wooowtch!

Dang!

Long time no seeee..... Men ändå har jag trogna läsare som tittar in varje dag. Fina ni!

Just nu håller alla i klassen på med ett eget slutprojekt. Jag har valt en monolog som heter "brev till en dotter". Den är SUPERrolig att jobba med och jag tror på att jag kommer lyckas få den ganska bra faktiskt.

Det som är tråkigt är att vi jobbar så mycket att jag inte hinner hem till Zaki :(.... Men snart slutar skolan och jag får sommarlov, då kommer jag vara hemma lääääääääängeeee!


Det är dessutom inte bara sin egen monolog man jobbar med. Alla fick varsin "skugga". Skuggan ska alltid vara med på alla rep och regissera och vara ett öga utifrån. Så det är mycket jobb! Jag och Pettan är varandras skuggor och det funkar hur bra som helst. Idag har vi kört en del av min monolog. TRAGGLAT som fan. Jag pratar nämligen för fort. MÅSTE öva på att dra ner tempot även i vardagslivet. Jag har fan inte SÅ bråttom någonstans...

Well well, nu är det dags att skryta.
Igår var jag ute och terränglöpte tillsammans med Palle, en man som jobbar som personlig tränare bland annat. RIKTIGT bra på att peppa. Vi sprang i 55 min. Jag var tydligen den första på edelvik som klarade den eviglånga branta backen vi körde. Det kändes nice. Var även en tröst då vi kom upp för backen och jag höll på att svimma och knappt kunde andas så vi var tvungna att stanna och Palle fick knäcka till lite koter i ryggen som var ivägen för min andning. Haha. Sjukt. Men efter det så gick det bättre. Var DÖD när jag kom hem.

Ikväll körde vi igen. Dock så skippade vi backen och körde en lite längre men mindre "backig" runda istället.

Första gången jag testar att springa i terräng. MYCKET jobbigt, så otroligt jobbigt, men fantastiskt roligt!
Palle utnämde mig även till "bäst i test på Edelvik i löpning". Känns hur jävla bra som helst. Jag har som aldrig sett mig själv som en löpmänniska men när man får höra såna roliga komplimanger så känns det ju otroligt roligt.
Dessutom så sa han såhär igår: "Jag är så SJUKT imponerad av dig. Det är ett riktigt spurt i dig! Men jag är inte förvånad, för väldigt många har sagt att du är duktig"
VAdå många liksom? Vilka? haha. Så kul!!!

Well well, imorgon är vilodag, men sen måste jag springa 2 ggr under helgen har jag satt upp som ett eget mål. På tisdag kör jag med Palle igen!
Konditionen måste bli bättre. Innan jag slutar skolan ska jag fan försöka mig på den där jävla backen utan att få nära-döden-upplevelse!


Och justja! Barnföreställningen vi gjorde blev en sån otrolig hit! Dagis i Umeå har sett den på youtube och har önskat att vi ska komma och spela upp den. Så till hösten har vi ett projekt! ASKUL!!!

Och sen har vi ju även gjort ett prank på Lusth i vår klass.... SÅ SJUKT KUL! Det finns upplagt lite här och var, och hittills har det sammanlagt fått ca 24 000 views!!! INSANE!!!

Här är det för er som inte sett det än!







Nu ska jag sova för imorgon blir en ny hård dag med massa rep!


Sov gott och så höres vi!


RSS 2.0