Intima brudar

Idag, på repet kl 16.30 fick vi (jag och Joanna dårå) en uppgift av Matilda (en av regissörerna). Vi skulle gå in i ett rum och ta på varandra i 5-10 min. Inte liksom taffsa snuskigt, utan intimt och kärleksfullt, eftersom våra karaktärer som vi ska spela är ett kärlekspar. Så för att komma in i rollen skulle vi göra det.
Det var väl... ganska genant till att börja med, men sen blev det fint. Det var så väldigt väldigt fint! Sen fick vi dansa som hela vår del av pjäsen var. Liksom en linje, arg - glad- skratt - kärlek - arg - besviken, jaddi jaddi. DET var så sjukt vackert om jag får säga själv. Blev typ kär! <3

Det har varit SJUKT kul att repa idag. Och Matilda är GRYM på att regissera. Är svinigt nöjd. Hoppas det går bättre imorn, och ännu bättre på onsdag och BÄST på torsdag! :)

Nu ska jag nog gå och bajsa tror jag visst.

Sov gott! Pöss!




Pettan och Joanna <3

It starts today!

Först och främst måste jag be om en liten stund till att SKRYTA SÖNDER om min hjärna. Den är fan HELT jävla AMAZING!!!!!!!!!! Jag dör typ. Gillar det som fan. Från att ha PANIK/ÅNGEST/DÖDSLÄNGTAN (okej krydd på sista) i torsdags och fredags och lördags, till att känna "detta kan nog gå vägen", känner jag nu "Sweeet. jag kan allt!"

Min förmåga att lära mig text alltså... Jag är fan imponerad. Jag trodde på riktigt inte att det skulle gå att få in allt. Jag är så sjukt nöjd över mig själv. Nu sitter allt. Hoppas jag inte gör premiär på att få en black out nu då bara. Har än så länge inte fått det. *PEPPAR PEPPAR!!!!*

Så, om 30 min är det dags för mig och Joanna att gå och repa med våra regissörer. NICE!

Hmm.... jag tror fan jag ska ta en bild på allt jag ska ha lärt mig på 1,5 dagar. Eller ja, egentligen 3, men eftersom jag var så jävla korkad att jag festade till ordentligt i fredags så försvann ju hela fredagen till fyllan och halva lördagen till bakfyllan. Men, det är mitt eget fel! Jag klarade det ju. Det är ju det som är huvudsaken!

Nåja, det som är rosamarkerat är då mina repliker!










Sådärja. Det var det! 1,5 dagar. Vad sägs om den va? Och allt är inlärt helt jävla ordagrant. Det finns inte ett enda borttaget/tillagt ord, jag har med andra ord inte gjort om texten till mina egna ord. Man måste ju lära sig att följa ett manus helt och hållet!

Komplimanger för min otomordentliga hjärna modtages gladeligen.

Nu ska jag köra igenom manuset en sista gång innan det är dags att repa med regissörerna som sagt! Nu ska det hånglas för fulla muggar!

LATER SKATER!


privat

Idag har jag inte varit privat alls typ. Och med icke privat menas att man går in i en roll och inte är sig själv liksom. Så jag gick in i en roll innan när jag började öva på mina monologer idag, men har inte lyckats ta mig ur den. Så är det ganska ofta. Det är inte så kul. Den enda gången jag lämnar "skådiskroppen" är när jag åker hem till Piteå eller när jag går och lägger mig på kvällarna, och då lyckas jag inte helt ändå.
Allt som jag gör här här är liksom... inte jag. Det låter tokigt att säga det men så är det verkligen. Jag tycker det är obehagligt och stressande. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det. OM det ens går att lösa helt.
Only time will tell...
Men jag måste vänja mig. Det kommer nog alltid vara lite såhär.

Nu ska jag läsa på lite mer av pjäsen och låta hjärna arbeta under min sömn och hoppas på det bästa till imorn när jag och Joanna ska öva på vår dialog! Kan ju vara lite skönt om jag kan LITE av det iaf.






Prestationsångesten är på topp just nu.
*Hej_:Ångest_hej*

Feztligt

Såhär ser förresten blommorna jag fick av  Zak ut:



Igår var tanken att jag, Emelie, Pettan, Joanna och Lusth skulle in till skeå och äta middag och sen åka hem med bussen kl 19. Detta skedde icke. Vi söp till ordentligt. Inte så smart alls med tanke på hur mycket vi har att göra. Men men. Det var iaf kul som fan. Vi glömde dock betala maten... Det var så skumt. Vi var ju på det stället från 17 till 02 (inte jag, jag for tidigare) och dom glömde bort och vi glömde bort. Pinsamt men känns bra såhär i efterhand eftersom jag garanterat slösade runt 600 spänn på alkohol. Maten var iaf FAB. Dit ska vi igen!

Det fanns två trubadurer som sjöng och spelade. Jag fick gå upp och köra en låt. Det var roligt. Sen kl 00 bestämde jag mig för att jag ville fara hem. Så jag tog bussen, somnade och åkte för långt så jag fick be busschauffören stanna mitt i ingenstans, typ*. Sen gå tillbaka, gick vilse lite, ringde Haffe för atti jag var rädd i mörkret osv osv. Hehe.
Brudarna stannade ju kvar och gick på efterfest med trubadurerna. Sen tog dom bussen hem i morse. Dom var sjukt slitna, nöjd tjej här som åkte hem. Fick ju iaf typ 4 timmars sömn till skillnad från deras 2. Höhöhöh.

Vi gjorde ju såklart en film som ni ska få ta del av!






<3


Nu ska jag plugga lite mer och sen ska vi se lite tusenbröder!

The road

Nu har vi fått manuset för uppsättningen. Den kommer äga rum på torsdag nästa vecka. Vi har alltså mindre än en vecka på oss att lära in hela The road. DEN ÄR LÅNG. Jag fick MASSA text. Jag vill typ dö lite av prestationsångest när jag tänker på det men jag ska försöka att ENBART tycka det är kul och lärorikt.
Det ÄR ju kul. Men det är svårt också. Så mycket text som ska läras in under helgen. Och vi som tänkt festa på lördag. He blir ju it!
Jag ska vara lesbisk btw. Ska få kyssa snygga Joanna. Det blir nice. Hehehe.

Nu har jag precis strippat i camen för Zak. Hehe. Spännande. Hahah.

Nu måste jag nog sova dock. Ska ju upp och springa om typ 6 timmar. Blörk. Och jag kan inte ens trösta mig med att det snart är helg eftersom vi inte ens är lediga i helgen. Och nästa helg kommer jag inte ens kunna åka hem eftersom då måste jag vara kvar och öva in min och Peters dialog som vi nu måste skjuta på. Från att ha en sak på 2,5 veckor har vi nu en FET sak på mindre än en vecka, och en mindre men ändå fet sak på typ... 4 dagar.

Jag ska inte låta så bitter. Jag har ju väldigt kul också. Detta är ju det jag vill göra liksom! SJUKT roligt att få agera lite! :D

Om vi får ihop en nog stor publik till vår uppsättning så ska vi ha en för allmänheten (familj och vänner) också! Så... om ni är intresserade av att komma och titta nästa vecka, mest troligt på fredagen, så hör av er! Så kan jag skryta om hur många jag har som älskar mig och stöttar mig. Hehe.

Nu ska jag som sagt sova.



Natti


PS.
Jag kommer nog inte ha så mycket tid att uppdatera nu. Så bli inte ledsna... Men vi kommer ha FULLT upp, lite sömn mycket jobb!
MEN, jag återkommer när tiden finns! NÅGON gång måste vi ju få en paus liksom!
DS.

Dialoger hit och dit

Jag glömde blogga igår. Vi har nu haft Affe (gästpedagogen) två dagar i rad. Han är SUPERHÄRLIG. Jättemysig snubbe. Och vi har riktigt roligt med honom. Kul med lite omväxling liksom.

Idag fick vi då en läxa att skriva en dialog mellan två människor som ses för första gången och som i slutet av dialogen börjar bråka och en av dom lämnar platsen. Jag var tom på idéer först men sen fick jag en och körde på den. Den blev töntig. Och lam. Men det blir nog bra ändå. Jag fick in massa internskämt som vi har i klassen så den lär nog gå hem ändå. Hehe.

Sen tog jag en paus och såg IDOL med klassen. Man måste pausa annars kollapsar hjärnan. Sen såg vi tusenbröder som vanligt. Haffe har missat ett par avsnitt och vägrar se ikapp så nu är det bara jag , Pettan, Manjuel och Petår kvar som ser. Efter den satte jag och Peter igång med att välja ut vilken pjäs vi ska ta vår dialog från. För er som inte minns eller inte brukar läsa så fick vi en läxa förra veckan att framföra en dialog på 10-15 min två och två. Jag är då med Peter. Pjäsen vi valde är från Sarah Kane, och jag är nöjd.

I helgen blire NICE!

Och så vill jag bara passa på att ge Pettan en blötpuss för att hon är så söt!



OCH. Mina kära. OCH så ska Emelie, min fina woman som fyller 21 jordsnurr få en FET JÄVLA CYBERKYSS. Puss min fina vän! <3

Nu tänkte jag somna i tid för en gångs skull.... så attee.... GODNATT!!

Speechless

Ja. Speechless. Det är precis det jag är. Det är helt sinnessjukt. Jag är i chocktillstånd. Förstår inte riktigt. Vad kommer detta innebära? Only time will tell, typ.

Fan så jävla sjukt. Jag FATTAR inte.

Orkar inte ens berätta om hur min helg varit pga att mitt humör ligger på minus just nu. Och jag är missnöjd på vissa i min omgivning också. Och på en alltförstor jävla del av svenska folket.

Nu ska jag gå och sova.

Hemma i pittan

Idag på lektionen skulle vi stå framför spegeln och göra den fulaste grimasen, fulaste kroppshållningen, och fulaste ljudet vi kunde. Jag jublade av lycka. Då sa Emelie "fan, Nickan är ju på hemmaplan" hahah. Jag älskar ju att fula mig framför en spegel och bara vara allmänt ful. :D
Efter att vi hade stått i typ 15 min kanske så skulle vi på disco för fula. DET var helt sinnesjukt kul! Jag hamnade verkligen i "tillståndet" för första gången sen jag började på skolan. ingenting annat fanns. Jag var ful och där, och verkligen bara där. Det var nice. Man hamnade typ i trans. Coolt. Hehe.

Justja, vi brukar ju få i läxa att lära oss nån monolog. Nu är det en ny uppgift, DIALOG. Ska bli så sjukt kul! Jag är med Peter. Så vi ska försöka hitta något under helgen och komma överens när jag är tillbaka i burran.

Nu ska jag gå och äta med Zaki och Hugo!

Tänkelitänktänk

Nu äre mycket tänk i Nickans hjärna. Måste samla ihop det och sen fatta det. Och sen LÖSA det. Fixa det liksom. Såhär kan jag inte fortsätta.

Idag vare drillning och efteråt var vi alla lökiga lökar. Det var nice.
Min berättelse gick bra idag. Den fick handla om när jag hamnade på en lyxkryssning efter massa omvägar. Orkar inte dra den häääär.

Nä, jag är fan lite för nerstämd och irriterad för att skriva nåt positivt och kul så... jag stoppar här.



Framförande

"riktigt bra"
"har aldrig någonsin sett något liknande"
"intressant och roligt"

Ungefär dom kommentarerna fick vi om dagens framförande från Samuel. Det var kul att höra! Vi hade då 5 pers som hade arga dikter/monologer (jag en av dom), sen hade vi 4 pers som hade någon barnsaga typ, och 5 pers som hade nån shakespeare. Fatta hur svårt det var att få ihop alla dom olika grejorna till en sammanhängande pjäs... Men men. Vi lyckades ju uppenbarligen!
Jag kunde dock inte vara med hela föreställningen på grund av mig rygg. Alla andra satt kvar på scen, jag fick gå av eftersom jag inte kan sitta still i en hel jävla timme. Iaf inte om jag vill kunna gå sen...
Hur som heeeeelst. Det gick bra.

Min personliga kritik var att jag skulle försöka hålla min arga feeling genom hela monologen eftersom jag tappade den lite av och till. Och även så fick jag för första gången höra att jag pratade liiiite för fort. Jag som hela tiden fått beröm för mitt lugn på scen. Hehe. Nåja. Men det är faktiskt svårare att vara lugn när man ska spela arg. Så, det blir en utmaning att klara till på torsdag då vi ska visa upp som vanligt igen; en och en.

Ikväll har jag fått fotmassage av Sofie. Jag säger då bara en jävla sak. Jag har aldrig någonsin tyckt att fotmassage var så fantastiskt som ikväll. Hon var HELT JÄVLA AMAZING!!! Fantastiskt! Det var så jävla skönt! Sen har vi även fått reda på att manjuel har gått en massagekurs i 3 veckor... heheheh. Det ska utnyttjas! Man är ju så mör i hela kroppen jämt så massage tackas ALDRIG nej till.
Dock så har jag känt mig trasig idag, inte mör, utan trasig. Jag har haft ont i benhinnorna och foten och ryggen. Jävla piss alltså. JÄVLA PISS. Det hindrar så mycket när man har ont. Man kan ju inte prestera lika bra...!

Ikväll så lökade Haffe, Pettan och Manjuel ut. Vi skulle se tusenbröder men dom ville hellre göra läxa. Jävla lökar. Bara jag och Peter som var sugna men vi kan ju inte se ett helt avsnitt utan dom så det blev inte. Jävla lökjävlar.

Imorn ska vi framföra vår berättelse på 10 min. Jag tror jag kan min. Eller....? Äh. Det löser sig. Hehhe. Man har ju skrivit den själv så det är ju bara att improvisera om något går fel! Så länge man har en början och ett slut klart i skallen så! :)

Lite pics från daagen kan väl vara trevligt!

Sminkad Haffe och Manjuel!



Sminkad Petår!




Snigga!




Fierce!




Joanna (som försvinner lite pga vitsminkat nylle, hehe) och Nickan




Svartklädda sminkbrydar!



Och så en liten mysig rolig bild. Sofie och Manjuel myser och Peter går runt halvnaken!


Nä, nu ska jag .... ringa Zak tror jag! Sen berättelsen! Min hjärna måste ha tränat på min monolog i sömnen inatt. Det är ganska coolt. Jag kunde den inte utantill igårkväll när jag körde den innan jag  skulle sova och i morse satt den som en SMÄCK. Nu sitter den där! Tacka Gud eller nåt att jag fått så bra minne till monologtexter! Nåt bra ska man väl ändå få ha liksom!


Btw, inatt sov jag bara 5 timmar...! Så ikväll ska jag försöka göra en tidig kväll!
Nattiiiii

Lång dag

Idag  fick vi en ny uppgift. Vi hade ju i läxa till imorn att ha lärt oss en monolog på 2-5 min. Idag fick vi i uppgift att sätta ihop dom monologerna till en enda pjäs. Det ska vara klart imron. Tur att vi kan sammarbeta någorlunda bra... Det var dock på väg att brista ibland. Men men. Sånt får man ta. Och sen när jag skulle gå och öva lite själv på min monolog så fastnade jag såklart i grannhuset (myran 1, jag bor i 2an) med Peter, manjuell, haffe och Carolin. Trevligt värre!

Det värsta med uppgifter som vi får som ska vara klara så snart är ju att skoldagarna blir oändliga. Vi slutade liksom 22.30 idag. Eller ja, vissa av oss. Somliga fortsatte. Dom som behövde öva ihop.

Imorn ska vi upp och springa som vanligt sen har vi hela förmiddagen på oss att förbereda oss. Det är jävligt nice. Det är ju därför vi inte behövde stanna uppe hela natten. SKööönt. Men ändå är klockan nu 00.45. Kul. Jag är så kass. SÄMST.

En sak som jag tycker är suuuuupermysigt med min klass är att vi kommer varandra så nära så snabbt. Vi umgås så tätt inpå varandra så ofta att för mig har ingen av dom ett kön typ. Alla är bara min.... familj typ. Jag älskar det! Är man lite kramsugen eller ledsen så tittar man bara åt ett håll och ber om en kram så får man en fin och varm kram. Eller när man sitter framför TV:n så kan man hålla på att pilla i varandras hår o sånt, ligga i varandras knä osv osv osv. Det finns alltid NÅGON liksom! I like it alot! Mikket mysigt!

Haha, jag är ju så rädd så när jag är ensam 2a kvar i 1an så måste jag alltid be någon av 1orna kolla på mig när jag går hem till 2an i mörkret. Bara så dom ser att jag klarade mig utan att bli överfallen. Det är typ... 5-10 meter. Hahaha. Peter var snäll och gjorde det ikväll.

Nä, nu ska jag borsta tänderna, ringa Zak och sen lyssna på min monolog (som jag spelat in på telefon) tills jag somnar!

Tusenbröder

Jag, Pettan, Peter, Manjuell och Haffe har börjat se en serie ihop. Den heter tusenbröder. Riktigt bra och rolig och deppig och allt på samma gång. Me like! Mysigt att ha nån kvällssyssling på kvällarna tillsammans när man behöver pausa från läxor.

På tal om paus så har jag fan pausat mer än övat idag. Jävla skit. Måste även läsa jävla oidipus. Kula! Men för att återgå till mitt pausliv. Jag övar på min monolog i ca 2-5 min sen pausar jag i ca 2 timmar. Jävla kass jag är. Men sån är jag. Skjuta upp saker in i det sista. Huvudsaken är ju dock bara att jag lär mig den helt enkelt. Det borde inte bli så svårt. Jag kan den... typ. Alltid något!

Imorn ska några av brudarna och springa kl 8.30. Vi är ju egentligen lediga från morgonträning på måndagar och jag känner mig inte rååååsugen på att fara och springa... Men vi får väl se hur jag känner imorn. Det är ju ändå drill på eftermiddagen så det är ju inte det att jag inte får röra på mig om jag inte springer. Det som är positivt med att springa på morgonen är ju just att man blir så pigg och fräsch. Men som sagt. Vi får se!

Helgen har för övrigt varit väldigt trevlig att spendera här i burran med klasskompisarna! Det blir fler gånger. Men i helgen ska jag hem! Helgen därefter stannar jag nog en helg iaf. Sen får vi se om jag pallar två helger i rad. Zak saknar juue.

Lite irritation ligger ju i luften för mig på grund av saker som sker där hemma men det må vara. Saknar dock min mama och syskonen också. Så dom ska jag försöka träffa i helgen! Mamma, om du läser, så kan du kanske bjuda på middag i helgen?

Nä, nu ska jag borsta tänderna, läsa oidipus, ringa Zak sen sova!







Skeå!

Igår åkte jag, petto och Joanna in till skeå för att shoppa lite sen var tanken att Emelie skulle joina och att vi skulle gå och äta och sen åka hem med bussen 21.
Det blev som så istället att haffe kom och mötte upp oss och vi gick och åt på ett jävligt kasst ställe. Maten var väl okej, men service sög. Lite mat. Och när jag och petto fick vårt kött och så sa hon "potatisgrattängen kommer snart". Det tog typ 4 min innan den kom. Orka servera halva maten om inte allt är klart ens??? Dessutom var det svinjävladyrt!
Nåja. Efter det gick vi och tog en öl/vin/alkolärre på ... ja. Vad det då hette. Satt där ett tag och när klockan blev typ 20.50 ringde Lusth och påminde oss om att vi måste hinna med bussen eftersom vi hade hennes vin. Vi ville inte alls hem. Så vi kom på den läckra idén att kolla om nån på bussen skulle till burtrsäk och om denne ville ta vinet åt oss.

Eftersom jag vågar göra bort mig så blev det jag som fick uppdraget att fråga. En liten kille på typ 16 bast skulle till burran. Så jag frågade honom och han vågade väl inte säga annat än ja. Haha söt. Nåja. Hon fick sitt vin iaf och vi kunde stanna och gå runt på massa kassa ställen. Inget ställe hade ett dansgolv! Sjukt. Nåja. Vi planerar på att fara till umeå och festa nästa gång. Dock inte helgen som kommer för då fan ska jag hem! Saknar min zakibästis! Men helgen därefter!

Just ja, jagf och Pettan har fixat en hel outfit som är exakt likadan! hahaha. Linne, löpartights, badmössa. Här kommer bild på oss:



Haha I LOVE IT!



SNYGGA JÄVLA BRUDAR



lejd-jag och Haff!



SNikkt




Två passade på att däcka på bussen hem...



Två passade på att fortsätta festen och poppa musik i lurarna!



Och vi får icke glömma ballongerna jag fick av två skumma gubbar/män. Hahah.

Nu ska jag nog gå och käka frulleeee!

arg? Naj

Idag gjorde jag min sorgliga monolog en sista gång. Nu fick jag ett nytt uppdrag, att göra en arg monolog. Jävla skit. Jag kan inte spela arg. Nåja. Man ska utmanas. Vi är ju här för att lära oss. Så till på tisdag ska jajg ha en arg monolog inlärd. Och till på måndag ska jag läsa oidipus. Och till på onsdag ska jag ha skrivit en påhittad berättelse om en lyxkryssning, berättelsen ska vara på 10 min. Och så ska jag varje dag i 30 min öva på att läsa en text och säga den med min egen röst och verkligen mena det. Och så ska jag betrakta någon väldigt intensivt. Det är mycket grejer nu. Lite jobbigt. Men men.

Imorn ska vi såklart löpa först, men sen ska vi få lyssna på en politisk debatt. Kul! Sen slutar vi 11.30! Då ska hela gänget in till skeå och shoppa alkohol och jag ska köpa nå festkläder eftersom jag bara har typ träningskläder här. Ej ok att gå ut i det. Sen när vi kommer tillbaka ska vi först gömma alkoholen i skogen eftersom det inte får vistas på skolområdet, sen ska vi göra oss klara sen äre feeeeeeeest!

I helgen blir min första helg på skolan. Myyyyspyyyys!

Om nån har något tips på någon arg dikt/text/monolog ANYTHING! Så säg gärna till! Alla tips mottages glatt!

sov gott era fnuttegull! Tossit!

Sov-Nickan!

Jag har ju glömt berätta om något SJUKT jobbigt som hänt mig nu två nätter i rad!!
Ni alla vet väl säkert att jag är lite tokig när jag sover. Vaknar av att gråta, eller pratar i sömnen osv osv osv. Men nu två nätter i rad har jag vaknat av att jag SITTER upp i sängen! Det är SKITjobbigt. För i min dröm så blir jag som irriterad att jag måste sitta och inte får sova ordentligt, men det är ju först när jag vaknar som jag kan lägga mig ner. Det är sjukt skumt. Och det händer flera gånger om natten. Jättemärkligt.

Nåja. Hoppas jag får sova en hel natt inatt då utan att vakna av sittposition. Dessutom behöver jag få min sömn eftersom jag vägrar sitta på bänken och inte vara med under dagen. Som sagt, jag är med tills jag stupar.

Godnatt!

PS. Glöm inte kolla på vår lilla film i blogginlägget nedan! DS.

Daaaaaaah

I morse skulle jag ta det lugnt i spåret. Det gick inge bra. Jag tycker det är så kul att ta ut mig så mycket jag bara kan eftersom jag märker att jag bara blir bättre och bättre! Det är niiiiice. I like! Dock har det bidragit till ännu mer andningssvårigheter. Tur att jag har astmaspraaaay. Får ta ca 4 doser om dagen. Annars kan det gå illa. Om det inte blivit bättre med lungorna efter helgen får jag ringa vårdcentralen. Men jag ger det till måndag iaf. Man måste ju vara lite tålig, va!

Idag fick vi ett uppdrag var. Vi fick en klasskompis vi ska iakta och betrakta så noga vi bara kan. Vi ska i princip kunna ALLT om/vad/hur denna person gör osv. Jag kan ju tyvärr inte säga vem jag har ifall att någon av klasskompisarna läser min blogg. Men det blir nog kul!
Sen fick vi uppdrag att bygga en koja tillsammans! Det gick braaa. Det var rolit!

Jag känner massa intriger är på väg att uppstå. Inte på vänskapsfronten. Men kärleksfronten... Hehe. Spännandeee! Tur man slipper det! Höhöh.

Idag sa Samuel att det kan vara både negativt och positivt att vara tillsammans med en skådespelare. Antar att det negativa är om man inte har en förstående partner. Tur att jag inte är i den sitsen heller. Moaha. Man har väl allt bra tur va!

I helgen ska vi nog feeeeeeztaaa. Fan vad kul. Det blir nog nice!

Btw, jag älskar att frulle, lunch, och eftermiddagsfika blir serverat varje vardag! Hur awesome är inte det liksom? Slippa laga mat! Och tre kvällar i veckan är det även kvällsfika! Fett med nice! Gott gott gott!

Nu:

Bilder och film från dagens kojbygge!




Resultat :






Skypelivet

Idag fick vi lära oss att slåss med käppar. Det var jävligt läskigt men ack så roligt! Slag mot huvud, axlar och fötter. Så skulle man parera och hoppa. Det var riktigt jävla läskigt. Linnea skadade sin fot men annars klarade alla sig ganska oskadda.
Sen fick vi vara ledsna och kärleksfulla igen. Det var fint. Svettigt men fint. Det är helt sjukt vilka lökar vi är hela jävla tiden. Det känns aldrig lönt att duscha för 30 min senare är man ännu svettigare än innan duschen. Ganska skönt att alla svettas så man inte känner sig som löken själv. Dock så har jag nog onormala svettnigar på ryggen. Ej okej. Joanna svettas på fötterna. Haha. PÅ. Alltså, ovanpå. Skumt ställe! Och Emelie på triceps. Haha. Märkligt!

Sen gick jag, Pettan, Soffsan och Manjuelle och badade och gymmade. Vi gymade dock inte så länge, men vi körde lite bänkpress. Hehe. Sen badade vi. Det var nice! Sen grillade vi i berättarstugan. Och sen var det idol.

Jag hade försökt ringa Zak i en timme utan tur. Då blev jag till slut tokig och försökte komma på hur jag skulle få tag på honom eftersom Hugo inte är hemma. Till slut kom skype upp i skallen. Jag hade inte skype installerat så jag, dator-o-jävla-kunnig som jag är, installerade det! Och det gick bra! Och han svarade! Wohooo! Så nu sitter han i sitt rum och jag i mitt och vi pratar över skype. Coooooolt. Dessutom fick jag hem webcamrean jag beställt så den har Zaki nu. Så jag får dessutom se honom! Hihihih. Fiiiinbanan. Nu kommer jag ju aldrig vilja gå och lägga mig!

Nåja.

Jag har så sjukt ont i ryggen! .... Jävligt drygt. Vissa ställningar gör skitont att sitta/stå i. Och ikväll har det gått ut till höfterna... Inte bra... och benhinnorna på vänster ben mår inge bra heller. Nu måste jag lugna ner mig känner jag... Jag sprang lite väl fort i morse med tanke på att jag är sjuk och inte alls är på bättringsväg, snarare tvärtom! Så jag har lovat Pettan och Fridan att ta det lugnt tills jag blir friskare.

Äh, nu ska jag fortsätta titta på Zak. Jag ska luta mig tillbaka och slå på helskärm och bara titta på min snygga fästman! Det ni!



Här har vi honom, ca 13 mil ifrån mig men ändå ack så nära!

Natti!

Gråta skratta gråta

Idag har varit en KÄNSLIG dag minst sagt.
Den började med att jag, frida, pettan och sofie var och sprang i spåret trots att vi egentligen hade sovmorgon. Det var skönt men bidrog desvärre till att jag blivit sjukare. Men som jag sagt hela dagen när klassisarna säger att jag borde ta det lugnt: "jag tänker vara med och springa tills jag stupar" . Jag tror att Samuel skulle bli nöjd om han hörde mig säga det eftersom han sagt "bättre att svimma än att bryta en övning". Hehe. Så atte... jag tänker köra stenhårt på det. Om det då bidrar till att jag dör i lunginflammation så må så vara.
Lova att ni skriver "hon försökte bli skådespelare" på min blogg.

Efter lunchen hade vi drill. Då skulle vi först skratta så äkta vi kunde på beställning. Jag har väldigt lätt att plocka fram i princip alla känslor så det gick hur bra som helst. Jag började skratta skitfult sen skrattade jag så hjärtligt åt mitt fula skratt och alla andras skratt att jag inte kunde resa mig från golvet pga av min kramp i magen. Det var nice.
Sen skulle vi gråta. DET var jobbigt. Även den övningen klarade jag. Jag tänkte på sorgliga saker jag varit med om och stod och hulkade. När Samuel sen avbröt övningen "då kan ni trycka på stänga-av-knappen blev allt svårare. Jag kunde sluta gråta men sen när jag tittade upp och såg alla mina ledsna kamrater började jag gråta igen. Men det kommer väl att man lär sig hantera det också.

Och slutligen gick jag och Joanna och övade på våra monologer i teatersalen. Den är så himla läskig och det spökar tydligen där. Jag tror inte på spöken alls men den är ändå helt sjukt obehaglig på kvällarna. Och eftersom Joanna är lika rädd som mig så gjorde vi det tillsammans. Det gick jättebra och jag tror att det kommer gå lika bra imorn när jag ska framföra den. Kan bero på att det har varit en så känslig dag, men i värsta fall får jag väl gå och gråta en skvätt på lunchen imorn innan lektionen börjar så jag kommer in i gråthumöret.

Nu ska jag se på vänner och sen sova. HOPPAS för allt i världen att jag mår bättre imorn. Det är så jobbigt att vara sjuk och behöva träna ändå. Man blir som ännu mer utmattad. Men som sagt, jag lägger av när jag stupat.

BTW, mina klasskompisar är så himla fina. Det är så coolt att man kan öppna sig för så många på ett så bekvämt sätt när man bara känt dom i 2 veckor. CRAZY.



Samuel (vår lärare) är han längst bak till höger.

Godnaaattt!

Helgen!

Helgen som varit har varit fiiiiin och braaaaaa.

Vi var ju som sagt på utflykt med klassen. Det var väldigt kul!

På fredagen for jag ju hem. DÅ blev det rep och sen for vi förbi hos Emmy som fyllde år och var där och fikade länge. Efter det körde Elin mig och Zaki hem. Och så stannade hon en sväng så vi kunde ha lite tjejprat som på de gamla goda dagarna. Det var en fin kväll!

På lördagen var det DAGS! Vi vaknade i tid för att fara och rigga och sounchchecka. Allting tog så lång tid att det slutade med att vi hade 45 min på oss att bli klara att fara på bröllop. Men allting slutade gott.

Bröllopet var helt amazing. De var så himla himla fina! Allting var fint! Jag och Zak hade skrivit en låt till dom. Det var också fint, trots att jag var sjukligt nervös av någon ful anledning. Vilket bidrog till att jag sjöng fel flera ggr, och kom in i fel tonart när vi hade en tonarstbyte osv osv. Men dom blev ändå väldigt glada. Det är ju trots allt tanken som räknas!
Ja, vad mer kan sägas? Det var vackert.
Sen när brudparet farit till hotellet började jag, Yammi och svärfar deep talka. Det var väldigt skönt. Vi lärde som känna varandra på ett helt nytt plan. Jag fick höra så mycket fint. Och jag älskar dom. Dom  är helt fantastiska dessa Lindhammars/Carlssons. Kl tre skulle alla fara men vi ville fortsätta prata så vi fortsatte festen hos oss. Det var då jag, Yammi, Zak, svärfar och faster Lena. Det var RIKTIGT skönt att vi gjorde det. Till halv sex höll vi på. Dom är bäst! <3 Jag känner mig så lyckligt lottad som fått en så fin svärfamilj/släkt!

Idag var jag bakis. Blöörk. Och sa hejdå tll Zak som jag inte kommer träffa på nästan 2 veckor denna gången. Annars har det bara varit knappt 5 dagar. Nu är det mer än dubbelt eftersom jag inte ska hem i helgen... Det var lite sorgligare än vanligt. Men det blir lättare och lättare att säga hejdå. Det är ju alltid något!


Nu ska ni få lite piiiiics från helgen!





















Jo förresten, jag fick höra något JÄTTEGULLIGT! Lucas, Leon och Millans son, tycker om miiig. haha. När jag sjöng låten som vi skrivit till dom så hade han sagt såhär "asså, den där tjejen som sjunger. Hon är helt underbar" Hur söööt får man ens vaaaara? Och han har tydligen sagt bdet fler gånger hemma också. Typ :"nicole är ju helt fantastisk"  Osv. GULLET! Jag blev glaaaad! När man var liten minns jag också att jag var "kär" i nån mycket äldre. Så kul att jag fåt vara hans "kärlek" Hihihi.


Nu ska jag ringa och säga natti till Zaki sen sova! Trots att vi har sovmorgon imorn till 09.50 så ska jag och nå fler brudar upp och springa kl 8.

Gonatt!

Övernattning!

Jag glömde ju förtälja vad vi gjorde igår!

Vi hade berättande igår. Där ska vi få lära oss hur man berättar en historia/berättelse/någonting så bra som möjligt, så man fångar publik osv, samt att man alltid ska vara sig själv. Inte gå in i en roll. Detta fick vi testa lite igår. Vi fick lappar med en person, en händelse och en plats. Sen skulle vi sätta ihop det det en berättelse och låtsas som att vi varit med om det.
Min ord var inbrottstjuv, flygplan och snubblar. Vi fick en halvtimme på oss och det gick riktigt bra.
Jag märker redan nu hur mycket mer självförtroende jag har för mig själv. Skulle vi fått denna uppgiften första dagen hade jag gått under av nervositet. Nu ville jag bara få det gjort typ! Nog var jag väl lite nervös men inte alls som jag brukar! :) Gillar att märka framsteg!

Sen vare drillning! Och igår var det inte nådigt. Vi skulle lära oss att jobba mot motståndet. Om kroppen säger nej, så ska vi fortsätta tills VI säger nej. Det är jag som ska kontrollera hur länge jag ska hålla på med något. Eller ja, igår var det ju Samuel. Fan vad jobbigt det var. En sak vi skulle göra var att springa så fort vi kunde hur länge som helst, MED armarna rakt uppåt/utåt. Vi skulle se ut som stolta örnar. Och alla vet väl hur jobbigt det blir efter ett tag.... Gaah. Det var riktigt jobbigt. Men nyttigt. Det vet jag!

Vi fick även lära oss att använda fler sinnen än synen. Så vi skulle kasta en grej och leta upp den medan man blundade. Det gick faktiskt ganska bra till slut. Sen kastade Samuel en boll som vi skulle hitta. Jag hittade den fan tre gånger! Wohoo! Vi gjorde den övningen ute på gräset också! Det måste ha sett kul ut för alla förbipasserande. Ett gäng ungdomar som blundar och söker efter något. Haha.

Idag ska vi på utflyt/övernattning med klassen! Det blir nog riktigt mysigt! Men först, såklart, löpning och drillning. Så.. Nu ska jag gå och ta på mig mina skor för det börjar bli dags att gå till spåret nu!

Men, jag tror inte jag kommer hinna skriva mer idag så vi får höras imorn! :)

Kram på er söta läsare! :) hihihi


Saknar eeeer!




Löpning

idag var löpningen en mardröm. Man skulle hoppa på ett ben, I SPÅRET, varje gång dom klappade. Mina benhinnor mår inte alls bra nu. Så vi får se. Om dom fortsätter med det där måste jag nog protestera! Skulle ju suga rövjävlaballe att få en inflammation och måsta hoppa av för att man inte kan vara med på någonting.

Nåja. Nu ska vi ha en lektion som heter Berättande. Spännande! :)

Här får ni vårt fantastiska filmklipp igen!



Hehehehhe I love it!

RSS 2.0