NÅT av det. Allt är jag! Haha. Han har ju självklart visat hur jag ska göra förstås men annars var det jag! Imorn ska han hjälpa mig spela in "Always forever" (låten jag skrev till honom).
I can work with thaaaat!



Godingen by Nickzor

Eeeehehehehehe.... vad tycks?

Ändå!

Dagen började minst sagt för jävligt. Jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen med alla känslor. Men jag försöker hitta olika sätt för att orka med dagarna. Det går väl... sådär.

Dagen fortsatte MYCKET bättre! Vi åkte till Zakis föräldrar och åt palt. Oj vad jag har saknat dem! Det var riktigt skönt och roligt att få träffa finaste fam. Lindhammar! <3<3
Sen for vi hem en sväng förbi mama så att Jenny och Yammi skulle få se på valparna som blivit jättestora! :)

Nu är vi hemma igen och jag funderar på att spela in låten jag skrev till Zaki. Kan förstås ej göra det själv så jag ska be Zak hjälpa.

Vi seeeez!

heeeeeem!

Yeeey! imorn ska jag åka heeeeeeem!!! FINALLY! Jag får ändå inget gjort här så nerstämd som jag är hela tiden och med längtan hem. Så jag beslutade mig för att åka hem.
Allt är packat och klart! Två väskor. En till Piteå, och en som ska med mig på onsdag-fredag när jag ska söka scenskolan i Malmöööö! Och även få träffa fina Malin! yeey! Längtar! Inte till scenskolan (den är jag bara less redan) men till att få se Malins vackra tryne!

Jag är så sjukt less och otaggad på scenskolan att jag inte ens är minsta lilla nervös. Det är ju skönt! Hoppas det håller i sig till när jag ska framföra monologen också! :D
Är lite sugen på att skita i att söka, bara åka ner, åka över till Danmark och träffa mina systrar lite typ. Har ju bara en hel dag i skåne. Dumt. Nåja. Jag får bita i det sura äpplet och söka ändå! Annars finns det risk att jag ångrar mig!

Nu ska jag se lite mer Eastbound and down! Sjuuukt rolig serie. Har ni ej sett den så SE DEN! Om ni gillar hemskt lama karakärer så lär ni gilla den. Huvudrollen, Kenny Powers, (ni hör ju bara på namnet!) är liksom plågsamt vidrigt dryg/rolig/hemsk. Hah. Svårt att förklara!

Jag är myyycket gladare nu när jag lever med vetskapen att jag bara ska sova en natt till här och sen bär det av hem till Pitä och allt det innehåller!

Nu; EBAD sen sooova!

Ses imorn Pitä!


Kladare

Idag har jag sovit länge. Gjort mat att frysa in. Varit i aulan och spelat piano och tränat på monologen. Spelat in min låt på kameran som ett minne och för att skicka till Zaki. Spelat in min monolog på kameran för att se vad jag måste ändra på i mitt kroppsspråk.
Min största störningsgrej med mig själv när jag ser mig på film är mina armar. DOM ÄR SÅ JÄVLA LÅNGA!!! Ser ju ut som att dom är benlösa typ. Bara hänger där.
Och sen ett problem till, som dom flesta vet, Jonkan på jobbet vet mest, men även här på skolan var det ett av mina personlighetsdrag som alla kopplade till mig: dra i mina kläder. Upp och ner. Ut och in. Fram och bak. Typ.
IRRO.

Nu har jag skickat dom till Zak för bedömning iaf. Hehe. Han gillade låten. Och han tycker att jag är duktig. Alltid nåt!

Nåja.

Nu ska jag se dumped! heheh. Keeewl!

Ooooch....

Jag vill hälsa en puss till finaste Emmy Fin Westbom! <3 Tack!

Oooch... Ja. Det var det!





*SAKNAR DIG


hEJDÅ!


Liiiiiizt

Ja, jag måst väl ta och göra en sån där lista jag också! Några dagar förseeent men ja. Ni vet ju vad dom säger... Bättre sent än aldrig! Visst?

Så när det står "i år" så är det alltså 2010 jag syftar på. Och "nästa år" kan ni ju kanske räkna ut själva!


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Eeeehm... njä.. Eller jo för fan! Började skådespelarutbildning ffs!

 

Har du några nyårslöften?

Hmm... nä. Inte det.


Höll du några av dina nyårslöten?

Ja, jag gick ner 20 på 8 månader!!! *happy girl*


Vilka länder besökte du?

Ååååh. Ingaaaaa. Eller ja. Danmark om det räknas...!


Vilka datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

Söndag den 22/8 - FINT!                 29/10- Baaad...

 

Vad var din största framgång 2010?

Att jag kom på vad jag ville göra och gjorde det!


Största misstaget?

Orkar ej. Brings tears to my eyes.


Bästa köpet?

Eehm... min telefon kanske?


Vad spenderade du mest pengar på?

Typ mat tror jag. Mat och godis! Och säkert alkohol. Eftersom vi inte får dricka på skolan så går vi ut nyktra och alla vet ju hur dyrt det blir om man ska ha en minnesvärd (läs minnesluckorkväll) kväll.


Gjorde någonting dig riktigt glad?

Mmm. Den 22/8. Och... ehm... Ja. Att jag kom in här på skolan såklart!


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

Men bara om min älskade väntar. Rock lobster. Fuck you. Typ.


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Mesta delen av året har jag varit gladare vill jag minnas!


Vad önskar du att du gjort mer?

Tänka före agera!!!


Favoritprogram på TV?

Desperate housewives, The vampire diaries och One tree hill. Jaja, hata/nördstämpla mig om ni vill.


Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Ehm. PÅ min födelsedag gjorde jag en fiiin tårta och så kom Trejlings/Lindhammars/Carlssons/Almelands och fikade. Dagen efter vare bdayparty med friends. Och mindre än en vecka senare for jag och Zaki till Kåbdalis som då var hans födelsedagspresent till mig! <3


Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Leggings. Klänning/tunika/linne. Typ så. Och Efter 23/8 så vare träningskläder typ 24/7.


Vad vill du göra annorlunda nästa år?

Tänka före agera. Tänka noga innan jag tar beslut. Och nåt nåt mindre deppigt: istället för att gå ner i vikt vill jag behålla min vikt! hehe

 

That's my 2010-LIZT!


Forever always

Jag har skrivit en låt idag. Jag har funnit att det är en skön terapi att spela piano. Önskar bara att jag kunde spela bättre... Men men. Hur som helst, när jag satt där idag och spelade och försökte improvisera så kom jag på att jag ville göra en låt. Tänkt och gjort!
Satt där och skrev i två oavbrutna timmar. Det var nice.

Nu mår jag snäppet bättre. Tror jag.





Jag var snäll och ringde och förnyade Zaks recept på astmamedicin innan idag. Känns lite jobbigt att veta att han inte har nån hemma till nödfall så då kirrade jag det! Snell hest.
Nu är det upp till honom att hämta ut! heheheh.


Nu ska jag lyssna på Zakis och Hugos låtar!

Bitter? jamen visst!

Jag vill spola tillbaka tiden...
Varför kan man inte bara få göra vissa saker ogjorda?


Om jag blundar hårt tillräckligt länge kanske jag kan få vakna upp och skratta åt det faktum att allt bara var en hemsk hemsk mardröm.

Ska fan försöka.



Mer tragisk människa än mig just nu får ni leta länge efter.

Klistret

Man inser inte vad man har förrän man förlorar det... Visst är det så man brukar säga?
Hur som haver så håller jag med.
Jag är ett trögt skal. A.K.A pucko/retard.


Mer än så vill jag inte ens skriva idag...

Eller jo. En sak.
Jag har frågat mig själv samma fråga dagligen i en vecka nu; om livet i bubblan verkligen är värt det. Och jag vet inte om det är det.
Då är det väl ändå något som inte riktigt stämmer?





I'm greatful for each day you gave me.
I'm blessed because you loved me.

bubblaaa

Är nu tillbaka i bubblan. Känns väl sådär.

Har haft det sååå bra hemma i piteå. Har älskat att få umgås med Zaki. Och att få träffa alla mina fina vänner! Och att umgås med familjen en liten sväng. Mycket bra har det varit. Så bra att jag inte ens ville hit egentligen. Men jag måste. Har inte tränat någonting alls på min monolog under mitt lilla lov. Och här kan man träna i salen och med scenljuset som ger motivation i sig.
Idag när vi skulle säga hejdå så kom förstås en skvätt/drös/flod/hav med tårar. Jag lyckades dölja dom ganska väl för Zak, men han känner mig nog så väl att han såg vad jag försökte när jag vände blicken och sa hejdå med ansiktet riktat åt ett annat håll. Eheheh.
Sen fick jag vänta i 1,5h i skeå på bussen till burran. Det var kallt. Men som tur var hade jag tagit med mig mina rejäla vinterboots! Det var skönt. Dock kom jag på det lite försent, så fötterna hade redan hunnit förfrysa lite. Men med bra skor, vantar, täckisar, vinterjacka, halsduk och pannband så överlevde jag!
När jag kom hit blev jag ÖVERLYCKLIG att Emmy och Kim var här. SWEET, då slipper jag bo helt ensam i mitt hus och vara rädd 24/7. Sen efter en stund kom Emanuel. Eller ja, han hade tydligen varit här redan innan jag kom men det fattade jag ej.
Nåja.
Ikväll har Ebumle lyckats låsa in sitt rum... eh, konstigt för er som ej vet hur vi bor.. Okej såhär. Man är två och två som delar "hall" och toa. Emanuel delar med Peter. Och till den hallen kan man stänga en dörr som tydligen även går att låsa. Nån hade dragit igen låset så när man stänger dörren låses den. Så när Emanuel ikväll skulle visa något utanför den dörren så stängde han den och märkte då det hemska som just inträffat. Vi var utelåsta. Eller ja. Vi var ju i värmen i allrummet, men hans rum var bortom reach. Jag brydde mig inte så hårt förutom att min tlf och jacka var därinne, men annars var allt lugnt för mig. Hehe. Men som tur är så kan han bryta upp lås... Hah. Så vi fick upp den efter många arga miner och skratt.
Bara ca 30 min senare skulle vi testa en "fokusövning", där micron var inblandad (don't ask). Vi stängde av den jävlat i rättan tid. Eller ja, lite försent men tidigt nog för att brandlarmet ej skulle gå. Vi fick öppna fönster och dörrar och ställa ut micron.
LOL:A nivån på skillsen alltså...




Weeeell.... Nu är jag ledsen. Jag borde inte vara ledsen. Allt är ju mitt fel. Allt är tack vare mig. Allt är PÅ GRUND av mig. Men jag kan inte hjälpa det...
Hatar när saker inte går som jag vill :(





Jag saknar verkligen verkligen Zaki just nu!!! :(











Nä, nu måst ja sov! gonatt då

RSS 2.0