Skollunch

Idag gick jag och Zak och käkade mat på strömbacka. Det var helt okej mat. Synd att esternerna jag ville träffa hade lektion. :S
Nåja.
Jag mår dåligt.
Jag vill ligga i en säng nu.


Illness....

jag känner att jag är på god väg att bli sjuk nu :(
Har ont i kroppen och är snuvig och huvudet värker.
Låt oss hoppas att det vänder innan det blir värre. Orkar inte bli sjuk.
Det räcker med att min sockersöta är sjuk. SKa jag bli sjuk också kommer vi ju aldrig bli friska typ. Då blir det en ond jävla cirkel.

Nä, på med imunförsvaret nu Nicole!
Do what you do best!!

That's it.

Du är fin och du gör mig så glad.

Over and out!

Schtini

Det var myspys att fika med kwinnan.
Vi bara pratar och pratar, och jag känner att jag kan prata med dig om saker jag inte skulle kunna prata med andra om. Hehe. Det känns bra. Och du är bra. 
Dock så är jag så avundsjuk på henne. Hon VILL träna. Hon far TVÅ gånger på en och samma dag och tränar för att hon typ känner abstinens. Jag avskyr detta. Varför lyckas alla hålla igång utom jag. Sist jag försökte gick det bara råsämst. Köpte ett kort på korpen, 6 månader. Gissa hur många gånger jag gick och tränade på dom 6 månaderna. TVÅ. 
Usch tvi och blä.

Iiiih, inatt har det inte blivit nå mycket sömn. Varken jag eller bajbis var trötta. Så vi låg minsann och pratade intill morgontimmarna. Men det var mysigt.
Och nu ligger han hemma i min säng och sover. Medans jag är på sugjobb.

Ikväll bär det av till Henkerietta på födelsedagsfika. Mys!

Date.

Japp. Idag ska jag på date. Med en av världens bästa. En av de tre bästa tjejerna jag vet. Nämligen Stina. Hon är en underbar rar söt prick. Och idag ska vi feeeeeeeka. :D Wihoo.

En av de tre bästa.... Japp. En av de tre bästa. Har dock ingen placering på er. För ni är helt enkelt bäst på era olika vis. SÅ ni alla tre är delade 1:or för mig, bara på fruktansvärt olika vis.

Love it.

Jag var och lunchade med min fina baby idag. Han hade haft körlektion, och precis när han skrev ett sms hade jag lunch. Så passande för lite pizza. :D

Jag saknar honom direkt han far. Japp, jag är en fjant.

Helgens händelser!

I fredags var det då överraskningsfest för emelie. Hon blev så glad, och det var så värt. :D Hon förthänar det. Sen fick man reda på lite tråkigare rykten, men men. Alla får tro som dom vill. Jag vet vad som är sant. Och det viktigaste är att mina närmsta också tror på mig, och vet vad som är sant.
Alla dummisar for, stackars emelie, förutom jag och zak. Vi stannade tills Björnen kom, så hon slapp vara ensam på sin egen fest som alla lämnade WAY to early. Taskmörtar. Nåja, vi hade trevligt. Stina och Simon var också kvar ett tag efter alla, men jag ser ändå mig själv och zak som dom finaste hjältarna. :D Och det var en skön prommis hem till stan sen vid halv tre på natten. No regrets!

Sen i lördags sov vi lääänge, gick och shoppade oreos. :D Och sen skilldes vi åt för att käka med våra egna familjer. Sen på kvällen for vi till zak och såg Shrek 2 :D Love it!

Igår var bara en slappdag typ. Jag bakade äggfri kladdkaka åt mig självm och lindhammar familjen. Hihi. Jag är ändå GANSKA duktig på att baka.


Jag saknar min söta sjukling som antagligen ligger och sover nu.
Min söta DLM. Goda Fizzyflaska. Heta snygga bf.




you gotta love work sometimes

Vi har nog den bästaste chefen. Han kom nyss med massa chips och ostbågar och 400 gram marabou som köpt åt oss alla! :D
OMG.
gott gott gott. !!
Klå det ni!

feika.

Feika igår med Schtiniwini och Emsibemsi. Det var supermysigt. Har saknat brudarna. Vi satt i några timmar, snackade och babblade. Catching up och sånt.
Sen kom Zak och då for vi till Johan. Jag orkade inte vara kvar så länge utan for hem och la mig. Sen kom Zak och kröp ner hos mig. Min mysiga man.
I morse blev det stressigt. Så stressigt att jag lämnade Zak hemma med nycklar för ja hann inte vänta på honom. Haha. Och kom 5 min sent. Inte mycket, men ändå sent. Andra gången jag är sen på en vecka. Lol.
Ikväll blir en kul kväll. Mer än så säger jag helt enkelt inte. Men kul lär det bli.

Peace. Love. Och sånt härligt.

challalaaah

Igår presenterade jag mig som Björn i telefon till en kund. Tack och lov så blev han inte sur på migutan skämtade tillbaka och lurade mig vad han hette osv. Det var skönt. Tycker om trevliga och glada kunder.

Jag fick sluta en timme tidigare igår också. Wiie. Obet dock men värt. FÖr jag saknade zak och var allmänt less på att jobba. Haha. Och längtade efter att spela Spore. Och jag spelade ett bra tag. Kom till någon ny planet eller nåt. Och gjorde om min gubbe. Nu är han söt rent av. Liknar typ crazy frog. Iiieh.

Today is fikaday igen, nya sötisar idag. Stina och Emma. Och kanske Elin? :) Det blir meys peys.

Och Stina, NEJ. Dom var inte alls lika goda. Dom smakar inte alls som jag vill :(


Lön....

.....imorgon.
aaaah.

Det var supermysigt att fika med min elin. Har inte träffat kvinnan så mycket så det kändes skönt att chilla med dig min rara. =)
Vi gick även till Max för att käka strips :D Vi båda har saknat det från utlandet. Strips med smältost.... mums.
Sen kom zak, så gick vi hem till mig, och rhalleh hem.

Ikväll efter jobbet ska jag till min DLM (dejlige läckra mand, aka Zak), och oj oj oj vad jag ska spela spore. :D Mohaha. Fetkul.

Btw, Oreos är så jävla gott. Men jag blev så ledsen när jag suttit och längtat till lunchen för atyt få gå och köpa mig lite oreos, men så är dom täckta i choklad!?!? Och det fanns inga vanliga kvar. Dom var INTE goda. Eller okej, dom var goda, men dom smakar då inte oreos. Det är bara choklad nu typ. Orka.

Babo Goes Sex And The City!

Lol. Igår på roasters satt vi och snackade om sex and the city lite, och babo var MEGAinvolved. Det var så HIMLA kul. Babo som är så himla cool (tror han) är helt inne i sex and the city. Och vi satt där och snackade och så kom jag på en jättebra idé! Bilden nedan :D hehe. Jag är en kvinna som håller mitt ord. Jag sa ju att jag skulle blogga om det :D

Här är då babo i sin drömvärld: (Linns bild på Babo)





in his dreams

I tankebubblan står det:
Ååh, det kommer inte fler avsnitt. Filmen var ju dock KUNG!
Det var lite jobbigt när jag grät då Carrie slog Big med blommorna....
Linn bara skrattade. Ibland är hon så okänslig.
Fan. Fan. Fan. Jag vill ha mer. Måste köpa boxarna för lönen!
Vem vet? kanske kommer de ångra sig och spela in fler avsnitt? SMID!!

spore.

Igår fikade jag som sagt med min söta rara emelie. Hon fick även sina födelsedagspresenter. En liten flaska Ozyo (grekisk sprit) och en FIN sten från grekland. :D

Det vart inte att Zak kom hem till mig, utan han kom och hämtade mig med bil (övningskörande), längtar tll han kan komma själv också. Det blir kul :D Sen for vi hem till honom och våra oreos. Och spelade Spore. Det var råkul. Det var jobbigt att skratta åt mina råfula gubbar.

Ikväll blir den en annan raring. Rhalleh ma babe.

Och just ja! Nu kom jag på en sak som ska göras. :D

Hemma!

Resan har varit helt underbar. Har haft riktigt kul, och har gjort en del saker jag aldrig trodde jag skulle. Resan har bara gett gott. Typ :)
Vi hann med 10 länder, och ännu fler städer. Mina favoritställen var Amsterdam och grekland som land. Eller så tycker jag bara om grekland just för att jag alltid velat dit. Men allt var bra för att jag hade Zak med mig. Han är bra.
Vi har haft det super.

Blev tagna av polisen två gånger på mindre än 24 timmar, i två olika länder! Ena landet ville dom hjälpa oss, inte konstigt, för vi var i SÄMST-bryssel i SUNK-belgien. Farlig och hemsk stad. Nästa gång var vi i Lille, och då var det 3 militärpoliser med maskinvapen som stod ungefär 10 meter från oss, och så var det en polis som kom fram till oss och ville kolla om vi hade vapen eller droger på oss. OMG säger jag då bara. Han hade bara behövt knäppa med fingranrna så hade dom andra militärerna skjutit ner oss. TACK och lov att Zak inte fått sin kniv än.

Vi hann med att ta in på ganska många hotell, ettstjärninga, och vi var INTE kräsna. Någon gång lyxade vi till det mer 2-stjärnigt. haha. Och sista hotellet (tror jag) var ett 3-stjärnigt. FETLYX. Det var fett nice. =)

Jaja, jag orkar inte skriva om allt. 22 dagar skulle ta så lång tid att skriva om. Men jag har haft kul iaf.

Vi kom hem i lördags kl åtta på morgonen. Det var SKÖNT att vara hemma, mindre skönt att skiljas från min dejliga man. Men jag fick ha honom hos mig snabbt igen. Han är härlig han. <3

Igår sov jag hos zak, och så fixade han ett bad åt mig och tände ljus. Det avr härligt att slappna av och bara vara. Sen hade vi bildvisning för zaks familj och åt tårta som jag tålde :D wiie. Det var gott. Och mysigt.
Nu är man tillbaka på jobbet, och livet suger igen. Haha.
Idag ska jag fika med Emelie, sen ska nog Zakbabe sova hos mig inatt.
Imorn blire fika med rhalleh.
Bra bra bra saker sker i min värld.

RSS 2.0