Håller mitt ansikte på att spricka?

Idag har varit en ny ganska intensiv dag. Vi har jobbat i kroppsmotsånd typ. Först skulle vi lyfta en käpp som väger typ... ja, inte ens 1 kg, som om den vägde 150 typ. Det var skiiiiitjobbigt. Man tog i så man skakade. Sen skulle den man var med trycka på så det blev tungt motstånd.
Sen skulle vi visualisera oss att vi var fast i sjunkande lera. Hela kroppen inklusive huvudet var fast och så skulle man ta sig fram. Det var också SJUKT jobbigt.
Sen skulle vi dansa lätt som om vi var i vatten. Väldigt mjukt och fint, och så växla med att dansa i jord. Mycket jobbigt.
Sen fick vi visa upp vår egna tolkning av rödluvan med våra egna karaktärsdrag. Det var så himla roliga att se alla. Riktigt kul. Somliga fick verkligen till det klockrent!
Sist fick vi en ny uppgift. Att gå ihop två och två lära oss en dialog som vi ska framföra imorn. Jag och Haffe blev ett lag. Vi bestämde oss för att skriva en egen dialog. Sagt och gjort! Så den har vi repat in ikväll. Återstår att se hur det ska gå imorn dårå.







Det börjar dra ihop sig nu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0