Long time no see!

Nu var det väl ändå längesen va. Dags igen? Joda.

Vet knappt ens hur man skriver ett litet inlägg längre. Vad ska jag ens skriva om?

Ja, jag och älskling söker lägenhet på annelund. Hål alla jävla tummar för oss. Det är inte nådigt hur jävla mycket jag vill ha den. Det är en tvåvåningslägenhet, en 3:a med två toaletter, en uteplats och en balkong, förråd och garage. Allt låter så bra. Det skulle vara awesome att bo där med min livskamrat och framtida man. Vi får veta imorn, eller på måndag, eller på tisdag.

På tal om framtida man... Jag är så sugen på att gifta mig men den finaste jag vet (Zak för de tröga). Jag vet, jag vet. Min tid kommer. Men alltså. Jag vill! Det skulle vara så underbart och fint. Allt ska vara perfekt. Allt ska vara magiskt. Och såklart, back to reality, det kommer att ruinera oss.
Ja, blir väl till att spara något år innan det blir aktuellt. Känner inte riktigt suget att låna massa pengar.

Imorn ska jag och Zaki och se New moon! Andra gången för mig och första för Zak. Jag tror jag skulle kunna se den minst 5 ggr med korta mellanrum utan att bli less. Oooh. Jag bara älskar den jävla filmen alltså. Hatar dock att behöva vänta på tredje filmen. Inte okej.

Lönen kom idag, och den försvann i princip lika fort. Jag fick ångest när jag tänkte på att jag knappt skulle kunna shoppa någonting denna månad. Försök fundera ut hur mycket ångest jag fick när jag kom på att pengarna ska räcka till alla julklappar också!? magaaad.
Ska fösöka vara flitigt. Och komma ihåg att det är tanken som räknas. Inte priset.

Slutligen kan jag ju avsluta med att säga att......... På  fredag är det Girls night out! Det kommer bli så jäkla kul! Ledig hela dagen, sen runt fem går jag till jobbet och möter upp med Crazze och Challe och går och käkar junk food på statt, och sen verkar det bli tjejfest hos Madde. Upptaggning inför manliga stripporna! Det kommer nog bli fett nice. Och på lördag kommer jag ha mer ångest än någonsin över att jag måste välja mellan att köpa något fint till mig själv eller julklappar åt alla.

Denna bilden ger mig pirr i magen! *pirr pirr*



Puss och kram
Hejdå!

Kommentarer
Postat av: Emil

Heliga makaroner, den lägenheten lät inte dålig! Lycka till.

2009-11-25 @ 14:44:24
Postat av: Yammi

Åh vad fint med bröllop! Vad kuuuul! Får jag vara en av tärnorna? :D

2009-11-25 @ 14:54:35
URL: http://yamina.blogg.se/
Postat av: Henrietta

Är jag den enda människan i världen som inte sett twilight? Jag vet knappt vad det är. Handlar det om sexiga vampyrer måste jag däremot se den.



Hoppas ni får lägenheten den låter grym!:D



Fortsätt blogga nu va! :D:D:D:D

Peace out, yoyoyo!

Postat av: Maria

Glöm inte att bjuda din kusin på bröllopet! :)

2009-11-28 @ 15:35:55
URL: http://lifeisnotacompromise.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0