Helgens ... händelser.

Girls night out var fantastiskt roligt. Först kom vi dit runt... 20.00, och alla fick varsin liten skumpaflaska. Sen 20.30 var det dags för en dragshow. Inte riktigt min grej.. men det var väl trevligt.
Sen gick vi runt och minglade och chillade och söp och fanskap. Och finally.... var ... det.... dags... för.... STRIPPORNA.

Det var galet. Tre styck strippor utklädda till cowboy, working man, och polis. De strippade en i taget och drog upp random tjejer från publiken. Och när jag säger att de strippade så menar jag verkligen STRIPP. De var helt nakna. Dock fick publiken enbart se röven, deras goodiepaket fick den utvalda tjejen på stolen se. Haha. Dom var galna. Särade på tjejernas ben och satte sina huvud mellan dom. Tog innanför bh på tjejerna. Satte sitt paket i ansiktet på tjejerna. Ja.. Men det var roligt att se.  Riktigt roligt. Tyvärr så är jag sämst i världen... för jag tog fan inga bilder på dom!? Jävla kass.
Förlåt Henkerietta. Jag filmade bara. Och vågar inte lägga upp filmerna på de stackars utsatta tjejerna. Haha. Jag kanske blir stämd. Vem vet?

När jag kom hem från krogen kom jag hem till ett svinigt hem. Zak hade haft grabbfest och de är grisiga dessa män. De hade skjutit varandra med soft air gun och bara allmänt varit män. (Vi har fortfarande inte städat.... ORKAR INTE)

Lördag var det ju meningen att vi skulle äta och se på bio. Men det blev inte. Vi somnade och vaknade 21.15= när bion började. Crap. Jävla bakisdagar.

Och igår spenderade jag typ hela dagen med att titta på One tree hill!

Nu är det en ny vecka och jag har köpt lussebullar... igen. Mumms!

På fredag ska vi baka lussebullar, jag och Zaki. Vare sig han vill eller ej. Hehehehehhe.

Maria Trejling : Klart jag kommer bjuda mina kusiner på vårt bröllop! :)


This is the night

Ikväll gäller det. Klockan 16 ska jag gå till jobbet för att möta Charleene och Crazze, därefter beger vi oss hem till Crazze och tar en liten sittfest och finner tagget. Sen runt... 17(?) går vi till statt för att möta upp fler folk och käkar junk food. Nice! Och sen blire att fara till Madde och påbörja tagget och förballen och runt... ja, vet inte, ska vi ut och kolla på de manliga stripporna!

Det var kvällens planer.
Först, innan det, ska jag till jobbet runt 13 när zak har lunch. Han hade någon överraskning... Spännande! :) Och så måste jag på systemet och shoppa nåt.

Nu ska jag gå och bajsa och sen duscha.


Hejdå!

BTW

Glömde ju säga-
2 av de 3 lägenheterna vi står i kö på är tilldelade någon annan...
SHIT. En kvar. Eller egentligen 2. Men den andra måste vi flytta redan i december (om vi en får den...) orka. Så hoppas på den 3e nu va. Faan. 3e plats.
Detta bådar nog inte så gott tror jag...
Nåja. Vi får väl vara kvar på bajszon ett tag till och bara drömma oss bort mot Annelunds drömlägenheter.

Håll alla tummar!


puss!

Nystart på 2010.

Nu har jag gått med i viktklubb. Nu jävlar ska jag ta tag i detta problem jag har att inte komma i mina jeans som jag passade för ett år sedan.

Först signade jag upp till att få börja 2010-01-01. Men eftersom jag alltid är alltför ivrig och vill börja med allt på en gång så skickade jag snabbt iväg ett mail om att jag vill börja redan den 1a december. Detta ångrade jag direkt jag skickade iväg mailet, för att.... JULMAT!? JULGODIS?! JULSLISK!? Nä, jag måste få en månad till på mig att bara gotta mig i allt sluskigt och äckligt. Så när jag fick ett svar om att hon hade ändrat till 1a december kände jag mig riktigt kass när jag svarasde "förresten.... jag vill ha 1a januari ändå."

Haha. Jag är kass. Men håll tummarna för mig. Mitt mål är -10 kg och att få plats i mina jeans igen. Och att alltid vara säker på att storleken M är min storlek. Ni behöver inte vara orolig att det ska gå överstyr, för jag ska ha kvar my niggah-ass ändå. Vill bara passa mina jeans för fan!

Det blir inge New moon ikväll. Zak "måste spela wow....". LOL. Men han kom med ett finare alternativ. På lördag ska vi mest troligt till Luleå och äta ute på restaurang och sen på bio i luleå, eller så blire allt det i piteå. Men det lät ändå bättre med Luleå. Vi får väl se.
Om jag hade nog mycket pengar och kunskap skulle jag uttrota och/eller betala någon för att förstöra wow. Men det är väl bara jag...



Ser detta verkligen så kul ut?
Nä, tänkte det.

Jävla wow-nördar!





Inte arg. Bara lite less... hihi. Men zak är ändå min favorit. Han frågade ju om det var okej och jag gick ju med på det. Men endast  för att Lördag var ett bättre alternativ. Äta ute kan man ju aldrig göra för mycket. Speciellt inte när man blir bjuden iaf. Hoho joj oj hihih jaa.

Om en timme gör jag helg!
Hejdå!

Long time no see!

Nu var det väl ändå längesen va. Dags igen? Joda.

Vet knappt ens hur man skriver ett litet inlägg längre. Vad ska jag ens skriva om?

Ja, jag och älskling söker lägenhet på annelund. Hål alla jävla tummar för oss. Det är inte nådigt hur jävla mycket jag vill ha den. Det är en tvåvåningslägenhet, en 3:a med två toaletter, en uteplats och en balkong, förråd och garage. Allt låter så bra. Det skulle vara awesome att bo där med min livskamrat och framtida man. Vi får veta imorn, eller på måndag, eller på tisdag.

På tal om framtida man... Jag är så sugen på att gifta mig men den finaste jag vet (Zak för de tröga). Jag vet, jag vet. Min tid kommer. Men alltså. Jag vill! Det skulle vara så underbart och fint. Allt ska vara perfekt. Allt ska vara magiskt. Och såklart, back to reality, det kommer att ruinera oss.
Ja, blir väl till att spara något år innan det blir aktuellt. Känner inte riktigt suget att låna massa pengar.

Imorn ska jag och Zaki och se New moon! Andra gången för mig och första för Zak. Jag tror jag skulle kunna se den minst 5 ggr med korta mellanrum utan att bli less. Oooh. Jag bara älskar den jävla filmen alltså. Hatar dock att behöva vänta på tredje filmen. Inte okej.

Lönen kom idag, och den försvann i princip lika fort. Jag fick ångest när jag tänkte på att jag knappt skulle kunna shoppa någonting denna månad. Försök fundera ut hur mycket ångest jag fick när jag kom på att pengarna ska räcka till alla julklappar också!? magaaad.
Ska fösöka vara flitigt. Och komma ihåg att det är tanken som räknas. Inte priset.

Slutligen kan jag ju avsluta med att säga att......... På  fredag är det Girls night out! Det kommer bli så jäkla kul! Ledig hela dagen, sen runt fem går jag till jobbet och möter upp med Crazze och Challe och går och käkar junk food på statt, och sen verkar det bli tjejfest hos Madde. Upptaggning inför manliga stripporna! Det kommer nog bli fett nice. Och på lördag kommer jag ha mer ångest än någonsin över att jag måste välja mellan att köpa något fint till mig själv eller julklappar åt alla.

Denna bilden ger mig pirr i magen! *pirr pirr*



Puss och kram
Hejdå!

RSS 2.0