Bara för din skull

Nu sitter jag här och väntar på att kakbotten nummer 2 ska bli klar. Det första blev världens mest misslyckade tårtbotten. Men det får vara. Jag orkar inte göra om det. Jag kanske lyckas i slutändan ändå... Vi får väl hoppas på det bästa! Jodaaa... Nu är den nog snart klar ska ni se.

BTW, i måndags var jag jättesugen på att röka. Så jag tände mig en  cigg, drog ett bloss och tänkte "men wtf. har jag längtat efter detta i typ 3 månader?" Tog två till bloss i hopp/tro att det skulle smaka bättre men icket. Det var så sjukt äckligt så jag släckte skiten. Nu kan jag konstatera att det bara är feströkning som gäller för mig. Då finns inte smaklökarna där och protesterar. Och lungorna gillar röken bättre då.
Dock till sommaren kommer det nog locka ganska mycket att börja om... ehehe.. så mysigt att sitta i värmen och ta en härlig cigg. Men vi får väl se! Nog klarar jag hejn!

Om 1 timme fyller jag år. Höhöh... 21 bast. Nu börjar jag bli stressad. Skaffa utbildning. Skaffa jobb. Flytta till hus. Starta familj. Ni vet. allt sånt!
Men ni vet vad dom säger... den som stressar... den... ... hm.. dör snabbare? äh. jag vet inte.. men det är inte bra att stressa. Speciellt inte för mig för då kommer bara jävla regnbågshinneinflammationen tillbaka. Och den gillar vi INTE. Jävla IRIT! Orka ens. "detta kommer du nog ha resten av livet, och det kommer dyka upp när du stressar mycket". GAAD. 

Imorn blire fika för familj och sånt. På fredag blire fest med mina när-kära.

Oj, nu ringer klockan! BOTTEN KLAR!

The båtten is nådd! 

HEEELP

Min designade bikini på NELLY.COM

Rösta på min fina bikina!



WOHO! Zak fixade det åt mig! Nu kan ni trycka på länken, skrolla ner lite, vänta några sekunder och ge mig en FEMMA! heheh
Jag har världens bästa man. Vi matchar. Jag sköter hemmet... han sköter.. bloggen. Och mig.

Puss på Zak! <3


Save tonight

Sitter och lyssnar på save tonight och tänker på Stinky Brocoli pants! Den kvinnan är saknad här på jobbet jodå jajemän!

Nu äntligen har jag fixat så dom ska skicka mitt arbetsgivarintyg... såhär nästan 2 månader försent. men men, bättre sent än aldrig ... eller? Nåja. 

Idag äre tisdag! Jag ska till arbetsförmedlingen, och så ska jag gå och handla, och så ska jag blanda till turkisk peppar till på fredag, och så ska jag ... hmm.. nä. Inget mer idag. Imorn däremot ska jag nog baka lite till fikat på torsdag! För ca 2 år sedan på min födelsedag var det jag och min familj. I år kommer både svärfamilj och zaks kusin med familj och mest troligt den andra kusinfamiljen, faster och mormor. WOW. Det känns fint!
Jag älskar ju min egen familj, men det är alltid roligt med besök! Speciellt Lindhammar/Carlsson-folket. Dom är allt bra fina!

Faan-... jag vet att jag ville säga (skriva) något speciellt till er idag men jag minns fan inte alls vad i helvetes fan det jävla var! Kukar! Oj så ful i mun man kan vara.

Traallalaaaaa..... Jag vill ha peeeengaaar! PEEEENGAAAAAAAAAAAAAAR!!! GE MIG PEEEEEEEEEEEEEEEENGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!!!!

Denna månaden fick jag ihop 55 arbetstimmar. blir väl säkert ca 4k. SHIT! Jag älskar att vara rik!!! (IRONI SOM FAN) Alla räkningar jag har går förfan på ca 5300 varje månad så ni förstår ju att 4k inte alls kommer räcka så långt.

FEEEST.

Ja, en sak till! Jag har gått ner ytterligare 0,9kg efter att ha stått helt jävla still i vikt i 3 veckor! Ni kan ju känna min lycka när jag såg siffrorna. GAAAAAAH. Nu har jag alltså gått ner 7,1 kg. Ändå! Det blir lite drygt ett halv kg i veckan i snitt sen jag började i januari. Det tycker jag ändå är helt okej! 10 kg kvar nu! HEJJA HEJJA HEEEJJAAA!

heeleeu

nu jävlar är det näst sista dagen jag är ledig. Känns bra. Är redo att jobba. Det enda sugiga är att när jag väl ska tillbaka och jobba så är det 4 timmar på tisdagen och 4 timmar på onsdagen sen är jag ledig lika jävla länge igen. Än så länge kommer jag att ha fått ihop 17 timmar under hela april. HUR FAN det ska gå att betala hyra på det har jag då ingen jävla aning om! På nåt sät måste det då lösa sig. Ska nog börja stämpla. Om man bara kunde fatta ur skiten fungerar..
 
På torsdag fyller jag då år! Feett. På fredag kommer finisar hit. Om inte alla har glömt. Det verkar som att folk tänker vara nyktra på min FEST.HELLZ NO säger jag. Hehe. Nä. Men kul om jag ska supa helt ensam ens. Kom igen folket! Visa lite barmhärtighet. eller nåt..
Min kära Pända kommer hem! Och kommer även till mig på min fezt. Det gillar vi skarpt! Det var väl delvis (mest) därför jag bestämde mig för att ha fezten då. Liten födelsedags/reunion-ferre såhär till påsk är inte helt fel!

Jag tror jag ska skicka påminnelse-SMS till mina inbjudna gäster. Så finns INGA ursäkter som "jag kollar aldrig min facebook.." eller "ooj.. jag glömde..." INGEN SKA KOMMA UNDAN MIN FEST.

Oj, jag låter ju galen!

överraskning hit och överraskning dit

shalallaaa... andra dagen ledig och jag är RASTLÖÖÖS. Vet inte vad jag ska göra. Funderar på att gå in till stan och gå in på jobbet en sväng. Min kära danska kollega saknar mig. hehehehhe. Och det är alltid MYCKET roligare att vara inne på jobbet när man är ledig. Bara sitta och chilla och titta medan alla andra jobbar på. höhö.

Zak är och gör intagningsprov. Hoppas det går bra. Han fick en lite good-luck-present innan han for så det borde gå utmärkt!

Jag går och är jäättenyfiken inför 12-14 april! Zak har nämligen bett mig ta ledigt då men jag får inte veta varför! Och jag är en så extremt nyfiken människa så det är ju skiiiitjobbigt att gå runt och undra. Och så skaffar jag ju höga förväntningar på vad det kan vara så som måste jag knuffa undan. Jag tycker det är gulligt nog att han har planerat något. Om det så bara är för att ha mig hemma under dom dagarna så är det sött nog. Han är en alltför fin pojkvän!
Jag både älskar och hatar överraskningar! hhihihihih
Det kaaaan ju ha nåt att göra med min födelsedag eftersom jag fyller år 1a april... (jaaa jag är ett aprilskämt). Somliga ifrågasätter om jag ens finns på riktigt. Och jag kan tala om för er att det gör jag! Jag är högst levande!

Jag känner mig lite sugen på en dusch nu... hmm.. nä. först in till stan tror jag. och sen dusch när jag kommer tillbaka! Jo, det blir perfa! Men först: BAJSA.


Ciao!




UPDATE: Jag orkar inte gå till stan. Heh. Kanske sen i samband med att zak ska gå och jobba. Då får jag iaf sällskap ena vägen. 
ciao igen

blahj

blöööh. jag är ledsen. tyck synd om mig. vill att livet ska gå fortare. Inget går fort nog och jag har inte tålamod att vänta. jag skulle vilja somna ikväll och vakna upp 4 år senare. då skulle jag bli glad. framtiden är oviss. allt är osäkert. jag är lite rädd.

usch vad jag svamlar

nu ska jag sova och hoppas på en bättre morgondag

Emmas flygplansspråk!

Emmas flygplanssspråk gör mig glad varje gång jag läser. Jag ser allt framför mig och det är så kuuuuuul!! haha. Måste copa in det så ni också får ta del av det :)

Hennes blogg är då http://waaah.blogg.se/, och det som stod som var så roligt är:

Flygplan är en typisk sån plats där mystiska och ofullständiga dialoger äger rum. Åtminstone jag kommunicerar riktigt taskigt på flygplan. Kom på mig själv idag när jag skulle hitta igen min plats på planet, 17 F, fönsterplats. Det sitter en kille vid mittgången som jag givetvis måste kliva över för att komma till min flygstol. Vad jag vill få fram i en sån situation är en dialog som ser ut ungefär så här;

-ursäkta mig, jag ska sitta här innanför, som om jag bara kan få kila förbi
killen; -absolut (ställer sig upp)
- tack. (går förbi till min plats)

smidigt.
men vad som händer är detta;

-eheheh, ursäkta, jag skulle bara.. (nick mot stolen)
killen; -... (ställer sig nästan upp, undrar vad jag har tänkt mig)
-heheh, ja kan nog kanske, ehehe.. (menar att han kanske inte behöver resa på sig, jag kan nog kliva över honom.)
killen; -... heheh. (ställer sig upp)
- heheh, jaa..okej.. ehhe. (klumpar förbi till min plats.)



HAHAHAHHAHAHAHA ååååh. älska Emma! tack att du förgyllde ännu en dag. ska läsa det där inlägget varje gång jag är ledsen arg sur eller nåt annat dåligt humör!

Ser ni inte scenariot framför er så säg! hahaha. weey!

Fanns även en händelse på pressbyrån hon skrev om som också var rolig men det får ni gå in på hennes blogg och läsa om själva! :D

Dags för hemgång!

BAKNING OCH STÄDNING STÅR PÅ SCHEMAT!


Nokia de gröne!

Vi tog just gruppkort på jobbet som vi ska skicka till avlägsna kollegor! Alla med våra nya gröna Nokia-tröjor! Det vart SKITFINT! I love. Nu går vi alla runt med gröna tröjor! hihihi så fina!

(update 23/3) En liten paintbild på ungefär hur vi såg ut igår:



slalom baby!

Jag har hittat en ny kärlek! SLALOM! Satan i gatan så kul det var!!! Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle tycka att det var så roligt men oj oj oj. Jag är sjukt glad att jag följde med.

Det var först meningen att vi skulle bli Zak, jag och hela svärfamiljen. Men Zak fick inte ledigt, och pappa Lindhammar har väldigt ont i ryggen, tror det var ryggskott eller nåt. Så då for jag med svärmor och svåger och svägerska. Och oj så lyckat! Yammi och Jenny var riktigt duktiga och tålmodiga lärare och det tog ca en halv backe sen hade jag hajat principen och kunde åka själv! Jag måste säga att jag är ganska imponerad av mig själv. Jag tycker jag var duktig. Och dom sa att dom var imponerade också! Wiie!
Ryktet gick runt på kåbdalis om att jag skulle åka för första gången coh det var 3/4 helt okända för mig som kom och frågade "jaha, hur gick det då? " haha. Kul! Det var då kåbdalis vi åkte på/i/hos/runt/när/om/hur om ni undrar!

Sen vart det lite afterski och Glüwein! (eller vad det heter) DET VAR GOOOOTT!!! jag som intee tycker om rött vin! Konstigt. Men det var riktigt gott!
På vägen hem fick jag och Yammi en skrattattack i bussen och betedde oss som 14. Men det var kul. Lite smått berusade och fåniga och trötta efter en lång dag kan man gott få vara lite av en fjortisnörd eller nåt.

Jag vill åka meeeeer! Jag är HELT förälskad. MY GOD.

Och ja en sak till! jag har hela tiden tänkt
"det är ju bara att ramla om det går för fort, det gör ju inte ont, det är ju bara mjuk snö!"
Men när jag hade testat att sätta mig ner en gång (för att det gick för fort) så ville jag aldrig göra om det för SATAN så jobbigt det var att ta sig upp!!! Usch nej. Så mitt mål under resten av dagen var att INTE ramla. Inte ens en gång när det gick fort utav satan ramlade jag. Hela tiden tänkte jag
"Gör som du lärt dig. SVÄNG. PLOGA. SVÄNG. PLOGA. RAMLA INTE! FÖRSÖK INTE STANNA. FÖR DÅ RAMLAR DU. PLOOOOGAAA"

ungefär så gick det till i skallen på cool-Nickan. 3 gånger ramlade jag allt som allt. Dock så var det mer tappa balansen för jag stod typ still när jag ramlade. Så sjukt knäppt det måste ha sett ut. Ena gången tog jag mig inte upp. Haha. Yammi stod och kämpade med att få upp mig den stackaren. Nåja. Och en gång så föll jag ihop SKITKONSTIGT, det räknas inte ens som ramla. Det var för fult. Benen brett isär och knäna i snön (splitt med böjda ben typ). Skitskumt. Jenny skrattade jättemycket åt den fina ramlarposen som jag lyckades ställa till med och ville ta ett kort på den, men jag hann upp och rädda mig från den hemska bild som skulle tagits. hah! Mycket kul.

Åååh. ingen förstår hur mycket jag vill åka nu. WHY THE HELL har jag väntat såhär länge med att lära mig slalom?!?!?! 21 år!!! THE FUCK! (som cartman, south park, själv skulle sagt)


Jäääääääääävlar vilket långt inlägg om enbart min kärlek till slalom. Nu orkar ingen läsa mer. om ni ens orkat hit. och jag orkar itne skriva mer heller.


Jo, en sak till! Idag ska jag börja baka lite och börja städa, för imorn får vi besök av familj och släkt då vi har inflyttningsfika då! tihihihi.


ciaao!

Här har jag ritat en fin liten bild så ni får se hur min fina ramlarpose såg ut! Och även hur min outfit var. hehe (det var ju så längesen jag ritade för er så det är dags igen tycker jag! hhih fniss)



Och ja. Jag hade hjälm. Mitt liv är värt för mycket att åka utan hjälm. I like hjälm!

Bulla och zånt

Idag är det ju fredag vilket såklart betyder fredagsmys på jobbet! Charleene fick i uppgift att baka bulla. Hon påbörjade och var stressad som en ko då hon skulle på lunchdate med familjen, och jag var i köket och hämtade vatten  JUST när hon kom på att hon behövde hjälp för att hinna med. Ja, hon gav mig en massa direktiv om hur  när och var allt skulle ske och gick. Jag fick panik och tänkte att jag skulle fucka upp allt och fredagsmyset skulle bli inställt osv osv osv. Det gick iaf bra, och hon kom tillbaka efter 30 min så det var chiiiiiill. Så då fortsatte vi tillsammans och resultatet blev stråååålande gott!
Dock alltför många kalorier känner jag! Uuuusch... baah.

På tisdag ska vi ha inflyttningsfika för våra nära och kära familj/släktingar!

Ha en fortsatt trevlig fredag mina kära medmänniskor!
Jag vet att jag ska det.

Puss!


SHI MA FAKKIN GAD!

Idag SPRANG jag 5,2 km UTAN EN ENDA PAUS under loppet av 32 minuter!!! HUR FAAAAN jag lyckades med det är ett jävla under för mig. En SUPERrolig grej är ju att jag ser en underbar förbättring sen i måndags då jag sprang 4,2km på 30 min. Så för en km extra idag behövde jag bara 2 min. I am teh mastah!
Sen gick jag även 0,8km så att det allt som allt blev 6km! Och efter det körde jag 140 situps, 45 benböj, 15 armhävningar, 45 utfall/ben. Fett fett fett nice! Jag är sjukligt nöjd.

Allt detta resulterade i grygt ca 600 kcal. Det är så passande eftersom vi ska på middag ikväll, och jag har "tränat bort" både det jag käkade till frukost och till lunch och lite till! Så... jag har nu 1460 kcal kvar att äta idag (jag har 1402 i vanliga fall utan träning och innan någon mat alls). Shit vilken lyx!!! :D Jag borde fara och springa varje dag. Så kan jag äta massa godis varje dag också.. hehe. nä. Man måste ju vara nyttig.
Men när man ska på middag tycker jag om att äta mig PROPPMÄTT och inte bara bli "nöjd-mätt" som man egentligen ska.

Ååååh vilket jävla tjat om kalorier!!! Sorry. Men jag var tvungen. ÄLSKAR detta! Känner mig sjukligt duktig.

Imorn ska jag och WOMAN fara och springa tillsammans. Så... då kommer jag ha tränat 4 ggr denna veckan. SWEEt.

Men vadfan. Jag skulle ju sluta tjata! Sorry.

Zak har dragit ut en tand (för att han ska påbörja sitt tandställningsliv). Jag tycker han ser så söööööööööt ut med ett hål i käften. mitt söta lilla charmtroll. Och snart ska han gå och klippa sig. Min snygga snygga fästman! :D

Btw, jag var med igår som stöd när han drog ut tanden. FY FAAAAAAAN. Dom är så våldsamma och rycker och vänder och vrider och har sig. Det var JÄTTELÄSKIGT och jag ville gråta. Men vilket stöd hade jag varit då?
Jag kom även på att om jag får så ont i mitt hjärta och själ när min älskade plågas, hur jävla ont kommer jag inte få då när jag mitt framtida barn ska vaccineras eller ska på läskiga läkarbesök osv osv. Dom säger ju att inget slår en mammas kärlek till sitt barn. Så... jag lär ju dö på fläcken om mitt barn ska ta blodprov... eehehe. Nåja, det är en fråga vi inte behöver ta nu. Nu sitter Zaki bredvid mig och jag ska pussa på honom för att han är världens sötaste! <3


HEJDÅ


våra bästa år och så vidare

Helgen har varit nice!
I lördags hade vi inflyttningsfest. Om man bara bortser från en väldigt tråkig händelse så vart festen väldigt lyckad. Utgång vankades och jag bråkade med en 30-årig kvinna i kön. Det var roligt. Vi blev sams efter typ 20 min i kön! Så det var chiiiiill.

Idag ska jag och mäta ögontrycket hos ögonläkaren och även träna. Hade tänkt fara på emmys steppass idag men det blir så mycket fara fram och tillbaka. Är ändå en 20-30 minuters prommenad till stan. Så jag tror att jag kör ett litet konditionspass med mig själv på bandet innan ögonläkaren. Nice nice. Step fåre bli en annan dag!

Ännu en vecka där viktminskningen gått åt pipsvängen... :( Nu måste jag börja vara duktigare. Detta funkar inte!

Nu sitter jag här och tittar på våra bästa år och är helt hooked. Haha. Jag hatar detta jävla programmet. Damn it! Nåja. Nu ska jag snart börja gå och klä mig och sen ska jag börja röra mig mot stan. 

p.s Jag älskar vårt nya hem! d.s

Flytten är över, den är förbi, allt ääär ööööööveeeer!!!!

Finally. Allt är klart nu. Förutom att packa upp såklart.

SAATAAN så nöjd jag är. Den är sååå fiin!! Jag älskar den.
Och FETT JÄVLA STORT TACK till Lindhammar's som har varit världens bästa och hjälpt till med städning och flytt! Utan dem hade vi då inte klarat nånting.
Vi upptäckte, till vår fasa, en FET fläck i gamla läggan. Det blir en dyr och härlig fläck.
Nåja, moving on.

jag är så nöööööööööööööjd!!!! jag längtar hem till att få packa upp och ha mig!

I lördags lagade Her och Fru Lindhammar till en RIKTIGT smaskig middag som vi alla njöt av efter en lång dag med städning och flytt. Och mycket god pana cotta till efterrätt! :D

I söndags skulle Zak och spela in i studion med Niklas med flera, och jag bestämde mig för att följa och se hur det såg ut. Och när jag kom dit tyckte Niklas att jag skulle vara med på några stämmor. ÅÅH så kul det var. Det var lite svårt eftersom jag hörde låtarna för första gången då, men det gick ändå oväntat bra, tycker jag, och resultatet blev gode coolt.

I måndags vaknade jag klockan halv åtta av att ha fått regnbåghshinneinflammation IGEN. Även denna gång kunde jag inte titta utan att vika mig av smärta! Så sjukt opassande. Som tur var hade jag ögondroppar att hämta på apoteket och kunde kurera mig själv och hann bli någorlunda bra till när vi runt 11 for vi och fixade det sista i gammelläggan och sen hämtade vi nycklarna till nyläggan, och började lasta in allt runt... 12 tror jag.

Nu håller jag på att bli sjuk. Lagom kul. Zak har varit sjuk och gnäbbig hela helgen. Även det lagom kul.
Nu längtar jag bara tills allt är över med att packa upp och skit!

Ja just ja! Jag gick vilse idag. PÅ ANNELUND!? Jag gick runt i nästan 20 min innan jag kom ut ur området. Jag visste att jag inte skulle hitta direkt men what the fuck? att ta 20 min innan jag kommer ut ur området är INTE okej. Jag kom alltså för sent till ögonläkaren. jag hade räknat med att gå lite vilse och gick därför 10 min före jag egentligen behövde gå, men jag kom ändå 10 min försent till läkaren på grund av mitt värdelösa lokalsinne.


Äääääh. nu blev det ett lååångt inlägg! har ju inte skrivit på ett tag! Ni måste ju hänga meeed!


Cool-Nickan reserverar sig för eventuella stavfel, felbyggda meningar osv osv. Hon tänker inte läsa igenom eller ändra någonting.





update: 

Glömde ju säga, jag gick ner 2,2 kg på en vecka! måste varit all städning och flytt som bränt kalorier! Hur som haver så har jag alltså nu gått ner 6,8 kg på 8 veckor! I am NÖÖÖJD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0