heeellååå

Satt och läste igenom min blogg lite i brist på annat och fann detta : http://nucalop.blogg.se/2010/may/fin-helg-bra-start.html

Längst ner i det inlägget visade jag en bild på ett mellanrum som jag eftersträvade.
Blir så nöjd när jag ser denna bilden som är tagen i... november tror jag:



I am so gooooood! Då ska jag bara lyckas hålla detta också... Har ju varit lite slarvig den senaste månaden under gökboetblocket. Ingen träning alls men åt så att jag skulle behövt träna varje dag i minst en timme!

Nu måste Zaki spela in så då ska jag se "vi äter oss till döds på tv3play. Det känns passande!
BYE!

mongogurl

I lördags var jag då ut på challenge. Och nu i efterhand har jag fått veta att jag stod och pratade med Brolle. BROLLE! Ma gaad. Kul att jag ens tar vara på tillfället. Gaah. Inte ens ett kort tog jag. Så jävla kass. Orka bli så full att man inte ens minns nåt sånt.
Men att koka barn minns jag fan. Lol:a.

Idag var tanken att jag skulle hänga med Emelie. Men jag har ej hört nåt från kvinnan så vi får väl se. Annars har jag nyss stigit upp från sängen. Har legat och slöat och tittat på medan Zak gjort musik. Fick frukost på sängen i morse också. SÅ FINT!!! <3

Ehm... what more. Nä vettefan. Egentligen måste jag köpa skor. Har verkligen EJ råd. Jävla CSNbajskorvar! usch! Meeeneee....

Det kliar som en röv i min hals. Grymt enerverande.

Skulle beöva rakpermanenta håret. Börjar bli dags.

Snart är det inte längre 2010. Coolt. Mindre än 2 år kvar tills jorden går under. Scaaaryyyy!

Nä. Nu måste jag fan gå och skita tror jag visst. Sen bör jag gå på en prommis. Jag kan ju inte sitta imonhus en hel dag och dekadera. Ej ok!

Hejdå!




Detta förtjänar en birre på mig och Zaki från kåbdalis förra vintern!


bakisgurl

Nu har jag varit hemma sen i tisdags. Verkligheten kom väl ikapp mig i onsdags och då blev saker lite jobbigt. Men det är sånt man får ta. Det måste tas.

Julafton firades med mami och syskonen. Och alla söta valpar. GRYMT söta är dom! Och min pälsallergi måste ha försvunnit typ. Jag kände knappt av dom. Det är ändå 9 valpar och en stor hund. Och inför föreställningen vi hade i vindeln när vi sov hos Ebumles pappa så hade dom 5 katter. Kände typ inget där heller. Nice som fan! Min äggallergi brjar också avta. Kan äta vissa saker med ägg i. Vet dock aldrig när det går eller inte så det är ganska ovärt.

Igår runt 18.30 typ så var jag ute på en prommis och då fick jag ett sms av Niklas där han sa att han kunde fixa in mig på challenge trots att jag inte hade biljett. Jag var då oduschad, oberedd på fest, alkohollös osv osv. Men Niklas kirrade typ allt åt mig. Allt utom duschen och göra mig klar liksom.
Jag gillar spontanfest! Det blev en trevlig kväll. Fick träffa lite folk och sånt så det var kul!
När jag kom hem låg Zaki och läste så då passade jag på att äta julmat i sängen. Höhöhö. Det var gott!

Idag har jag varit lite risig men ändå inte jättehemskt. Snart kommer mammsen och hämtar mig! Då ska vi äta kalkon eller gås eller anka eller vad fan det nu var. Och sockerkartoffler hoppas jag! Vi får väl se.

Annars känns det väldigt skönt att vara hemma, samtidigt som paniken och längtan efter bubblan finns. Men bubblan finns kvar och väntar på mig!
Väldigt skönt att få komma hem till Zaki. Har saknat honom en hel del. Och alla vänner. Och familjen förstås!
Jag tycker att det är väldigt skönt att jag och Zaki fortfarande kan vara vänner och umgås. Och bo ihop när jag kommer hem liksom. Det gillas skarpt. Jag älskar honom enormt mycket och han är ju trots allt en av dom bästa och finaste jag vet.



Nu vill jag bara vänja mig vid verkligheten och inse den. Så jag kan gå vidare liksom. Bubblan förstör lite i den apsekten. Jag glömmer bort verkligheten när jag bor där. Och tar ej itu med alla bekymmer och händelser och känslor. Dumt... Men men. Enough depptalk.

Nu ska Zak lära mig hur man spelar in på hans R16. Så atte.... LATERZ!

bubbel-gurl

Idag när vi skulle börja köra textträning så var vi båda två ruskigt less och bara låg och slöade i Bumlis säng. Till slut kom jag fram till att jag ville åka hem imorn, eftersom det ska vara filmkväll med massa finisar och jag vill inte missa det. Sen kom bumlis på att han borde åka hem och hinna köpa julklappar osv. Så vi kom fram till att vi skulle åka hem idag istället. Lite sorgligt. I hate goodbye's! Jag är ju en som måste förbereda mig på allt. Så det blev snabba bud och hjärnan hann ej med så tårarna kom flödandes. Haha. Tönt-Nickan.

Bäst att göra såhär. Ta en paus. Landa lite. SEN kör vi hårdträning fram till scenskolan!

Nu har Bumlis iaf åkt. Jag bestämde mig för att tvätta lite innan så jag tar nog bussen som går 16.30. Då hinner jag landa i mitt liv. Se en film. Tare lugnt och sånt. Kanske duscha till och med?

Vi tar lov ända fram till 2a som vi sagt nu. Sen får vi väl se om det blir kortare eller längre.

Saknar redan Ebumlis typ. Värt ens. No. Orka sakna. Det är ju jobbigt. Och så saknar jag brudarna. :( Blörk! Nåja. Ska ändå bli skönt att komma hem och träffa alla ordentligt. Har ju inte hunnit det typ sen jag flyttade hit!
Och filmkväll imorn känns hur mysigt som helst!

Hejdå finisar! Kommer sakna er!!! :'( *ledsenihjärtat*!!

Finaste Bumlis och Nickan/ Emanucole Niceman!



FINA FINA Jozie Emzor och Petzor och Niczor!





scared gurl

Jag är SÅ RÄDD.
Grejen i salen innan var sick. Har varit helt väck i skallen hela dagen sen vi gjorde det. Läskigt. Är fortfarande trög. Och så är jag mongorädd. Ebumle skrämmer upp mig dessutom. EJ OK. EJ OK!!!!

Tur att Zak är villig att hålla mig sällskap via skype så jag kan lugna mig.

Det är så läskigt med ett stort hus HELT själv. Jag är HELT ensam i detta STORA LÄSKIGA HUS!!! Usch! Emanuel bor ju i huset bredvid. Blaaah! MA GAD!!! Är så rädd!!!!

Har ont i magen. Tror visst att det är apelsinjävlarna som är boven alltså. Jävla skitapelsiner!

Nåja. Ikväll tackar jag gud om jag får överleva natten utan mardrömmar!!!!


*ASRÄDD TJEJ*

sad gurl

Nu har Jozie också dragit... Sorgligt. Jag stod i dörren och vinkade av henne och Lusthan. Nu är det bara jag och Ebumle kvar på hela skolan... Tomt. Crazy shit. Nu sitter han och övar in sin text. Jag ligger lite före eftersom jag var kvar i helgen och tränade på mina. (Plural för att jag ej bestämt mig för vilken jag vill ha än).
*måste göra det snarast!!!*

Jag är så sjukligt otaggad på att vara här och träna text. Är sugen på att vara lite ledig. Men Då kommer jag bara tappa en massa. *Vill ej det*

Måste gå och handla idag. Finns ej mat. Tråkigt liv. Tråkig by. Tråkig stad. Finns ej nåt tagg för någonting just nu. Tycker det är sad att jag inte kommer få träffa JoPeEmzor på en hel månad....!!! Och Haffe kommer jag också sakna som fan! Och min trögerFrida! Ååååh. Bajs :(

Well well. Jag har iaf min gullebumlis. Man ska glädjas åt det man har och inte det man INTE har!


Snart ska vi gå till salen och köra en LÄSKIG grej! Finns risk för psykos. Så... Om jag ej blir mig själv igen: TAck till alla som stöttat mig längs vägen! Och jag älskar er mina vänner och familj. Ehm.. ja. That's it!

CRAZY SHITZORZ!!!!


Wish me luckz!

Kom och sug bort den här förbannade blodblåsan!

Hello!

Idag kom bumlis äntligen tillbakaaaa. Yeeey! Och nu har han klippt en riktigt snygg frilla! Assnyggt!
Helgen har spenderats med Jozie och textträning typ. Igår bakade jag! Har haft en relativt lugn och mysig helg. MINUS fredag kväll och lördag förmiddag.
Idag tränade och stretchade jag och Jozie i varsin soffa framför TV:n. Det var ganska lol:igt. Men ett bra sätt att träna. Kändes bara skratt medan vi gjorde det liksom. Sen gick vi till salen och sprang och tränade. Det var nice. Och sen tränade vi även på våra texter.
Sen gick jag och duschade. Sen gjorde jag en panpizza. Sen dammsög jag Ebumles rum. Som en liten typ tack att jag fått sova i hans rum medan han varit i umä. Sen skulle jag och Jozie egentligen och träna mer men jag var så jävla trött så jag la mig i bumlis säng och tänkte att jag skulle ta en nap i max 30 min så jag skulle kunna hålla mig vaken till senare när han kommit hem (eftersom vi hade tänkt se en film). Dom 30 minutrarna blev till 2 jävla timmar. Stort skratt på det. Nu kommer jag aldrig somna.

Dock så drömde jag coolt. Jag drömde att jag drömde att jag drömde. Sjukt coolt. Allt var så verkligt också. För i den djupaste drömmen låg jag och sov och väntade på att bumlan skulle komma hem. Sen vaknade jag och upptäckte att jag hade ytterkläder på mig och att Ebumle låg ihopkrupen vid mina fötter typ. Sen började min dator spela en film så då vaknade jag och stängde av ljudet. Men ljudet stängdes inte av så då vaknade jag ännu en gång (nu på riktigt) och stängde av ljudet på riktigt. Sick! Men roligt!

Vad mer... inget. Jag är pigg. Förstås.

Borde egentligen städa mitt rum men det orkar jag fan inte.

En birre på mig och finbumlis


Och på mig och Jozie!


Och på oss tre i fredags när vi gör en "haffeblick"


Och så en bild som är på typ halva ansiktena men också den enda där alla tre är seriösa och fina så jag hade inget annat val


här står jag framför er, helt naken

Igår åkte jag, petzor och Jozie in till skeå och åt middag och drack lite. Allt i Skellefteå är ett STORT skratt. Sämst bussförbindelser, sämst krogar, sämst människor sämst av allt. Galen skratt på hela staden.

I torsdags åkte bumlis hem över helgen. *saknar* Och även Frida åkte! Och massa fler! Och igår åkte emzor. Och idag åkte petzor. Och på måndag åker Jozie. Men då kommer även bums tillbaka! Tur det! Tragiskt med jullov. Skönt. Men sorgligt.

Jag sitter nu i bumlis rum (jag passar hans stora extremt sköna säng och rum medan han är borta) och försöker välja ut en jävla text till scenskolan. Det är stort skratt på hur svårt det är. Hade ju en. Men börjar tvivla på att jag kan göra den bra... Den tilltalar inte mig riktigt. Det gör visserligen inte nån av texterna. Aaah. Bark.

Återkomme rom lösning för den som vill veta!

Nu tror jag att jag hör Jozie där ute så jag ska gå ut till den fina kvinnan!

Hejdå

You're amazing osv osv

ehm... nä. Jag orkar inte dra allt som hänt sen sista inlägget. Och ni orkar säkert inte ens läsa det.
Föreställningarna med Gökboet där jag spelade efterbliven psykpatient gick riktigt bra. Sjukt kul var det!

Imorn får vi jullov! Men för mig och Ebumle innebär det träning på scenskolegrejs. Vi tar ett lite mindre lov över jul och nyår bara!

Igår hade vi utklädningsavslutningsfest (-alkohol). Jag klädde ut mig till gudinna. Jag och Jozie hade även förberett ett litet nummer! Ni ska få ta del av det när jag orkat lägga upp det på tuben.

Shit. Har verkligen inget att skriva mer just nu tror jag. För då finns det risk för att det blir en novell istället!

Nya bilder finns på fejjan, btw, från december månad!

Litet smakprov från vår premiärfest kan ni allt få!













Och ja, självklart är alla smakbilder bilder som innehåller mig!

ute

ikvökl har vi varit ute i skeå . Hos sara. Det ar väl sådär. Allr haed e  nog avatir kiälite rolgrare om alla var med. Men nån rgon gldr då. Så edet öt j u bra! hag vordde berlkligen spva nu .hognnarr. ser imornf!

Är det där skon klämmer?

Ja, vad ska man säga...? Jag har varit upptagen som fan. Vi har jobbat dagligen i tre veckor. Igår fick vi vår första lediga dag. HELA dagen ledig! HELT fantastiskt! Eftersom jag är på scen i princip hela tiden så har jag rep i princip hela dagarna. Vi börjar typ kl 9 och slutar typ mellan 22 och 23. Så det är lååånga dagar.

Hur som helst. Eftersom vi fick ledigt igår så bestämde jag och Ebumle oss för att fara till Umeå och bugga på folkets hus där. SÅ SJUKT KUL. Det var helt crazy kul! Om man bortser från en äcklig händelse...

Kan väl berätta lite mer ingående. Vi kom till umeå runt 15.30. Så då gick vi och letade jacka åt bumlan, och skor osv osv för att fördriva tid. Sen blev vi hungriga och jag hade spanat in McDonalds. Bumle hade redan klargjort att han inte var ett så stort fan av donken. Men jag gav mig ej. Så tillslut gick han med på att vi skulle käka där. WOPIDOOO! GOTT!
Sen åkte vi till hans bästa kompis Pontus. Världens trevligaste kille för övrigt. Helt galet trevlig. Mycket roligt.
Sen kl 21 kom Chrille, bumles danskompis som även var han vi skulle sova hos, och hämtade oss och det bar av mot folkets hus. Jag var sjukligt jävla nervös.

Det började bra. Emanuel hade lovat mig första dansen så jag kunde bryta isen lite. Vi dansade tre låtar sen var det dags för mig att klara mig själv. Blev uppbjuden av en äldre man ganska fort. Kul tänkte jag tills det visade sig att han skulle börja taffsa. Jag, trög som vanligt, visste inte hur mycket som var okej när man foxdrottar eftersom det är en väldigt intim dans så jag gjorde inget. Till slut gick det HELT överstyr. Han började flåsa mig i nacken, torrjucka mot mitt ben, fick stånd... Sen såg en kille på dansgolvet vad som hände och mimade "gå därifrån nu" och skakade på huvudet och försökte få mig att fatta att jag inte skulle vara kvar. Jag kom på en lam ursäkt och sa att jag behövde gå på toa. Då grabbade han tag hårdare om mig och sa "du lovade att dansa. du lovade"
Sämst som jag är så stannade jag kvar. Jag känner mig våldtagen. Det var så ruskigt jävla äckligt att behöva stå i 3 jävla låtar och stå ut med hans äckliga stånd och juckande och samtidigt stå så jävla nära och hålla om honom. AAAh. Usch. Jag skäms över mig själv att jag inte kan säga nej.

Nåja. Dålig start på kvällen men efter det blev jag uppbjuden av massa roliga killar. Inga fler gammelsnuskgubbar. Thank god. Två av killarna jag blev uppbjuden av lärde mig en massa steg till och med. Dom var snella!
Jag vågade aldrig bjuda upp. Hehe. Skulle kännas så dumt liksom: Hej, vill du dansa med mig? Fast jag kan inte dansa på riktigt ..." Nä, då är det bättre att bli uppbjuden och sen nämna att man är nybörjare. Myyycket bättre! :)

Jag gillar foxdrotten mest. Om jag hamnade med någon bra så gick det riktigt bra. Jag fick massa komplimanger för foxdrotten, inga för buggen. Hahah. Eller ja, en kille sa "om du bara tar lektioner skulle du bli jättebra för du är snabblärd". Alltid nåt!

Höhöh.

Nåja. Vi kom hem till Chrille innan 02 nån gång tror jag. Bussen hem idag gick kl 10. Så det blev inte många timmars sömn. Men det var det värt! Om två veckor är planen att fara dit igen!


Nu ringde Ebumle och ville att jag skulle komma över och käka en nattmacka. Så, då är det dags!

------------------------------------------


Jahapp, det var då en timme sen jag skrev ovanstående. Glömde visst publicera!

Ja... om 5 dagar har vi premiär. Min karaktär har ändrats. I torsdags. Det är lite jobbigt för jag hade hittat den så himla bra. Nu är jag nervös över att jag inte kommer hinna hitta min nya till på fredag... Det är inte så stor skillnad men det är en skillnad. En ganska svår skillnad. Nåja.


Bjuder väl på en härlig liten bild på Emanucole Niceman! Heheh. Älskar att hitta på kompisnamn på mig och mina polers. Jag och bumlan har både ett för-och-efternamn! Moahah. Jag kom på förnamnet och bumlan kom på efternamnet.


Just ja! Nu har vi fått veta vilken dag vi ska göra scenskoleprovet. Jag och Bumlis fick samma dag så nu har vi även bokat biljetter till Malmö. Sweet att ha det ur världen! Dock en dyr jävla resa. Men vi slipper iaf bo på dyrhotell för vi får sova hos min fina Malin! Yeey!

Nu ska jag verkligen sova. Repar kl 09 imorn förstås.

Godnatt!



RSS 2.0