Helgens ... händelser.

Girls night out var fantastiskt roligt. Först kom vi dit runt... 20.00, och alla fick varsin liten skumpaflaska. Sen 20.30 var det dags för en dragshow. Inte riktigt min grej.. men det var väl trevligt.
Sen gick vi runt och minglade och chillade och söp och fanskap. Och finally.... var ... det.... dags... för.... STRIPPORNA.

Det var galet. Tre styck strippor utklädda till cowboy, working man, och polis. De strippade en i taget och drog upp random tjejer från publiken. Och när jag säger att de strippade så menar jag verkligen STRIPP. De var helt nakna. Dock fick publiken enbart se röven, deras goodiepaket fick den utvalda tjejen på stolen se. Haha. Dom var galna. Särade på tjejernas ben och satte sina huvud mellan dom. Tog innanför bh på tjejerna. Satte sitt paket i ansiktet på tjejerna. Ja.. Men det var roligt att se.  Riktigt roligt. Tyvärr så är jag sämst i världen... för jag tog fan inga bilder på dom!? Jävla kass.
Förlåt Henkerietta. Jag filmade bara. Och vågar inte lägga upp filmerna på de stackars utsatta tjejerna. Haha. Jag kanske blir stämd. Vem vet?

När jag kom hem från krogen kom jag hem till ett svinigt hem. Zak hade haft grabbfest och de är grisiga dessa män. De hade skjutit varandra med soft air gun och bara allmänt varit män. (Vi har fortfarande inte städat.... ORKAR INTE)

Lördag var det ju meningen att vi skulle äta och se på bio. Men det blev inte. Vi somnade och vaknade 21.15= när bion började. Crap. Jävla bakisdagar.

Och igår spenderade jag typ hela dagen med att titta på One tree hill!

Nu är det en ny vecka och jag har köpt lussebullar... igen. Mumms!

På fredag ska vi baka lussebullar, jag och Zaki. Vare sig han vill eller ej. Hehehehehhe.

Maria Trejling : Klart jag kommer bjuda mina kusiner på vårt bröllop! :)


Kommentarer
Postat av: Henrietta

Maaw, va synd! Men jag tror beskrivningen av dem nästan räckte! CRAZY! Hahaha :D

Postat av: Maria

Haha, skönt att höra :)

2009-12-01 @ 10:33:27
URL: http://lifeisnotacompromise.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0