Löööööve

Jag ÄLSKAR min klass! Alla är så härliga! :) Ikväll har vi bara suttit och sett fångarna på fortet och fulat oss ihop. Sen gjorde vi även en dans idag. Hehehe.
Ni alla vet ju att jag är en fantastisk dansare, så idag när vi dansade på en lektion i väntan på individuell konstruktiv kritik från lärarna så kom jag på ett riktigt nice move. Sen utvecklade vi det movet tillsammans till en fantastisk dans!

Med i filmklipp: Jag och Emelie där bak. Och fram har vi Petra till höger och Carolin till vänster.




Det gick jättebra idag på den konstruktiva kritiken.
Vi skulle ju då framföra vår 2-minuters långa monolog. Jag tyckte det gick sådär men lärarna verkade tycka att det gick skitbra! Allt dom sa var att jag kunde prata lite högre och att jag skulle våga känna det jag sa. Såhär sa Samuel (min lärare) : "det var några gånger man verkligen såg att du kände det du sa och det berörde oss, men sen var det som att du blockerade det" Och det är sant. Det var för att jag höll på att börja gråta för att texten betyder så mycket för mig och jag kan verkligen relatera till den. Och på det svarade dom "men våga gråta! Visa vad du känner!"
Så nästa gång vi ska framföra den ska jag fan våga.
I övrigt fick jag höra att jag hade en behaglig röst, och ett skönt lugn på scen. Och att det kunde bli något riktigt bra av mig. Hihihi. Det var JÄTTEKUL att höra!

Alla var verkligen duktiga idag. Vi fick ju liksom bara gårdagen på oss att hitta och lära och framkalla en känsla. Så, grymt jobbat kära klass!

Här är bilder på några av oss! :)



Emelie, Frida, David och Lusth



Emanuel, Nickan, Sofie, Carolin och Petra

Ny textträning

Idag hade vi sovmorgon, löpningen var inte förrän 8.30. Wihoo! Och hädanefter kommer vi slippa löpning på måndagar. Så det blir bara 4 dagar i veckan! Nice.

Idag fick vi köra "jag älskar dig" övningen igen. Idag var det flera personer som kysstes. Jag har inte tagit mig RIKTIGT så långt att jag skulle kunna göra det utan att det skulle kännas för personligt och äkta. Som det känns nu skulle det typ kännas som ett svek mot Zak om jag skulle göra nåt mer än en kram. Men om man går in i rollen så ska det ju inte vara så, det är ju inte jag, Nicole, som gör något då.
Men, som sagt, som det känns nu kan jag inte göra det än. Så kramar och strykningar på armen får duga för mig än så länge. Men så småningom måste jag kunna släppa mitt privata jag och bara vara min skådespelarkropp - mitt verktyg. Kan jag inte göra det så tar jag mig inte så långt i detta yrket...

Vi fick även en läxa i text igen. Denna gången ska den vara 2 minuter. LÅNG tid kände jag spontant. Men jag hittade en text efter många om och men, och vi har övat ihop några stycken och jag kan den utantill nu. Så jag kan gå och lägga mig med gott samvete.

Idag var jag, Petra och Haffe och käkade pizza och tog en paus från texterna. Den var riktigt god!

Och igen, jag trivs så bra, och min klass är amazing!

Nu ska jag se lite vänner, ringa Zak, sen sova. Imorn äre löpning vanlig tid, alltså kl 7.30.

Godnatt!


Här är en snuffsig bild på mig och mannen i mitt liv.



Jag älskar dig! <3

fy i fan

Usch. Jag vill och KAN inte sova nu. Vi har just sett en skräckis. Jag var nervös, redan innan vi började se den, över att jag säkert inte skulle kunna somna efter den. Men jag tog mig igenom nästan hela sittandes i soffan, sen när det kom en äcklig jävla duschscen så ställde jag mig upp. Sen började den bli slut och då ser jag, och även resten av klassen, något grått gå förbi utanför fönstret. Jag satte mig ner och började gråta för att det var så jävla obehagligt och läskigt. Det var så perfekt tajmat med filmen. Det var då David i vår klass som hade tråkigt i andra huset och ville skrämma oss.
FAN vad han lyckades.

Nåja. Jag har lånat vänner-dvd av Petra så nu ska jag se det för att lugna ner mig.

Imorn har vi sovmorgon! WOHO!! Vi börjar först 8.30. Hehe. SÅ då ska vi springa, hoppas bara vi hinner få frulle... den slutar serveras kl 9 nämligen... eller 9.15. Nåja. Återstår att se!

Jag saknar redan Zak. Jag grät vid vårt avsked idag men inte alls lika mycket som förra söndagen. Så, jag tror det kommer bli lättare med tiden.
När vi kom tillbaka idag så frågade Emanuel "jaha, vad har du gjort i helgen då?" När jag svarade "Jag har bara myst på med min pojkvän" så började jag nästan gråta för att jag redan saknade honom. Blä. Jobbigt. Men men. Det var iaf VÄLDIGT mysigt att få sova med Zaki 2 nätter. Det uppskattas så mycket mer när man är ifrån varandra!

Nästa helg äre bröllop! Nice!

Nu : VÄNNER för att lugna hjärta och själ.

Jahapp.

Jag är så sjukt rastlös. Zak är sjuk och tråkig. Haha. Brukar vara tvärtom, att jag vill ligga still och han vill hitta på saker.

Jag har iaf diskat undan efter dessa äckelmän som lämnar sina matlådor framme och odiskade varje dag.

Nu har jag legat i sängen och bara lyssnat på fin musik. Melissa Horn är en ny favorit, fick tipset om henne från min nya klasskompis Petra.

Sen har jag även lyssnat på en låt av Kent som heter utan dina andetag. Jag dör typ så fin den är. Jag gråter varje gång jag hör den. Den är så fin och vacker och den berör mig så hårt. Jag har aldrig lyssnat på Kent, men så visade Zak den låten för en vecka sen när vi mös dagen innan vi skulle skiljas åt. Gråt gråt grååååt. Sjukt fin. Har ni inte hört den så LYSSNA på den!!!

Imorn bär det av tillbaka till skolan. Det är dubbla känslor. Kommer ju sakna Zak, men jag vet ju att jag klarar mig iaf. Det har jag ju märkt denna veckan. Men jag saknar redan mina klasskompisar faktiskt! Synd att jag missar de två första helgerna. Nästa helg måste jag ju också hem för då är det bröllop! Men helgen därefter ska jag inte hem tror jag. Då ska vi nog hitta på nåt med klassen. Typ boda borg eller fest eller nåt. Heheheh. Man måste ju ta vara på helgerna, så man kan  umgås på RIKTIGT, och privat. På lektionerna är det ju bara skådespelarkropparna som umgås och när vi slutar för dagen är alla så trötta.

Nu ska jag gå och lägga mig hos min sjukling som just kom och la sig i sängen.

LATER SKATER

Hemmaa!

Nu är jag heeemmaaaa! Det var så himla härligt att se Zak. Han är så fiiiin. Åååh. Och att få pussa honom! Krama! Yeey! Jag längtar efter att sova med honom! HHihih :)

I morse gjorde vi ett löptest. Alla andra morgnar har vi sprungit på led, så då har man som peppats av varandra och om man skulle stanna skulle man ju förstöra för alla andra. Men idag skulle vi springa helt själva. Jag var nervööös. Spåret vi springer i är 2 km. Jag kom 1a. Eller egentligen 2a, för Peter var före mig men sprang vilse. Men jag var först i mål. 9,08 min sprang jag på. SÅ JÄVLA NÖJD JAG ÄR. När jag kom i mål kunde jag inte stå, inte sitta utan var tvungen att lägga mig. Och våra tränare fnissade och sa "shit vad stolt vi blir... jättebra jobbat! Det är precis sådär man ska låta och se ut när man gjort ett löptest" Det var nice!

Sen visade vi upp vår föreställning. Det gick så sjukt bra. Dock så blev örfilen jag skulle få typ 100 ggr hårdare än vad vi repat in, och då var den ändå ganska rejäl under repen. Och sen fick jag en till. Sen blev jag slängd i backen. Sen mördades jag. Men men. Adrenalinet gjorde att jag inte kände nåt. Förrän efteråt såklart. AJ AJ AJ. Hehe. Men det var kul att få spela en mordscen och dö. Riktigt kul. Lärare som såg sa att vi berörde. Att det var fruktansvärt hemskt.
Hela min kropp är helt öm. Blåmärken typ överallt. Men det är kul. Det är så det blir när man lär sig slåss och brottas på riktigt! :)

Innan idag började typ halva klassen gråta. Vi skulle stå två och två och se varandra djupt in i ögonen och först säga "jag älskar dig" till varandra, flera ggr om och om igen med långa pauser, och verkligen se ut som att vi menar det. Det var svårt.

Sen skulle vi säga "jag hatar dig" och samma där se ut som att vi menar det och med långa pauser. Det var ganska obehagligt och läskigt. Emanuel som jag var med var riktigt bra på att se ut att mena det. Scary. Haha

Sist skulle vi säga "jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar dig". Och DET var hemskt. Jag började tänka på Zak. Då började jag gråta. Sen började Emanuel gråta. Sen kramades vi och fortsatte. Jag tror fan nästan halva klassen blev väldigt känslosamma och grät i den övningen. Man levde sig som in i rollen så mycket. Nyttigt sa läraren. Och Emanuel var så GRYMT bra på att säga det. Det lät så vackert och sorgligt.

Nu är jag som sagt hemma. Zak är där nere med Hugo. Ska väl gå ner och vara social dåååååååå.


Hejdååå, vi hörs på söndag! Eller måndag! Återstår att se!

PÖSS!

OMG

14 - timmars lång skoldag idag. NU är den slut. Jissessssss. Började 07.30 och slutade 23.30. Crazy shit. Vi fick ju i uppdrag att göra en 40 minuters lång pjäs som vi ska visa upp imorn kl 09. Vi fick börja idag kl 11. Så atte... det var nära att vi bråkade nån gång för vi var oeniga men till slut lyckades vi. Och imorn äre upp till bevis. Jag ska bli misshandlad.
Hela min kropp är full av blåmärken.
Vi filmade lite, så jag ska försöka lägga upp så dom som är intresserade kan se!

Nu orkar jag verkligen inte skriva mer.

Imorn får jag äntligen pussa på min älskade Zaki! Som jag har längtat!

Gonaaattt!

En liten bild från när vi byggde scenen!


Justjaaaaa

Ikväll, om tiden finns, ska jag nog försöka lägga upp lite bilder jag tagit med min kamera på alla klassisar! Så ni får seeeee! :)

Hohihihhihahahehehe.

NU ska jag stänga av datorn, dricka ett stort glas vatten så jag inte torkar ut, sen ska jag ut och springa, sen frulle, sen drillning, seen.... ja. Sen vet jag som sagt inte vad som händer. Vi får se!

Skriver mer sen! byyyye!

Alarm? Nope.

Jag har varje dag sen jag kom hit vaknat före mitt alarm gått av. Jag antar att det är nu i början fär att jag är så nervös att försvova mig. Ja och självklart pga av träningsvärken i ryggen som känns så mycket varje gång jag vrider sig att jag vaknar. Jag hoppas att nu när jag får helg imorn, och äntligen får träffa min älskade älskade Zak, så får jag en chans att lugna ner mig och när jag är tillbaka på söndag kan känna mig lite mer avslappnad och sova tills larmet går av!
Jag har knappt ens fattat nåt. Läraren frågade igår om vi anpassat oss bra till vårt nya hem och om det kändes som ett hem osv osv. Jag svarade att jag inte ens har reflekterat. Jag är ganska bra på att acceptera nya hem tror jag. Det går så snabbt och jag kallar redan mitt nya hem för hem. Så atte... vi får väl se hur det känns efter helgen. När jag ska hem till zaki igen och behöva säga hejdå till honom igen. Men jag kan väl tänka mig att det blir lättare för varje gång.

Nä, nu ska jag klä på träningskläder för om 20 min ska vi ut i kylan och springa. Som vanligt!

Vi har förresten "fått" ett schema.

Måndag - Fredag :

07.30 - löpning
09.00 - Drillning

Fredag: Slutar runt lunch. (Förutom de helger vi måste stanna kvar och jobba).

Såja. Det är allt vi vet typ. Haha. Han sa vårt schema muntligt i förrigår, och när vi frågade om vi kune få det så sa han : "njaa... jag kanske kan skriva ut nån kladd... men... jag vill gärna att ni tränar minnet"

Heheh, he thinks of everything!


Vi hörs seeeen! Kram till er, puss till Zak, (som inte ens läser min blogg, haha, men men).

Nu ringer mitt larm. LOL att jag har varit klarvaken i 45 min.

blörk

Träningsvärken har inte gett med sig, utan tvärtom blivit sämre! Det är jobbigt att gå och jag är nervös inför morgondagens löpning. Om det blivit värre imorn blir det svårt att springa. Hehe.

Idag fick vi öva med på att bitch slapa varandra. Jag hamnade med Joanna. Samuel (läraren) sa att vi skulle våga slå hårt och våga ta i om vi vågade. Så jag och Joanna slog hårt. Jag fick typ ont i huvudet och blev lite snurrig några gånger. Men det var kul. Den som blir slagen ska ju ta initiativ till att krama den som slår, och några gånger tog det fan emot lite. Man fick som blunda en liten stund och släppa ilskan över smärtan och sen krama. Heheh.

Sen fick vi ju läsa upp våra dikter. Jag klarade det!
Sen efter det fick vi 45 min på oss att sätta ihop en liten sketch (stavning) av allas dikter och framföra den för TP:arna (teaterproduktion) och två andra lärare. Det gick väldigt bra och vi var väldigt nöjda.

Sen fick vi gå ihop i grupper och spela upp en improviserad konflikt. Vår grupp (5 tjejer) valde att vara ett kompisgäng där nån varit med nån annans tjej. Det slutade med att vi slogs på riktigt. Det var kul att få göra nåt av det vi nu fått öva på: Slåss. Haha!

Ikväll har vi sett fångarna på fortet och ätit popcorn igen. Imorn ska vi nog gå och utforska badhuset och ta ett bad i bubbelpoolen. Hehe. Om vi nu inte slutar så sent som vi gjorde idag; 19.15. Heheh.

Återstår att see!

Imorn blire spåret igen 07.30!

Natti natti!

träningsvärk!

SATAN vad jag har träningsvärk. Jag kände det lite i axlarna igår och tänkte att det måste ha varit från när vi puttades på varandra. Men i natt har allt hundradubblats typ. Hela ryggen är ihopdragen och jag kan knappt böja mig fram. Det är helt jävla crazy. Jag har verkligen värk i hela jävla kroppen. Inte en enda muskel som inte fått jobba. Och massa värk på så skumma ställen jag inte ens visste man kunde få träningsvärk i. Haha.

Men det är skönt! Då vet man att man har jobbat stenhårt liksom! Det är fan seriöst ingen lek. Vi måste ju vara stenhårt fokuserade och inte skratta när man går in i verkstaden. Så atte... Och nu märks det då även i kroppen att det är på allvar.

Synd att jag sovit som en gnu. Har vänt och vridit och plågats. Haha. Varje gång jag försökt vända mig har jag vaknat och det gjorde jätteont. Hahah. Herregud vilken gnällmaja jag är.

Nåja. Om en timme ska vi springa! Hur fan det ska gå återstår att se... shit vad det blir intressant. Speciellt om vi ska göra upphopp igen eftersom min rygg dragit ihop sig som en ... ja. Nånting. Hehehe.



Eftersom jag inte kan sova ska jag väl passa på att träna lite mer på min dikt!

Godnatt!

Dikten är nu inpräntad! Vi har övat tillsammans här i vårt hus, jag, Petra, Haffe, David och Joanna. Läst högt för varandra och peppar varandra. Känns riktigt bra!

Vi alla gjorde lite failar här och var men  sen nu sista gången satte alla sina dikter helt perfekt! Och utantill! :)
Förhoppningsvis sitter det lika säkert imorn!

Go'natt!

HÅRT arbete.

Ja, då var andra dagen slut. Eller ja. Inte helt slut men lektionerna är över. Den slutar typ kl 15. Anledningen till att den slutade så tidigt var för att vi fick vår första läxa. Lära oss en dikt på ca 1 minut till imorn kl 09. Det kunde även vara en låt, men gärna då en låt man inte kunde utantill eftersom detta är träning inför utbildningen. Så det ger ju ingenting för en själv om man fuskar.
Jag valde en låt som kom att betyda massor för mig i söndags. Det var även första gången jag hörde den då. Det var när jag och Zak var ute på en ändlös landsväg här i burträsk och pratade i bilen, och grät lite inför det kommande avskedet. Den heter bara om min älskade väntar. Mycket fin!

Idag samlades vi då 07.20. Då sprang vi kanske... 2 km. Inte farligt alls. Men efter det skulle vi göra massa galna upphopp, och då kände jag faktiskt en gång att jag var nära att ramla ihop. Men en av grundreglerna här är att aldrig bryta en övning så det var bara att kämpa vidare!

De tre reglerna är :
1. Aldrig bryta en övning (ex. börja skratta, gå på toa osv osv)
2. Alltid komma i tid. (Om vi börjar 09. så låses dörrarna 09. Kommer man en min försent missar man alltså hela förmiddagen...)
3. Lämna det privata utanför teaterverkstaden (vårt teaterklassrum, så aldrig ta med sig privata samtalsämnen in).

Nåja, hela dagen har vi haft "drillning" som läraren själv kallar det. Vi har fått springa, träna balans, lära oss att lita på varandra FULLKOMLIGT; Vi skulle bara ramla bakåt och den andra skulle fånga oss. SJUKT läskigt. Men nyttigt! Och vi har fått använda våra muskler helt sinnessjukt mycket idag. Vi alla var helt slutkörda. Svetten RANN av oss alla. Så vi alla har allas svett på oss. Mysigt!

Lite läskigt är att han sa att nu de 2 första veckorna kommer vi mjukstarta. Så... det kommer bli ännu tyngre.

Det är fan inte bara lek detta. Isfåfall lek på blodigt allvar som dom själva säger. Stenhårt arbete hela tiden, med full fokus!

Oh, en bra sak. På fredagar slutar vi vid lunch!! NICE! Måndagar är nog värre... Imorn har vi någon samling kl 18. Så atteee....

Imorn äre upp samma tid igen och ut och springa sen blire att framföra dikten! Så jag borde börja öva lite känner jag! Senare ikväll blire lite fångarna på fortet med mina roomies!

Här får ni bild på dom 3 göllisarna jag bor med!



David och Petra!




Johan, a.k.a Haffe!

Det är då vi 4 som bor tillsammans och dom andra i klassen är 9 pers i grannhuset. Lite "orättvist" att dom bor så många tillsammans, blir så lätt uppdelat då. Men det är ok. Vi har tid att lära känna alla ändå! Och jag gillar mina roomies. Vi ska skaffa hit singstar och massa spel osv osv osv!

NU SKA JAG GÖRA LÄXAN!

Första dagen!

Idag började meee.... hmm. Äh. Minns inte. Vi åt iaf frulle/lunch kl 11. Sen gick några av oss ut och gick en sväng. Sen kl 14 vare upprop. Sen var det dags att ha första lektionen med klassen!

Vi fick hälsa på varandra på massa olika sätt. Hälsa med handen, med foten, med rumpan, med näsan, med halsen hälsa med ögonkontakt, vara tyst med en minuts ögonkontakt per person, kramas tyst i en minut per person.
Ja, det var sjukt roligt!

Sen gick vi och åt middag, jättegodmat. Fläskfilégryta. Sen kl 17 vare dags för lektion nummer 2. Då fick vi alla stå en och en framför klassen och säga "här är jag" med olika känslor typ.
Sen skulle vi bitchslapa varandra och sedan försonas med en kram. Jag och en kille, Peter, hamnade med varandra. Så då slog jag han, han tog initiativ och kramade. Sen bytte vi roller. Så man körde varannan. Ni kanske förstår hur röda vi alla var på kinden efter den övningen.
Efter det skulle vi putta varandra så hårt vi kunde. Även där skulle man försonas med en kram.
Och sen skulle man stå på varsin sida av rummet, och så skulle den ena komma och hämta med sin partner över på andra sidan, och vi som skulle bli hämtade skulle göra allt i vår makt för att inte följa med. Så vi skrek och slogs typ. Jag kämpade så gott jag kunde men Peter är stor och stark så till slut lyckades han lyfta upp mig och bära över mig. Typiskt.
När det sedan var min tur att få över honom till min sida var det OMÖJLIGT. Jag höll på att dö så mycket jag försökte. Jag ramlade ihop typ tre ggr för jag blev så utmattad. Lärarna stod typ och hejdade "kom igen Nicole!!" Till slut fick två tjejer komma och hjälpa mig. Hahah.
Sen fick vi även dansa ensamma i ett mörkt rum till nån afrikansk musik typ. Det var nice! Släppa loss, joda!

Så vår första skoldag slutade kl 19.00. Hehe!


Imorn äre samling kl 07.20. Då ska vi ut i spåret!

Ikväll har vi sett fångarna på fortet. Mysigt att hänga med alla. Och nu är det bara en tjej i klassen jag inte har träffat. Hon kom typ nyss men bor i andra huset så henne får jag träffa imorn!


Jag gillar min klass so far!

Nu ska jag fan gå och sova tror jag! Men först ringa my love <3

Överlevt natten!

Sådärja. Nu har jag överlevt den första natten! Det gick bra. Jag har ju en bild på Zak bredvid sängen. Heheheheh. Så han fick en godnattpuss och godmorgonpuss!

Nu kan jag berätta lite mer hur jag bor.
Jag bor i ett litet hus, det är 9 rum i hela huset. 4 på botten och 5 där uppe. Jag bor på botten. Vi är 4 skådisar här nere. Jag och en kille, Johan, som går i min klass delar toa. Så man är två på varje toa. Det är bra. Eller, iaf bättre än att vara 9 på en toa som jag först trodde vi skulle vara. Dusch är där uppe och den delar vi däremot 9 på. Hehe. Nåja. I mitt hus är det jag, Petra, David och Johan. Sen är det några där uppe som går en allmän linje, eller konst eller så.

I huset bredvid bor det 8 tjejer och 1 kille. ALla skådisar där också. Jag tror detta kan bli riktigt bra faktiskt!

Zak saknas såklart fortfarande men det känns faktiskt redan lite bättre än igår. Då låste jag in mig på rummet och grät medan dom andra gick till grannarna och såg film. Haha. Jag är patetisk. Så, nu ska jag göra mitt bästa för att inte gråta och vara ledsen. Jag ska ju njuuuuta! :)

Nu ska vi snart och äta lunch!

Här är före och efter- bilder på mitt rum!



Tomt! Zaki fixar med min dator!



Lite mysigare!
Ingen Zak där :(
Men jag är glad ändå. Försöker iaf! :)

Burtsäsk - hem

Ja, nu sitter jag här på mitt nya rum. Det är ensamt.
Har umgåtts med mina roomies hela kvällen och sett på TV. Dom verkar riktigt schyssta! Tror detta blir bra.

Men nu lyssnar jag på fin musik och saknar Zak som fan. Just för att det är 5 jävla dagar innan jag får träffa honom:( Usch. Det gör ont i mitt hjärta. Men jag lever på en fin händelse som hände innan vi skiljdes åt. Han är verkligen den bästa. Fyfan vad han är bäst.

Imorn börjar skolan! Hoppas jag slutar vara ledsen då. Det känns fånigt att vara ledsen när vi ska ses på fredag ju. Men det är fan länge när man aldrig ens väntat en dag typ.

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig och se en film och sen sova så jag slutar vara ledsen. Så får jag hoppas på en fin dröm om min drömman!

Imorn blir det väl en gladare update förhoppningsvis! Jag ska ju få ha jättekul nu!



Älskar dig, Zaki!

luuuuuuugnet infinner sig... NOT

Här sitter jag på jobbet... jodå. Är inne på min sista kvart här. Jodå. JOBBIIGT!
Min kära kollega Monica är kungen på att lugna ner sig. Skönt att ha en "mamma" när man behöver lugnas ner och finna vett i skallen! Hon är fin hon! <3

Har nu sagt hejdå till alla. Ja förutom Monkan dårå. Det ska göras om en kvart...

Jag har inte riktigt börjat fatta det tror jag. Det känns så himla overkligt. Jag flyttar verkligen i övermorgon!!! Oj oj oj ...

Jag är sjukt nervös över mina ögon/huvud. Ångrar mig faktiskt lite att jag inte for till ögonläkaren idag... TÄNK om jag har högt ögontryck och håller på att bli blind. Eller om jag rent av faktiskt har en jävla tumör????? Så fort jag tittar snett uppåt så kommer en jättehemsk smärta just under ögonbrynet typ. Så himla jobbigt om jag måste börja skolterminen med att vara "den sjuke" .... BORING. Åååh. Jag vet ju inte ens var nån jävla vårdcentral är!! Eller var någonting är för den sakens skull! Fifan.
Jag tänker iaf avvakta med mitt öga. Hela nästa vecka. Om det inte blir värre såklart. För då kommer jag nog inte ens kunna avvakta. Aj :(

Hela tårtan åts upp! YEEY! Jag lyckades igen! Tre gånger har jag gjort tårta och dom verkar ha gått hem alla tre ggr. Mikket roligt. Mikket!

Tio min kvar nudå............................... Zak är och köper gott till ikväll. Då ska vi mysa! Och imorn är vår sista natt tillsammans på 5 nätter.... JESUS vad sorgligt. Fan vad jag kommer sakna att vakna till lite av att han drar mig intill honom när vi sover. Eller att när han varje kväll är klar med att läsa ger mig en puss och säger "jag älskar dig" trots att jag redan sover (jag vet detta för att jag har vaknat några gånger när han gör det). Och att bli omhållen och aldrig frysa. Åååh.
Zaaaaaaaaaaaaaaaak <3

I övermorgon.......!

I övermorgon flyttar jag. Jag dör. Ikväll ska vi nog mysa och dricka lite vin eller nå. Njuta av sista tiden typ. Imorn äre ett sista rep innan jag flyttar! Och på söndag gäller det!

Jag packade alla kläder igår. Det känns bra. Allt utom underkläder dock. måste fixa med strumporna. Kan ju inte ta alla liksom. Zak ska ju också ha. Hehehehe. Men men.

I dag när jag kom till jobbet hade jag ett oläst mail. Det var från Johnnie (han är ledig idag). Jag grät såklart. Nu har jag svarat honom så han har ett mail till när han jobbar på måndag!

Idag ska jag nog packa klart typ i princip allt. Jag märkte ju igår att jag inte har något lakan! bara ett smutsigt. Och det finns inte fler tvätt-tider... ! GAAH! Ska nog flirta med mamma. Eller svärmor. Och se om man får låna en tvättmaskin eller ett lakan. Hehehe.

Igårkväll gjorde jag en tårta! Den blev ändå luckad tycker jag! Det har då ätits flitigt av den här på jobbet så attee.....



jag bjussar på bild på mig och min käre gamle räv, Johnnie!








I övermorgon far jaaaaaaaaag!!!

5037, det är jag det!

Nu börjar nerverna stiga mig åt skallen! Jag bråkar på Zak för småsaker. Jag tror att han också börjar känna av att jag ska flytta lite även fast han vägrar erkänna. Det brukar som låta "men du kommer ju tillbaka på helgerna!"
Nu i morse på väg till jobbet tjaffsade vi om att han vill på bio och jag inte anser att vi har råd eftersom bensinen på söndag måste kunna betalas. Och om jag kommer på något som måste köpas inför flytten, typ en handtvål behöver jag... och deo. Och så vill jag köpa lite mat så Zak överlever tills lönen trillar in. Hehe. Ajja. Vill han svälta så FINE.

För en liten stund sedan skrev han "hej sut. 5037" på vår jobb-msn. Sut=söt. 5037 = Soet på 1337-språket. Haha. Gosh. Nåja.
När jag frågade vad det betydde så sa han att jag fick leka detektiv och leta upp vad det betyder på "hans ställe" Hans hemskt ouppdaterade blogg var ju det första jag tänkte på och när jag läste inlägget så var jag tvungen att samla mig lite för att inte gråta.
Eftersom jag är hans enda trogna läsare (eftersom han uppdaterar en gång om året) så vågade han sig på att skriva ett lite fint och känsligt inlägg. Han är ju en lame tuffing som inte kan visa känslorna öppet för allmän beskådan, så ett sånt inlägg hade nog aldrig skrivits om han uppdaterade ofta och hade läsare. Så nu förstör jag hans "cool-image" och länkar den åt er att läsa om ni så önskar. Hehehe. Men säg inget till honom. Då raderar han nog inlägget. Haha.
http://zairakas.blogg.se/

Fint vaaa? :) Just den sista meningen i första stycket gillar jag. <3 Han är fin han, min fästman.


Igår sa jag hejdå till mina fina tjejer. Dom är så himla fina och bra. Jag har ALLTID kul med dom. Dom är bäst helt enkelt! <3

Idag ska jag göra en tårta, tvätta, packa. Gaaah. Baaah. Panik. Jag måste packa. PACKA!



UPDATE-----------------

I veckan frågade min kära kollega Johnnie mig om vad jag ville ha i avskedspresent. Då svarade jag "en bil gärna"
Nu idag nyss kom han med en liten leksaksbil med ett F på. Då sa han "brum brum! här kommer en bil.... lastat med.... Frickadelleer!"
Frickadeller är danska köttbullar typ. Som är SUPERJÄVLAGOTT. Det är en liten internsak, vi har ätit det förr och han vet att jag älskar det. Så då fick jag det av honom och hans fru. SÖTA FINA Jensen's!
Och idag ska jag säga hejdå till honom. :( Buuuuhu. Jag lär ju gråta. Usch. Hata avsked!

JAG DÖR

Det pirrar i hela kroppen. Det gör typ ont så mycket det pirrar. Nu är det nära!
Jag har kommit på att jag inte alls ser fram emot söndag. INTE ALLS. Det känns så läskigt att säga hejdå till Zak och inte träffa honom på 5 dagar... (Om vi ens får ledigt första helgen?) 

Däremot så längtar jag ju som SATAN till på måndag! Då ska jag få träffa nyklassen och se vad man ska gå med för folk! :) Mycket kul!

Men som sagt. Jag lär ju gråta en skvätt på söndag när Zak ska fara hem igen... var beredd på det Petra! Haha.
Gud så hemskt... jag vill inte ens tänka på söndag. Måndag är kul. Men söndag... fyfan. FYFAN.


Igår blev jag arg på en viss person. Nu ska jag inte outa den personen för mycket men allt jag har att säga är att: Du är helt chockerande trög, pinsam och ego. Jag kan inte acceptera att nån kan vara ett sånt jävla airhead. Det går inte.

Nåja.

Ikväll ska jag på hejdåfika med bästa tjejerna... ååååh. Jag dör. SÅ HEMSKT. Jag kommer sakna dooom. Jag kommer ju iaf kunna komma hem. Emma lär man ju se MYCKET mindre av som ska till malmö. Och även Madde som ska till borås. Och Elin till Umeå... och Madde J lär väl också fara så småningom.

Nåja. I'll be back! Hoppas att alla gör som jag och återkommer till vår fina stad!

Sista av allt...

Igår var min sista måndag på jobbet avklarad. Idag är sista veckomötet på jobbet avklarat... allt börjar närma sig sista av allt.
Åh, nästan så jag inte vill sluta här på jobbet! Nu kanske dom flesta tycker jag är knäpp som vill vara kvar på jobbet men jag har så fina kollegor som kommer saknas så myckeeet.
Min käraste Johnnie sa just en gullig sak : "faan... nu ska jag lyssna på din låt igen. Det är ju det enda jag kommer ha kvar av dig... du kommer lämna ett stort hål ska du veta" Och sen ser jag hur han sitter och mimar på låten jag och Zak spelade in. Sötponne!
Han har även gått massa skådisutbildningar och jobbat som skådis lite. Så han har sagt att jag får ringa när som helst när jag behöver råd och hjälp.

Ååååh... koolleeegoooorrrrrrrrr......... I love yoooooooooouuuuuuu.

Så att... ja. Sorligt/roligt värre börjar allt närma sig. Ska nog försöka börja packa lite idag tror jag. Känns som en bra plan.

Igår grät jag en ny skvätt igen. Zak tröstade. Ja... jag är ju lite blödig.
Nog för att det är tråkigt att lämna alla så är det ju helt underbart fantastiskt kul! Jag längtar ju som en pöl!

Och återigen så flyttar jag ju inte direkt till skåne eller stockholm eller så. Jag kan ju faktiskt komma hem i princip varje helg!

paniiiik! waaah!

Alltså... ja. Nu börjar det närma sig som zatan! Det är en vecka till skolan börjar och MINDRE än en vecka tills jag flyttar... Jag håller på att dö. Baaah. Förstååååååå så spännande och nervöst att jag vill gå under!
Vi fick info från skolan om att ha med sovsäck, liggunderlag, stövlar, oömma kläder, träniskskor och träningskläder med oss på söndag. Det måste innebära att vi ska fara nånstans och övernatta! Åååh så kuuul. Lära känna klassen på riktigt antar jag det är till för! :)
Dock är jag liiiite nervös över hur jag ska orka träna så hårt som det verkar vara där. Men det lär väl lösa sig. Hoppas att vi alla är lika otränade med lika kass kondis som mig så kan vi bli fit ihop! :)

Snaaaart....

Jag satt just och tänkte på att jag och Zak inte har sovit en enda natt ifrån varandra sen vi flyttade ihop den 30/12 år 2008. Det är alltså drygt 1,5 år sen!
Fast sen kom jag på att vi har sovit ifrån varandra en natt. Hehe. Han for iväg på AYJO (ett musikläger) i Luleå. Första natten, en torsdag till fredag kunde jag ju inte följa, men på fredagen for jag dit efter jobbet och sov med honom på hotell. Hahah. Men då har jag ju tränat en gång. För typ 1 år sen. Alltid något...
Men guuuud, hur ska jag klaaara det?

Igår så vaknade jag kl 10 och skulle precis lägga mig närmre Zak, och när jag öppnade ögonen lite så såg jag att han inte var där?! Jag kollade på klockan och den var en minut över tio. Han började jobba kl tio. Alltså hade han redan farit... jag brukar ALLTID vakna när han han far. En hejdåpuss och sådär måste ju få ges. Meeen... Jag blev lite ledsen när jag hade missat att vakna. Jag behövde väl sova antar jag.. Waaah!

Nåja.

Vi nakenbadade i fredags. Det var SÅ SJUKT kul. Jag hade riktigt kul. Sen simmade vi över bullenviken (?) och pojkarna orkade inte simma tillbaka och jag ville inte simma själv, eftersom det var alkohol inblandat så kom vi överens om att vi skulle vara samlade (smarta va? hehe). Hur som helst, då var vi ju tvungna att gå tillbaka till Sanna längs flaka-nånting-gatan. Varje gång en bil kom så stannade vi till alla fyra och stod blixtstilla i en härlig nakenpose och låtsades vara statyer. Hahahaa. Det var så roooooooligt. Vi systes ju tydligt för dom i bilarna. Det tänkte jag inte på förrän senare. Heheehehe.

Meeen.... Idag fyller min älskade syster år! Grattiis! Puss <3
Imorgon ska jag... hmm... vad ska jag? Börja packa tror jag.
Onsdag ska jag säga hejdå till mina flickor.. :(
Torsdag ska jag påbörja en tårta till min sista arbetsdag, och även tvätta mina kläder så jag kan packa klart!
Fredag är min sista dag på jobbet...

Sen hoppas jag väl att jag och Zak kan hitta på något roligt fredag kväll och lördag dag för på söndag flyttar jag!
Hoppas det blir strandväder på lördag så jag kan få min efterlängtade stranddag med Zak.

Nu ska jag äta lite tuggummi. Det är gott och stillar sötsuget! hehehe


Frustrating

Tja. Jag har nu äntligen fått bevisa för Zak att jag inte klarar mig bra på 7 timmar. Han har läst en i forskning att 7 timmar är det optimala att sova och om man sover mer/mindre riskerar man att dö i förtid.
Jag protesterade men gick med på att få dom jävla 7 timmarna per natt en tid.
Igår morse uppdagade jag dom äckliga påbörjade säckarna under ögonen. Så några fler 7-timamrs nätter blir det icket för mig.

Igår kväll när jag skulle ställa larmet så stod det underbara 9h 13min. Jag höll på att dö av lyckaaaa. Men oturligt nog så började jag och zak diskutera om talibaner. När vi just skulle avsluta hade typ en timme gått. Och då ringer Hugo och vill komma och sova efetrsom hans pappa lovat bort hugos sovplats till några musiker. Självklart ska han ju få komma. Dock så tog det honom ca 40 min att komma, och på den tiden hann jag JUST somna lagom till att han bankar på dörren. Inte löst som en vanlig människa gör när man kommer till någon efter 23 på kvällen. Neeejdå. BANKAR. Klarvaken Nickan, hej!
Zak som låg och läste gick ner och öppnade och sen kom dom upp på övervåningen och pratade i Hugos rum. Jag vet inte om jag är onormal eller något men jag KAN inte få ro i kroppen när folk håller på att böka i rummet bredvid. Jag gav ifrån mig en hög suck som pik. Då förflyttade dom sig ner. Men det hjälpte inte. Jag störde mig för mycket på att dom satt uppe och pratade när jag äntligen skulle få mina älskade timmars sömn som nu var nere på 7 timmar och X antal min.
Till slut blev klockan typ 12. Då var vi tillbaka på 7 timmar, IGEN. Och såklart var jag för irriterad för att somna direkt så det tog väl sisådär en 20-30 min.
UTÖVER det så vaknade jag typ kl 03 av att jag var kissnödig. AAAH. Jag var så ARG. Och sen vaknade jag kl 05 av att mitt öga började jävlas igen med jävla iritjävlaregnbågshinneinflammation.

Så... ja. Jag verkar vara dömd till 7-timmars nätter. Och regnbågshinneinflammation.
Jag bara önskar att jag får slippa alla iriter under tiden jag går skola. Det är väl att önska för mycket antar jag men jag HOPPAS verkligen. Jag ORKAR inte mer. :(


Bra saker :
* Flyttar om 10 dagar! :)
* Leomilias bröllop är om 3 veckor!
* Och så verkar det som att jag ska få fjällvandra med bästa svärfamiljen igen! Och det är då om 4 veckor det är tänkt!

Woho.
Man ska inte haka upp sig på dåliga ting när det finns så mycket att glädjas över! :)
(Jag försöker iaf vara positiv.)


Här finns att läsa om irit för den intresserade: http://www.sankterik.se/templates/Page____2452.aspx.

Jag läste någonstans också att irit har en tendens att komma flera ggr om året. CHECK.
Jag läste även att det brukar ge med sig efter 15 år av besvär.
Woop. Jag ser ett ljud i tunneln!

Har inte riktigt koll på hur många gånger jag har haft det... jag vet att första gången var sommaren 2007. Då förstod jag INGENTING. Smärtan var outhärdlig. Piiiina. Kunde inte titta mot ljust. Inte titta på något som var för nära. Ont i huvudet. Ont i ögat. Det var första gången, och då var jag helt ovetandes om vad som komma skall. Det året hade jag det 3 ggr, på ett halvår då alltså.
År 2008 hade jag det 3 eller 4 ggr.
År 2009 hade jag det 4-5 ggr. 
År 2010 har jag haft det 3 ggr redan, och det är typ ett halvr kvar av året.
Så jag är nu uppe i  ca 15 ggr på 3 år. :( Bara 12 år till....
Det värsta, förutom att det gör jätteont och är jobbigt, är att det kostar som fan! Besöket kostar 270. Medicin ca 200. Och ta ledig från jobbet X antal timmar. Och ibland resan till Sunderbyn... Ni förstår. Det drar ju lätt iväg...

MEEEEN. Som sagt! Positiv ska jag vara. Jag har ju massa fina människor runt mig, och massa bra saker är på G! :)

GAAAAAAAH!

All min oro är öööööveeeer!
Jag vet nu att jag skickat in min ansökan och att jag  ska få börja. Jag vet nu till 100%!!! :D
Vet ni varfööööööööööööör?????????


JAG FICK ETT STORT RUM!

HHehehhehe. Nice!

EDELVIK: HERE I FUCKING COME!!!!!

Life is life

Jag är nöjd. Happy. Osv.
Dock så går jag och nojar lite över vissa saker men det går väl över så småningom.
Ja, det är en ny sjukdom på gång.
Sen tänkte jag även försöka boka in en tandläkartid snarast. Så jag har det gjort innan jag flyttar. Så slipper jag tänka på deeeet. 

Just ja! I helgen var vi ju barnvakt åt Mio. :) Han kom i fredags kväll och blev hämtad på lördag runt 13. Det var såååå mysigt. Han är så ruskigt charmig den lille knutten! När vi skulle gå och lägga honom så fick han ligga mellan mig och Zak. Då flirtade han SVINmycket med mig så jag inte kunde hålla mig för skratt. Och när han sen skrattade så hjärtligt och så nöjd för att ha lyckats få mig att skratta så skrattade ju jag ännu mer. När jag efter några gånger lyckades hålla mig kom han på något nytt som fick mig att gråta. Då började han sittdansa. När jag då skrattade så började han ställa sig upp och dansa. Hahah. SÅ SÖT. Han är 16 månader och världens charmigaste.
Haha, en sak till. Dagen efter så följde vi Zak till jobbet så då fick han ta en liten förmiddagslur. Sen gick jag med honom till badhusparken där vi lekte ute i ca 2 timmar! (jag fick världens fulaste ränder från mina leggings) Sen var det så varmt och Mio började bli lite trött och gnällig (säkert hungrig eller trött tänkte jag) så jag tänkte att vi skulle gå och köpa nån mat och sen ta en prommis så han kunde nanna i vagnen. När jag satte ner honom i vagnen så började han gråtskrika "aj aj aj aj!" Hahaha. SÅ PINSAMT. Folk trodde ju att jag hade slagit honom. Och jag lovar. Allt jag gjorde var att sätta ner honom JÄTTEförsiktigt i vagnen, dock mot hans vilja så han försökte väl lura mig så jag skulle ta upp honom. Haha. :)
Det var iaf väldigt roligt och jag skulle lätt göra om det. Dock har jag fått inse, efter 4,5 timmar ensam med Mio, att jag INTE vill bli ensamstående förälder. Man kan ju inte göra NÅT. Dom ska ju övervakas VARJE sekund. Tittar man bort nån sekund kan världens hemskaste grej hända. USCH så hemskt.
Nä. Zak får aldrig lämna mig med våra framtida barn. Hehe.


Här får ni en liten bild på sötsaken när han åker rutchbana (HETER/STAVAS det så???) Han åkte den HELT OKRYDDAT 20 ggr innan han blev lite less och ville gunga en stund med mig, och sen ville han åka igen säkert 15 ggr innan jag var tvungen att avbryta om jag inte skulle dö i värmen. Hahah. Hur kan man INTE bli less efter så många åk som var precis likadana???? :)




Och i söndags blev flytten allt verkligare.... Vi städade ur Zaks dator-/musikrum för att Hugos saker skulle få flytta in. Så nu ser vårt sovrum ut som ett tonårsrum med hörnskrivbord, dator och massa instrument. Och mattan på golvet. Och Hugos rum likaså. Jävlar vilka bachelores dom kommer leva som. Dom har så många sjukligt nördiga planer. Haha. Nåja. Tur att jag bara ska vara hemma på helgerna. Inte ens alla säkert. Lär väl alltid mötas med disk och behovet att dammsuga. Men men. Har man två barn så har man. Hehehehe.

Nu ska jag gå på rast med en av dom (zak såklart..... daaah). Höhööö....

BYE.

PS: Det är nu MINDRE än 2 veckor kvaaaaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag har börjat packa! (Om det räknas som att packa för att jag påbörjat en packlista, hehe)
DS.


ALLTSÅ ÅÅÅÅÅH!

Nu läste jag Petras Blogg! (hon som också är från Piteå som också kom in på skolan) Jag blir så TAGGAAAAD!!!!! Jag ÄLSKAR att jag vet att det finns nån mer än jag som FÖRSTÅR min längtan!!! :)

Och precis som hon skrev... hoppas det blir en bra klass... Jobbigt annars med tanke på att man ska bo och leva med dom...
Tur att jag redan vet en (Petra) som verkar vara en HÄRLIG tjej!
I värsta fall får det bli hon och jag mot världen (klassen) haha.


ÅÅÅÅÅÅH! JAG FATTAR INTEEEEEEEE!!!!!

Tänk så nära jag var på att INTE fara på auditionen för att jag var så nervös och rädd att bli nekad... Och att jag inte svarade när dom ringde... haha. OJ! Tänk så hemskt om jag INTE hade farit! USCH!! Hemska tanke.....

JAG KOM IIIIIIIIN!
Och jag börjar om 17 dagaaaar!!!!! GAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FUCKING CRAZY!



MONGO-BLOGG soon going Skådelspelarutbildnings-blogg! Vad sägs om DEN va? VA VA!

Ja hej hej hej hallå

jag är glad!

Idag var en ledig dag. Men det förvandlades till en jobbdag! För att jag är en fantastisk medarbetare som hjälper kollegorna när det krisar. Det blev även en sväng på korpen i 45 min innan jag började. Duktig tjej!

Igår var en BRA dag!
Jag städade, IGEN (mindre kul). Och sen ringde jag syrran och frågade om hon ville hänga med mig. Det ville hon så då satte jag på mig inlines och åkte till henne och då var vi ute i drygt en timme med Ella. Det var väldigt mysigt!
Sen for vi på coop och handlade onyttigheter; pizza och chipp o dipp! <3
Sen for vi hem till mig och bara möööös.

Jag har varit ledig i onsdags och torsdags. I tidags tvättade jag. I onsdags städade jag. Sen kom Hugo på kvällen och när jag vaknade på igår så var det lika stökigt igen och massa disk framme. Så då vare bara att ta allt från början igen. Sen tog jag dock den välbehövliga pausen och hängde med Najje som sagt.

Vi har även börjat fixa inför Hugos inflytt. Vår säng står in mot en vägg. JÄTTEjobbigt att inte kunna ta sig upp från sin egen sida. Men men...
Tänk vad mysigt att få komma hem efter en hel vecka på skolan och bara ligga och bli omhållen av den jag älskar mest! Oj, vad jag ska uppskatta och ta vara på ALL tid under helgerna när jag är hemma!

Alltsååå,..... TVÅ VECKOR KVAAAAAAAAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GAAGA baJHGS JHSJN KLAJKLJL !!#&#&%#)!/=#/=!!!!!!

BY ZE WEY.... Jag fick på mig ett par jeans! Först vågade jag inte ta mig dom av rädsla att dom skulle sitta för tajt eller så. Men jag gjorde det ändå och OJ vilken glad jävla överraskning! Jag fick på mig dom. Och dom satt dessutom BRA! :))))) Yeeey! Har bara ett par kvar... dom är SJUKT tajta. Jag får på mig dom men dom är WAY to tajt. Heheh. Så... typ... kanske ett par veckor bort!
Vad är ett par veckor ens? hehehe.
Tänk nu på att alla jeans jag har (typ 5 par) har jag jag kunnat dra upp HÖGST halvägs upp över knäna. Och jag skojar inte. Har inte ens kunnat få upp dom ens i närheten av rövan.
Zå atteee...... ja. Börjar fan kunna säga att jag är nöjd med mig kropp. Bara lite avdrag på låren och magen. Och lite på rumpan... men inte för mycket! Afroröva ska vara kvar! Hehe. 
Sen tror jag nog att jag är nöjd!

Jag kan ju säga att när jag började för 7 månader sen.. jaa... jag trodde ju aldrig att jag skulle lyckas. Inte såhär bra iaf! Jag minns när jag var SVINnöjd över att ha gått ner 4 kg. Fatta hur glad jag är nu... 16 kilo lättare! Ja. MIKKET!

Nu är Björn en tjuvläsare så nu slutar jag! Spion - Spinkar - Björn!

Lessssssseeeen

Sitter på jobbet och lyssnar på sad/kärleks-låtar och inser hur jävla mycket jag kommer sakna Zak och mina vänner när jag flyttar... Jag kan ju komma hem på helgerna, men det kommer inte vara samma sak. Och jag kommer säkert inte ens komma hem varje helg.... :/ Usch...
Även familjen kommer saknas... Usch.

Men , om man ska hitta något positivt i eländet så ska jag ju faktiskt syssla med något jag verkligen vill! Jag är ju taggad till max. Om man bortser från serparationsångesten....








Nu sitter jag och gör något hemligt... Spännande. Hoppas det går i lås! Det kommer bli så fint och bra då!
Inga ledtrådar eftersom jag inte har en susning om vem som läser min blogg! Det är helt oväntade personer som säger typ något liknande "vad rolig blogg" eller "kul inlägg senast!" Eller "jag har läst i din blogg att du kom in! Grattis!".
Och man bah "ååh, läser duuu?" Blir så glad! hihihi

Nåja. Nu har jag lunch snart!

MEN FÖRST, ringa till Zak och infa om att jag saknar honom lite här. Det måste ha med låtarna jag lyssnar på att göra. För jag träffade ju honom i morse. För 4 timmar sen för att vara exakt. SÅ mesig kan jag ju inte vara... Om det skulle vara fallet vågar jag inte ens tänka på hur det kommer bli sen under skolan.

Cool tjej!

BTWWWWWW!!!!!!

Jag råkade ut för 3 kändisar.
1. Trummisen från sky high, James Bradley Junior, kallade mig sister och pussade min hand. Och även "how are you baby, you look tired" och nån kram. Snäll man från USA.
2. Managern i the sounds bjöd mig på vin. Han skällde ut en snubbe bredvid mig som hade tagit av hans öl utan att fråga och sen vände han sig mot mig och sa "det var inte menat åt dig det där. Så du vet! Vill du ha något? Öl, vin... ?" hehehehe. Satt vid hans bord och var cool.
3. Lazee ville ta kort med mig. Jag gick förbi honom och då tog han tag i mig och ropade åt en fotograf att ta kort på oss. Ska se om jag kan fatta var alla kort som togs finns. Då ska jag självklart dela med mig av den bilden. Heheheheheh.

Jag är så cool.

Dock visste jag inte vem nån av dom 3 kändisarna var förrän Zak berättade. Hahaha. Fortfarande vet jag knappt. Hehehehehhe. Men STIIILL!!

Snart är jag ju dock i deras league! Jag kommer snart vara COOLARE än alla tre tillsammans!!!! Moahaha.

Helvete. Alltså seriöst. SERIÖST. Det är TRE veckor kvar. TRE!!!
Jag dör.
MIN MAGE dör.
NERVERNA GÅR SÖNDER!
Jag har fixat några bilder jag ska ha med mig och rama in. På Zak och på mina brudar. Hihih. Kommer sakna dom så myyyycket!!! Bajs. :( Men, det är för en bra sak! It's my dream, mayn!

Btw, TACK till alla som kom och tittade på oss i lördags!
SKit ner dig som inte kom.
Några av er hade bra anledningar och jag är inte ledsen på er. Hihi.
Du som jag är ledsen på vet precis vem du är.
Så, ni andra ta icke åt er! I still love you!

Woop wooop!

Jag är så cooooooool. Det säger mina kompisar iaf! Och det tycker ju visserligen jag själv också. Zak säger att jag är lejd men det är bara för att han är avis. Hehehhe.


Hejdå från den som kallas Cool-Nickan av de flesta!


PDOL

Ja, det är väl dags för inget mindre än en update på helgen som varit!

Torsdagen börjar med att det åskar och regnar. Men eftersom det var lovat bättre väder for vi och plockade upp Challe och far till Stridholm där en gummibåtsrece börjar. Det var MASSA gummibåtar, poolar, piratgummibåtar, babypoolar osv osv.
Alla sätter sig på plats i sina båtar och ror ikapp varandra och binder fast oss tillsammans och flyter längs älven. Det var så sjukt jävla roligt. Vi drack och hade oss. Ett liveband kom och spelade på en flotte. Vi (ett gäng om kanske 15 pers) lossnade från övriga gruppen och missade mesta delen av spelningen. Då kom en snäll motorbåt efter ett tag och drog oss ihop med dom andra. Varje gång man skulle kissa fick man hoppa i älven. Dock inte killarna som har förmånen att kunna sikta och träffa ett litet hål i en flaska. Det var SVINKALLT i vattnet , men det var okej ändå. 3 gånger hoppade jag i sammanlagt! Efter ca 3-4 timmar var vi framme i Böle.
Eftersom alla hade varit smarta och fixat skjuts utom jag och Challe så hade alla plats i bil - utom vi. Alla var fulla. Och eftersom vi inte hade telefon så vi kunde ringa Alex eller Zak så barkade det helt och vi var tvungna att lifta.
Det var först gången jag någonsin liftat, och jag säger då det. Om det är någon jag någonsin skulle lifta med så är det just Challe. Den kvinnan bråkar nog ingen med. Heheh.

Måste bara förklara läget snabbt. Challe hade glömt sin hemnyckel i vår bil som stod hos oss. Jag hade ingen nyckel utan den hade Zak i stan. Så för att vi skulle kunna komma hem behövde vi först skjuts till stan och sen hem till mig, för att hämta mina kläder för kvällen samt challes hemnyckel, och sen gärna skjuts tillbaka till stan.

Såhär smidigt gick det:

En schysst kille stannade (det var bara 4 bilar som körde förbi oss utan att vilja stanna) och skulle egentligen till Willys. Det hade ju passat utmärkt för oss om vi skulle hem till mig, men vad skulle vi göra där utan att ha en nyckel att ta oss in med liksom? så som tur var så var killen så jävla snäll och skjutsade oss hela vägen in till stan. På väg mot badhusparken (gåendes) träffar vi Tobias och David och dom är schyssta snubbarna nummer 2 och kör oss till badhus (trots att dom har lite brådis), där springer jag snabbt som korven och hämtar nycklarna av Zak, tillbaka till bilen, dom kör oss hem till mig. Där packar jag ihop det jag ska ha på ig under kvällen och sen har vi fan flyt nog att få Alexander (challes dude) att hämta oss och fara hem till honom. Där duschar vi och är REDO för kvällen!
For till Emmy för en litn mysferre! Alltid lika trevligt.
Sen att jag hann bli typ bakis under kvällen är en annan historia.
Det var iaf en trevlig kväll ändå!

Fredag: Hmm.... ja. Vad hände ens då? Vi repade. Drack lite. Sen for vi till oss med en del av bandet och fortsatte festa lite. Sen gick vi in till stan.... och gick och satte oss på artistterrassen. Där satt vi nog hela kvällen i princip. Det var trevligt. Den natten/morgonen kom vi hem.... kl 5 kanske. Eller så.
Finns inte så mycket att säga mer där...

Lördag: Såg Yammi sjunga på stan. Vackert as usual. Seeen... for vi till svärisarna och åt lite. Mös lite med deras nya valp, Polly. Mycket söt! Sen for vi till oss och gjorde oss klara. Sen gick vi till stan och körde sound check osv. Gick back stage och tog några öl/cider som var gratis eftersom vi är coola artister.
Sen var det dags! Det gick väldigt bra och vi alla är sjukt nöjda! Det var en mycket rolig spelning och vi fick en trevlig och fin recension i PT.
"Egen stil", "utanför ramen", "bra tolkning" Osv osv var några av de fina orden vi fick höra. Sen fick jag och Yammi även den bästa komplimangen "det var ju som pink floyd där på slutet när ni wailade"
N I C E!
Seeeeen.... hängde jag med världens bästa svägerska och flängde runt. Efter ett tag for jag till nåt annat öltält med Zaki. Sen följde jag en full Challe hem, gummibensbruden är hennes nya namn. Sen gick vi till artistterrassen igen och satt där och snackade med trummisen från shy high. En AWESOME trummis för övrigt.
Sen gick vi till efterfesten och hände där med massa coola artister.
Kl 5 stängde dom, men eftersom Zak och Hugo fortfarande hade öl kvar satt vi kvar till typ... ja. 20 över. Sen på vägen hem gick vi förbi Mathias som stod i kallingar på balkongen. Vi tog en paus där och åt lite chips och så sen typ 06.30 gick vi hemmåt. Jag och Zak kom hem typ 07.00. FIFAAN.

Helgen har varit väldigt trevlig... men jag är glad att jag inte betalade för den! Artistpass is the shit!
Det enda som varit RIKTIGT kul är nog gummibåtsracet och vår spelning. Men hade jag betalt för denna helgen hade jag haft panik och ångest. INTE värt. Ska se till att vara artist nästa år igen så man tar sig in gratis. Btw så behövde jag bara gå på bajamaja EN GÅNG. Den städade dessutom Yammi ren åt mig. Haha, snääääll!!!
Det är också en av anledningarna till att det är lyx att ha artistpass - slippa bajaäckelmaja. Älskade hotelltoaletter! heheh.

Sådäääääääääääärja. Nu är jag klar! Skulle kunna skriva ÄNNU mer men det orkar väl ingen läsa! Om nån ens orkar läsa detta ens lixåm.

TREVLIG LÄSNING! Som att nån ens ser detta först... lol. Läser nån nerigfrån och upp? Hmm... Hoppas ni haft en trevlig lässtund!
Nu fick både de konstiga bak-och-fram-läsarna och normala-läsarna en trevlig hälsning från en trevlig cooling!


RSS 2.0