Sinnesvrickat

Hej.
Inatt drömde jag en sinnesjukt knäpp dröm.  Läs om ni orkar.

Zak var huvudpersonen och Han var även Son till Kvinnoguden, den mäktigaste av dom alla. Och Så när vi var ute och gick så såg han en kille som såg intressant ut, så vi började förfölja honom, och prata med honom, fast han svarade inte. Sen såg Zak till sin fasa att han sa "hej pappa" till fader Gud, och fattade då av någon anledning att dom var bröder?? Samtidigt är Zak JÄTTErädd för sin egen mor för hon är galen och mäktig.
Och borde kanske nämna att jag var helt osynlig för Zak. Allt jag sa sket han i. Det var som om jag inte fanns. Jag bara sprang runt och ställde frågor som "va?" "vadå?" "när?" Utan att få svar på dom.

Namn på Zak nyfunne Fader Gud var Arn. (??) Och på Zaks nyfunne Bror som liknade Jesus heter Asov. Fasligt. Moder Gud hade inget namn vad jag minns. Och zak hette nåt coolt men det minns jag inte heller. Och jag, ja, som sagt så fanns inte jag ordentligt så att jag var väl... ingen.

När jag vaknade sa jag lite smått i sömnen åt zak "Kom här din lille jävel" och fortsatte "är du arg på mig eller din nya upptäckt?" Och strax därpå vaknade jag på riktigt och insåg vad jag menade med upptäckt, alltså att han var två gudars son. LOL. Alltså HELT crazy. Och att jag trodde på det även när jag vaknade och frågade zak hur det kändes att veta var jävligt kul också.

Den lilla ladan som gud mor bor i var ranglig och äcklig. Och hon skrek och hade sig därinne. Därav ser ni att vi gömmer oss bakom buskar.

Men, här är iaf en stillbild av en del av drömmen.



Fyrklöver, fyrklövrar, WTHCFR*?!?!?!

hehehe
Jävla räkfan. FÖRLÅT MIG DÅ! Förlåt mig så jävla mö att jag ente kan svenska helt? okahj? är du nöjd nu!? VA?! VAAAAAAA?! Tryck ner mig så djupt det går. Gör det bara. GÖR DET!
Dessutom räkan, bör du ringa mig. Har något att förtälja dig. OKEJ!?
BRA:




HEJ!



*WTHCFR Står för : Who The Hell Cares Fucking Räka

HILARIOUSLY HILARIOUS

Oh my lord. Det gjorde min dag. Kollegor alltså.
Och allt detta över en ynka cigg. Hihi.

Idag ringde ett okänt nummer till mig och säger "hej nicci, det är petter!" Kul! Och pojken ville inget, utan mest bara säga hej och kolla läget med mig. Fint! Han är nere i stockholm och lever musikerlivet och har trippar till både afrika och new york på gång i sommar. coolers. Killen som lever livet.

Idag blir det shopping på coop tillsammans med brocoli. Och imorn blir det lunch med henne. Det blir nog nice ska ni se.
Sen håller jag på att tagga inför lördag då jag och broccan förmodligen ska ta en heldagsfest med mys och sup (ja, jag låter som en fjortis). Sen att vi båda håller på att bli sjuka är väl en annan sak. Lite alkohol skadar aldrig.

Eller?

Puss på dig

Ikväll blir det FEST med Brocoli! :D Det blir fett med nice. Vi inleder vår sommar full med fest. Enda skillnaden med idag är att vi är lediga imorn. Men i sommar blir det andra bullar. Vi har redan varnat chefen för att det kommer bli trötta torsdagar fulla med bakishet. NICE! SWEET! AWESOME!
När jag slutar bär det av hem direkt till Stina och där inleder vi kvällen genom att hon lagat mat och vindrickande. Brocoli och Calippo kommer att äga kalles. Eller nåt.

Min älsklo kom förbi här på jobbet och drog ut mig i regnet för att pussas. Jag har alltid velat pussas i regn. Nog för att det inte regnade så mycket, men tanken var oerhört fin och god. Min söta kärleksman.

Nu taggar jag de sista 3,5 timmarna som är kvar, och längtar in i det sista. Och medan jag sitter här är Zäki och köper vin åt mig för min sista slant. Denna månadens lön har barkat. TOTALT. Men det är okej.




Jag är sugen på en bulle med bulleeeee..... :(

2,7 kg lösvikt, = 180 spänn.

Idag har varit en trevlig dag. Började med att jag och zäki gick till gallerian och skulle shoppa lite, sen stötte vi på dennis och hannah. Det var trevligt trevligt. Efter en lång stund i gallerian gick vi till sunes och käkade. Det var mysigt.

Senare på kvällen for jag och bäbs till Norrfjärden för att hämta Ture, och på vägen hem tänkte vi ta en tripp förbi öjebyn till den där kiosken som har massa godis. Ingen aning om vad den heter, men hur som helst skulle vi förbi och se om de hade öppet. Vilket de tyvärr hade. Jag, gottegrisen som jag är, hamnade i himmelriket och jag gick ut ur kiosken med 2,7 kg lösvikts godis, och därmed 180 spänn fattigare. 
Jag har aldrig någonsin köpt så mycket godis på en och samma gång, och nu mår jag fett illa. Jag mår dåligt. Och känner ett tvång att fara och träna bort skiten. Tyvärr så är gymmet stängt, och imorn kommer jag inte känna samma illamående och värdelöshet, så då kommer det inte vara på tal om nåt gym. Så väl har jag lärt känna mig själv.

Imorn har jag sovmorgon till 10.15. SWEEEET!!!
Och jag är även helt pinsamt fattig.


GODNATT!


"Vilka roliga strumpor du har. Jättekul!"

När jag, Stinki och Adam var ut och rökte idag kom en kvinna gåendes, och sa "nämen, vilka roliga strumpor du har! Jättekul" i förbifarten och log. Haha. Kul med såna människor. Då kan jag förklara att mina strumpbyxor jag har på mig idag är svarta med vita klövrar på. Mikket fina.

Daim Cool Breeze är JÄTTEgott! Testa! :D



----------

Jag är less. Less på att vissa människor har ett visst sätt att tänka och inte fattar att alla andra inte tänker så. Superduperjävlamegaless.


Och du, SLUTA!!!


When it's time.

Igår spelade joch sjöng jag och Zak ihop. Det var supermysigt. Jag spelade piano och han bas, sen bytte vi. Det var trevligt att bara umgås. Jag hoppas på att vi idag ska börja spela in min låt som jag fick i födelsedagspresent. Vad ger det att få nåt man inte kan behålla. Ungefär som att jag skulle ge honom en synth och sen lämna igen den igen när han fått spela en liten stund.
Haha. Icket.

Jag saknar mina vänner. Jag är ledsen att jag är kass på att höra av mig. Men livet är inte så snällt just nu. Det är inte för att jag inte vill vara med er. Det rä bara det att jag inte har ork för nånting och är allmänt avtaggad.
Men imorn ska jag faktiskt vara med min käraste Emelie! Och det kommer att bli sååå mysigt.

Sen på kvällen imorn ska nån komma hem till oss och prata ekonomi eller nåt. Något Zak styrt ihop. Ganska coolt. Tips och råd typ. Gratis när man jobbar på Aditro. Nån förmån måste man väl få tycker man.


Mitt stora dilemma just nu. Ska jag eller ska jag inte jobba på midsommar?
Saker som pratar mot:
1. Det är en fredag.
2. Det kommer garanterat vara fint väder.

Saker som pratar för:
1. Storhelgs-OB
2. .....? Inget mer.

Men vad gör det. Jag får dubbelt betalt, men samtidigt skulle det vara nice som fan att vara ledig hela dagen. Men fett med dubbelt betalt.
ÅÅÅH. Jobbiga liv med jobbiga val. 
 

Btw, igår lekte jag hemmafru. Jag diskade, lagade mat åt mig och min fästman, och diskade igen. Det kändes för jävla bra alltså. Riktigt nöjd med maten, och Zak tyckte om den. Efteråt kände jag mig så supernöjd att jag även tog tag i disken direkt istället för att låta den stå över natten som vi brukar göra oftast. Heheh. Me like!

nervositeten tog över fetingmycket.

Jag kunde inte prata. Jag kunde inte stå. Jag kunde inte röra på ansiktet. Jag kunde knappt öppna munnen. Och jag kunde definitivt inte sjunga. Det var ett totalt FIASKO som Jihde själv skulle sagt.
Dagen var rent sagt ett slöseri på min rygg. Min rygg fick lida grymt mycket och allt var bark. Och jag är med i  jävla TV. Hoppas bara att jag inte kom med under vissa speciella delar av programmet. OMG.

Det var skönt att få komma hem till min älskade älskling och bara ligga och mysa framför datorn i vår sköna säng.


Jag har sagt det förut och jag säger det igen ; ALDRIG MER.
Denna gången är det på allvar alltså. En hel jävla timme hade jag ont i magen efteråt alltså. FY I FAN. Och min rygg och nacke gör fortfarande ont.


Herregud.

3 timmars sömn inatt, och upp och jobba nu för att jobba fram till 17.45. Alla ni som är bakis idag, skit ner er, för det är fan mest synd om mig. Jisses.

Var hos Crazze igår, hade jävligt trevligt, och det blev sittdansande igen. Jag lovar, sittdans är fan kung på riktigt. Så jävla nice. Sen runt nio, tror jag, gick vi till danskarna. Där var det fest !
Äh orkar inte berätta, men jag hade för jävla kul, och idag är dagen då jag får lida för hur kul jag hade.
Glömde dessutom att ta bakisbrus igår.
Damn.

Idag mår varken kroppen eller hjärnan bra.

RSS 2.0