bajs och föräldrar!

Idag har varit en LÅNG dag! Men väldigt rolig. Och givande. Man går framåt så SJUKT mycket när man repar mycket. Allt går bara bättre och bättre. Det var bara under ett rep som jag förlorade fokus idag. Då var vi övertrötta och jävliga och vi alla fick skrattanfall. Men man ska ju ha lite roligt också!
Hur som helst. Jag började kl 09 i morse. Och alla rep som var idag var såklart scener som jag var med i. Så de enda pauserna jag haft idag var lunch på en timme och middag på en timme. Sen slutade jag efter 22 nån gång.
Åt lite godis och sånt. Kl 00 sa vi godnatt och jag tänkte gå och lägga mig då. Men när jag kom till tvåan (mitt hus) så såg jag att Joannas och Emelies skor var här, fattade då att dom var inne hos Pettan. Så då gick jag dit in och hängde med dom till typ 01. Väldigt väldigt mysigt men ångest över tiden eftersom imorgon blir en exakt likadan dag som idag. Sen skulle jag bara följa med dom ut och röka en snabbis men då var Frida m.fl fortfarande uppe så då stod jag och snackade med dom till nu.
Det finns så fina människor i min klass. Jag borde skatta mig lycklig som har massa fint folk omkring mig! <3<3

Jag kom på en tråkig sak ikväll som kan göra slutet av detta år till en tragisk tid i mitt liv. Tragisk kvinna med tragiskt liv, det är jag.

Nu borde jag verkligen sova! Vi kör i igång med repdagen kl 09 med enbart lunch- och middagspaus på sammanlagt 2 timmar. Sista repet imorn slutar 22.15.

GODNATT säger jag. Om 5 timmar ska jag upp igen!

Gruppterapi!

Idag har vi haft kostymrep. Det innebär att vi har allt som ska vara på scen på premiären med på repen. Även om det inte är exakt dom grejorna så är det ändå nånting som symboliserar allt. Det var kul! Känslan förstärktes lite liksom.

Sista repet vi hade nu var väldigt jobbigt och jag fick jobba som fan i motståndet. Vi ska stå helt stilla under hela den scenen och den är typ 15 min lång. Det hade varit HELT okej om det inte var för att min rygg inte pallar med att vara helt stilla så länge. Och vi körde om scenen om och om igen. Förstås. Det är ju det som är meningen liksom. Men min rygg är inte nöjd just nu.
Men, som vanligt är repen väldigt givande! Jag tycker själv att jag utvecklas mer hela tiden. Så det känns bra.

Jag spelar då, för er som iinte hängt med, en efterbliven patient på ett psyke. Min karaktär var helt blank när vi började med denna pjäsen. Så efterblivenheten har vi jobbat fram liksom. Det började med att vi på ett rep under förra veckan fick välja vilken känsla vi ville och köra scenen med den. Jag kom inte riktigt på någon direkt känsla. När Joanna sen frågade vilken känsla jag hade så sa jag som det var "alltså... jag hade ingen riktig känsla... tänkte mest att jag var efterbliven" Och regissörerna gillade det så då har vi utvecklat det och jobbat fram. Det är skitkul!

Idag fick vi dansa på drillningen. SJUKT kul! Det var Sara (den underbart härliga praktikanten) som höll i det. SÅ JÄVLA KUL. Vi fick battla mot varandra och sånt. SJUKT SJUKT KUL!

Förreeezten så vill jag berätta en fin sak... Ebumle och Linnea var inne i skeå innan och fixade och trixade med massa rekvisita osv. HUR SOM HELST. Det jag ville komma till var att Ebumle hade köpt med en lussebulle var åt oss, bara sådär. Han kom ihåg att jag babblat om att det snart var lucia vilket då innebär lussebullar och att jag älskar lussebullar. Så himla gulligt! Jag gillar såna där fina spontana oväntade gester! Jag blir så glad av sånt. Gull-Ebumle!

Och innan idag på fikat så fick jag och Pedzor en impuls att fika på golvet. Och vi följde den impulsen och satte oss och fikade på golvet. Man ska följa sina impulser har Samuel lärt oss.

Och igår brände jag mig i gommen när vi åt varma mackor till kvällsmackan.

Och inatt får ajg inte sova så mycket. Som vanligt.

Och imorn äre rep!

Och på morgonen är det drill!

Och jag har SJUKT ONT  I MIN RYGG! *gnällig_tjej89* MEN TYCK BARA SYND OM MIG! SENÄLLA!

Och min högsta önskan just nu är att det ska vara mannagrynsgröt imorn till frukost. Eller havregrynsgröt. Dom två sorterna är mina favoriter här på skolan! MUMS!!! Det är inte frukost. Det är efterrätt! Iaf om man äter det på mitt vis: med SMÖR OCH SOCKER. GOTT!!!


Äh, nu ska ni få ett par bilder sen får det vara nog för idag!



Mr. Mcmurphy och Cheswick!



Efterblivna Cheswick!



Impulsföljande tjejer!

Nu har du henne!

Sådärja. Nu tänkte jag blogga lite. Men bara lite. Har inte så mkt tid nämligen. Ska snart på en föreställning.

Vi har då börjat repa nu i måndags. Rep från morgon till kväll. Får ej åka hem under detta blocket eftersom vi kommer att repa även på helgerna.
Den 11/12 har vi föreställning för alla nära och kära. Ni är JÄTTEVÄLKOMNA! Alla! Ju fler desto bättre! :)

Igår på repet fick jag sitta på en stol och ta emot massa mobbing mot min karaktär. Först skrattade jag bara eftersom jag visste att det var på låtsas, men sen efter ett tag så tänkte jag försöka gå in i rollen och verkligen känna mig mobbad. Och just då sa Peter "du är värdelös". DÅ började det bli väldigt tråkigt. Så jag kom in i rollen som fan.
Efter det fick jag sitta och ta emot massa komplimanger. Denna gång skulle det vara till mig; Nicole, inte min karaktär; Cheswick. Åh, så fina saker dom saaaa! :)

Jag har bara två scener kvar att lära mig. Det känns bra. Det är typ 46 scener i hela.

Nu sitter jag på Ebumles rum och väntar på att han ska bli fääärdig för att gå! Man kan ju inte lämna rummet utan att vara snyggast i världen, eller hur Ebumlis? Höhöhö.

Ja, snart är det helg för många av er. För mig är det alltså EJ helg. Har alltså EJ helg på 4 veckor. Men det är bra. Jag gillar att hålla igång. Det ger mindre tid till att tänka på annat!

Förresten, efter jul ska vår klass bli två klasser. Vi ska delas upp. Är inte SUPERnöjd med gruppen jag hamnade i... Men det kommer bli så mycket bättre med 8 pers än 14. Mer tid för utveckling. Det gillas!

NU ska vi geeeåå.

Laterz

Hördu, lägg av!

Idag har varit en DÅLIG dag.

För det första så vaknade jag tjugo i tolv. BAD BAD BAD. Hela dagen går ju bort till att vara trött för att man sovit för mycket/för länge.
Sen för det andra så var det jag och Pettan som hade städvecka och idag var sista dagen att städa så då var vi ju såklart tvungna att göra det.
För det tredje så har min hjärna bestämt sig för att fucka med mig.
För det fjärde så är jag för tillfället en väldigt ambivalent själ.
För det femte så har jag inte gjort så mycket av värde idag. Iaf inte något som har något skådespelarutveckligsvärde.

Ja. Det var väl det. Så att... jag har varit bitter idag - japp.


Förresten så gjorde jag och Ebumle SKITgoda biffar innan till middag. AWESOME!!!
Och kvällfikat ikväll blev varma mackor. Min blev SJUKT god. Hans blev mindre god. Sen blev dom även lite brända för att jag amatörhalvhypnotiserade honom under tiden som mackorna var inne i ugnen. Haha. Det var kul.

Hur som helst. Jag är gladare nu! Dels för att jag blev halvhypnotiserad jag med sen, men även för att vi nu har smidit massa roliga och skruvade planerrrrr, jag och Bumlis! Spännande som fan att se om vi lyckas!
Starting TONIGHT! I love this flummiga bubbla som börjar infinna sig.

Imorn blir det spännande....... Återkommer imorn om varför.

GODNATT!

Ja, vad händer egentligen i sänghalmen?

Idag har jag lärt mig de 5 första scenerna. Bara 20 kvar. Höhöh. Men jag tänker att eftersom vi ska ta dom i kronologisk ordning så lär jag även in dom i den ordningen. Jag tror på min metod.

Vad har mer hänt idag...?

Jag har varit och handlat med Peter.

Duschat.

Varit på loppis med Ebumle i Burträskarnas hus. Hittade absolut NADA av värde.

Upplevt en liten tråkig sak som tillslut löste sig till något bättre! *gilla*

Sen testade jag och Ebumle en fokusövning där vi inte fick blinka eller svälja på 5,5 min. DET VAR JOBBIGT vill jag lova. Svårt att inte dreggla. Hehe. Tårarna rann som sataaan. Jag klarade att inte svälja. Men det var skitsvårt att inte blinka just för att reflexerna tar fan över. Vanan att blinka när det behövs är fan starkare än viljan tills man vant bort det tror jag.
Jag tror jag ska öva lite på den övningen varje dag. Bra för fokus kan jag tänka mig.

Sen har vi bara hängt och pratat om flummiga saker as usual. Imorn ska vi testa en ny sak till vårt lilla experiment!

Och så har vi ju självklart ätit nattmacka!

Har så himla kul med lille Emanuel-Ebumle-Bumblebee. Höhöh.


Nuuuuuu ska jag borsta tänderna. Och sen ska jag fan sova. Har ej bestämt mig för om jag ska ställa ett larm eller ej än. Det får vi seeee. Men mest troligt gör jag nog det. Dumt att sova för länge. Då blir man bara trött! 8 timmar tänkte jag sova. Det blir sovmorgon jämfört med mina normalt 6-6,5 timmar.

Nattinuffsaaan!

Väntan leder ingenstans

Ibland kommer känslorna ikapp en. Ibland är nu. Så fort jag är ensam så börjar jag tänka. Blä. :( Det är det som är så bra med att alltid ha fullt upp hela tiden; man hinner liksom inte tänka på det man är ledsen eller glad över. man bara är. Det är det som är bubblan. Den är sjukligt skön. Är så jävla kär i min älskade bubbla! Dock är det ej skönt när man råkar komma ur den lite.

Jag vill kunna styra över allt. Jag vill kunna bestämma över allt. Jag vill kunna kontrollera allt som händer. Jag vill kunna vara som jag vill vara. Jag vill kunna styra allt. Punkt. Om jag hade fått som jag ville skulle det inte vara som det är nu. Fan vad saker och ting inte blir som man trott.

Ångestkänslorna svämmar över.
Självförverkligande MY ASS.
Ligger SÅ långt bort.

Jag är som ett sprucket jävla glas. Japp.




Saknar dig, tro det eller ej. <3

Inte får han liv för det inte!

Idag har varit en läskig och spännande och deppig och ångestig rolig och mysig och trevlig dag. Allt på samma gång typ. Nä. Inte riktigt. Men nästan!
Började med drill. Fokusövning i form att kasta bollar. Vi går runt alla och det är tre bollar i luften hela tiden och man ska då kasta dom till varandra. Bollarna är glödheta så man har inte lång tid på sig att kasta vidare den när man fått den. Sen dansa lite i takt till musiken. Osv osv.
Sen lunch.

Sen kom det vi så länge längtat efter! KOLLATIONERING! Jag fick en roll som inte säger SUPERmycket, men ändå får prata lagomt mycket liksom. Men jag kommer vara på scenen typ hela tiden. Så alltså kommer jag få leva mig in i min roll som FAN! Det var precis det jag ville! Jag ska vara en patient på ett psykhem. Så nu under 4 veckor ska jag hitta till den rollen. Jag lär vara fast i psykrollen efter detta är över. Men det är bra! Min plan är ju att bli totalt schizo!

Innan vi fick veta rollerna fick vi först ligga på en madrass i ett mörkt rum med varsitt ljus och varsin spegel. Och i en halvtimme skulle vi betrakta oss själva och tänka på vad ordet självförverkligande betyder för oss. Självförverkligande är då vad våra regissörer och producenter kommit fram till att pjäsen har som budskap typ. Sen efter det fick vi 16 uppdrag att göra tillsammans. Delades in i tre grupper. Jag, David och Lusth fick följande:

1. Ta kort på en hund.
2. Ta kort på 10 olika burträskare.
3. Ta kort på när en av er pussar en främling.
4. Filma när två av er sjunger bä bä vita lamm inne på coop mellan kassorna, med full inlevelse.
5. Filma när två av er leker lekfullt och internsivt med leksakerna inne på ostens hus.
6. Ta kort på en gårdsgräsklippare.

Vi klarade alla! Jag fick pussa en främling. Hehe. Två stycken till och med. En var en stackars liten 14-åring typ. Peddovarning. Och den andra en snygg postman. Haha. Ska fixa bild imorn så får ni se!
Jag var med och sjöng. Och lekte. Det var kul!

Sen fick vi veta var vi skulle leta efter en lapp där vår roll var skriven. Min var i ettans vardagsrum i mellanhöjd. Där på lappen stod det då Cheswick!

Efter det fick vi äta marrängswisch! Väldigt utdraaaget. Allt vi ville var ju att få läsa manuset så man fick se vad för roll man fått! hehe.

TILLSLUT fick vi äntligen läsa manuset! Och som sagt så är jag nöjd. Är ju väldigt mycket på scen och det är det jag vill! :)

Ikväll har jag och Ebumle varit på badhuset och hämtat min bikini som jag såklart glömt där igår. Dom hade fan tvättat den åt mig. Så jävla snälla. Sen gick vi och handlade. Planen var att vi skulle laga till nåt gott. Men vi blev lata så det blev pizza.
Ikväll har vi sett lite idol... Ätit lite godis. Sen blev jag och Ebumle rastlösa så först gick vi och kollade hur det gick för våra regissörer och sen gick vi ut på en långprommis! Det var mysigt. Vi säkert ute typ en timme. Kallt och fruset när vi kom tillbaka. Hängde lite med Peter. Och sen tog vi vår sedvanliga nattmacka!

Nu kom jag tillbaks till mitt sovrum och tänkte väl sova typ nu.

Imorn ska jag nämligen börja träna in min text! 

Så atte... Godnatt!

Så sjangtilt!

Idag hade vi då uppvisning av dialogerna som Samuel regisserat. Dom var så sjukt olika varandra alla fyra dialoger men alla var ruskigt kul att se!
Det gick väldigt bra och jag fick till en bra örfil på stackars lilla Frida!

Efter dialogerna, typ 15.30, fick vi ledigt resten av dagen! WTF. Sällan vi inte har nån läxa nu för tiden. Det var iaf jävligt skönt. Så jag passade på att gå och simma. Slet med mig Peter. Eller ja, först såg vi på inspelningen av min dialog på mitt rum, jag och Peter. Och efter typ 2 min så kom Sara, praktikanten, och knackade på. En väldigt oväntad men otroligt trevlig överraskning! Hon är väldigt lätt och trevlig att prata med. Så då såg vi den tillsammans och sen när hon skulle till bussen så gick jag och Peter till badhuset.
Jag simmade 100 längder minst. Jag tappade räkningen några gånger... Men minst 100 iaf! Känns sjukt bra. Alltså minst 2,5km. På mindre än en timme! Ändå helt okej. Varvade mellan bröstsim, krål, ryggsim, bensim, armsim... ja. Det var väl det.
Jag kanske lägger in filmen imorn. Ska bara höra med Frida så det är okej först!

Sen... ehm... ja. Vet inte. Inget mer.
Ikväll var det meningen att jag och Ebumle skulle se film. Men det vart inte. Vi fastnade med att prata om ångestframkallande saker. Trevligt! Eller nåt.

Peter kallade mig pms-bitch idag. Han tyckte jag varit bitchig och bitter idag. Tidigare ikväll kastade han ett paket tamponger på mig och sa "här har du bitch!". Haha! Han är rolig han.
Idag var nog första gången EVER som jag har reflekterat över att jag kan ha PMS (thanks to him). Igår var ju en jobbig dag. Jag var nerstämd och jävlig. Och min mage är lite svullen. Jag har svettats lite mer än normalt... Jag ska fan börja undersöka om det är så att jag kanske har en släng av PMS. Haha! Så tokigt. Har ju ändå haft merre i ... snart 9 år liksom. Sånt borde man väl veta om sig själv? Eller är det så att någon annan upptäckte det åt mig? Höhöh!

Well well... nu ska jag sova!

Btw, rollerna är nu satta! Imorgon får vi veta vem som ska spela vem... Jag är så jävla nervös. My god!

Nattinuffsan!


En kvinna står vid sitt ord

Dagen idag började med att jag och Ebumle sprang i salen till B 52's som vanligt. Det är en nice start på dagen som saaaaaaaaaaaaaaaaagt!
Sen frulle osv osv. Onödig info där. Sen började vi kl 9 och fick avancera en övning som vi kört ganska mycket. Lut-övningen som jag nog berättat om? Man är två och två och lutar sig mot varandra med full kraft och går runt och snurrar. Så man kan luta rygg mot rygg, bröst mot bröst, rygg mot bröst, händer mot händer, huvud mot huvud, rygg mot huvud... ja. Ni fattar.
Idag fick vi då avancera. Och det innebar att lyfta varandra och slänga runt med varandra. Det var så sjukligt jävla roligt. Man bara slängde runt med varandra. Jag var med Linnea, Peter och David. När jag var med Peter så slängde jag runt honom runt min midja flera ggr. Och jag åkte under/mellan hans ben, upp över huvudet och överallt. Sjukt sjukt kul. Och jävligt svettigt!

Sen fick jag och Frida regi först idag. Det gick jättebra! Det är verkligen en utmaning att få fram känsla när man bara stirrar rakt in i väggen i 10 min typ. Men det är roligt! Sen ska jag ju även ge Frida en örfil där mitt i nånstans. Jag tycker inte om att örfila. Jag har hunnit vänja mig vid att det är jag som ska bli örfilad så nu när det är tvärtom så blir det lite jobbigt. Vill inte ta i riktigt. Och idag, till min fasa, så ville Samuel såklart öva på smällen.
"Du måste ta i ordentligt annars kan vi lika bra skita i den liksom"
Så då fick vi öva några ggr och efter några slag fick jag till en fin och hård smäll. Stackars Frida!

Senare idag när vi skulle öva tillsammans, bara jag och Frida, så var vi så otaggade och pratade om maaaaassa annat än det vi borde. Tillslut så blev det att jag tog en impuls att gå in i en roll och sa "vafan, vi har ju en publik??!" Och Frida var inte sen med att haka på! (skriver på ett ungefär, kommer inte ihåg EXAKT vad vi sa).

F: Hah! Vad fan gör dom här?
N: Ingen aning... vad fan ska vi göra?
F: Tjaa... vet inte...
N: Ska vi.... ge dom en föreställning?
F: Tjaa... vi kanske borde det?
Bla bla blaaa....
F: Vi går bak här så dom inte ser oss...

Väl där bak bakom kulisserna så låtsades vi att vi inte kände varandra och sen så kom vi (fortfarande i roll) fram till att vi kunde en gemensam scen ur shakespeare.

N: Men... om vi nu kan samma... ska vi inte köra den då?
F: Haha, ska vi det? Vi gör det!
N: Fan vad sjukt... vi gör det!


Sen applåderade vi in oss själva, körde scenen helt seriöst. Efteråt så bugade vi för vår påhittade publik och sen gick vi tillbaka bakom kulisserna. Väl där så fnissade vi och skrattade lite generat, fortfarande i roll. Sen efter en stund tittade jag fram mot "publiken" och sa :

N: Jaha, nu går dom...
F: hhihi... så kul det var!
N: Meen...! Det sitter kvar två?!
F: Men vadfan... vad vill dom...?
N: Vettefan... men VA? Nu kommer det ett helt nytt gäng! En hel ny publik!!!
F: Haha, men shit. Vad gör dom ens här? Så sjukt... vi kanske borde köra igen?


Så då körde vi igen. Efter det kom vi fram till att vi behövde en paus. Så vi talade till vår publik och sa:

Tack som fan att ni kom! Riktigt kul! Vi tänkte iaf ta en paus nu... Så vi skulle behöva tömma lokalen... Men tack igen! Vi kör igång lite senare så om ni vill se igen så är ni väldigt välkomna då! Tack igen! Hejdå!

Först efter att alla hade lämnat lokalen så gick vi ur roll. Vi hade då varit i dom i drygt 30 min. Det var så SJUKT kul! Tror ändå att det var ganska nyttig träning. Att gå in sådär. Och haka på varandra! Och hitta på massa sjuka saker. Hahaha. Skulle varit så jävla kul om nån kommit in när vi pratade med en publik som absolut inte fanns där.


(Det sades såklart massa meeer, men jag orkar ju inte skriva allt. Det är ju liksom 30 min det handlar om!)


Efter det var jag seeeeg i huvudet. Vi har kört vår scen typ 20 ggr. Man blir SÅ LESS den! MY GOD.

Nu ska jag soooova. Jag har inte bestämt mig för om jag ska springa eller ej imorn. Det återstår att se.

Sov gott!! Puss!

Ät var du vill men inte i det här huset

Igår fick vi regi av Samuel på vår dialog. Sjukt kul att få "riktig" regi! Vi valde ju då en shakespeare och vi hade tydligen valt en ganska svår del att göra så det blev inte så mycket scenanvisningar. Vi ska jobba mer med uttrycket.

Igårkväll sufflerade jag och Pettan Emelie och Peter när dom körde sin dialog. Det var jättekul. Och så var vi övertrötta typ så det blev en massa härliga skratt! Vi lekte även lite halvhjärtade regissörer. Hehe.

Såhär ville vi att dom skulle köra den en av gångerna! Man måste ju testa olika inlärningssätt liksom!



Och vad mer... inte så mycket tror jag.
Hade lite av en dålig dag igår. Det känns bättre idag iaf.
Var nyss och sprang med Ebumle i salen.
Det är en så himla härlig start på dagen! Men mina benhinnor... MY GOD. Men det får det vara värt!

Bara två dagar kvar nu till kollationeringen! SPÄNNANDE!!!

Nu ska jag raggarduscha lite och sen gå och käke mat!

Vi ses!


Vi ska nog hämnas, du kan vara lugn

Igår började de som fick rollen som regissör, regissör assisten, producent och producent assistent med att planera vårt 4-veckors-block.
Vi andra som fått andra uppgifter (ljus,ljud, scenografi, och smink/kostym som jag fick) fick i uppgift att gå ihop två och två och hitta en dialog på 10 min och lära oss den till idag. Jag hamnade med Frida! Sjukt kul för hon är så duktig! Så det är roligt. Vi valde att utmana oss och göra en liten klassiker. Romeo och Julia, jag är fru Capulet (Julias mor) och Frida är Julia. Det blir nog bra!

Vi fick panik igår när vi time:ade den. 3,5 min!!! Den skulle vara 10! Dock så var det ju utan scenanvisningar och utan känsla, när man lägger på det fördubblas tiden typ. Nästan. Men vi lyckades förlänga den till 4,5. Vi kände fortfarande att det var för kort så typ runt sju igårkväll ökade vi på och då blev den 6,5. Perfekt!

Jag och Ebumle var och sprang idag. Det var nice. Dock så är mina benhinnor nog fuckade for life... Det stör mig som fan. Kan inte springa ens en kort sträcka utan att jag får ont. Men men. Vad gör man inte för konsten. Eller ja, konditionen? Det är så nice att springa på morgonen. Dagen kommer igång på ett så skönt och bra sätt. Man blir som pigg på ett skönt sätt!

Nu ska jag snart gå och käka frukost och sen blire nog redovisning av dialogen.

Laters!

Dessa ungdomar, dessa ungdomar

Idag har vi läst måsen igen. Första akten två ggr. Man måste ju fatta den helt och hållet så man kan diskutera den med juryn i Januari. Andra gången vi läste så skrev vi upp stödord som lite hjälp på traven.

Nu pausar vi. Jag var sugen på att spela spore så då vart det lan. Jag vill ha sims. Någon som har nåt tips på vilket jag ska ta? Finns tydligen massa olika? Kan ej nåt om det där.

Om några timmar borde alla klassisar börja dyka upp... Det är bara att vänta!

Nu ska jag googla lite om måsen för att se vad den har fått för sammafattning osv osv. Bara för att få lite andra syner från andra håll om den.

Adjökens!

Om jag ändå finge vila

Idag har jag klippt ihop min monolog som jag ska ha den. Den blir nästan snäppet för lång. Den får ju inte vara mer än 3 min lång... Jag får jobba lite med den så får vi se. Det absolut bästa är att jag äntligen hittat en jag gillar!

Vi skulle ju och gymma idag. När vi kom till gymmet så var det såklart stängt pga höstlov. Att alla jävlar ska höstlova. Alla utom jag och Ebumle iaf. Heheheh.

Just innan vi skulle gå och gymma så kom det en kille i en bil med två resväskor. Jag började tänka att det var nån ny som skulle flytta in. När jag kom lite längre fram så hälsade killen och då såg jag att det var ju Peter. Haha. Han har klippt sig och ser inte alls ut som sig själv! Det blev skitbra. Det var lite roligt!

Ikväll har jag duschat, lagat till lite mat, sett vampire diaries, VÄLLDI VÄLLDI spännande idag, och så läst lite på min monolog. Ikväll ska vi se en ny gråtfilm! Jag gillar att jag har hittat nån som gillar romantiska gråtfilmer. Så slipper jag se dom ensam. Hehehe. Inte ens brudarna här gillar romanstiska gråtfilmer. WFT. Var har jag hamnat liksom?

Nåja. Idag har jag ätit lite godis. Eller. Lite och lite. Massa. Vi köpte godis åt Peter och då fanns det alltså godis i huset = Kört. Nåja, vi klarade iaf 6 dagar. Det är alltid något!

På fredag blir det kollationering. Jävligt nervöst men samtidigt gode spännande. Och veckan därefter börjar allvaret. Sena kvällar, tidiga morgnar, inga helger, 4 veckor. Nice!
Hoppas det blir ett bra slutresultat!

ALLA är välkomna! Jag hoppas ni kommer? :)





Innan idag ringde Zak från sjukhuset och berättade att han hade frontalkrockat med en annan bil. Jag var skakig i flera timmar efteråt. Tänk så fel det kunde ha gått!
Båda bilarna är helt söndermosade men alla inblandade klarade sig. Jag blir så rädd när sånt här händer. Saker kan gå så jävla fel!
Vi, eller iaf jag, måste lära oss att ta vara på tiden väl. Alltid se till att dom vi älskar vet att vi älskar dom, aldrig ta någon för givet.
Det kan ta slut när man minst anar det...
Usch! Ryser fortfarande i hela kroppen när jag tänker på det!

Jag ska verkligen försöka uppskatta allt bra.
Lättare sagt än gjort, men ändå.


Life is life

Idag har jag som sagt hittat en monolog som jag ska köra när jag söker till scenskolan. Det känns bra! Har även skickat efter bild på mig själv. Det var apsvårt att hitta en bild där jag ser någorlunda seriös ut. Jag har annars en tendens att vara väldigt ful/oseriös på bilder. Jag hittade en som fan får duga. Bör få dom nästa vecka.

Ikväll har vi annars lekt frisör och sånt. Jag fick klippa till Ebumles hår lite där bak. Där fram fick jag ej röra. Sen fick jag fixa hans ögonbryn. Det var ruligt. Nu är han som ny!

Sen såg vi min absoluta faaaavoritfilm. Love in manhattan. Den filmen IS TO DIE FOR. Den skadar min hjärna. Den är så jävla fin. Och jag gråter fortfarande till den. Väldigt remarkabelt med tanke på att jag sett den typ 10 ggr.
Vi försöker jobba med att hitta fram känslor. Den känslan jag har lättast för är glädje. Ja, jag är ju en glad jävel så det är väl inte så konstigt. Efter det kommer nerstämd/undergiven. Den är också enkel. Gråta med tårar är svårt beroende på hur jag mår just då. Men man ska ju kunna gråta på beställning, oavsett hur man mår, som skådespelerska så jag måste öva på det. Och ilska är svårast av allt. Men det kommer väl!

Imorn kommer vår älskade saknade Peter! Det blir mysigt! Och på söndag kommer resten av gänget!
Jag trodde faktiskt att jag och Ebumle skulle ha dödat varandra by now eftersom vi jobbat och umgåtts så mycket denna veckan. Men jag har haft en väldigt trevlig vecka. I like it. Och vi har även vi fått lite lov. Stenhårt jobb måndag, tisdag och halva onsdag. Skeå onsdag eftermiddag. Fokus och gym igår. Manusläsning idag. Monologfix och gym imorn. Och sen får vi se vad söndag har att erbjuda.

Nu borde jag typ gå och lägga mig trots att jag inte alls är trött. Fattar inte vad som hänt med min trötthet. Jag som alltid var trött innan jag började här. Om jag inte fick minst 8 timmars sömn fick jag panik och skulle kunna gråta mig till sömns. Nu känner jag ingen panik alls om jag får 6 timmar. Under 6 timmar kan jag känna lite smått panik. Men annars är det chill. Imorn ska jag upp kl 9 så än har jag 1,5 h tills det är 6 timmar kvar! Höhöh. Kan ju se film rent av. Crazy shit. Tror jag ska se lite idol bara för att. Har inte sett idol alls sen fredagsfinalerna började. Vet ej varför. Nu skriver jag bara massa meningslösa grejer så jag slutar här.

Godnatt!



Btw, det känns bättre i mage och kropp. Jag antar alltid att saker är på ett sätt som oftast inte stämmer. Analyserar sönder ALLT.
Analysdrottning, det är jag!
Fint att höra din röst.

Well, med det sagt, GODNATT!

Fuck my life

Nu är det gjort. Lika jobbig känsla i princip. Som att göra det på nytt liksom. Fy fan. Aj i hela magen och kroppen. En vecka tog det att hitta modet.

Well well.

Jag har iaf hittat en monolog till scenskolan nu. Det känns bra.

Nu ska jag spela spore för att bli lite gladare.



Är trött på att det ALLTID SKA VARA NÅGOT som stör mina glädjekänslor!!!


Puss på min fina Malinbalin Angelgirl Hallonbit för att du ställt upp massa den senaste tiden som gått <3



Vill inte att det ska vara såhär i framtiden... Hoppas det bara är en fas. En fas som väldigt snart tar slut.






*Efterlyser fortfarande en del av min bubbla!
*

Svär vid mitt liv

Idag blev det uppvärmning som vanligt. Sen.. Ehm... fäktning i typ 30 min. Sen kasta käppar till varandra  typ 30 min. Sen fokus (hålla ögonkontakt medan vi leker runt) i en timme.
Vi kom inte in i salen förrän typ 10 (den var låst och vaktis var ej där) så därför blev det lite mindre idag. Men ändå lika helhjärtat.

Jag somnade under lunchen och 5 min innan min klocka skulle ringa så ringde Ebumle och väckte mig och sa att vi borde åka till Skeå för att ta en paus och andas lite. Sagt och gjort! Tanken var att supa oss dyng men vi ångrade oss och åt istället pizza, köpte lite grejer som vi behövde. Köpte massa frukt och åkte tillbaka igen. Slapp därmed slösa massa pengar och slipper även en jävlig bakfylla. Och vi kan jobba som vanligt imorn.

Så ikväll har vi bara chillaxat och sånt. Ätit frukt och bär. Börjat se en film som inte var så bra så vi slutade se den. Kollat på risiga kändisar. Lyssnat på musik. Ätit kvällsmacka.
Och jag köpte pepparkaksdeg innan idag. YUUUMMYY!!!! Den ska ätas i helgen! Hehehhe. Nu börjar det dra ihop sig. Snart är lovet över och alla kommer tillbaka och skolan kan börja om och allt kan bli som det ska vara. Längtar som fan. Så man kan tänka på annat liksom.
Börjar sakna några nu lite.

Imorn ska vi bara jobba med dialogen. Och fokusövningen en timme såklart. Den gör vi ju varje dag. Så att... med det sagt ska jag nu se lite despeh med Bob!






Still missing you <3

Älska mig eller döda mig

Idag har varit i princip samma som igår.
Skillnad: Bytte ut fäktning mot 30 min lutövning; man lutar mot varandra och går runt i takt till musik. Snurrar och har sig och om den ena flyttar sig så ramlar den andra. Och sen 30 min visualiseringsövning; man kastar en pryl och sen blundande ska man hitta den.
Slutade fyra även idag.

Ikväll läste vi lite manus. Men vi bestämde oss för att vi ska välja nåt ur dom vi redan läst. Jag måste verkligen hitta nån denna veckan. Det ska liksom skickas senast nästa vecka.




Min bubbla har spruckit lite... Verkligheten kom ikapp. Inte kul alls. Det gör ont i hela min kropp. Mest i hjärtat. Varför blev det såhär...? Detta var inte planen... Jag hatar att man inte kan styra över allt.

Jag saknar dig...

Då måste man fråga!

Då ska jag dra dagen lite snabbt.

Det började med att vi fixade till ljussystemet. Vaktis LG hjälpte oss. Snäll. Sen körde vi uppvärmning till B-52s i typ 15 min. Trasiga benhinnor trots att jag sprang med skor.

Sen vare dags för fäktning i en timme. Gosh! Så jävla läskigt det är alltså. Full fokus hela tiden. Idag fick jag fan inga slag i skallen. Eller nån annanstans för den delen. YES!

Sen var det dags för improvisation i 1 timme typ. Vi körde... fyra olika scener.
Första var en där vi var ett par och jag hade suttit hemma hela kvällen och väntat på att han skulle komma hem, så då var det den konflikten som skulle lösas. Otrogen hade jag tydligen varit. En örfil fick jag därför i den scenen minsann! Det gäller liksom att man hakar på varandras idéer hela tiden! Det spårar ju ibland. Kul.
Efter det var vi två små barn som lekte kull och bråkade. Jag blev sliten i håret fleeeera ggr så till slut drämde jag till Emanuel riktigt hårt. Så hårt att han fick ett handavtryck!
Sen körde vi att vi var främlingar, där den ena skulle ragga som fan på den andra som satt där och nyss hade blivit dumpad. Sen ombytta roller.

Efter det tog vi lunch. Då passade vi på att bränna en skiva som vi skulle ha till eftermiddagen när vi skulle transdansa. Det blev Shpongle.

Efter lunchen vare dialog. Vi hittade en dialog som vi ska jobba med under veckan. Vi har gjort en egen tolkning och jag tror den kommer bli grym!

Sen körde vi en fokusövning där vi skulle hålla ögonkontakt oavbrutet i en timme. Vi sprang runt på golvet och dansade och kröp och hoppade och skuttade och skrattade. Det var så sjuuuukt roligt. Jag tror vi råkade bryta typ 3 snabba ggr var bara. Denna övningen ska vi göra varje dag denna veckan så vi kommer bli gryyymma!

Sist körde vi transdansen! Man ska låta kroppen styra och bara stänga av hjärnan och gå runt själv. När det går riktigt bra så hamnar man typ i trans, speciellt eftersom vi valt galen musik också. Kom inte in i känslan riktigt lika bra idag som jag gjorde i fredags (då till vanlig musik till och med) men denna övningen ska vi också köra varje dag så det tar väl sig.

Nån dag snart måste vi ta tag i scenskoleskiten! Det blev inget manusläsande ikväll... Vi var för trötta. Men imorn, då jävlar!



Här får ni en bild på avtrycket på Ebumles rygg! hehehhe




Nu blire vampire diaries! Imorn börjar vi kl 9!

Sov gott!

RSS 2.0