Jag fattar inte så mycket av det.... Jag bara försvinner!

Nu kan jag blogga lite om denna dag som gått.
Det började meeed....  ehm. Vad fan började det med?

Just ja. Att ta ut tre punkter i rummet och gå/jogga/springa (beroende på vad Samuel ropade ut) mellan. Sen när skulle vi ta ett aaah-ljud. Och hålla det hela tiden. Sjukt jobbigt medan man springer. Varje gång han klappade en gång skulle vi tvärvända, stå still i 3 sekunder sen fortsätta gå/springa. När han klappade två ggr skulle vi fortsätta gå men tystna i 3 sekunder sen fortsätta aaah:a. Jobbig övning!

Sen skulle vi springa runt i en ring. Denna gång fick några av oss komma på lite övningar till ringen. Det blev såhär:

0. Jogga som vanligt

1. Lägga oss ner snabbt, rulla och snabbt upp och fortsätta springa

2. Kasta oss ner på golvet, "armhävning" upp och fortsätta springa

3. Fågelvingarna, armar rakt ut i sidorna tills han ropade en ny siffra

4. Höga knän tills han ropade en ny siffra (jag som kom på denna jävliga övning)

5. X-hopp tills han ropade ut en ny siffra (denna övning dödade mina läkta benhinnor på nytt)

6. Kordinationsövning, klappa med ena handen på bröstet och dra den andra upp och ner samtidigt som man springer.

 

Så såg den ut. Det var jobbigt och som sagt så mördades mina benhinnor. Dom som hade läkt så bra och fint. Och blåsorna ska vi ej ens börja prata om.

 

Efter denna övning körde vi lutövning. Man ska luta sig två och två och gå runt och dansa med varandras tyngd som balans.

Efter denna övning bad han 6 av oss att stanna kvar och resten fick lov. Vi som blev kvar fick göra en övning där vi skulle jobba i sökandet. Låta kroppen bestämma var i rummet vi skulle och bara följa den. Hålla en linje och aldrig bryta den. Jag kom direkt in i tillståndet där. Jag var helt väck. Ganska cool känsla. När han avbröt oss efter kanske 20 min så sa han :
"Det var en av er som höll en linje genom hela denna tiden som inte bröt den en enda gång och det var Nicole"

SCORE!

Sen fick vi göra den igen i typ 40 min. Någon gång under den tiden skadade jag mina tår. Kände det ej just då men sen i slutet av de 40 minuterna så var det en som höll på att svimma och la sig på golvet vilket störde mitt fokus som satan så då kände jag att jag hade ont. Efter övningen var klar så berättade Sara (en praktikant) att jag hade krockat med väggen. Crazy shit. Minns det lite men inte glasklart. Skulle nån utomstående kommit in när vi gjort den där övningen skulle den tro att alla var höga som hus.

Sen sa Samuel att denna övningen kunde vara ganska obehaglig och jobbig för somliga så svarade jag:

" nää, fan vad sköööönt det var att göra denna övningen. Hjärnan somnade typ"

Då svarade Samuel med ett skratt "det är för att du är en flummig person"

 

Allt på denna utbildningen är fan det flummigaste jag varit med om. Mitt mål att bli schizo kommer ej bli svårt. Det är så jävla mycket prat om energier hela tiden. Jag tror ej på det men ska fan börja försöka göra det så jag kan få ut så mycket som möjligt av detta år.

Nu har vi då looov. Ej skönt. Är så jävla rädd att komma ur min bubbla. Ebumle kände likadant så vi har bestämt oss för att ta en helg ledig nu och sen åka tillbaka hit på söndag. På måndag kör vi igång med egenträning. Fokus och impro och inlärning ska vi rikta in oss på. Minst en timmes fokusövning per dag. Vi kommer bli gryyyyyyyyyymmaaaa! Det kommer ge grymt mycket tror jag!

 

Och just ja, v.49 (tror jag) har vi en FEEET föreställning. 3-aktare!! Vet ej vad jag kommer att ha för roll ännu, det återstår att se helt enkelt! Vi får veta det nästa fredag. Men... alla som vill är JÄTTEVÄLKOMNA! Kommer skriva mer när jag vet mer helt enkelt!

 

Sådärja. Nu bör jag sova. Imorn ska vi läsa ett till manus sen gör vi helg. Ändå skönt att åka hem en liten sväng. Är bjuden på ferre på lördag. Ska försöka tagga till för det. Är sugen på att träffa alla men är inte riktigt lika sugen på att festa. Måste verkligen vila mina blåsfötter, numera trasiga tår och mina kära benhinnor så jag verkligen kan ge allt nästa vecka på vår egna träningsvecka!

 

 

GODNATT!

 

Nickan & Ebumle/Ebummel/Ebumbelbee/Emanuel osv osv osv.


Snäll främling...?

Igår bajsade internet, så därför blev det inget inlägg igår. Därför gör jag två inlägg så ni orkar läsa! Vi börjar med igår!

Vi fick visa upp dialogerna som vi fick i uppgift att lära oss dagen innan. Jag och Haffe skrev då som sagt en egen. Jag var så sjuuuuukt nervös för vad kritiken skulle bli. Vi ökade ju risken för mycket kritik eftersom vi var dom enda som skrev en egen. Dom andra hittade en som redan fanns. Så vi kunde dels få kritik på utförandet/skådespelet och även på själva manuset.
Kritiken fick mig nästan att ramla av stolen. Det var så himla braaa!

"för det första, ni har ju verkligen lyckats skriva ett riktigt bra manus. Ett manus som man blir rörd av och man märker att det betyder något även för er. Jag tycker ni ska visa upp denna på nästa kulturcafé!"

SCORE!

Sen fick jag så himla fint. Jag spelade ett barn dårå. Och såhär sa han :

"Du fick till det så bra. Jag vill oftast spy när jag ser vuxna spela barn men du gjorde det så naturligt och jag var nära till tårar. Och så varvade du så man kunde skratta ibland också. Det var skitbra. Och du fick in dina egna karaktärsdrag på ett bra och naturligt sätt."

Och han sa massa annat som jag såklart inte kommer ihåg nu. Också sa han även igen att jag är en publikflirtare. Och att det är skitbra. Jag älskar att höra att jag har bra publikkontakt. Trodde verkligen aldrig det om mig själv. Sån scenskräck jag hade innan jag började här. Fuuuucked up. Nu är jag aldrig nervös. Eller såhär. Förr var jag rädd och nervös att ens stå på scen när alla ska se på mig. Nu är jag nervös att inte kunna leverera det jag vill. Jag ÄLSKAR att stå på scen. ÄLSKAR DET. Ni fattar inte hur rätt jag har kommit alltså. Lycklig_tjej_89!


Sen på eftermiddagen skulle vi dansa som farlig eld för oss själva. Sen när vi skulle möta varandra och ta in varandra blev det lite läskigare. Alla var så galna och slängde med armarna. Fick nån armbåge i skallen nån gång. Men det är sånt man får ta.

På kvällen gick jag och Haffe och Pettan till salen för att spela in mig och Haffe när vi gjorde dialogen. Ska försöka spela in det mesta så man har kvar lite minnen. Det blev inte alls lika bra som det blev när vi gjorde den tidigare på dagen framför publik, men nu är den iaf förevigad.

Ehm... vad mer. Äh, resten tar vi i nästa inlägg! Heheh!

Ska först gå och hämta nåt brev som jag fått tydligen. Hehehehehe. Mitt första brev!
TJOHO!

Håller mitt ansikte på att spricka?

Idag har varit en ny ganska intensiv dag. Vi har jobbat i kroppsmotsånd typ. Först skulle vi lyfta en käpp som väger typ... ja, inte ens 1 kg, som om den vägde 150 typ. Det var skiiiiitjobbigt. Man tog i så man skakade. Sen skulle den man var med trycka på så det blev tungt motstånd.
Sen skulle vi visualisera oss att vi var fast i sjunkande lera. Hela kroppen inklusive huvudet var fast och så skulle man ta sig fram. Det var också SJUKT jobbigt.
Sen skulle vi dansa lätt som om vi var i vatten. Väldigt mjukt och fint, och så växla med att dansa i jord. Mycket jobbigt.
Sen fick vi visa upp vår egna tolkning av rödluvan med våra egna karaktärsdrag. Det var så himla roliga att se alla. Riktigt kul. Somliga fick verkligen till det klockrent!
Sist fick vi en ny uppgift. Att gå ihop två och två lära oss en dialog som vi ska framföra imorn. Jag och Haffe blev ett lag. Vi bestämde oss för att skriva en egen dialog. Sagt och gjort! Så den har vi repat in ikväll. Återstår att se hur det ska gå imorn dårå.







Det börjar dra ihop sig nu...

Och så pratar vi inte om min gruff med mig själv, eller hur?

Idag har varit en tuuuuuuuuuuuuuuuung dag. Ack så tung. Fokus på FULL nivå. Det började med att vi skulle slåss med käppar. Man måste ha full fokus hela jävla tiden annars smäller det. Det fick jag bevisat idag. Tre gånger i skallen och en gång på tån. En av gångerna var när jag och Emanuel gick omkring och turades om att slå/parera, och så hörde jag Linnea säga "det som Nicole och Emanuel gör är ju jävligt bra, vi borde köra den" Och då kände jag mig så nöjd, och bara den mikrosekunden jag kände mig nöjd kom smällen och jag var ej fokuserad = smäll rakt i pannan. Inte en lös heller vill jag lova. Vi hade liksom kommit överens om att köra snabbt och hårt, så man liksom MÅSTE fokusera. Vilket jag inte gjorde ändå och då får man ta smällen. Det gjorde jävligt ont. Men men. DOm andra gångerna var vara för att jag inte riktigt lärde mig vår slagkoreografi, så där var inte lika mycket ofokus att skylla på utan mer trög-/seghet.

Sen hade vi ju fått en uppgift för typ.... 1,5 månader sen typ, att betrakta en av våra klasskompisar. Vi skulle kunna ALLT om den vi fick. Jag fick Emanuel. Så idag skulle vi visa upp vad vi hittat för olika ticks, hur dom äter, springer, går, rör sig osv osv. När jag skulle imitera Ebumle så gissade klassen rätt direkt så jag anser att jag lyckats gode bra. Sofie hade mig visades idag. Jag flänger tydligen ganska mycket med armarna. Skrattar en hel del. Viker inmina tår. Drar i mina kläder. Håller på med håret. Håller på med händerna. Äter snabbt. Hahah. Det var riktigt kul att se!

I uppgift till imorn fick vi att gå ihop två och två och framföra rödluvan och använda oss av alla de ticks vi fick se att vi hade idag. Gärna överdriva dom en del. Så det blir spännande. Jag och Peter hamnade såklart tillsammans. Inget alls emot Peter. Men det skulle vara nyttigt att inte alltid jobba med samma. Hehe. Nåja.

Sen på eftermiddagen blev det nya fokusuppgifter. Först ska vi sprida ut oss i fyra grupper, och så ska man i dom grupperna stå i varsitt hörn av rummet. När Samuel klappar ska vi springa fort in mot mitten och ta oss till motsatta hörn. UTAN att röra i varandra i mitten. Man får inte ta omvägar utan alla ska rakt in. Det är svårt som faaaaaaaaaan men det gick bättre och bättre. Och man märkte att så fort man tappade fokus gick det åt helvete och man krockade med alla typ. Det höll vi på med i typ.... 30 min. Mina fötter mådde inte bra efter det.

Efter det skulle vi gå ihop två och två och stirra varandra i ögonen och inte släppa ögonkontakten vad som än hände. Sen började Samuel och Petra, som inte hade en partner, störa oss. Drog i oss. Slet. Kittlade. Pillade. Blåste. Osv osv. Allt för att få oss att bryta ögonkontakten. Dom släckte lampan. Och så vidare. Jag tror jag klarade att stå i... en timme typ. Drygt. Sen pallade jag inte stå emot. Jag dog för Pettan var så jävla jobbig. Haha. Började pilla i mig och allt. Så ja, jag började skratta och släppte ögonkontakten. Så då fick jag också hjälpa till att störa alla. Det var skitsvårt. Man fick igång dom flesta till att skratta men ingen släppte ögonkontakten. Vi hällde vatten över dom. Satt på axlarna. Blåste på magarna. Strippade. Taffsade. You name it! Till slut fick vi som hade brutit gå. Det var jag, Joanna, Haffe och Pettan dårå.
Dom som klarade att vara kvar längst klarade det i.... 2,5 timmar tror jag det blev. FATTAR NI? Det är jäääävligt lång tid att bara stirra. Man somnar ju typ.

Som sagt, en dag fylld av massa fokus. Huvudet är helt tomt.


Nä, nu ska jag sova! Imorn ska jag berätta rödluvan samtidigt som jag skrattar och rättar till kläderna och flänger som fan med armarna!


Sweet dreams!




Livet är jävligt långt, eller hur?

Igår när jag bloggade så sov jag typ fortfarande tror jag. För jag somnade om direkt och sov till 14.30. Då ringde Ebumle och väckte mig. Sen började vi se en film, I am Sam heter den. Den var jättefin! Och sen gick vi och handlade med Peter. Det var dags att införskaffa lite mat. Jag var tvungen att ta på mig dubbla sockar och gå med foppatofflor. Det är dom enda skorna jag kan ha. Dom är så mjuka och fina för underfoten. Haha. Vi gick även och åt pizza. Mmmmmm....!
Sen när vi kom tillbaka kände vi att det var dags att vara duktiga. Så vi högläste ett nytt manus! Att högläsa är även det ett sätt att öva sitt skådespel. Man ska läsa det så naturligt som möjligt och inte staka sig osv osv. Det är vääldigt nyttigt. Det är ju roligare att jobba två och två än ensammen så vi tänker nog högläsa alla manus tillsammans.

I går kväll när jag kom hem så såg jag skins. Helt okej serie, blir väl nåt jag ska börja se som tidsfördriv när tillfälle ges liksom. Sen när jag skulle ställa klockan så tänkte jag "aah, sovmorgon imorn ju! Så en timmes extra sömn, NICE!" Och ställde klockan på 07.50. Jag reflekterade inte ens över att det lät så bekant med den tiden och somnade in.
I morse vaknade jag av larmet och började klä mig, borsta tänderna osv osv och väntade på att Ebumle skulle ringa. Han brukar ringa en liten stund innan han och Peter går till frullen så går vi tillsammans nämligen. Vi hade sagt att vi skulle gå runt nio (FORTFARANDE INGEN REFLEKTION FRÅN MIN SIDA ATT KLOCKAN BARA VAR 8!!!) så när klovkan blev fem över så var jag klar och tänkte jag att dom kanske försvovit sig så jag tänkte gå över och knacka.
Jag tar på mig jackan, och foppisarna och när jag ska öppna ytterdörren så var den låst. Mycket märkligt tänkte jag eftersom klockan var så mycket och frukosten skulle stänga om 25 min så borde folk ha varit uppe.
DÅ slog det mig. "hmm... väääänta nu. Ställde jag klockan på SJU och femtio??! HELVETE!" Det skulle ju såklart ha varit 8.50. Daah. Att jag kan vara så pantad skrämmer mig lite. Ma gad.
Det borde ju ha ringt nån varningsklocka när tiden jag ställde in var så bekant. Men ack så fel man kan ha.


Nu däremot så börjar den närma sig. Om typ 5 min ska vi till frullen. Herrejösses. Ska nog lägga mig en liiiiiten skvätt och vila dom sista minuterna. Hehe. Lönt.



Igår kom jag på en läskig sak. När man är här så är det som att man lever i en liten bubbla. En jävligt skön och härlig liten bubbla. Jag glömmer att nånting annat finns. Det som finns här på skolan är det enda typ. Självklart kommer jag ju ihåg alla mina kära, men det är oftast på kvällen när jag stänger in mig på rummet och går ur rollen på nåt sätt... Det är så sjukt svårt att förklara. Har aldrig känt såhär förut. Men jag tror det har att göra med att man spelar så många olika karaktärer hela tiden här. Går in i så många olika roller hela tiden. Jag och Ebumle kom fram till att vi lär vara schizofrener när vi gått klart året här. Man kommer aldrig att ta någon på allvar och minst av allt sig själv. Allt som sägs kommer kännas oäkta. Typ, manusläst. Om ni förstår. Inte från hjärtat.

Hur som helst, det jag ville säga var att nu är det sista veckan innan lovet. Och lovet är på 9 dagar. Kommer verkligheten hinna ikapp mig? Helger går så fort så varje gång jag varit hemma har varit för kort för att ta ut mig ur min bubbla. Det återstår att se vad som kommer ske.

Jag vet iaf att jag trivs i min bubbla. Även fast det kan vara jävligt påfrestande för psyket ibland. Men jag är hemma.





Drömmer jag nu?






Man ska va en glad skit. Eller hur?

Nu ska jag gnälla lite igen. Ni vet, sånt som jag gör bäst nu för tiden...

BLÅSOR!
AJ!
SOM FAN!
SMÄRTA!
I HELA MIG!
AJ AJ AJ AJ AJ!!!!!

Jag är så stört less på blåsjävlarna. Vet inte vad jag ska göra. Kunde inte åka till umeå i fredags och hänga med brudarna, inte till skeå igår och mysa och käka god mat och hänga med grabbarna, inte gå och träna i verkstaden idag. INGENTING. Det stör mig som satan. Det enda som gör mig lite glad är att jag igår och idag iaf kan lute lite på vänster fot och stå nästan helt med höger. Detta hjälper mig alltså att halta fram istället för att fucking krypa och få SMÄRTA i knäna.

Fucked uuuup. Nästa gång detta skall göras vill jag ha skor på mig. Punkt. Dock ska vi få nytt golv v 44, när vi har lov. Alltså om en vecka. Nice. Hoppas det hjälper!

Igår satt jag och Ebumle och högläste manus igår. Vi började med en klassiker; Måsen. Det är en pjäs man bör ha läst tydligen så vi läste den. Ganska bra faktiskt. Men jag ska inte välja någon ifrån den.
Jag kanske ska berätta varför vi ens läser manus, det är för att vi ska ju söka till scenskola i januari. Och vi måste ha valt en 1 av 6 pjäser som skolan har gett som förslag. Och vi ska ha skickat in vårt val och ansökan senast 15 november. Så det börjar bli lite stressigt. Man måste ju dels hitta en 2-3 minuters monolog/dialog som tilltalar en men även kunna disskutera hela pjäsen. Men det ska nog gå bra ska ni se.

Idag blir det läsning igen och förhoppningsvis lite mer träning in la verkstad.

Här ska ni få se mina blåsor. Bild är tagen igår, allt såg så mycket värre ut i fredags, när jag kröp!



Denna är då den som är värst eftersom det finns nån blåsa ÖVERALLT där man vill trampa. Men som ni ser så har den runt min stortå gått ner skitmycket. Det är det som gör att jag kan luta lite på stortån när jag tar mig framåt.



Och så denna. Blåsan längst ner mot lilltårna är den som sprack i slutet av konditionsträningen, och jag fortsatte springa ändå i typ 10 min efter det. Vi får verkligen lära oss vad "jobba i motståndet" (som Samuel alltid pratar om) kan innebära.


NU är jag färdig med att gnälla! Ska väl snart gå och käka lite frulle sen gå över till ettan och se om det är nåt liv där! Lahers!

konditionstest

Idag på drillen var det dags för konditionstest. Det förstra här. Vi skulle springa i en cirkel i tempo 8, dvs jogging. När Samuel klappar en gång ska vi byta håll, 2 ggr ut med vingarna  (armarna rakt ut i sidorna) samtidigt som vi springer, 3 ggr hoppa högt och sen fortsätta springa. Ibland säger han "tempo 10". Då ska vi springa ALLT vi kan, så fort som vi bara förmår tills han säger tempo 8 igen.
Vi fick när som helst gå och sätta oss, och då skulle vi stanna där. Vi fick alltså inte gå och vila utan då gav vi oss.

Jag hade bestämt mig för att klara minst 1 timme, och för att bli en av dom sista kvar på golvet. Efter ca 5 min började mina påbörjat läkande blåsor göra sig påminda. Aj. När en halvtimme gått var det hur lugnt som helst med andningen dock så var blåsorna fruktansvärda, speciellt när vi ska göra de snabba vändingarna. Vid 50 min började jag bli uttråkad, men så kom rock lobster igång! Då hittades tagget på nytt. Efter en timme var vi kanske.... 7 kvar på golvet tror jag. Alltså hälften. Jag tänkte inte ge mig trots att blåsorna gjorde satans ont. Efter ca.... 1h 10min, typ, så var det bara jag, Emanuel och Frida kvar. Jag ville slå dom båda. Reaktionen på Samuels klappar blev slöare och slöare. Jag blev yr i skallen, blåsorna gjorde ont, vaderna krampade, fötterna gjorde ont men vägrade ge upp. Blåsorna började spricka och jag kände att det blev blött på golvet efter mig.
När det gått 1 timme och 25 min satte jag mig tydligen. Jag märkte det först när jag satt. Fattade ingenting alls.  Typ... "jaha jag gav alltså upp". Jätteskumt. Men men. När det gått 1h och 27 min så stoppade Samuel övningen.

När jag sen skulle resa sig så vek fötterna sig typ. Blåsorna är dom värsta jag nånsin haft. HELT sinnessjukt. Jag kröp ut till duschen för att duscha av dom. Satt där, märkte inte ens att jag hade satt mig i en vattenpöl. Sjukt. Kröp tillbaka och då skulle vi ha avslappning. Massage från tå till huvud. Stackars Sofie som behövde massera mina äckliga spruckna varblåsiga fötter. Men det var skönt. Eller ja, inte fötterna, det gjorde mest ont, men resten av kroppen var nice!

Sen fick Samuel hålla om mig när jag skulle resa mig. Så han gick flera steg med mig tills jag kunde gå själv lite grand iaf. Han kallade mig hans pensionär. Haha.

När jag skulle duscha så fixade David en pall åt mig. Det var snällt. Så kunde jag sitta. Kan verkligen ej stå. Kröp till och från duschen. Trapprona var jobbiga. Speciellt att ta sig ner för dom. Fick hasa mig fram på röven. Nu är jag helt slut i hela kroppen.

Desvärre blir det inget Umeå för mig på grund av all smärta. Det suger ganska kraftigt. Hade sett fram emot att hänga med brudarna. Men men. En annan gång! Även fast det hade varit riktigt kul att hänga med dom så är jag verkligen riktigt sugen på att ta en skön och lugn helg. Känns som det var längesen vi hade en helt ledig helg. Så lite tur i oturen om ni fattar vad jag menar. Saknar allaaaaaaaaaaaaa.........!

Thank god it's friday säger jag bara!

Btw, igår på uppvisningen fick vi SKITBRA kritik. Så jävla roligt. Och Samuel gav mig en jättefin komplimang. "Du är så otroligt naturlig på scenen. Helt sjukt. Det är inte ofta man ser det." Och han säger inte saker han inte menar så jag blev skitglad av att höra det!

Ska se om jag kan fixa till så ni kan få se inspelningen från igår ! Ganska dålig kvalla men man ser iaf vad som händer!

Nu ska jag dock slappa lite, vila fötterna och såntdärnt. Så filmen får jag fixa seeeeeeeeeen!

Kulturigt

Idag har varit en ganska skön och slapp dag. Har mest repat dialogen och sånt. Det går väldigt bra. Jag tänkte att jag kanske ska försöka få det filmat när vi genrepar ikväll typ. Får se om möjlighet ges.
Innan idag när vi repade så kände jag att det började klia i hela fejset. Så när vi var klara så frågade jag Peter om han ätit nåt jag inte tålde. Det visade sig att han ätit gurka. Kul att jag är SÅ känslig.

Idag fyller Sofie år. Vi samlades alla 07.15 för att hinna sjunga för henne innan morgonlöpningen. Det var mysigt. Så vi har just haft lite fikastund. Och jag ska som vanligt låtsas som att jag tål ägg så trots att Soffsan köpt fika till mig skulle jag testa pajen som innehöll ägg. Aj i magen nu liksom. Kli i halsen innan liksom.

På tal om löpning så har jag fått blåsor under fötterna så jag kunde inte sprnga idag... :/ Bajs bajs bajs. Kan inte gå normalt. Tråkigt.

Nu sitter jag här på Ebumles rum. Han är och repar. Brudarna är där ute och flummar. Ska väl gå och hänga lite där dårå.

Jag är förresten sjukligt sugen på godis. Jag menar liksom, SJUKT sugen.

Ikväll är det kulturfika. Eller vad dom nu kallar det. Man få framföra en sång, eller nån teatergrej, eller visa upp sin konst eller så. Nästa gång det är ska vi nog repa in en sång/dans. Men ikväll blire nog konstarna som får visa vad dom har!


väntaaan

Jag sitter och väntar på att ha personligt möte med Samuel. Nej, det är inget allvarligt. Vi har det en gång i veckan i utvecklingssyfte. Så han får säga vad som är bra/dåligt och vi får säga vad vi tycker är bra/dåligt. Skitbra tycker jag!

Ringde just Elin. Jag ska till Umeå i helgen! Och passande nog så ska dom ha tjejkvääääll! Yeeeey! Så då får jag även träffa Maddarna och Emma och Johanna! Så jävla kul! :)

I morse sprang jag på typ EXAKT samma jävla tid som sist. Alltså inget nytt rekord. Igen. Bajs. Nåja.

På uppvärmningen på drillen idag fick vi göra den omtalade cirkeln. Vi springer runt i en cirkel, och när Samuel klappar en gång med händerna ska vi byta håll, två ggr ska vi sätta och snabbt och resa oss lika snabbt och sen fortsätta springa, tre ggr ska vi hoppa upp högt och sen fortsätta springa, 4 ggr ska vi gå krabbgång tills han klappar av då ska vi fortsätta springa. Vi får alltså aldrig sakta ner eller börja gå. Det är jogging varvat med löpning hela tiden. Tro mig när jag säger att han inte snålar med sina klappar. SHIT vad han klappar! Efter ett tag böt vi ut hoppet mot att springa med armarna rakt ut åt sidorna, som vingar. DEN är jääääävligt jobbig. Är typ enbart vilja som krävs för att klara den. Sist vi gjorde den är "cirkellöpningen" så var jag svimfärdig. Idag var det knappt ens jobbigt. Jävligt nice! Konditionen är på väg åt rätt håll iaf!
Sen gjorde vi nå fler övningar som är gode mycket jobbigare. Man ska springa mot varandra och hoppa upp högt och klappa, springa förbi varandra, vända snabbt som satan sen göra samma sak om och om och om och om igen. Och högt tempo hela tiden med höga vackra hopp. JÄVLIG övning. Hatar den typ. Den är så sjukt jobbig.
Och sen även att man skulle få över varandra på motsatta sida. Rygg mot rygg först och sen bröst mot bröst. Såklart var jag med Peter och höll på att svimma. Han är så jävla stark. Men det är kul. Då får man jobba lite!

Sen fick vi öva på dialogerna igen. Jag ska bli så jävla utsatt igen. Våldtäktsförsök osv. Alltid hamnar jag där. Ebumle klagar på att han alltid ska vara ett svin, jag klagar på att jag jämt ska vara offret. Haha. Nä, jag gillar't!

Nu ska jag sluta skriva och hoppas att det snart är min tuuuuuuuur!


Såhär såg det förresten ut sist Peter skulle döda mig i en uppsättning. Nu ska han bara våldta mig istället! Tvinga sig på mig. Slita av mig kläderna liksom. Nickan goes visa pattar. Typ. Liksom. Alla spärrar släpps här! Magaad.






Arga barn

Idag har vi haft lite drill igen. Känns som att det var väldigt väldigt längesen vi hade det eftersom vi haft gästpedagog, två olika block, sminklära osv osv. Disciplinen låg inte på topp om jag säger som så. Det måste vi öva på igen.
Det blev ganska hårt idag som vi hade räknat med. Springa runt en massa. Sen skulle vi dansa och freaka ur och dra till oss så mycket uppmärksamhet från alla som möjligt. Alla dansade så fult dom kunde osv osv. Sen stoppade samuel oss efter ett tag och då sa han "nu gör ni allt som krävs för att få uppmärksamhet från varandra!" Då spårade det. Nån klädde av sig helt näck, och många av oss slängde av överdelen, andra skrek och andra dansade tyst. Haha. Det var sjukt roligt. Har faktiskt väntat på att det ska spåra lite på våra lektioner. Idag tog vi det liksom till en ny nivå.

Det finns ju en övning som heter "ja-övning". Den går ut på att någon får en impuls att säga något som ska göras varav alla andra svarar i kör "ja det gör vi". Tex : Jag säger "vi kryper på golvet!" Då svarar dom andra "ja, det gör vi!" Ja, ni fattar.
Förra året hade nån sagt "vi äter varandras fotludd" Och "vi tar självmord" Och "vi tar på varandra" Osv osv. Ni fattar. Riktigt där är vi inte ääään. Men på god väg. Heheh.

Sen fick vi tid till att öva dialogerna. Jag och Peter skulle gå runt och skrika och slåss med varandra och vara så arga vi bara kunde vara. Och köra hela dialogen väldigt argt. Det var ganska svårt. Men det gick ganska bra 70% av dialogen, sen tappade vi fokus.
Sen fick skulle vi gå till en lekplats och vara barn. Vi skulle leka runt på lekplatsen och vara 4/5-åringar. Först skulle vi inte köra dialogmeningarna utan bara leka. Typ "kom och se vad jaaaag gööör". Efter en stund skulle vi då köra dialogen på ett lekfullt sätt som om vi var 5-åringar. Det var så ruskigt jävla roligat att jag dör. Typ. Vi skrattade och lekte och jagade varandra. Sjukt kul!

Nu kom jag som vanligt i säng ALLTFÖR jävla sent. Mycket tråkigt. Men jag har haft en så trevlig och rolig kväll med Ebumle och Peter. Dom är så fina och bra pojkar. Trivs så bra att umgås med dom!

Bild på findudsen och Nickan. En väldigt bra bild om jag får säga. Är från när vi var på väg till berättarkvällen, Ebumle som kör och Peter sitter bak! Och ja, jag då där fram i lila sjal för er som inte fattar. Ehehehe.




Här är dom igen, slitna och grå!



Och här har vi de tre bästa pojkarna i burträsk.



Måste bara snabbt tillägga en rolig grej. Jag och Haffe (grön tröja) delar ju "krypin" / hall och toa, och han är den första som kallar mig rochelle. Det är då mitt andranamn för er som ej vet. Och så brukar han då kalla mig Rochan. Nästan varje morgon när jag varit på toa så hör jag honom från hans rum "roooochaaaaaan". Tänk er det i den tröttaste, ganska hes, och väääääääldigt utdragen röst. Sjukt kul! Love it! Hehe.


Nä helvete! Nu är det DAGS FÖR SÄNGEN! Ska ju upp och löpe imorn!
Och på tal om löpning. Skorna fungerade nog bra. Hade liiiiiiiite ont i benhinnorna, men väldigt överkomligt. Dock så var det snö i 2 backar, och en av dom springer man i två ggr. Så alltså 3 backar. Och där var det haaaaaaaaaalt. Så man förlorade en jävla massa tid på det, så att slå Ebumle i spåret är nog ett mål till nästa år. Om jag inte har sån tur att det kan tina lite!

NU ÄRE GODNATT!

dåså

I fredags vare fest! Det var så sjukt kul av nån anledning. Kanske för att jag helt enkelt var med bra människor. Måste vara så! När vi kom hem så hade vi roliga samtalsämnen. Och sen gick jag och Petz till vårt lilla hus och gjorde en romantisk middag. Hehe.
I lördags var jag ganska bakis. Vad gjordes... repade dialog. Lyssna på musik. Chillade. Osv osv.
Har ju glömt berätta att dialogerna vi har hållt på med ett bra tag nu har fått lite förändring. Vi visade ju upp dom... förrförra veckan tror jag visst att det var. Som det har varit förut när vi haft monologer istället så har man fått kritik och olika uppgifter att jobba med på texten och sen visa upp en förbättring. Denna gång skulle istället några av oss bli varandras regissörer. Jag och Peter fick Frida. Hon gör ett sjukligt bra jobb. Riktigt duktig den tjejen alltså!
Jag längtar inte till att regissera. Det är inte min kopp te om man säger som så. Men, allt svårt är det som utveckar en mest brukar det sägas.
Hur som heeeeeeeeeeeelst. Idag sov jag till kvart i tolv, det var viking som ringde och väckte mig och undrade över ett lösen som jag desvärre icke kunde hjälpa honom med. Tur att han ringde annars hade jag sovit bort hela dagen. Kl 15 gick vi och repade med Frida i 2,5 timmar. Sen gick jag och pett och köpte lite gott. Sen gick jag och duschade. Sen ringde Petthaar mig helt oväntat. Riktigt kul att höra av den numera stockholmske pågen! Lite catching up där dårå och sen ringde Ebumle och frågade om jag ville se film med honom och Peter. Det blev american psycho. Vet ej riktigt vad jag tycker om den än... Den måste få landa i mig nån dag till innan jag kan uttala mig om den saken.

Nu ska jag fan borsta tänderna och sen sova minsann!

Imorn ska jag springa för första gången på.... 11 dagar. Nu måste mina benhinnor ha läkt! Och det blir att springa med mina 1500-kronors fula förhoppningsvis bästskor!
På onsdag ska jag försöka slå Ebumles rekord, alltså måste jag springa 2 km på minst 7.19. Det enda som suger är att det är så JÄVLA kallt ute på morgonen att lungorna kollapsar direkt man tar ett andetag.

Lite pics från i fredags sen äre godnaaaaaaatt!


<3<3<3


hahah LOOOVE IT!

time for - I think I'm sexy - pics
sexy beast!
<3
Kärlek på hög jävla nivå alltså! <3



Slutligen säger jag godnatt med en pastaslevsposebild!




....

Ångest.
Gör det bara för fan!
Jag vill riva av mig håret av ren frustration!
Feg jävla egoist är vad du är.

yeyeyey

Har äntligen städat mitt rum. Jag skojar nånstans inte när jag säger att det verkligen behöves!

Idag har varit ännu en slapp jävla dag. Vi "redovisade" vår berättelse för Per-Erik innan och det gick fantastiskt bra. Han tycker den är jättebra. Imorn äre framföring på schemat. Hoppas det ska gå braaa! Blir nog kewl! :)

Nu ska jag snart och gymma tänkte jag. Med Pettan, Joanna, och Emelie, om Emelie inte somnat förstås. Fattas bara! Och kanske nån mer. Vem vet. Man blir så jäääääääääävla rastlös när man inte gör nåt. Speciellt när man är så van vid att springa på morgonen, springa på förmiddagen, springa på eftermiddagen, plugga på kvälle, och sova 6 timmar. Blir lätt tråkigt när inget av det sker...
Ebumle slog mitt rekord i spåret i måndags. Den jäveln. Jag sprang ju på 7.57 och han sprang på 7.20. BAJS-Ebumle. Nu vilar jag ju benhinnorna denna veckan men på onsdag eller torsdag nästa vecka ska jag springa på 7 blankt och bli snabbast igen. Hahahaha. Jo men tjena, höga, orimliga mål. Säkert att jag klarar det. Nä, men jag ska iaf försöka. Ska ladda upp med massa astmaspray innan jag springer. Smart. Lär ju dö.

Dagen har tillbringats på följande sätt. Fixat manusen som vi ska välja bland till när vi ska söka till scenskola i Malmö. Legat och slappat. Lyssnat på musik med Ebummel. Och vad mer.... Städat. Och snart gymmet. Och sen ska jag nog på nån föreställning som heter Tystnad. Den är på ostens hus och handlar om ... kvinnovåld tror jag. Om jag inte fattat fel. Men det kan nog bli nice.

I helgen blir det nog PARTY! Längtar som en kossa redan nu. Om jag är på humör för fest när det väl gäller återstå att se.

Nu är det väl bäst att klä på sig lite gymmarkläder! Later!


skådespelare goes frisörsalong

I torsdags färgade/blekte jag och Pettan vårt hår. Emelie skulle färga mitt och Lusth skulle färga Pettans. Men eftersom Emelie är världens soömntuta, jag slutar aldrig förvånas över hur mycket sömn den kvinnan har i sin kropp. Det är sjukt. Men hur som helst. Då ville Emanuel göra det istället. Jag gick med på det om Sofie kunde övervaka. Haha. Men han orkade bara göra två slingor sen fick Sofie ta över. Det var en kass blekning men det blev lite iaf! Hehe.





Sen i fredags åkte jag och Pettan den värsta taxituren någonsin. Taxichauffören var anitingen full eller bäng i skallen. Jävla sjukt. Han körde över på den mötande trafikens vägbana, för långt ut mot diket, blinkade väldigt långsamt, glömde byta fil när två filer skulle bli en, körde på tok för nära bilen framför, typ max en meter ifrån bilen när vi var uppe i hög hastighet. Det skrämmer mig att tänka på det! Hade den bilen bromsat in minsta lilla hade vi krockat för han hade aldrig ens hunnit reagera på att nåt hände. Det skulle inte ens en nykter jävel göra med det avståndet. Nä usch.
Äcklig jävla biltur är allt jag har att säga!



Nu har ni fått TVÅ inlägg på en och samma dag! WOW! Härligt jobbat Nickan!

Lunch om 40 min. Men först ska jag och haffe skratta åt mongon på youtube! Heheh.

LATER!



Ma GAD

Sorry, igeeen. Jag är för lat helt enkelt. Så kan det gååå!

Update på läget då.... I veckan har vi berättarblock. Vi ska komma på en berättelse som varar i ca 10 min. Den behöver inte vara sann. Och på torsdag ska vi ha en berättarföreställning på nåt café. Hoppas det kommer folk! Man fick jobba två och två om man ville. Jag har ju redan gjort två egna berättelser här, så jag tänkte att det skulle vara kul att testa att vara 2. Så jag och Pettan jobbar ihop! Vi fick ihop en riktigt bra berättelse. Typ. Nä. Eller jo, bra men fasligt lam. Haha. Men vi båda två är lama så att inte ha en lam berättelse vore fel. Hehe.
Vi visade upp den för Per-Erik (vår berättarlärare) igår och fick väääldigt bra kritik. Två smågrejer bara: Jag skulle göra en paus innan jag berättar att vi öppnar en dörr, för att öka på spänningen och låta publiken tänka. Och Pettan skulle ta en mening långsammare för att öka på spänningen.
Beskrivning av miljö, och människor var jättebra sa han. Och han sa även att vi hade väldigt bra och naturliga berättarröster. NICE!

Idag är alltså... en ledig dag typ. Alla ska få en egen stund med Per-Erik, så ska han regissera vår berättelse lite. Jag och Pettan har inte tid förrän imorn. Så... idag ska vi lära oss våra texter. Men jag och Pettan kan redan vår text helt så vi kan chiiiiiiiiiiiillaaaaaaaa!

Nu sitter haffe här bredvid mig och klagar på att han inte har sin mobil *Skratt*. Han glömde den på bussen i söndags. KLANT!
Nu sitter han och tar fjortisbilder på sig själv. Han är rolig han!

Igår fick och gav/fick jag ryggmassage av/till Ebumle. Det var nice. Det var deff något som behövdes!

Jag har även köpt nya skor för 1500 spänn. Löparskor. Inte snygga någonstans men det behövdes även det. Om jag inte vill tappa förmågan att gå så är det bäst att ta hand om sina benhinnor medan man kan.

1a November (kanske 1a december) ska jag och Haffe sluta röka. Då ska jag återgå till mitt enbart feströkande. Det är på tok för kallt för att dumröka.


Sminkläran förran veckan var btw riktigt kul!




Fina flickpojkar! Hihihi.









Såhär står jag när jag sminkar.





Såhär snygg gjorde jag Emelie! Jag tog bort mig eftersom jag förstörde bilden med mitt mongofula nylle. Heheheheh.


oj oj oj .

Hoppsan! Nu var det väl ändå på tok för längesen jag skrev. Har fått lite klagomål över det så jag tänkte att det var lika bra att skriva lite ikväll!

Har just (eller ja, för typ 20 min sen) called it a night eller vad man nu kan säga, med Peter. Vi har övat på vår dialog. Det går väl. Jag kan typ bådas repliker. Hehe. Snabblärd brud här. Heheheh.
Kan väl uppdatera lite snabbt.

I torsdags hade vi vår premiär på Gatan. Publiken var färre än medverkande i pjäsen men det tänkte jag aldrig på under tiden vi körde. Zak, Emma, Najje och Madde var de som kom från mig. Resten av publiken var Pettans mamma, pappa och syster. Så sju pers. Inte så konstigt dock med tanke på att allas familjer förutom min och Pettans bor WAY to far away för att komma för en kväll bara.
Hur som heeelst. Det gick väldans bra. Tror jag. Jo, det gjorde det.
Tack Fina fina fina ni 4 som kom och tittade! Det värmer att nån ens orkar bry sig så mycket att komma så långt bara för att se nåt och sen åka hem igen. Så tack! <3

Sen fick jag spendera natten med Zak som inte var den bästa natten i mitt liv. Vi har liksom gått förbi den där fasen när man kunde sova gott trots att man delade täcke och kudde i en 90-säng. Fifan.

Morgonen därefter körde vi för skolan. Då var det massor fler i publiken! Mycket spännande. Även då gick det bra!
Senare på dagen följde jag Zak till bussen, han skulle till Umeå. Sen typ 45 min efter det så åkte jag, Haffe, Ebumle och Peter in till skeå. Vi skulle shoppa lite och sen åka hem. Så blev inte fallet. Det blev fest på hög jävla nivå men det gör inget för jag hade svinigt roligt!

Just ja, jag måste berätta om en HEMSK sak som hände.
När vi var på HM i fredags och vi hade köpt det vi skulle och skulle gå ut från affären så började det pipa när jag gick ut. Jag fick panik och tänkte "nä, har jag råkat sno något?" Så jag gick igenom igen för att se om det ens var jag som pep och jodå, nog fan var det det. Så där står alla kunder i butiken och glor på mig och jag försöker visa med mina ögon och händer att jag inte tagit nåt. Ingen personal kommer och jag vet inte hur jag ska gå vidare. Jag tar ett steg och ner på golvet ramlar ett larm. Nu såg det riktigt illa ut. Ett larm som var avklippt från ett plagg. Jag plockar upp det och försöker desperat visa med händer och ögon och denna gång även lite viskande att jag inte tagit nåt. Fortfarande ingen personal. Jag tänkte först gå ut ur butiken men insåg att då skulle alla tro att jag försökte smita så jag bestämde mig frå att gå till kassan.
Jag gick dit och sa "hej, det är jag som utlöste larmet. Jag har INGEN aning om var detta larmet kommer ifrån, jag lovar att du kan få söka igenom mina kläder!"
Han svarar lugnt "nä det är lugnt, jag vet var den kommer ifrån."

Allting gott. Nästan. Nu skulle jag behöva övertala killarna att jag inte hade snott något. Det ser ju inte så snyggt ut när ett larm ramlar ner från ens jacka liksom. Jag kommer ut och dom tittar besviket och frågande på mig. Jag försöker föklara och har inget att säga typ. Till slut kommer Peter fram till mig, tar mig på axeln och säger "gumman, det var jag som la larmet på din väska. Heheheh"

Kul skämt va? Jag ska fila ordentligt på en hämnd. Jag ska fila och fila tills jag har den ultimata hämnden, om det så ska ta ett halvår!


Nu ska jag gå mot avslut. Idag har vi haft sminklektion. Vi har fått lära oss att bassminka och att sminka någon så dom ser slitna ut. Sen fick vi även bevittna när "läraren" sminkade Ebumle gammal. Imorn ska vi få lära oss att sminka oss snygga och naturliga! Längtar! :)
Ikväll har vi varit på spökvandring, vi har fått höra massa "sanna berättelser" om massa människor och numera spöken. Nej, jag tror inte på spöken. Men det var spännande ändå! Lite läskigt att vara ute i skogen och vid övergivna hus när det är så mörkt men ändå roligt!

Det har varit en riktigt bra dag idag med andra ord!

Nu ska jag försöka ringa Zak igen sen tänkte jag sova. Imorn blire löpning som vanligt. Jag måste dock ta det lugnt, tror att jag håller på att få benhinneinflammation....

Men först! Lite bilder.............:






Jag o Pettan sminkade varandra. Jag gav Pettan en sned näsa, jag tycker att jag lyckades väldigt bra!


Joanna och Emster sminkade varandra... Spårade lite... eller?



Och här ska ni få se på grejer! Ebumle (emanuel) före och efter! Tog ingen bild på honom idag innan, men ni får se där han är osminkad, bara så ni ser tänkte jag!







Hur sjukt är det inte??? Craaaazyyyy.




Slitna brydar!


Nu har ni fått veta allt ni missat! Ska försöka uppdatera en gång om dagen i fortsättningen!


NATTI!


RSS 2.0