Julhelgen!

Sååååå.... en liten sum up på helgen.

Julafton var awesome! jag är  riktigt nöjd med mina julklappar, och zaks fina improviserade julrim.
After xmas var fett kul. Tror jag. Det jag minna var kul. Heheh.

Annandagen for vi till arvidsjaur, där zak skulle spela med sitt band på Laponia. Det var kul där. Dock var jag alltför bakis för att orka parta så zak verkade tro att han söp för båda eftersom hans fylla var den värsta ever. haha. Har fan aldrig sett honom så full tror jag. Oj oj oj. Nåja. Det var roligt. Ännu roligare var att jag mådde som en prinsessa dagen efter medan alla andra var bakis. Hihih.

När vi kom hem i söndags hann jag vara hemma typ... 1,5 timmar sen kom elin och hämtade upp mig och så for vi till Emma och käkade tacos! Mummsmmms! Alltid trevligt att träffa alla brudarna.

Igår såg jag och zak film, I love you, man! hette den. Och det var JAG som hittade den och ville se den och zak gav den en FYRA! OMG. WOW! shit. I am teh awesome, som zaken själv skulle sagt.
Någon dag innan nyår, alltså antingen idag eller imorn ska vi se "the truth about love" en film som jag VET till hundra procent att zak kommer ge absolut MAX en tvåa, men han har lovat att se den med mig ändå. Han är då alltför fin min älskade.

Idag jobbar jag till fyra och vi borde verkligen tvätta. Det är crazy.

Ciao!


Change of plans!

Det har skett en liten smula förändring i julschemat!

På julafton ska vi vara hos mamma på förmiddagen fram till bajskalles och sen drar vi till svärfamiljen. Så jag kommer få ge bort juleklapparna till min älskade familj på torSdag! wiie!

Sen på juldagen är det samma. Mamma, sen after xmas.

Men på annandagen bär det av till... fan. Var det arvidsjaur eller arjeplog? äh, same shit. Zak och hans band ska iaf spela på nån festival eller nåt där. Så då ville zak att jag skulle följa, och det låter mysigt! Blir att bo på hotell dessuutom! :D NIICE!

Sen idag fick jag så himla bra nyhete! Min storasyster från USA ska komma till sverige i sommar. Det ska bli såååå kul! Nu måste jag planera vad som ska göras i denna stad så de får se så mycket som möjligt.. heheh.
Perfekt att vi har hunnit flytta till den större lägenheten tills dess. Så himla mysigt det kommer bli!
LÄNGTAR! Ska försöka styra ihop nån FET middagssamling med min familj och zaks familj så alla frå träffa alla!
Min storasyster kommer med sin man Greg, och 3 av deras 6 barn följer också med! Kommer bli aaawesooome! 

Nu slutar jag om 4 min! Då ska jag på stan och spana efter nåt fint att ha på mig på juldagen tror jag .

Hejdå.  


Bortskämd!

Nu jävlar är det helg!
Jag har jobbat 9timmar idag, minus 30 min lunch. SATAN så jobbigt... Jag är så van att bara jobba 4timmar. Men what the fuck! Det är ju pengar! Alltid välkommet.

Ikväll/nu när jag ska hem ska jag packa in alla mina julklappar. Jag är så sjukt nöjd med mina julklappar. Speciellt dom jag har till Zak och mamma. Nej, de ska inte dela julklappar om det var så det tolkades. Hehe. Men jag är så nööööjd. Längtar till jul bara därför! :D

Nu ska jag gå hem!


SEE YA!

Julkappar och sånt!

Jag är riktigt nöjd mer årets inhandlingar av julklappar.
Hoppas bara att den sista hinner komma innan jul. Har kört på beställningsjulklappar i år. Finns riktigt fina grejer att hitta.
Dock som sagt saknar jag en julklapp som inte kommit än, dom sa ca 14 dagars leverans, och det har nu gått 10, så jag hoppas som fan att den hinner komma. För det är en av de bästa. Hoho.

Snart slutar man, om 30 min för att vara exakt. NICE!


Igår var jag och tittade på min lillebror när han och hans klass sjöng och gick lucia. Dom var så sööööta när dom skulle läsa nån vers och spela fiol och piano. Små 9åringar är härliga!
Sen efter det var slut följde jag med familjen hem till dom och stannade där till typ 01.00. Stackars trötta mamma som skulle upp tidigt, men det var riktigt trevligt och vi hade härliga diskussioner och tittade på gamla kort. Hoho!


Julen i år firas följande :

Julafton blir det att hänga med min kära svärfamilj och myspysa. Det blir nog riktigt trevligt.
Juldagen ska jag vara med min älskade familj och äta och mysa för att sen på kvällen fara på after X-mas. Tagget för det sistnämnda har ej infunnit sig riktigt än, men det kommer säkert när det börjar närma sig och planerna är fastställda.
Annandagen ska jag och Zaki och hem och mysa hos min kära Mama och syskon och äta och sånt där. Det blir finit.

Jag är inte ett stort fan av julen, men jag könner mig ändå nöjd med julplanerna och det kommer bli mysigt!

Hemligheter...

Jag gör nåt hemligt och busigt nu. kan tyvärr inte dela med mig, men det är lite komisk situation. hehe. Hoppas det hela går vägen!

Lite updates eftersom jag dissade er igår är....:

Jag hann klart med Zakis julklapp, dock så blev den klar kl 17.16. Hoppas för ALLT i världen att det inte skulle vara inskickat senast kl 17 för då avlider jag. Däremot har jag haft så många ideér till julklapp till min älskade fästman att jag har... ska vi se.. 5 julklappar sammanlagt. Eftersom han fyller år 15 februari tänkte jag att jag kanske skulle dela upp det hela en liten smula. Ge två nu och tre i då. Eller tvärtom. Eller så ger jag alla. Jag orkar inte vänta! Haha har fan för lite tålamod. Nåja.

Igår blev det äntligen av. Jag och stina fann tiden och gick och fikade. Det var mysigt och längesedan sist så tack ska du ha Stino.

Idag vankas det fika med min kära woman Emelie. MYS. Och... ikväll blir det såklart One tree hill. Shit vad jag är hooked. Jag höll till och med på att komma försent idag för att jag slog på ett avsnitt 30 min innan jag började för det var så spännande, men  när det var ca 12 min kvar av avsnittet infann sig mitt vett och jag sprang till jobbet och kom därmed endast 1 min försent. Ingen skada skedd. Hiih hoho!

HEJDÅ
Nu kom älskade Zak på besök till min arbetsplats! Hihi Puss på honom! 

Irritation.

Jag är fasligt irriterad.
Dels för att folk inte håller vad som sagts. Men mest för att jag igår satt i FYRA timmar igår och pysslade med en julklapp åt zak på internet. Just när jag ska beställa så börjar allt bugga och allt är borta. Fyra timmar åt ingenting! Såklart hade jag spara, man är ju inte dum, men när jag försökte öppna det sparade dokumentet så var det såklart nå  fel med programvaran?! WTF.
Så nu måste allt göras om. Och jag har bara idag på mig. Jag blir galen. GALEN. Och det måste mest troligt skickas innan klockan 17. Det blir jävligt knapert med tanke på att jag ska fika med stina klockan 15... Helvete. Vi har haft förhinder 3 gången nu. Jag kan ju inte avboka igen.
Dock så kan man alltid fika en annan dag, detta MÅSTE göras idag. Om jag vill ha den i tid till jul såklart. Och det vill jag ju.
Jag får tänka. Och se. Jävla klantigt program. Och jag var helt gråtfärdig igår och Zak försökte trösta mig förgäves med orden "nu kommer det gå fortare när du gör det igen gumman". åååååh. Jag kommer inte ens ihåg allt jag gjorde. Jag är så ARG ARG ARG!

Ikväll ska vi laga lasagne, det var så längesen. Och sen ska vi mysa framför TVn med ost och kex!


Stina, om du läser detta. FÖRLÅÅÅÅÅÅT. Haha. NÅGON dag ska vi hinna med. I promise. hehe.

Lussebullar och tvätt

Idag var min och zak första lediga dag tillsammans på evigheter. Så då bestämde vi tidigare i veckan att vi skulle ägna dagen åt att baka och tvätta. Så det har vi gjort!

Det började bra... men sen helt plötsligt blev min smet helt klumpig och äcklig medans zaks var fin och slät. Vad fan hände?



Ni ser ju. Ni behöver inte ens fråga vilken som var min...





Men det var som trevligt ändå! Och slutresultatet blev bra för båda.
Dom smakar underbart!



Nöjda!



Dock så fick zak en mongoidé när vi bakade och ville göra en lusselängd med peanutbutter-fyllning... USCH? Eftersom jag är allergisk mot jordnötter var jag skeptiskt, men vill inte vara en stämningsdödare så jag lät honom. Nu har dom har gräddats för sig själv efter de vanliga var klara, och nyss när jag skulle ut i köket känns det som att gå in i en jordnötsvägg. Jag mår illa som ett svin och känner av lite i halsen och ögon. Nåja. Nu har vi öppnat alla fönster och jag får hålla mig instängd inne på rummet resten av lukten.
FAIL.


Just nu sitter jag och zak brevid varandra och bloggar. Det känns lite mongo. Varsin dator och varsin blogg. Varsin facebook också för den delen.

Jag önskar mig denna i julklapp:



Sjukt rolig och beroendeframkallande spel!


Godkväll!

OTH

Jag har kommit på varför jag sover så jävla dåligt nu. Det är ju pga mitt oth-maraton (one tree hill). Jag drömmer så jävla mycket och skumt. I drömmen tror jag att jag är med i själva serien och att det är typ på riktigt och har samma problem som dom har och allt möjligt. Så jag bara ligger och vänder och vrider.
Det var samma när vi såg lost, men då var det istället mardrömmar.
oth är lite bättre men mitt hjärta blir ändå krossat nästan varje natt i drömmen så det är också gode jobbigt.
Varför ska min hjärna bearbeta så jävla mycket?

Nåja, från en sak till en annan. Igår sa vi upp lägenheten på Zon, och nu väntar vi på att få hem kontraktet till nya lägenheten på Annelund. Jag är så extremt glad att vi fick den. Nu kommer jag att få dalig motion. Jag har som inget val. Eller jo, ett val: stanna hemma. Hehehhe. Nice nice.

Idag ska Emelie bjuda mig, min fattiga loppa, på mat på vårat ställe. Arbaillo. Hohoh. Och sen ikväll ska jag fika med Stina. Låt nu inga hinder komma ivägen för idag va....!?

Nu ska jag jobba. 3,5 timmar till. Sen är det slut för dagen och även helg! :D

45 min

tills jag slutar och det visar sig att emelie sviker helt. Jävla subba. Hheh. Och stina halvsvek för sitt älskade jobb. Nåja, jag är ändå trött. Kan blir skönt att bara fara hem och sova. Och laga mat.
Shit så hungrig jag är.

Jag tänker även gå förbi ica en sväng för att köpa deras fantastiskt goda lussebullar. Satan i gatan så goda dom är. Dock så kommer mina och Zaks, som vi ska baka på fredag under vår lediga dag, bli tusen gånger godare. Eller äckligare. Antingen eller men jag tror mer på förstnämnda.

Vi mååååste verkligen tvätta. Detta håller inte. Jag har inte råd att köpa kläder för att jag inte har några rena. Så att... jag lever på reservkläder till på fredag. Då ska vi tvätta. Inga ursäkter!


Jag vill verkligen dela med mig om min underbara nyhet men kan inte. Eller ja, visserligen. Emelie har ju redan dissat så jag kan ju säga ändå.

VI FICK LÄGENHETEN!!! :D:D WihooO! Vi flyttar 1a mars. Vi blev väckta i morse av att telefonen ringde och jag kände igen numret direkt, PITEBO. Vi sa ja, och jag låg kvar i sängen och trodde det knappt... sen började jag dansa liggandes. Nice! Zak brydde sig inte så mycket. Han tycker det räcker att han ahr sagt att det skulle vara riktigt bra att få den, och när vi väl fick den sa han bara "sweet."

"Måste jag bli lika hysterisk som du?"

Men JAAA. Nördo.

onsdag, ny dag full av möjligheter?

JAG ÄR SÅ LYCKLIG!!!!! Ooooh. Men jag kan inte säga nåt om varför. För att Emeli Linerudt inte kan lova att hon tänker komma till stan. Och att jag har en bra nyhet är mitt enda lockbete. Så jag kan ju inte spoila min enda chans att få in henne till stan.
Självklart skulle hon kunna komma enbart för att hon älskar mig och jag är hennes absoluta favorit-Nickan. :D

Lite bad news... Stina jobbar idag ändåååå. Bajs. Så vi får se. Hon slutar efter 17. och jag är nog upptagen då. Men vi får se. Annars blir det någon annan dag.

Idag slutar jag klockan 14.

I AM HAPPYYYY! Vill så gärna dela med mig av nyheterna!!
Tjata på Emelie att hon ska komma till stan så kanske jag kan berätta :D

HEJRÅ

Tisdag.

Jag är bitter. På alla. Typ. Nästan.
Men det går över om 1h20min. För då slutar jag och då ska jag hem och titta på One tree hill. Jag gillar den serien, döm mig om ni vill, men jag är ganska nörd.

Ikväll ska vi på bio! och ikväll ska fan inget få komma i vägen. För Zak ska se den jävla kungfilmen. Och jag måste få se den igen. Jag funderar över att kanske läsa böckerna... för.. ja. Jag är helt enkelt för nyfiken och MÅSTE få veta om Bella färvandlas eller ej. Jag måste få veta. Så jag har inget val. Eller ja, ett val har jag ju. Jag kan ju vänta på tredje filmen men det orkar inte mitt tålamod. Icket icket.

Imorn ska jag och fika med Stina. Det blir trevligt. Det var längesen man träffade den ica-jobbande-HCS-lovern. Hehhehe. Kanske även en Emelie-nickan-lover ska med. Vi får se. Det blir nog bra.

Jag knarkar just nu Extra sweet fruit tuggummi. Dom är så goda men håller tråkigt nog bara smaken i typ 30 sek, så då spottar jag ut och stoppar ett nytt i munnen. Heheh. Eller två. Eller tre. Ju större ju bättre?

Nu ska jag återgå till mig extremt givande jobb och längta efetr intrigerna i Tree hill!

Ciao!

Btw, update på de manliga.... "stripporna"...
Jag skulle hellre kalla dom... horor. Sorry men alltså. De tog betalt för att bli avrunkade av radom valfria tjejer i VIP-avdelningen.
Är det en strippas uppgift? Nä, men en horas. Hehe. Ooops. Nä men seriöst. Jag blev chockad av att höra det.
Att några av tjejerna dessutom var upptagna behöver jag väl inte säga vad jag tycker om.
Och att några lät sig kläs av av stripporna lämnar jag också okommenterat.

Det var allt. I'm out!


LATERZ

RSS 2.0