Petzor is bra

Ja. Jag tänkte sno detta av Petzor eftersom hon skrev så bra om det. Alltså om de karaktärer vi fått testa på idag.

Så här är det!


*De förälskade - Man måste hålla armarna ut lite åt sidan, för att det ansågs vara fult om man inte hade luft under armarna. Rak hållning och hälarna ihop. Man liksom sträcker sig mot den man är förälskad i tills kroppen följer med. Men när man väl kommer dit blir man blyg och drar sig därifrån. När man skäms eller blir arg ska man sätta knuten näve mot pannan och ta ett kliv framåt och det andra benet sträckt bakåt, och när man ska byta ben ska benet som riktats bakåt dras fram som att man har en stor "fängelse-kula" runt fotleden och fortsätter så. Om man vill ingorera någon så att den märker det ska man gå stolt med armarna utåt/framåt och just som man går förbi den man vill ignorera knycker man till med axlarna och vänder ryggen mot.


*Pantalone - En fruktansvärt jobbig man att spela. Särskilt med träningsvärk. Man står med hälarna ihop men med ett litet glapp. Skjuter fram knäna, skjuter fram höften och rundar ryggen och har ansiktet rakt fram. Armarna rakt ut och händerna ihopknutna framför bröstet med giriga gnuggningar. Det ska göra så ont att man inte ska kunna springa. Och tro mig, benen brinner verkligen.


*Ill Dottore - En man med tjock mage så man måste liksom sjunka ner med kroppen som man gör. Man ska vara tung. En tjock bok under armen och ena fingret i luften eftersom att han alltid vill berätta om hur mycket han kan och vet. När karaktären ska gå någonstans studsar han liksom upp på tårna och dunsar hårt ner i marken för varje steg. Tycker om all sorters mat.


Så, nu vet ni lite mer. Om ni är intresserade. Heh. Annars är det bra till mig att gå tillbaka till om jag glömmer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0